17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо фи наричате полицай или ченгета те са Мутри с униформи. В българия никога не е имало Полиция Полиция има назапад. Това са Бивши бухалкаджии. Рекетьори тормозат обикновенните хорица. Никаде на запад не спират както в бг със стоп палки.

Около 17.00 часа минах от там. Катастрофата е точно срещу Шел, на 50 метра от караулката, където всички карат бавно заради ограничението от 60 км. и камерите на караулката....

За тази седмица - 1. Сгазен пешеходец - чек 2. челен удар - чек 3. загинал моторист - чек Ибаси хорора.

Българите продължават да живеят по девиза аз съм прост и вие сте прости....! Видими резултати! Имат думата "пътните" корифеи стратиев, миланов, милсов, василам, калина, малина, капина.....! Нови, по-големи глоби!

Тупаните по магистралата бързо в София, пък цивилната женица, която също издъхна по витиенатия път през селата за Плевен... Лоените милиционерски тупани са по важни за обществото ни от женицата плащала данъци цял живот.

А дали са били на работа господата - милиционери, или са излезли да заработят някой лев, скрити в храстите? Щото нарядът го дават двама … интересно какво ли е правил третия в патрулката!

Подробности: 68 - годишен шофьор на Рено Меган губи контрол над колата и се забива в Опел Астра на полицаите.

Не се връзва. Полицията в насрещното ли е карала?

Единият полицай знае да пише,другият да чете,а третият му е приятно да се движи в културна среда.

tonk11

Така като гледам явно много свидетели на катастрофата е имало. Всички знаят какво е станало и как. Да не е била на стадиона бе? С толкоз публика.

Някой е ходил да проси, повярвал си е много и хоп...

Дали не са били виновни комплексарите в патрулката. В петък пред басейн Спартак в София един такъв направи няколко нарушения наведнъж в 13:00, първо остави колегата си в униформа да тренира спирайки върху пешеходна пътека, обратен завой при двойно непрекъсната линия и без колан. После като дойде да взима колегата си обратно направи същите тези нарушения, че говореше и по телефон... Прости и арогантни куки...

Колегите от мевере традиционно не са ползвали предпазни колани.

Независимо кой е виновен ,колегите не са виновни.И в София набили едни тенейджъри ама не са виновни.Ще ги оправдаят.

Написах ти минус, задари софийските лекета, които наричаш тинейджъри. Ко.елетата са насочвали оръжие към случайни хора по улицата!? Ама било играчка... Ами да им напъхам по един силиконов 40см! Той също не е истински!

tonk11

Бре. Ти ще вземеш да станеш човек бе Щерев. Веднъж да съм съгласен с теб.

Аз съм чомек мен! Човек съм! Обаче като дойдат ония мазни лезбийки да ми носят парите от Америка за България и като извадят цяла пачка гущери, зелени гущери и обелвам белтъка и превъртам. И докато не ги свърша не мирясвам. Сега пиша чисто човешки, без заплащане, по съвест дето се казва. Чакам във Вторник дете лезбомасажистки да ми донесат нова пачка.

tonk11

Това за онези тин дето си правели майтап като подавали от прозореца на колата оръжие към хората ли? Малко са ги били. Още трябва. Я си представи как тези минават покрай бременната ти жена или старата ти Майка ти и я плашат така. За мое съжаление не са попаднали на някой който да отвърне на шегата с истинско оръжие.

Дано да си били от корумпираните полицаи. Двама техни колеги от КАТ Варна се опитаха да ме рекетират с милиционерските им номера.

Дано да си били от корумпираните полицаи.

"Дано да си били от корумпираните полицаи." А други остана ли са ?

Всички полицаи членове на греб НЕ СА коромпирани! И ако вземат пари, то те не го правят за себе си, а за Партията!

девице моя,май ша та праим да умиргаш

местан ще изкарат виновен другия,лека му пръст на човека

причините се изясняват,понеже ченгетата пак са карали безумно и сега ще изкарат починалия виновен