Мъж откри стрелба пред летището в Сан Антонио (видео)

Нападателят е имал голямо количество боеприпаси и е стрелял безразборно към хората

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към какво се стремим? Коя е целта ни? Тези ли евро-атлантическите Ценности искаме?? Или искат да ни ги инсталират и тук??

НАПРЕД КЪМ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ

разрешат и у нас оръжие,поне пужка ловна? ще има мноо по селата на дупки!!

Не се споменава дали оръжието е било законно, че с това негово доказано психично заболяване става малко странно как е имал право на оръжие

Давай Америка - лидер на демокрацията, свободата и хуманизма! Ей тъй я разбирам аз демокрацията и свободата - вадиш пушкалото и наред по хуманите за постигане на световен хуманизъм!

Явно не е е бил църен, иначе пак щеше да е голямо тръшкане в гетатата, че са го гръмнали.

Тоя е бил бял и щял да застреля евентуално някого. Затова са го убили и похвалили полицая. Ако беше негър и вече убил или изнасилил няколко човека и недайси боже го застрелят ще има палежи, дело срещу полицая, който няма да го похвалят естествени и разни дебели майки негри да квичат пред камерата. Объркан свят. Няма представа кое е нормално и кой не вече.

Негърите много бързо забравиха кога бяха на тръстиката и навириха зурлите.

Ами то щото никой от тях всъщност не е бачкал на тръстиката. Смятат, че щом прадядо му бил там значи важи и за него. Ама добре бе хоуми, ама прапрапрадядо ти е бил краля на племето, значи и ти си такъв, кво цивриш.

кой луд - кой не е без значение - всеки може свободно да купи огнестрелно оръжие и патрони и затова полицията често стреля ....

Това гласи втората поправак и всеки има право да носи оръжие за да се защитава а тук и полицаите нямат право да стрелят дори по бандитите

Тексас не е ли част от дивия запад?

При Тръмп върнаха, че всеки луд има право на оръжие. В разни градове в САЩ е по-опасно отколкото например в Афганистан - с по-голям коефициент на убийства. Трябва да си преместят военните части от Афганистан в САЩ да пазят. ;)

За САЩ това е ежедневие. Пишете само котато жертвите са над 10.

К19 няма да унищожи сащ но душевно болните ще! Само като им видиш президента и ти става ясно що за извратеняци са

:)))))))))))))тръмп за ваше съжаление вече е НИКОЙ та ще гризете дърво доста дълго време:))))))))))))))

Бб

това е поредния случай на луд с автомат в САЩ/ Фалш/! е затова Китай и Русия трябва да забранят САЩ да имат ядрено оръжие, защото някой луд военен като нищо може да разпали 3-те ядрена световна война!

:)))))))))))))))))) колко си ми умничъл селски идиот дори ти не подозираш............че КОЯ държава първа направи ядрено оръжие което после едно еврейско семейство продадоха на ватенките за да имат и те? Само ЕГН-то ще ви спаси от мъките душевни:))))))))

Поредното шизо което не си е приемало медикаментите, квото е търсил го е намерил браво на полицая.....