Коментари - Мъж опита да изнасили 11-годишно момиче в центъра на Мездра, преследваха го 70 полицаи | Днес.dir.bg

Коментари - Мъж опита да изнасили 11-годишно момиче в центъра на Мездра, преследваха го 70 полицаи | Днес.dir.bg

Коментари

Много е малка .за да е проститутка,но сред мургавелите това си е ежедневие.

а мъжът и къде е бил докато тоя е я насилвал??

100% не са се разбрали аз цената! Иначе вървиш си така по площада и изнасилваш някоя... звучи дебилно просто!

А дали е било така? Защо момичето не се разпищяло веднага за да хванат насилника на място? Какво е правила на гарата? Насилникът, наистина ли е бил насилник или някоя млада "магистралка" се е опитала да го съблазни? Не оправдавам никого! Може всичко да се е случило както го описва момичето! Но до момента сме чули само едната страна и е съвсем възможно нещата да стоят по съвсем различен начин....

Путинисти нападат нашите деца !!!

Бахти обществото щом посред бял ден, насред гара, някакъв "мъж" опитва да изнасили 11 годишно дете, пред очите на всички и си тръгва със следващия влак.

Това не е държава щом изнасилват от деца на 12 години до баби на 80 години

Деба и жп транспорта щом спира на спирка и имаш време да слезеш да апнеш и да ебнеш

Дайте го на бащата този "герой" мисля най-добре ще се оправи завинаги тоя изрод.

11 годишното да го ошамари и друг път да си учи уроците., а не да се шлае по улиците.

Няма име. Отгатни етноса?

Със сини очи е бил. По думите на лелката

Когато имахме държава,която защитаваше хората в нея и законите наказваха престъпниците карти бяха прилагани такива случаи бяха единични а не масови както е сега !!! Сложете му снимката и му напишете името на тоя боклук !!! Тези "70 " полицая дето са го гонили да го спукат от бой първо после да го тикнат в затвора на тежка работа и строг режим ....така се гради и защитава общество !!! А сега ще го подържат и ще го пуснат след 72 часа и най - много ще му се скарат ,като внимават да не го обидят много и толкова !!!

Колко случаи бяха замитани под килима по онова време. Аз познавам поне три жени, при които и съдебно производство не е било повдигано, понеже извършителите са били от партийното добрутро.

Gugnelid

Доколкото съм чувал, в затворите педофилите са особено презрени, а когато си презрян в затвор, страдаш много. Така че да го инсталират в едно такова заведение и да се оправя. Въпреки че ако такова нещо се случи на дъщеря ми, последното нещо, коет още искам за този юнак е да бъде вкаран на сигурно в затвора.

Дайте му името на тоя! Какво го крилете??

*криете

Работя като охрана на голяма гара.По нощните влакове има такива "гларуси".Щъкат постоянно.Преди две нощни дежурства местен циганин се опита да направи нещо подобно с една холандка.Иностранката написа на преводача на телефона си - лош мъж иска да спи с мен. Искам полиция...ква полиция ма г-це...два удара с палка и му се изпариха мераците

Браво! Следващият път му наври палката отзад!

37 годишен "мъж" от Берковица, без инициали, пътуващ с влак за Бургас и укрил се от Пловдив. Направо смърди на мръсен циганин от написаното. По-интересното е как не са се намерили хора в района дето да видят какво се случва и да го линчуват на място. Покрая тая община, гарата и в центъра няма ли полиция или те се показват само когато трябва да протестират за заплати и да издевателстват над някой дето е забравил да си пусне фаровете, да си завери пожарогасителя или е минал покрай камерата с 10 км/ч над разрешеното. Помиярска история в пълния и блясък.

Пардон, да се чете "укрил се в Пловдив"

смятай какви боклуци идват към морето, ченгетата дано да са му изсипали бъбреците от шутове

"Мъж" = мангал или мигрант

в кауша и булка до живот

Ааа, нема такива работи. Този е от защитените видове.

Дира? На този тъпак няма ли да му изтриете коментара? Нарича 11-годишно дете "курве" и го оставяте, а моята забележка изтрихте! Подкрепяте грубостите към децата ли? Да информираме ли Агенцията за Закрила на Детето?

1 до 6 години, защото ебачът не може да си укроти еднооката змия?!?!! Само?!?! Абе педерасти - дупетати - законотворци, ако това беше вашето дете?!?! Минимум 10 години, ефективно!!!

Закона предвиждал наказание от 1 до 6 години за блудство с малолетно лице??? Това на практика осначава, че нито един педофил няма да лежи ефективно в затвора при първо нарушение. Иначе за укриване на данъци са предвидени по-сериозни наказания. Това говори какви са приоритетите на тази държава и нейните законотворци.

Взети са предвид културните традиции на редовните гласоподаватели.

като спрат социалните мрежи на лелките - фейсбука на меркантилните женски - инстаграм на децата - тик ток всичко ще се оправи и няма да има никакви проблеми сега всяка застаряваща жена жадна за внимание почва да крещи по социалните мрежи как преди 20 години Гошко и направил неприлично предложение и се започва с изнудванията Децата това го виждат и се учат на шмекерии

Тиндер?

да прав си и онли фенс порнографията снап чат абе всички такива не ги знам всичките

Ама как си запази от списъка със спиране Грайндер...:))))

жена му Линда не го ли ревнува :)))

До колкото помня, влака за Бургас минава през Карлово а не през Пловдив.

има и през Пловдив но когато излезе истината за тази измислица и подготвена история за феййсбука от леллката искам тук всички шарани да кажат по едно Ами прав беше! Ние сме тъпаците дето се вързахме на тая история

Мая Манолова бе човека, който внесе предложение и после то бе прието от ДПС и БСП за това изнасилвачите да лежат двойно по-малко време. Ако сега е от 1 до 6 години, то реално е трябвало да бъде от 2 до 12 години. За това мислете като гласувате. А иначе този дано в пандиза бъде употребяван от най-гадните мангусти.

...оттук-оттам.

психически отклонения това малко е като оня ловец на пееедофили Ален дето полицията го арестува не може да приеме че разведената му майка води всякакви и я търбушат и вместо да общува нормално с жените намира малолетни и залага капани на пълнолетни мъже работа за психиатрите аз залагам 10 лева ще всикчко това е женска измислица на комплексирани и филмирани хора с психични отклонения

всъщност Аленчо ловеца е гееейче и търси мъъже

очавах да заложиш гъза си..ама щом имаш 10 лева...

щом вярвате на жени - истерички аз очаквах да сте по-интелигентсни но някои от вас са си кухи лейки чехльовци и нормално да сте свикнали жените да ви манипулират както си искат лелята дето е звъняла на полицията търси известност във фейсбука а детето няма нищо общо и даже не е и посихически тормозено

Не съм ходил в Мездра, но сградата на Общината до гарата ли е? Защото : " слязъл от влака да си купи нещо за хапване" и " детето било до сградата на Общината в централната част на града" ?!

Мездра Враца, няма разлика. Площад, всичко е там, гара, община, пейки. А каква е целта на коментара ?

да бе слезал от влака да си купи закуска и се озовал в общината при кмета на пица с кристали и развратни жени и едната крещяла за внимание може да стасне добър сюжет за онли фенс

У Мездра сичко са връти покраи гарата...

Нещо инициали... така... На "извършителя".

К.П.стигат ли.

ТРЕПАНЕ !!!

тези деца са филмирани от тик ток и разведените им майки с доведени тъпкачи изобщо нямат никакви ценности и морал отсега мога да кажа че това е пълна глупост и фалш

явно като малък са те изнасилили и сега имаш психически отклонения.

си мисля. Скучно му е било и се е чудило какво да прави в 19 часав центъра вместо да си учи уроците в къщи.

Със стимулиране на сексуални отклонения с ценностите, се стимулират и други такива. Би ме интересувала каква е статистиката за педофилия преди половин век и сега на еднакъв брой хора. И по други западни държави. Преди попадах на статистика на блудство срещу момчета до 12 години ли бе и бе почти същата бройка като срещу момичета изнасилвания. Преди си вадеха, че сред гейовете имало 13 пъти повече педофили. Част и ги убиват за прикриване на престъплението.

Цялата история звучи доста съмнително. Дайте да видим как ще се развие с допълнителната информация.

И ако са му спретнали гангбанг само за бай Ставри ще мисли вече!!!

Дамата, която е помогнала на детето разкри и как момичето е описало насилника си. "Беше побелял със сини очи. Това беше в два стиха - кратко и ясно", разкри тя. 11 годишно в 19 часа какъв го дири на гарата. Даже и стихове е пишело. И откъде знае, че ще го изнасилват, явно вече има опит или му е скучно от висене в социалните мрежи е решило да се разнообрази. А и е друго да се похвали, че е изнасилено. Съвсем изперкаха на територията.

принудителна смяна на пола !!

е строг, но справедлив. Ще го чака в банята на затвора, за да му обясни едно, две неща за блудствата с малолетни...

Чак се чудя този алтруист и хуманист Ставрето как е стигнал до затвор. Че и бая години са му дали.

Бай Ставри е всъщност надзирател в Централния софийски затвор-южното крило, втори етаж.... Той работи там

Оха, нова булка идва!

70 полицаи не успяват да заловят на място някой, който дори няма превозно средство на разположение. ИЗвода е само един - уволнете повечето от тях. И без това са най-безполезната и мързелива част от обществото. Защо да ги храним? Давайте парите за сираци. От тях може и да станат хора. За полицаите вече е късно.

Добре е да четеш статията, преди да пишеш! Сега стана смешен!

Какъв е този педал ,бе ? Директно в пандиза ,за да го подкарат него с блудствени действия,там живущите !

Римлянин???

циганин със сини очи не се среща ...

клъцнете му топките теглете му един и го пускайте по живо по здраво

В тия краища населението се състои от оскотели роми,българи и мелези

Да, цялата тази територия - от Ботевград, до Видин, и до Плевен - всички са полуживотни!

Странна работа, по-скоро се е опитал да и издърпа телефон или нещо такова. Слизаш от влак и посред бял ден ще насилваш дете? Може и да е бил пиян.

за 1 000 000 лева на ден загуби плащани на Боташ по договор от президента Радев вече има мълчание 1 година, няма ДАНС, няма Прокуратура, няма НИКОЙ, НО за този случай.... 70 полицаи и медиен екшън отвсякъде...

Кастрация за такива

Прилича ми на някаква нова шоу програма.пътува за Бургас с влак,слиза да си вземе нещо за хапване,,посред бял ден пълно с хора опитва да изнасили момиче,после тръгва за ПловдЕв.Търсят го 70 /седемдесет / полицаи.Интересна случка.

Браво на полицията. Дано бъдат така безкомпромисни и бързи и за всички други престъпления.

Принудителна химическа кастрация. Работи безотказно срещу такива изроди.

Еба ти и бързите влакове на БДЖ щом кат имаш време да слезеш да ядеш и да ибеш

В панделата много ги обичат такива, направо да си купува булчинска рокля.

Коментари - Мъж опита да изнасили 11-годишно момиче в центъра на Мездра, преследваха го 70 полицаи | Днес.dir.bg

Коментари - Мъж опита да изнасили 11-годишно момиче в центъра на Мездра, преследваха го 70 полицаи | Днес.dir.bg

Коментари

Много е малка .за да е проститутка,но сред мургавелите това си е ежедневие.

а мъжът и къде е бил докато тоя е я насилвал??

100% не са се разбрали аз цената! Иначе вървиш си така по площада и изнасилваш някоя... звучи дебилно просто!

А дали е било така? Защо момичето не се разпищяло веднага за да хванат насилника на място? Какво е правила на гарата? Насилникът, наистина ли е бил насилник или някоя млада "магистралка" се е опитала да го съблазни? Не оправдавам никого! Може всичко да се е случило както го описва момичето! Но до момента сме чули само едната страна и е съвсем възможно нещата да стоят по съвсем различен начин....

Путинисти нападат нашите деца !!!

Бахти обществото щом посред бял ден, насред гара, някакъв "мъж" опитва да изнасили 11 годишно дете, пред очите на всички и си тръгва със следващия влак.

Това не е държава щом изнасилват от деца на 12 години до баби на 80 години

Деба и жп транспорта щом спира на спирка и имаш време да слезеш да апнеш и да ебнеш

Дайте го на бащата този "герой" мисля най-добре ще се оправи завинаги тоя изрод.

11 годишното да го ошамари и друг път да си учи уроците., а не да се шлае по улиците.

Няма име. Отгатни етноса?

Със сини очи е бил. По думите на лелката

Когато имахме държава,която защитаваше хората в нея и законите наказваха престъпниците карти бяха прилагани такива случаи бяха единични а не масови както е сега !!! Сложете му снимката и му напишете името на тоя боклук !!! Тези "70 " полицая дето са го гонили да го спукат от бой първо после да го тикнат в затвора на тежка работа и строг режим ....така се гради и защитава общество !!! А сега ще го подържат и ще го пуснат след 72 часа и най - много ще му се скарат ,като внимават да не го обидят много и толкова !!!

Колко случаи бяха замитани под килима по онова време. Аз познавам поне три жени, при които и съдебно производство не е било повдигано, понеже извършителите са били от партийното добрутро.

Gugnelid

Доколкото съм чувал, в затворите педофилите са особено презрени, а когато си презрян в затвор, страдаш много. Така че да го инсталират в едно такова заведение и да се оправя. Въпреки че ако такова нещо се случи на дъщеря ми, последното нещо, коет още искам за този юнак е да бъде вкаран на сигурно в затвора.

Дайте му името на тоя! Какво го крилете??

*криете

Работя като охрана на голяма гара.По нощните влакове има такива "гларуси".Щъкат постоянно.Преди две нощни дежурства местен циганин се опита да направи нещо подобно с една холандка.Иностранката написа на преводача на телефона си - лош мъж иска да спи с мен. Искам полиция...ква полиция ма г-це...два удара с палка и му се изпариха мераците

Браво! Следващият път му наври палката отзад!

37 годишен "мъж" от Берковица, без инициали, пътуващ с влак за Бургас и укрил се от Пловдив. Направо смърди на мръсен циганин от написаното. По-интересното е как не са се намерили хора в района дето да видят какво се случва и да го линчуват на място. Покрая тая община, гарата и в центъра няма ли полиция или те се показват само когато трябва да протестират за заплати и да издевателстват над някой дето е забравил да си пусне фаровете, да си завери пожарогасителя или е минал покрай камерата с 10 км/ч над разрешеното. Помиярска история в пълния и блясък.

Пардон, да се чете "укрил се в Пловдив"

смятай какви боклуци идват към морето, ченгетата дано да са му изсипали бъбреците от шутове

"Мъж" = мангал или мигрант

в кауша и булка до живот

Ааа, нема такива работи. Този е от защитените видове.

Дира? На този тъпак няма ли да му изтриете коментара? Нарича 11-годишно дете "курве" и го оставяте, а моята забележка изтрихте! Подкрепяте грубостите към децата ли? Да информираме ли Агенцията за Закрила на Детето?

1 до 6 години, защото ебачът не може да си укроти еднооката змия?!?!! Само?!?! Абе педерасти - дупетати - законотворци, ако това беше вашето дете?!?! Минимум 10 години, ефективно!!!

Закона предвиждал наказание от 1 до 6 години за блудство с малолетно лице??? Това на практика осначава, че нито един педофил няма да лежи ефективно в затвора при първо нарушение. Иначе за укриване на данъци са предвидени по-сериозни наказания. Това говори какви са приоритетите на тази държава и нейните законотворци.

Взети са предвид културните традиции на редовните гласоподаватели.

като спрат социалните мрежи на лелките - фейсбука на меркантилните женски - инстаграм на децата - тик ток всичко ще се оправи и няма да има никакви проблеми сега всяка застаряваща жена жадна за внимание почва да крещи по социалните мрежи как преди 20 години Гошко и направил неприлично предложение и се започва с изнудванията Децата това го виждат и се учат на шмекерии

Тиндер?

да прав си и онли фенс порнографията снап чат абе всички такива не ги знам всичките

Ама как си запази от списъка със спиране Грайндер...:))))

жена му Линда не го ли ревнува :)))

До колкото помня, влака за Бургас минава през Карлово а не през Пловдив.

има и през Пловдив но когато излезе истината за тази измислица и подготвена история за феййсбука от леллката искам тук всички шарани да кажат по едно Ами прав беше! Ние сме тъпаците дето се вързахме на тая история

Мая Манолова бе човека, който внесе предложение и после то бе прието от ДПС и БСП за това изнасилвачите да лежат двойно по-малко време. Ако сега е от 1 до 6 години, то реално е трябвало да бъде от 2 до 12 години. За това мислете като гласувате. А иначе този дано в пандиза бъде употребяван от най-гадните мангусти.

...оттук-оттам.

психически отклонения това малко е като оня ловец на пееедофили Ален дето полицията го арестува не може да приеме че разведената му майка води всякакви и я търбушат и вместо да общува нормално с жените намира малолетни и залага капани на пълнолетни мъже работа за психиатрите аз залагам 10 лева ще всикчко това е женска измислица на комплексирани и филмирани хора с психични отклонения

всъщност Аленчо ловеца е гееейче и търси мъъже

очавах да заложиш гъза си..ама щом имаш 10 лева...

щом вярвате на жени - истерички аз очаквах да сте по-интелигентсни но някои от вас са си кухи лейки чехльовци и нормално да сте свикнали жените да ви манипулират както си искат лелята дето е звъняла на полицията търси известност във фейсбука а детето няма нищо общо и даже не е и посихически тормозено

Не съм ходил в Мездра, но сградата на Общината до гарата ли е? Защото : " слязъл от влака да си купи нещо за хапване" и " детето било до сградата на Общината в централната част на града" ?!

Мездра Враца, няма разлика. Площад, всичко е там, гара, община, пейки. А каква е целта на коментара ?

да бе слезал от влака да си купи закуска и се озовал в общината при кмета на пица с кристали и развратни жени и едната крещяла за внимание може да стасне добър сюжет за онли фенс

У Мездра сичко са връти покраи гарата...

Нещо инициали... така... На "извършителя".

К.П.стигат ли.

ТРЕПАНЕ !!!

тези деца са филмирани от тик ток и разведените им майки с доведени тъпкачи изобщо нямат никакви ценности и морал отсега мога да кажа че това е пълна глупост и фалш

явно като малък са те изнасилили и сега имаш психически отклонения.

си мисля. Скучно му е било и се е чудило какво да прави в 19 часав центъра вместо да си учи уроците в къщи.

Със стимулиране на сексуални отклонения с ценностите, се стимулират и други такива. Би ме интересувала каква е статистиката за педофилия преди половин век и сега на еднакъв брой хора. И по други западни държави. Преди попадах на статистика на блудство срещу момчета до 12 години ли бе и бе почти същата бройка като срещу момичета изнасилвания. Преди си вадеха, че сред гейовете имало 13 пъти повече педофили. Част и ги убиват за прикриване на престъплението.

Цялата история звучи доста съмнително. Дайте да видим как ще се развие с допълнителната информация.

И ако са му спретнали гангбанг само за бай Ставри ще мисли вече!!!

Дамата, която е помогнала на детето разкри и как момичето е описало насилника си. "Беше побелял със сини очи. Това беше в два стиха - кратко и ясно", разкри тя. 11 годишно в 19 часа какъв го дири на гарата. Даже и стихове е пишело. И откъде знае, че ще го изнасилват, явно вече има опит или му е скучно от висене в социалните мрежи е решило да се разнообрази. А и е друго да се похвали, че е изнасилено. Съвсем изперкаха на територията.

принудителна смяна на пола !!

е строг, но справедлив. Ще го чака в банята на затвора, за да му обясни едно, две неща за блудствата с малолетни...

Чак се чудя този алтруист и хуманист Ставрето как е стигнал до затвор. Че и бая години са му дали.

Бай Ставри е всъщност надзирател в Централния софийски затвор-южното крило, втори етаж.... Той работи там

Оха, нова булка идва!

70 полицаи не успяват да заловят на място някой, който дори няма превозно средство на разположение. ИЗвода е само един - уволнете повечето от тях. И без това са най-безполезната и мързелива част от обществото. Защо да ги храним? Давайте парите за сираци. От тях може и да станат хора. За полицаите вече е късно.

Добре е да четеш статията, преди да пишеш! Сега стана смешен!

Какъв е този педал ,бе ? Директно в пандиза ,за да го подкарат него с блудствени действия,там живущите !

Римлянин???

циганин със сини очи не се среща ...

клъцнете му топките теглете му един и го пускайте по живо по здраво

В тия краища населението се състои от оскотели роми,българи и мелези

Да, цялата тази територия - от Ботевград, до Видин, и до Плевен - всички са полуживотни!

Странна работа, по-скоро се е опитал да и издърпа телефон или нещо такова. Слизаш от влак и посред бял ден ще насилваш дете? Може и да е бил пиян.

за 1 000 000 лева на ден загуби плащани на Боташ по договор от президента Радев вече има мълчание 1 година, няма ДАНС, няма Прокуратура, няма НИКОЙ, НО за този случай.... 70 полицаи и медиен екшън отвсякъде...

Кастрация за такива

Прилича ми на някаква нова шоу програма.пътува за Бургас с влак,слиза да си вземе нещо за хапване,,посред бял ден пълно с хора опитва да изнасили момиче,после тръгва за ПловдЕв.Търсят го 70 /седемдесет / полицаи.Интересна случка.

Браво на полицията. Дано бъдат така безкомпромисни и бързи и за всички други престъпления.

Принудителна химическа кастрация. Работи безотказно срещу такива изроди.

Еба ти и бързите влакове на БДЖ щом кат имаш време да слезеш да ядеш и да ибеш

В панделата много ги обичат такива, направо да си купува булчинска рокля.