Коментари - Мъж намушка петима, сред които и полицай, на гара в Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да свикват с действителността в емирството

Велик е аллах . . .

Луцифер е тоя дето кара хората да се убиват.

Не споменават нищо за националността му?Дали не е някой като тез,дето са от националния им отбор по футбол.

Еми къв да е-чист ариец?

Северната гара и около нея е само арап. Точно там съм им ял попарата.

Да ти кажа,в България сме по-рахат.

Стига сте писали глупости! Да, във Франция има негри и араби, но нали трябва някой да изхвърля боклука и да работи в заводите???? 90% от белите хора си живеят прекрасно и повярвайте ми много по-добре от вас! Ама несравнимо по-добре! Затова оправете си кочинката и се грижете за циганските подвизи, а не гледайте на богатите в канчето!

Те пък са такива роботяги, че нямам думи. Лежат по тротоарите, нападат хората, столиците на еврогейските държави се е превърнало в гето. За това предпочитат да им работят такива като нас (не цигани) даже и румънци предпочитат.

Арабин да работи е като горещ лед.Няма такова нещо.

Нещо притеснен е бил човекът - я семейни проблеми, я дискриминация, я не може да си намери работа по специалността ядрена енергетика... Пък и етнически особености, религиозни мурафети...

Добре ги интегрират... Даже нас поучаваха.

Сега, ще разследват ли полицаите?

Именно. В случая министърът на вътрешните работи благодари на служителите на реда, а у нас разни правозащитници като адвокат хаджигенов /малката буква е нарочна/ веднага щеше да поиска уволнения, разледвания за това че е упражнено насилие, да се раздухва полицейски произвол и т.н. Всичко с политичски цели, разбира се. Ама това че тия твърдения веднага се разбират в Европа и уронваш имиджа на страната си не се разбира от тези индивиди. Ето това е разликата между европейските държави и нас.

И изобщо не е мургав и брадат, нали?

Мда, бял, обръснат, хетеросексуален, мениджър от средно ниво в голяма корпорация. Просто, кат отивал сутринта на работа с влака, видял група чернокожи младежи, които кротко разговаряли със служител на реда с очевидно пакистански произход, и извършил престъпление от омраза, както е характерно и закономерно за всеки бял, хетеросексуален мъж. Такива сме си, кво да праиш... Особености на бялата раса...

Бъдете толерантни с човека, нали така е евроатлантическо. и хуманно ..

Пролетарии от всички страни, съединявайте се!

А,не не, никакъв терористичен акт, защото няма кой да направи терористичен акт. Тези орки,дето идват на талази са или софтуерен инженер или финансист или лекар! Товца, че е викал "Аллах акбар", нали, не доказва нищо....

Най вероятно е намушкал от своите. Те истинските бели французи отдавна се изнесоха по малките градове и селата

Културното богатство на западо.... Па да не говорим за "демокрация" и "ценности".... Малееееееееее мале пази боже.

А в БГ - цигани бият докторка, тя се оказва пияна. Семерджиев убива 2 момичета на улицата, а "полицайката" Симона - бивша проститутка му носи стълба да се скрие?!?!?!?!?!?

Че и Ния сме вече западо бе галфон...

Мулти-култи... Муш-муш, боц-боц...

По-тъмно зелените и по-светло зелените французи не могат да живеят заедно. Същото важи и за по-тъмно и по-светло зелените европейци. Също и за по-ляво и по-дясно сексуалните европейци. Ако не се вземат адекватни мерки ще се потретят ПСВ и ВСВ. Жертвите ще са 500 млн.

Тъпото парче Байван скоро ще гние на Лубянка

Какъв мъж , кажете истината- цЪр , та чак син

От по-къдравите тъмно зелени сигурно е бил нападателя.

Може и да не е след като не го изтъкват....

Някой отафганистанските,марокански,иракски,или други арабско-африкански лекари,инженери,икономисти,които бяха поканени в Европа.

Кажете още на гарата на горно нанадолнище в занзибар кой е намушкан, за да не напишете, че Русия превзе поредншя знаков град в Донбас, което е прелом в операцията по освобождение на региона. Соледар е и най-големия производител на сол в Европа. Още поне 500 укронацисти са обкръжени и им предстои плен.

Не мога да повярвам,бе човек.Могучая превзела още едно село само за 3-4 месеца .

Отрязват се пътищата за снабдяване на Бахмут, а след ниго идват Славянск и Краматорск и края на Донбаската операция. Градът е укрепен район с важно военно значенше, а и с производствено - стратегическо. А Русия воюва само с доброволци. Там не са участвали нито редовна армия, която до ден днешен си е в казармите, нито мобилизирани, които си стоят в резерв. Така понятно ли е?

Байване, би ли сложил ръка на сърцето и да кажеш честно - до преди 11 месеца знаеше ли нещо за град Соледар? А за Париж беше ли чувал ;) Прочее, войната е изродщина, както и мушкането на хора с шило ...

Чел ли си етикетите на украинската сол, която си купувал?

Наскоро четох, че там е пишело Сiль... Нямам спомен да съм купувал такива, пък и да се е случвало - не съм обърнал внимание или са били препакетирани в България. Но това не е отговор на въпроса ми - ти кога научи за Соледар :)

То и за Сталинград никой не е бил чувал. Ама после го знае цял свят. Ти сега знаеш ли как се казва Сталинград. Въобще това няма значение за военната важност на даден град.

Наскоро ми се наложи да пътувам с 24часово прикачане или през Франция или през Турция, предпочетох Турция поради факта че във Франция като гледах по новините им беше като в Бахмут, чупят, ломят, мачкат, чукат, бият, трошат, убиват... не, не благодаря! Европа отива по-дяволите с този нови евродебилни политики, на няколко скорости но задни.

Споки, по на летището и в центъра на Париж няма такива работи. :-) Нея се пуашиш. :-)

Нямаше да съм на летището 24 часа а в хотел в центъра на погрома!

Явно е от новите французи, щом нищо не казват за него.

Европооо, Европо???

това на Запад вече е ежедневие. Гледат и се учат от САЩ

Та няма я само властващите им да се учат от сащ я... Рибата се вмирисва от към главата, но явно докато не се разпадне опашката ще си трае..

И докато ни забълвичкват прецедента Радев на щат към ЦРУ, с не избраното му правителство му подписва още един договор за продажа на България на краварника. И излизане от стабилизиращите лева институции.

Напълно свободно и демократично! Кво толкова!

Ще кажат,че обществото е виновно,защото не е бил убиеца интегриран или ако е емигрант,ще кажат че от дългото и изтощително бягство е травматизитан горкия.

На финала на световното по футбол, Франция от 11 човека завърши с бял вратар и с испански корени, плюс 10 негри. Като играха мароканците се дигаха буйстващи по Франция и Белгия. В Англия премиер е индиец. На Лондон кмет е пакистанец. Евроатлантически ценности - затрий националността. Което призоваваше и Сорос. Дано България някак оцелее, както е в ЕС и НАТО. Те, плюс тукашните евроатлантици, са най-голямата заплаха за България в момента.

И Франция заприлича на Авганистан.

Пише се с Ф. Преди СССР подкрепя светско правителство там, от където са давали модно ревю. Преди да се намеси САЩ и събере ислямисти от цял свят, за да спрат съветското влияние - думи на Хилъри Клинтън. Отделно за Иран, където ЦРУ плюс англичаните правят преврат още 1953г и предотвратяват да станат светска държава.

Мъж намушка петима, сред които и полицай, на гара в Париж - още един изнервен от жена си се разтоварва !!! Това не е тероризъм - ама никакъв !!!

И в Германия всеки ден играе ножа.Вчера беше една учителка жертвата. Лошото е ,че края не му се вижда.

Ще кажат че е бил психично болен да покажат толерантност към мюслитата

Естествено. Вече и знаем номерата.

Луд ли си - тука съвсем е ясно че тоя е бил руски агент

Щом е в Париж, щом е на гара Норт ще се казва Пиер, по френски обичай.

Шило

Либерастията съсипа и тази държава!

Кога ли харизаните на Зе оръжия за контрабанда ще прескочат до Париж? Да автоматизират продукцията, де.

"Не е ясно дали става дума за спречкване или за терористичен акт."? Не е ясно дали става дума за психично болен, оставен да ходи безкотролно по улиците, наркоман или религиозен фанатик от арабски/африкански произход...

Отворено общество, казваха че е нещо хубаво, така трябва навсякъде...

Браво да живей демокрацията в западнала европа, сащ-исаното и жалкобритското....Който сее ветрове, жъне бури...

ква западнала европа, какви фащ... тамв се още има полиция да спира с изстрели тука цигани пребиват лекари а полицаите на групи от по 30-37 човека подкрепят мафията... и се разминават само с 'уволнение'

То щото в любимата Раша всичко цъфти и връзва. Там има най-изтрещетили случаи.Преди няколко години имаше случай, при който гледачка на дете го обезглавява и ходи с главата по улиците. Психично болни има навсякъде ама никъде не ги затварят

Станчо темата на статията не касае Русия и въобще не я коментирам. Явно центовете са малко и разчитате на количесто , а не на качество...не се настървявайте толкова ха ха за всички е инфлация...

Я виж, да не би Путин или готвача му да се е скрил под леглото. И помощник готвача да не е до теб в леглото с твърд инструмент.

Супер всеки ден да е така.

Не те разбирам? Нали знаеш, ако е за нещо лошо, почва на запад и свършва на изток.

Да, нека така да е, само че ти да бъдеш промушен.