Мъж изпадна в мозъчна смърт след побой пред дискотека в Попово

Версията за инцидента на близките на мъжа и на заведението и охранителите е различна

Обратно в новината

Коментари - Мъж изпадна в мозъчна смърт след побой пред дискотека в Попово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изумена съм от злобните коментари и то в навечерието на най-светлите празници.Хора,които не са познавали"човечеца"се опитват да го квалифицират като"див и пиян селяндур".Може би всички вие посещавате нощни заведения с фракове и папионки и на определена възраст.Защо не се споменава, че във въпросната вечер е имал участие Илия Ангелов или и там има възрастова граница?А за цената на един човешки живот...Проявете малко съчувствие към семейството и престанете да избивате собствените си комплекси!

На тия години би трябвало да имаш за 10ст. мозък и да на ходиш посред нощите пиян,залян по нощни клубове.А любящата съпруга го е чакала с нетърпение да се прибере и да го гушне.

аз съм изпаднал в мозъчна смърт още при раждането ми. За справка Цветанка Гъзо Лизова.

Господ да го прости.

Едно говедо срещнало други говеда и си ги мерили ама той извадил по-късия.

Четох, че казали "ние сме полицаи", докато тъпаци със значки имат привилегии и си позволяват да използват работата си за лични облаги, тази държава няма да е бъде още дълго

Ама като видят нещо нередно "Ааа аз не съм на работа".

Истината е доста по-различна. Тая въпросната дискотека е наркобазата на града и е под полицейски чадър, а Гален са го предели с бухалки двамата идиоти-охранители. В града се говори, че е отмъщение на ченгета, защото се бил разприказвал за организираните от тях нощни гонки със залагания.

Хубаво, де - отмъщение било, че се бил разприказвал. Ама не е станало в хола му, та явно са го и отвлекли, напили и чак тогава са го били. Щом сам ходи на такива места, известни и на последния местен, че са наркобаза, не върви да се прави на жертва.

и дива селяния повсеместно!

Пиян надзирател с анцуг отива да си допие и да се покаже колко е велик. Добре, че е имало охрана.

Обикновен, необикновен - няма значение!!!! Тъпанарските охранители ще се обадят в полицията, а не да се перчат на пиян, пък какъвто и да е!!! Всички сте прости комплексари!!!

Ей, кретен, ти на полицията колко пъти си се обаждал? Те докато дойдат, всичко ще е приключило, а дори и да не е, ще вдигат рамене, че нищо не могат да направят. Нагледал съм им се. Тук ситуацията е win-win - един идиоти са наритал друг идиот, който после е получил инсулт. Не е прецедент и тези случи започнаха още с ония "Поничките". Един боклук по-малко и едни други боклуци сега ще трябва да шарят кинти и да се обясняват по инстанциите.

Няма да докажат връзка между инсулта и спречкването.Може жена му да го е ударила с точилката по главата, като го видяла пиян и мърляв.

Е, ква връзка да има инсултът?! Някъв изглеждащ нездрав дори и по снимка, ходи да се разправя, хипертонията му се изстрелва и я исхемичен инсулт, я инфаркт. Причинно-следствената връзка се къса.

на извършителите няма да им се размине, ще лежат в затвора и ще плащат кръвнина

Пияния вдига кръвно плюс при физическо насилие и ето ви инсулт.

И да пищите и да ревете, полицаите и охранителите са едни от най-простите и деградирали същества в тая държава!! Човека е отишъл с "официалният си анцуг" на дискотека- така както се ходи масово по моловете, по ресторантите и къде ли не!! Изрепчил се на по-простите от него и говедата са го ступали!! Че е имало бухалки е повече от сигурно, че ще лъжат и мажат - също!! Никой ли не се е сблъсквал с действителността по дискотеки , барове и т.н??? Тук човешкият живот няма никаква стойност!!!

Кво значи, че ще лъжат и мажат?! Ти в съд влизал ли си и на дело ходил ли си? Всички лъжат, та се късат и се опитват да се представят във възможно най-добрата светлина. Бил съм въвлечен в такива кретении и въпреки записите, свидетелските показания и други доказателства, говорят се такива простотии и се лъже така безогледно, че чак е смешно.

Вярвам на охраната, все пак те са на работа и спазват някакви правила на поведение.А ченгето1 ако не е било пияно, сигурно нямаше да ходи на дискотека.Все пак не е тийнейджър.

ченгето ще гние в гроба, а охраната в затвора

законът е определил убийството като престъпление, законът не е определил посещението на дискотека като престъпление

Знаем, знаем! За двойно убийство на пешеходна пътека две години условно присъда. Още подигравам един приятел, че за една детска простотия, за едно откраднато желязо получи присъда като за двойно убийство.

охранителите ще бъдат вкарани в затвора

Закона също е предвидил, че едно убийство трябва да бъде доказано. Да не стане като с таксиметровия шофьор дето го смлели от бой и умрял, а после се оказа, че той налагал юмруци и починал от инфаркт.

Или като с ония "Поничките", дето убили от мой "момче", а се оказа, че тоя младок ги нападнал да ги бие с бокс, обаче имал вроден порок на сърцето и от вълнение взел, че пукясал...

Мъртво пиян, с анцуг, омазан, в нощно заведение в 2 сутринта = баща на 3 деца. Идилия.

Милиционер = прост анцунг = мутра!

сте ама МНОГО зле в тоя "форум"! А на извършителите пожелавам по 20-25 години в пандиза или до живот! Само че няма да се докаже нищо, щото видиш ли, убитият си го "заслужавал"

Инциденти стават, това е нормално, но е едно да те блъсне кола, съвсем друго е да ходиш пиян посреднощ да се репчиш на хората в дискотеката. Те за това хората са казали: "Да би мирно седяло, не би чудо видяло.".

подобен инцидент, да те изтрескат с нещо твърдо по кухарницата

все още нямат легално право да убиват нали?! Или, докато съм спал зимен сън, те са получили това право?! Какво им пише в длъжностната характеристика, ако имат такава? Ако идеш в Бахмут и почнеш да стреляш, по време на война, убиеш някого, има шанс да те осъдят определено. Тука няма ли? Дошли някакви пияни, дай да ги убием, щото ни се ежат.. Ненормално е. Ненормална държава с ненормално-мислещи индивиди в нея

Ей, кретен, личен проблем на всеки е на първо място сам да се защити или поне да не се поставя в уязвима позиция. И аз съм се бил, обаче нито съм бил пиян, нито съм се бутал в ситуации, където другите имат явно преимущество. Точно срещу пияни и друсани кретени съм се бил и на повечето им трябваше само по един финт, за да губят равновесие и да падат я по гръб, я по нос. Ако бях тръгвал да им вкарвам и ритници в тъпите глави и в омазнените черни дробове, докато се търкалят по земята, съвсем щях да ги подредя. Вие бройлерите си ревете за "комунизма" и за "твърдата ръка". Тоя се напил и му дошъл пауърът, та отишъл да се репчи, ама сега държавата да му оправя бакиите. Друг се напил и тръгнал посред нощ да пресича магистралата - пак държавата му виновна. Миналата зима, посред нощ, някъв пиандур с тъмни дрехи и пълзейки на четири крака "пресичаше" Ботевградско. Видях го отдалече, ударих аварийните фарове и се обадих на 112, ама докато дойдат, този успешно "пресече" и запълзя нататък, та не го дочаках - да си го търсят из храстите. Ае, вземете поемете малко лично отговорност и вникнете в максимата play stupid games, win stupid prizes. И си набийте в тъпите кратуни, че има несъвместими неща - не може чалгар да е свестен, защото на него изначално ценностната система му е объркана. Не може "служител на системата" да ходи по нощите да се пробва да злоупотребява със служебно положение, а после да реве, че бил ял бой. На този само като ми видиш одухотворената физиономия и ти става силно вероятно действително да е получил инсулт с този си начин на живот и с 99% сигурната хипертония.

,който почне изречение с "ей, кретен" заслужава съдбата на човечеца. Колкото и да е бил пиян, не заслужава да го пребият с бухалки.

Не започвам така изречение по принцип, а това е реплика към тоя горе, който ръси квалификации. Мен съдбата на "човечеца" няма как да ме споходи, щото не пия и не нарушавам грубо закона, който гласи, че при носенето на КНО е забранено пиенето, посещаването на един куп заведения, вкл. и такива "клубове". Случвали са ми се случки и на мен, но съм бил максимално адекватен и в кондиция, а не пиян, залян и нагъл. Що се отнася до "човечеца", само от снимката му съдебно-медицинската експертиза клони действително към исхемичен инсулт. То цял живот е вървял в тази посока.

Другарю милиционер, първо ще трябва да докажете, че са го били, а после, че е починал в следствие на побоя. Щото някак не се връзва версията побой и от него - инсулт. Виж, от препиване инсулт е съвсем възможен, един роднина така си замина (алкохолът вдига кръвното, ако не знаеш).

Затварай тази кочина и пускай вътре прасетата,а персонала в дранголника.

Тук само престъпници ли пишат? Много сте потърпевши от полицията, нещо. За сведение и извън работно време полицаят е полицай. А в САЩ при нападение над полицай тези любезно щяха да бъдат застреляни.

С други думи полицаят има право да се напие като свиня и да отиде да нарушава обществения ред в някое заведение в 4 часа сутринта?

А защо трябва да бъде убит?

Едва ли някой е искал да го убие! Най-вероятно в опита си да го изхвърлят са го тупнали и това е причината. Ставали са и по-нелепи неща, като да падне саксия върху пешеходец или както върви да се спъне и да се удари на бордюр и да умре, имаше даже един удавил се в локва. Народът отдавна го е казал, като ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш.

Ако беше полицай, щеше да се държи като полицай. Не да се напие на кирка, да се репчи на охраната и да остави 3 деца и жена си в 2 през ноща.

Тия "охранители" на дупките, наречени дискотеки от бая време си просят системното малтретиране, много им е пораснала работата, като за прости пазачи.

ПИЯН ПРОСТАК С АНЦУГ- КЛАСИКА!!!

Всички са си били в мозъчна смърт от години. Вервайте ми!

Какво значи това "Ама аз съм полицай!" ?! Егати смешната държава.

Там е работата, че и двете версии звучат адекватно до частта със, "А, ние бяхме много възпитани." Вярвам, че тоя със значката е бил с ануцг и се е правил на велик. Вярвам и че охраната са го набили. Не вярвам, че той се е държал като нормален и възпитан човек и като са му казали, че не може с анцуг, защото има дрес код е казал, "Е, добре, другия път." Не, вярвам и че охрната му е пожелала "Лека вечер" или, че е била учтива под каквато и да е форма.

Се връщахме 15 човека и охраните ядяха дървото!!! Шибани разградски селяни, ще посегне в Сф и няма да му се вярва после. Но за всичко е виновен простия бг народ, затова е и полицията такава.

Ами излизали сте по големи селяндури от разградските селяни

Починалия (лека му пръст) и аверите му не са разбрали правилно едно нещо - полицай си само докато си на работа. В останалото време си обикновен гражданин.

Кажи му полЮцай и не го обиждай повече! Паразити , толупи !

Трябва да те пребиват ли бе ПРОСТАК ????? Що си не е..ш м..та, а????

Обикновения човек няма да се репчи на охрана която го превъзхожда като бройка и като мускулна маса, само защото носи в джоба си някаква служебна карта. Съответно няма да го пребият, освен ако не е пълен идиот (а пълните идиоти си го отнасят, рано или късно). Освен това поста ти издава комплексарщината, типична за героя от новината (лека му пръст). А ако пребият обикновен човек, същите тия дето се мислят за безсмъртни, защото имат служебна карта, няма да си мръднат пръста да му помогнат. Сега, ако след всичко това не си разбрал защо злорадстват хората тук в коментарите си - значи няма смисъл да се мъчиш. Псувните и обидите си ги задръж за себе си, ще ти трябват докато си на работа.

В Попово, мъжете да и стоят при жените, не да скачат на ученички

Бе, то хубаво, ама къде им скачат на тия ученички в два през нощта насред учебната седмица? Егати ученичките...

И защо ?

А, бе, дебил, стига си задавал идиотски въпроси, чиито отговори трябва да си научил още като дете. Явно си дете на същите простаци, като тези от статията и не са те научили на елементарни неща и не са ти дали барем базово възпитание. Остава да питаш защо не трябва да се хвърлят котета от покривите за удоволствие и защо да си миеш ръцете преди ядене.

С прости селяни работа да нямаш - дали са полицаи, охранители, трактористи... Простия си е прост!

Да си беше стоял при жената , а не да ходи по дискотеки ! Кой каквото търсил , намерил.

Ми по анцуг е човека, щото не е намерил кон за да влезе на кон.

Sm3hurk0

Добре си го получил заслуженото.. Има Господ, който гледа и кантари ! Това му е отредил... Да почива в мир.

Няма Господ , айде стига глупости. То ако имаше Боко , Кики и т.н. нямаше да са тук...

И най-вече безбожника Рубльов.

Замисля ли се някои за наказание БОЖИЕ,,какви ги е вършил по арестите и колко невинни е съсипал от тормоз.Такъв надзирател наблюдаваше кметицата Иванчева докато пикае да я унижи психически.Това са далавераджии внасят дрога телефони пари ми даи и повече не ме мъчи им е ЛОЗУНГА,,

Очевидно, такива като теб се замислят за несъществуващи причинно-следствени връзки, а също и се излагат със суеверия. Работата е проста - като на едно място се съберат простаци да се репчат един на друг, шансът едните да ядат повече бой е голям, а шансът някой и да умре не е нулев.

Искал да пие и задява малки , ама не го е огряло.

Що да не пие и задява

Sm3hurk0

Щото такива типове не живеят много... :))))

То така са мъжете- ходят като разпрани на дърти години да свалят, а жената седи вкъщи и гледа децата му

"Гледа" 20 - 30 годишните му деца ? Верно ли ?

Не се знае кога ги е правил и на колко са. Дори и да са големи, пръч на почти 50 няма работа в чалготека. Там се ходи за лесни свалки с ученички.Гнусна работа.

Бе, що им викате ученички на разни, дето в 2 часа през нощта насред седмицата киснат по чалготеки и "клубове". Няма ли по-точни определения за такива - напр. малолетни и непълнолетни бръмчалки?

Ми какво прави 46-годишен чичак през работната седмица на чалготека? Не е ли на другия ден на работа? Насвинил се , приискало му се , ама не го пуснали.

Те тия "от системата" са на друго "работно време" - примерно два дена симулират дейност или чадърят криминални типове, после два дена "почиват", т.е. ходят да бракониерстват, да запиват и да се бутат по "клубове".

Малко са го били. Чий го дири по нощите по дискотеки баща на 3 деца, а не е вкъщи при тях. Сега ще го изкарат най-примерния любящ съпруг и баща на света.

Е кво? Бащите на 3 деца не могат ли да ходят на дискотека? В истанбулската конвенция ли го пише това?

Пръч на 50 в чалготека какво дири освен свалки?

И защо да не дири свалки ?

Жена му казала, че мозъкът му бил спрял да функционира? Това е очевидно, но не казва кога това? Още в началното училище или направо в детската градина? "Служител в системата", в два часа посред нощ, по анцуг, в селски "клуб" - всичко е ясно. Нормалните хора на тази възраст и по това време са си вкъщи, а не обикалят тепърва по "заведенията".

И защо точно това да са "нормалните" ?

Щото са разлика от теб съм учил статистика и знам какво е нормално (камбанно) разпределение. Когато боклуците, участвали в тая история, станат нормални, тогава ще кажа друго, но то и държавата няма да я има в такъв случай и разговорът ще е безпредметен. Но щом питаш за очевидни неща - дали 46 годишен мъж е редно да носи анцуг извън стадиона и по нощите на работната седмица пиян на "клуб", ясно колко ти е акълът и на теб. Явно и твоят "мозък е спрял да функционира" някъде назад във времето. Никакво чувство за мярка, срам и порядъчност не ви е останало. Тоя на снимката ми е горе-долу връстник, а изглежда все едно ми е чичо. Просташкият начин на живот си има цена и тя не е само ускорена амортизация. Изобщо няма да се учудя, ако действително е получил инсулт и не става дума за черепно-мозъчна травма от боя.

Павеле , ти очевидно не можеш да разбереш нещо за нормалните , защото очевидно си русофоб и психодебил. Айде да ти ЕПМ!

Като е "Полицай" прост пазач , Го прави БЕЗСМЪРТЕН ! Може да пие по 2 литра ракия и след това да ходи да се бие ! - БУЛГАР !

Дивите селяни не се познават по дрехите, а по това че пребиват хора.

на нещата е вроденият ни вече егоизъм и неспазването на установените правила... Не казвам кой е прав, но според мен и двете страни са нарушили правомощията си... Едните с полицейските, а другите с тези на охранители.. Същата е ситуацията и по пътищата, където всички сме ВИП, царе и н'ам кви си.. Стресираното ни ежедневие също играе своята роля... За мен решението е в смирението.. Попаднем ли в спорна ситуация да направим една крачка назад... Бог да прости човека..

Не лъжете! В България никой няма право да изключва друг от животоподдържаща система. Води се жив човека. От опит го знам.

И ако си полицай няма проблем оставят те за другите ибийство камани,палки,тръби,брадви същото е и ори лекарите разменят бебета взимат пари от фарамецевти да тровят хората с вредни лекарства извършват ненужни и врредни операции за да прибират. Имали смисъл от съществуването на такава държава?

Има смисъл разбира се! Така все пак има хора на които им става ясно каква помия е този сеят и псевдо законите му, и се обръщат към Бог!

смисъл от мрънкалници, които не си вършат собствената работа и нарушават правила и закони, но все другите и държавата са им виновни?

На дискотека по селата, след купона трябва да ти попълват военната книжка, че си отслужил.

"""видях, че те започваха да псуват и обиждат лицата", сподели Славея Георгиева, която работи в заведението.""" Има си хаз да каже нещо друго.Като цяло, етюдът е реалната българска действителност.Дали някой няма да каже, че господ е българин и че сме велики ,и че имаме астрономически календар още от преди хората да се появят .Все пак е занимателно

Сутринта е вдигнал кръвно ,като се е сетил ,че са го изгонили от дискотеката ,ама как така ,той е полицай.

"Той е полицай, оставете го" Издава нагласата на тези паразити! Е щом е полицай може да си прави каквото си иска? На всеки според заслуженото!

а щом е полицай значи могат да го убият така ли?

Sm3hurk0

точно така ! и така е станало !

И аз като се напия на коледното парти се правя на шериф ;-)

По селата това си е ежедневие. Лошото е, че заляха и София такива убитаци, като охранителите и двамата клиенти. Баща на три деца, ама му се приискало млада плът.

Що па да не му се прииска

Случаят е ясен. Напили са се , вдигнал е кръвно след като са го изхвърлили като куче и е направил инсулт.

Като бивш управител на дискотека ще ви кажа че охраната знае къде камерите не виждат и там пребиват хората. За съжаление даже управителя не може да спаси хората защото охраната слуша само шефа на охраната който е отделна фирма.