Коментари - Мъж излъгал 30-годишна от Казанлък, че ще се ожени за нея, използвал я за разврат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И след като ще е жени защо не са се подписали още в Казанлък, а е тръгнала с него без да му е съпруга в София? И тя да не е раснала на улицата, семейство няма ли? Хубаво ѝ се подигравама, защото ясно, че е циганка, но колко млади български момичета са подиграни и лъгани с брак, а всъщност опозорени? И какво друго им остава освен да кажат, че нищо не е станало.

Сериозно?

Мангал-мутра отишъл в Казанлък обещал на мангалка “светло бъдеще” и мангалката клъвнала ! Това е ежедневие в Мангалландия ! Истанбулскота конвенция не създава работни места,а марганизила обществото !

Родната нравствена милиция не спи.

Е съгласна на брак ама не и на еване?! Така ли?

Ако се бяха оженили няма яд.Няма престъпление хахаха

Българският Андрю Тейт - браво!

Не можем и да се наевем в тая държава

Посред нощ в парка: - Милицияяя ! Помощ ! Изнасилват ме ! След малко вече по-тихо: - Милиция ... милиция ... След още малко вече на уше: - Мили целия ! Мили целия бе ! - Ми целия е де ! - Това ли е целият бе ?! - Ми това е ... Колкото й глас държи: - Милицияяя ... милицияя ...

Нямаше нужда да ни споделяш историята на собственото си зачеване, но щом си решил....

Значи, ако съм във връзка и редовно правим секс и изведнъж реша, че искам брак, но гаджето откаже, ще мога да се оплача от нея в полицията, че ме е използвала за секс ли? Що за ненормалщина!

Те жените са си в ЗАБЛУЖДЕНИЕ още от раждането,

Тази статия трябва да е в раздел "Вицове". Да не се е получила като: - Г-жо, тези 100$ са фалшиви. - Ужас ! Значи снощи съм била изнасилена !

Бахаахаха, барантията със стаж се прави на малка, ох излъгаха ме :)))

Излъгаха ме!

Някоя като пуска, за да я черпиш и развеждаш насам натам, разврат ли е?

И мен така едни каки навремето ме използваха за разврат. Вече става абсурдно. Ако не е искала да е с този мъж просто да не е тръгвала с него или пък да му каже, че ще му пусне чак след сватбата. Била въведена в заблуждение.

Незабавно ратифициране на Истанбулската конвенция! Само така ще се пресече вълната от насилие! Признаване на еднополовите бракове и наличието на множество полове!

Една навремето така ме излъга, че иска да се женим и да имаме деца. Оставих всичко заради нея и тя стана центърът на живота ми. В последствие е абортирала 2 пъти и ми е изневерявала, докато аз се къртех на 2 работи за нея. Изгуби ми 4 години и изпуснах страхотни, добри цени, с които можех да създам семейство. Когато всичко приключи, те вече бяха омъжени и години наред вече съм сам. Бях измамен и излъган, докато тя ме използваше за пари и разврат. Та, къде да подам сигнал?

Разбирам те. И аз като теб - изпусна ли добри цени, после ме е яд...

"""" Мъж излъга 30-годишна дама от Казанлък, че ще се ожени за нея, а впоследствия я използва за секс робиня.""""Може ли по- внимателна употреба на определението "дама".Всяка дама е жена ,но не всяка жена е дама.Жените ,за които се говори в рубриката не отговарят на изисването да са дами.

Всяка дама е жена, ли?! Колко трансвестит и откровен пидал обиди току що... За Кокорко даже не ми се мисли - той е дамата на сърцето на Спецов...

Според мен развратничат разни кокорчовци и подобните му от лгбт. А тия просто са ...изучавали Кама сутра.

Да не е 13-годишна? Я си проверете източника.....

Не пише никъде, че я е принуждавал да проституира! А че са правили секс. Това пише. Защо е арестуван и по кой член? Може ли да арестувате сегашната, с която живея? И тя ме използва за развратни действия? Та кое е за последно - принуда за проституция или тази е просто тъпа и наивна? Ако е второто, то човекът е задържан незаконно и трябва да съди и МВР и медиите.

Ха, разврат! За какво ти е жена, освен да я ебеш? Как ще сведеш това до приемлив за нея вариант е друг въпрос, разврат било, хахаха, кат са ожени за нея няма да я ебе ли, хахаха?

Я някой юрист да обясни какво се разбира под разврат? Защо не наричат нещата с истинските им имена? Проститутка?

Как тъй ще я вземе без да я пробва?

Ползвал я за разврат , я преведете кво значи разврат по юрисдикция , че не всички сме юристи. Означава ли че, ако правиш секс преди брак в България, може да те арестуват? Или означава , че тоя е сводник и я е пласирал . Ако е второто кажете си го както си е - трафик на хор с цел сексуална експлотация.

Не разбрах какво е обвинението. Мен като са ме лъгали разни коври, че ме обичат сега мога ли да ги обвиня? Искала - повярвала. Не пише да я е карал насила нещо да прави все пак.

Дори няма какво да се коментира, нито е доказуемо, нито е сериозно. Ако я е принуждавал да се продава вече е доказуемо и е престъпление.

Ми то и СЗО лъга че ваксините предпазват и са безвредни ама задържани няма, нали? Бойко също ни лъга ама си е свободна птичка. Доган……., ами Киро? Нали щеше да прави аутопсии на споминалите се да види дали били ваксани? Все още е свободен да търси любов по грайндера.

ХАХАХАХАХАХ какво въобще прочетох... Я опишете развратните действия подпобно поне.

Задачка за първокласници - Мъж излъгал 30-годишна дама от Казанлък и бил задържан за срок до 72 часа. За колко трябва да бъдат задържани кирчо и кокорчо и псевдо десните от дай България, които излъгаха българите, че ще вкарат боко в панделата? Да не говорим за тунела под Шипка, мостовете над Дунав и завода за ел. мобили до Ловеч!

30 годишна стара мома хванала голямата мечта, някой, който да се ожени за нея, да я заведе в София и да я издържа без тя да работи. Няма по-лесен начин да измамиш мързелива, неграмотна провинциалистка, гледаща само тикток и фейсбук. Не е ясно какви разврани действия е упражнявал "женихът", защото за някой най-развратното действие е да те хранят с шоколад и пасти и да те поят с просеко. Отврат.

72 часа са му малко ... заслужава справедлив съд и наказание!!

Доста проста 30 годишна

Проста ма развратна.