Коментари - Майстор на троянската ракия даде началото на втория ден от Фестивала на сливата (снимки) | dnes.dir.bg
назад

Майстор на троянската ракия даде началото на втория ден от Фестивала на сливата (снимки)

Организаторите са предвидили и дегустации на различни традиционни храни

Обратно в новината
| Редактор : Радостина Димитрова

Коментари - Майстор на троянската ракия даде началото на втория ден от Фестивала на сливата (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля, оправете си безплатно заглавието на статията

Трябва да има фестивал на сливата. Естествено е преди това да се изпече ракията.

Истинският мъж пада на колене ,само когато бере сливи за ракия!

Да са живи и здрави и майсторите ,и дегустаторите ,и... обикновените пиячи ! НАЗДРАВЕ ! И с мезе ,щото без е почти отровно !

Едно време сливите бяха космати като катерички, по тях имаше вълна от която можеше да се оплете чифт ръкавици, а сегашните са бръснати за да не хващат пучи въшки! Къде са митничарите за да приберат тази акцизна стока от площада?

Абе Пиянството на един народ е видно. Въпросът е що и НАРКОМАНИ СТАНАХА.

Като комари ще се насмучат ....

едно време и бозата беше 6 стотинки.... ама бръсната слива да клатиш си е кеф. ти ако си падаш по косматите вуртса те чака... ББААХАХАХА

Аз едно не разбирам, за чий да пия сливова когато има мускатова?

Това е животът на бай-Ганьо! Дай ракия, кюфтета, па гледай щастие!

Да добавя и шкембе чорба! Разбираш им липсата, когато ги няма наоколо.

Посетихме го - много приятно - сцена музика, хора и песни. Хапнахме, купихме си ракийка, малко от саламите и дребни глинени сувенирчета. Мисля, че след забързаната седмица в София ни подейства много добре. Бшагодарим