17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато се роди дете с тежки и неизличими увреждания, родителите винаги се питат дали ще оставят детето или ще си го вземат и грижат за него. Тогава майките потвърждават желанието си да го вземат. Сега се установява, че 930 лв. от нашите пари са им малко. Хайде стига вече претенции, все пак има и други родители, които мизерстват.

Добре би било ако майките правят разлика между помощ за отглеждане на увредено дете и заплата

Нагло е милиони пенсионери да взимат по 150 лв пенсия, когато депутати, политици и определени държавни служители живеят охолно.

кресливи свраки,бе!

До хайде стига... Със стотинките, които си взел да плюеш майките на децата с увреждания, дано си купуваш памперси за възрастни, трол нещастен.

Даже, приятелят Ви Хасан Адемов,го доказа снощи по ТВ!

Тези майки с увреждания искат да им плащаме до живот заплати за това, че са родили изроди, отделно да издържаме и изродите им. Те са човешки брак, който не създава материални блага, но е нагъл и агресивно настоява да ползва такива, създадени от хора, които се трудят. Не звучи хуманно, но Хитлер е пращал такива паразити в газовите камери. Увредените не трябва да имат повече права и доходи от неувредените, които създават материалните блага. България е страната на кривите огледала, примитивите, мутрите, циганите, тези с уврежданията са охранвани паразити от властвуващите за да гласуват за тях, човек да съжалява, че не е паразит в тази абсурдна държава...

Не се мисли за недосегаем от живота. Не е изключено утре като излезеш на улицата да те връхлети автомобил и за отрицателно време да те превърне в инвалид за цял живот, неспособен да стане от леглото. Или да се стовари върху теб болест, която да те парализира и да те направи зависим от друг човек и за най дребните твои нужди. Та, като се причислиш към този, така наречен от теб "човешки брак, който не създава материални блага" ще си достоен по думите ти за газовите камери на Хитлер. Е може би тогава ще разсъждаваш по друг начин, не мислиш ли? По-добре е да се сетиш за поговорката: "Голяма хапка хапни, голяма дума не казвай!"

Бесен не си, но си 100% увреден пед*ал.

Маяма, Кутев и Курнелия са поръчали новите кожуси с надписа "Системата ни убива".

Тези майки с увреждания искат да им плащаме до живот заплати за това, че са родили изроди, отделно да издържаме и изродите им. Те са човешки брак, който не създава материални блага, но е нагъл и агресивно настоява да ползва такива, създадени от хора, които се трудят. Не звучи хуманно, но Хитлер е пращал такива паразити в газовите камери. Увредените не трябва да имат повече права и доходи от неувредените, които създават материалните блага. България е страната на кривите огледала, примитивите, мутрите, циганите, тези с уврежданията са охранвани паразити от властвуващите за да гласуват за тях, човек да съжалява, че не е паразит в тази абсурдна държава...

ДОЛУ БОРИСОВ - БЕЗЧУВСТВЕНАТА МУТРА, КОЯТО ДОРИ НЕ МОЖЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИ КАКВА ПОДИГРАВКА Е ДА ГЛЕДАШ ДЕТЕ СЪС СПЕЦИАЛНИ НУЖДИ С ЖЪЛТИ СТОТИНКИ!

така да говориш на Борисов слънцето наше дет нъ огрява и се топлим от неговата светлина!!!! ДИРЕЕЕЕ ПАК ИЗЛАГАЦИЯ В ТЕКСТА! ОСОБЕННО НАМ ДЕТО НЕЩО СЕ ЗРИВИЛО, АМА КАКВО Е ТО ТАКА Е НЕ РАЗБРАХ!

Ето какво трябва да направят майките , вместо 150 мил да поискат 500 мил или половин милярд. Дават им се 150 а рестото безпризорния финансов министър го дава на апахът от Банкя и неговия сол Ташунко Цецо

Нер ехубаво да говоря така защото действително има хора в много тежко положение, но цялата тази работа почна да ми мирише на пир по време на чума.

ЧЕ ТОЙ ПИРА ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА ПРОДЪЛЖАВА ЦЕЛИ 29 ГОДЗИНИ БЕ!! ТИ СЕГА ЛИ ГО РАЗБИРАШ??

Нагло е да искаш толкова пари, след като пенсионери с над 30 години трудов стаж вземат по 220 лв. пенсия. Още повече, че тези жени с нищо не допринасят за бюджета и вероятно нямат и ден трудов стаж и няма и да имат.

НАГЛО Е ПРЕЗ 2010, 2013 И 2014 ДА КАЖЕШ НА МИТИНГИ ЧЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ПРОБЛЕМИ НА БЪЛГАРИЯ! ДА ТИ ПРИПОМНЯ ТОВА СА ДУМИ НА ГРОБАРЯ БОЙКО! НЕДЕЙ ДА СМЕСВАШ ДВЕТЕ НЕЩА ВЪПРЕКИ ЧЕ И ДВЕТЕ СА ОГРОМЕН СОЦИАЛЕН ПРОБЛЕМ! В ДОБАВКА ДА ТЕ ПИТАМ ЩО ДРУГАРЯ ТИ БОЙКО ПРОДАДЕ ДЪРЖАВНОТО УЧАСТИЕ В ЕРПЕТАТА КОЕТО ГОДИШНО НОСЕШЕ ДО 150 МИЛИОНА ДИВИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ????? ЩО БЕ ДУША НЕ СИ ПОМИСЛИШ С ТОЯ ДИВИДЕНТ КОЛКО ПЪТИ ЩЕШЕ ДА СЕ ВДИГНЕ ПЕНСИЯТА ?

май тези майки ще ги отсвирят от власта....дупе да им е яко, покрай тях и народа ще скочи!

Аре бе баста!!! Играха хоро на Орлов мост какво искат още???? Колко от родителите със здрави деца гледат децата си с по- малко пари??? Работят на 2-3 места... аман бе..... аман нагла работа!

Ако ти се пръкне едно такова дете ще те питам какво ще правиш глупако, кръсти се и се моли да не те спохожда тази трагедия!

тези "майки"дето системата ги убива,нямат никаква представа ,че при предишната система щяха наистина да разберат как системата убива .В Белене ,Скравена и в други лагери където биха нахранили свинете.

политиците май щяха да нахранят свинете с угоените си телеса!

а бе недей да лъжеш бе! В Беляне влезналите в повечето случаи са военно престъпници и разни тарикати дето преди това са грабили от хората! ПО ВРЕМЕТО НА СОЦА ПОДОБНИ ЩУРОТИИ КАТО СЕГАШНАТА НЯМАШЕ! ИМАШЕ СПЕЦИАЛНИ УЧИЛИЩА И САНАТОРИУМИ И ДЕЦАТА СЕ ЛЕКУВАХА ИЛИ ПОДДЪРЖАХА! В МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ ПОСТЕПЕННО СЕ ПРЕВРЪЩА В КОНЦЛАГЕР!

.....Добре бе някой ще обясни ли какво се случва, нали им гласуваха пари....сега пък какво има?

Като сметнеш всички благинки... Помощ за самотен родител 230 кинта, 35 кинта за отгл на дете, помощ за покриване на 100% от наем (хипотетично 200 кинта), безплатна винетка, 160 кинта за отопление, месечна добавка за транспорт, месечна добавка за телефон, месечна добавка за лекарства + 930 кинта и да не забравим, че и работят някои и на частно работят надомни работи др. и др. То на мен ми е по-трудно (финансово) да отглеждам здравата си дъщеря. Гадна парадоксална държавица.

ПРИЗИВ КЪМ ВСИЧКИ ХОРА .ЕЛАТЕ ДА ПОДКРЕПИМ МАЙКИТЕ И ДЕЦАТА НА БЪЛХАРИЯ.НАДИГНИ СЕ НАРОДЕ.СТТИГА СГИГА Б.Б И Ц.Ц ДОЛУ ДОЛУ ..ДА СЕ БОРИМ ПА МАКАР И ДА НИ БОЛИ НО ЩЕ ПОБЕДИМ.

Манолова пита за пари,а наистина ли не знае защо няма достатъчно ,колко е минималната пенсия и защо пенсиите се дотират 50% от републиканския бюджет?И защо се приемал нейния прословут закон за личната помощ,е защо бе другарко,нали затова тормозихте цяла София,за да се приеме!Също не става ясно дали тези деца,ако са в дневни центрове ,майките пак ще получават пак по 930 лв.,защото майките искат само домашни асистенти?В същото време в някои общини ,и в по малки има дневни центрове с осигурен транспорт който поема децата през деня,а родителите работят,като неудобството е часа на прибиране,който не винаги е съобразен с работното време на родителите.

наскоро правих сделка с една жена..когато постигнехме споразумение всеки пьт вдигаше цената на имота си.....аз се отказах и си купих..но тя още го продава а иде криза...

Идва зима, продължаваме.Очаквайте скоро новите кожуси от стадото на баба Дора,с надписа за системата .......

Има и голяма доза нахалство в цялата история!След този небивал натиск няма как да са подредени нещата,защото истерията не води до резултат,а най вече майките не се съобразяват другите хора с увреждания които също имат нужди!Няма как да се употреби бюджет само за майките в ущърб на всички останали!След като има общ закон за хора с увреждания в който са включени и асистенти,защо трябва да има индивидуален закон за личната помощ с асистенти само за майките?Правилно е, че са създадени програми за хора с различни проблеми,на които също трябва да се помогне!Освен това обрзщетение от 930 лв. плюс асистент на държавна заплата е несързмерно с минималната пенсия от 209 лв. и то за пенсионери със завършен стаж и възраст!Отнема им се 380 лв.,защото асистента ще бъде на разположение 8 часа,а и през това макките могат да работят ако желаят!

За децата с най-тежките увреждания, които имат право на месечна помощ от 930 левa... Наистина системата ги убива.

И на мен ми се протестира срещу герберската напаст, но като видя тия нахални тъпачки се отказвам.

ЕЙ ВИЕ ОТ нфсб НЕ СЕ СПРЯХТЕ БЕ!

да си имаш здраво детенце-момченце и дебело при това, да заврши най-скъпия колеж в САЩ, да работи после в НюЙорк в банка на Кокфелер като сина на Курнелия, а после да врякаш при майките, че нямали пари.

Тя пък Цецовата щерка по оправна!!

А бе дебил, какво общо има синът на Корнелия/ пише се с "О", нищо че като типичен гербераст само фалоси са ти в кратуната? Това момче е било в начионалния отбор по математика и има куп медали от състезания, така че нормално да бъде привлечен от реномиран университет и след това да започне престижна работа. Трябва ли да ти обяснявам как тъпата дъщеря на Цветанов/а няма как да не е тъпа, при тези родители-олигофрени/ се е уредила да учи в някакъв абсолютно неизвестен колеж и как след това е уредена от др.Сталинка на работа?

за умствени инвалиди ще дават ли некой лев, да ида да се наредя и аз?!

Уважаеми майки, Съжалявам, че ще го кажа, но вашите протести са нужни на тиквата. Той си прие бюджета и понеже не иска да го дели с триглавото куче Оп. Ще използва Вашият гняв да се връцне и да си подаде оставка. Естествено, това ще стане, когато си назначи главен прокурор. До тогава, протестирайте ! Не му пречите. А Цецо с отвращение ще фалшифицира поредните избори и Бойко ще се върне яхнал бяло магаре. МОже и обратното. Даже по-добре ще е да бъде обратното - магарето яхнал бойко.

сега пробват на какво кълват шараните, на майки ли, на бензин ли...а избори ще има и всички знаем кой е следващият грабител.

Бойко да лъже???!?!?! Няма такова нещо! Абсурд! Бойко не лъже! ТОЙ главица гали, а долу урец вади

Срещнали се на полянка, прабългарин и славянка. Цуни гуни,вади тури- народили чукундури. Хем ебливи,хем крадливи- най-вече,завистливи.

...и лъжливи

Само да попитам всички герберски тролове, които са налазили форумите-колко от парите , които ви плаща Цв.Цв. се облагат и отиват като данъци....Вероятно нищо, защото едва ли ще сте толкова предани на Тиквун Еднокнижний, ако ви пука как се харчат вашите /и моите и на всички/ пари от данъци. И да аз като един чинен данъкоплатец искам тези пари да отиват в помощ на нуждаещите се , а не в партийните каси, от които плащат на точно такива малоумници като вас - безпринципни тролове!

Мили Майки,не разбрахте ли ,че цялата пасмина въобще не се интересува нито от вашите дечица,нито от бедните пенсионери,нито от ниско образованите ни деца!Тя се интересува единствено колко да окраде и оправи своите деца и роднини/кумове,кръсници, братовчедки и други редки/. Никой не Ви/Ни чува,просто народа е обречен!Жална ни майка,вече и думи не намирам,всичко е напразно! Нито комунисти,нито гербери и патриоти,всичко е фарш,фалш и още фалш!

Като не искате да помагате поне не пречете на тези майки да се борят. Никой не ви е виновен, че вие си седите смирено навели глави и всички управляващи в България грабят от бюджета и ви клатят кой когато му се прииска! Не народ, а мърша!

отрежете им парите и да си ги търсят на Позитано!

кво ще кажеш да те уволнят заради този коментар от топлото местенце в админситрацията, което някой твой съселянин ти е уредил. Мамка ви селска ненаяла се. Кой каквото търси - си го намира.

Ми ела да ме уволниш от трактора, ма! В селото само аз мога да го карам ида ор на хората!

амо за тях ли искат пари!? Че да не са богоизбрани?!

А за малоумни тролове като теб ли да се дават пари?

Той ви лъже и ви унижава и ви се подиграва ама вие се хванахте за думите на симеонов а него го неглижирахте въпреки че е основния виновник за това що става. Сърбайте му попарата както много дето са тръгнали да протестират ама все боко им ''урежда'' нещата и те забравят и за унижение и за гаврата му...

Само за тях ли искат пари!? Че да не са богоизбрани?!

А при Орешарски бяхте възкръснали,нали?!

проскубани свраки!

ги подстрекават,да протестират!

никога не са получавали толкова много!

аха, ти му взимаш хляба и друг го подстрекава да реве че е гладен, не си ти дет си му взел хляба, де бре и колко изкара днес да тролиш, не разбрахте ли че с подстрекаване, без подстрекаване си отивате, и никой няма да ви чака, месеци се молят тези жени да ги чуете ама вие си драпате за вашите заплати и работни места и сте готови да минете през тези майки и болни дечица.

Чукайте на дърво да не ви идва до главата, но като ви чета едва ли ще стигнете до там че много бързо ще си прежалите детето и ще го оставите за да вие рахат на живота...

За 25 години българите не се научихме,че с крякане и викане по площадите само си губим времето.Трябва реална опозиция, а не разни парламентарни недоразумения.Народа е безправен и безропотно търпи.Колко национални стачки се организираха например???

Предлагам на БАТКО за днешния труд да му се заплатят поне 1000 лв. Толкова усилия е положил човечеца! Половината постове тук са негови!

Ще ви излъжи, разбира се. Той толкова излъга в страната и извън нея, че вас ли няма да излъжи. политика в Б-я е кой повече може да излъже и открадне.

до децата-дали,ще стигнат,не се знае!

да им замръзнат трътлестите з*дници...

парно от Позитано...

тези кресливи свраки?!

Бойко да отиде за 2 минути без охрана до палатките на протеста да изпита народната любов

кресливи мами!

Ако някой има смелост да скочи на Тиквата & Сие за да се промени системата, това са майките. Трябва да ги подкрепим.

се криеш зад майките, а не скачаш за каквото тебе те боли? Защото само те смеят, а ти не?

Доколкото си спомням нямаха време даже да отидат на зъболекар, поради грижа за детето си,а за протест намериха време

Към всички негодуващи от всичко, което се случва в България - хора, нека да спрем с оплюването, обидите и отричането! Нека за поне, една година само им посочваме грешките, без личностни квалификации и обиди! Ако някой от нас го нарекат - Тиква, ще направи ли нещо добро за другия? Ние ги избираме тези хора. Те не са случайно там. За да им повярваме е имало причина!

ами най добре да си осакатим децата за да млъкнете.

Почвай със своите...