Майките на разменените бебета са се разбрали да си ги върнат

Вторият ДНК тест потвърди, че децата не са при биологичните си родители

Обратно в новината

Коментари - Майките на разменените бебета са се разбрали да си ги върнат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sofiaone

След този абсурд трябва да уволнят директора и половината административно ръководство на болницата. Ако не им харесва, да отидат да питат семейството, чието бебе се отглежда от майката от малцинствата в "прекрасни" условия, кърми го и се грижи за него... Не искам да си представя какво е новороденото ти бебе да е в тази ситуация и да не можеш да направиш нищо, освен да чакаш. Имаше по-долу изключително тъпи коментари че майката била виновна, защото не била гледала. Чудя се нормален ли е автора и има ли идея че раждането не е козметична процедура и една част от жените след него са в състояние в което трудно може да се разчита на адекватни реакции.

Е сега, справедливо ли е циганката да даде бяло бебе, а да получи по-тъмничко?

Дано се разберат и всяка да си вземе нейното бебе.

Голяма новина! Разбрахме за отрицателните ДНК тестове, но има ли ДНК тест, че бебе Б1 произхижда от майка М1? Защито това,че не съм майка на бебето на съседката, не води до извод,че го е родила именно тази съседка.

Че циганката е взела бебето.

Интересно бащите какво мислят по въпроса. Явно бабите и дядовците никой не ги бръсне за слива.

И двете деца са родени на 13 септември 2022 г.Имат страхотна линия на живота-ще бъдат господари на положението и ще им върви до края на живота им.Между другото същата линия на живота имаше и Тодор Живков.Между капките,сух,нещо да му направиха...?

Ами за татковците нищо не се споменава.Дали ДНК тестът ги прави техни бащи или са други,и майките мълчат.Сега е момента на изненадата

Дай си ми куклите, на си ти парцалите

Не е много трудно да се сетиш,че е станала неволна грешка от някоя млада или прекалено стара акушерка. Никоя няма да го направи умишлено - няма защо.

На цигани вяра не може да имаш ! Умишлено са го разменили , долна сган , циганска ! Кой знае от колко години ги правят тази номера, по болниците в страната , ....долна измет !

Супер-неволна микро-грешка... Само дето белите бебета струват на черния пазар точно 20 пъти по-скъпо от гнидите... А и индийката беше обещала, "да се бори" за бялото (ма явно от БХК са я посъветвали, че няма шансове...)

Не съм вярвал, че циганската мафия ще стигне толкова далече...

И по далеч стигат, след това продават белите български бебета ! Организирана циганска престъпност !

Ако приемем че случая е неумишлена грешка, проблемът има доста просто решение. Болницата вместо да прави гривничките само в тези глупави розови и сини цветове, да вземе да ги прави в различни светове, като всяка двойка гривнички (майка-дете) да има уникален, различен цвят. По този начин дори без да се гледат разните бар-кодове и номера, ако стане грешка, майката веднага ще види че и дават бебе с различен цвят гривна. В болницата по всяко време едва ли има повече от 50 бебета, така че цветовете няма да са безкрайно много. Технически не е трудно въобще, просто се иска малко инициатива и желание на болницата да намали шансовете за такива грешки. Жените са известни с това че различават цветовете много добре, не са далтонисти и т.н.

Кой гарантира, че източниците на Нова телевизия са надеждни и става точно това, което пишат? Новината за уговораната размяна трябва да бъде съобщена от официални лица, на които обществото има доверие.

По Нова телевизия говорят само тъпотии и лъжи. Отдавна не я гледам.

По стара традиция виновни ще изкарат родителите... после вярвайте в здравната система

Ами слагате по един плик "обезчестение" за причинени неудобства, морални и неимуществени вреди; наричат ги АКЪЛПАРАСЪ!. И се надявайте че всички по веригата ще си изпълняват служебната атестация.

Не било ясно???Престъпници!Този защо не е уволнен???

Най-добре ромката да продаде бялото бебе и с парите да си уреди живота.Другата да е гледала.

Да те продадат теб за хюмне.

Кво да го продават, той и така се отдава без пари -за едната "чест"

Само дебнеше как може да изкара някакви мангизи от нелепата ситуация.

В Европа бяло бебе-30 000 евро,черно-6 000 евро...

Как така да е гледала , много често ,след раждане ,родилката е в тежко състояние ! Но нали има камери ,това са стерилни отделения , ...не се ли вижда ,кой ги разменя ?!??????

Само в България бюрокрация спъва връщането на децата.От месеци не могат да разменят децата.

Едната майка е от индийския тип Български граждани. А другата? Знае ли се за нея?

Както коментира някой по-долу, силно смущаващо е, че този господин Велев все още е началник на болницата. Надявам се двете семейства да съдят него и болницата до край.

Сигани ли са?

Сигурно някоя селска пръдня ги е разменила нарочно.

Леко смущаващо е че този още е директор на родилното.

каква тежка съдба още от бебе! дано църният му "татко" вече не се е възползвал!!

Майката на снежно белия горд бял мъж самоВдупарата. Интересно защо?!

Банановата Република е Факт!

'Готино' плем сме. Жеата се бори да си върне дтето. При положение, че това е абсурдно да се сучва в днешно време. Но се почва - еб*ти й майката що не се е осетила. Циганката е виновна и го е откраднала...А болницата къде е!? Къде е отговорния персонал?

Добре, че поне тоя батак ще се оправи. И дано да е по-скоро. А двете майки.....то е ужас, защото обичаш като твое и това,което трябва да върнеш. Освен наистина да поддържат връзка и ...да си дават една на друга възможност да виждат и другото дете.Абе....не е си работа...

След месец два няма да имат спомен

Само в България отделят бебето от майката след раждане! Що за глупост е тва???

Ти колко пъти си раждал в чужбина бе ПИЧ?

Той няколко, ама многократно са се опитвали да го забременят

Тя може да не е присъствала, ама е права. От личен опит - от раждане, ами от изражданиЯ!

*НЕ от раждане....

Това не е глупост. А свинщина.

Ако е така добре, ама на оная ромка много не и вярвам. Утре може да се отметне, както направи няколко пъти, когато са я викали за ДНК тест. Ще дойда, няма да дойда и т. н.

Да се отметне. . Има 2 ДНК теста, дали някой ще я пита. Това да не ти догоорка за зарзават на село.

А защо са нужни? Аз до сега не съм чул държавата да събира днк или пръстови отпечатъци на бебета, за да се знае кое бебе как е кръстено. Реално просто сменят децата без нищо друго. Ами те реално си вземат истинската самоличност. Единственият документ в тази държава доказващ кое е едно дете е акта за раждане, където са посочени родителите. Та като върнат децата при истинските родители, реално актовете за раждане са истински и с днк тест не можеш да ги обърнеш.

Като ги върнат, да вземат да направят пълни изследвания за херпес, хепатит, сифилис и каквото още се предава орално и чрез кожен контакт.

Нали правят през бременността за някои от тези. Пожелавам всичко да е наред и при двете бебета и семействата им.

Някоя в болницата е объркала нещо, само тя си знае случайно или нарочно. Но понеже във всички държавни служби са навързани като свински черва, никой не поема отговорност.

дали мангалката не ги е разменила? С тяхната фикс идея за бяло дете....

циииганката е откраднала бялото дете,а бялата майка как не е разбрала,че отглежда циганеее? много въпроси и никакви отговори....

Не се знае циганката дали и тя не е била открадната навремето, та на детето не е задължително да му личи.

най много да е открадната от друга майка от миллета. кожата не лъже!

И тия майки ми се виждат малко тралала... Не знам съществува ли майка, която веднъж да е видяла детето си после да го обърка.

майките не са богове и не са всемогъщи, нека да не съдим.

Ти явно си кучка или котка. Само те си ги надушват, 'мама' и винаги си ги разпознават

На бялата майка от първия път са и давали чуждото дете. Та го е приела за свое. Понякога майките не знаят на кой свят са, и не се е вгледала. Чак в къщи като се е успокоила е обърнала внимание.

При животните дори не майката а малкото я разпознава и не я бърка. Но не така при хората

А бащите? Ако бащите са си им истинските, тогава как се подхожда?

Тогава разменят жените. :)

Много оригинално. Да те видим ако на теб ти разменят деето, ще бъдеш ли толкова отворен. Остави дали жна ти е шетала, защото явно тази не е. Иначе нямаше да посмее да прави такива тестове,сельо!

Бялата Шикса да излезе публично по всички Телевизии и да заяви и каже,че ще отгледа ЧЕРНИЧКОТО дете като съвсем свое тя връзката им вече е създадена хормоните и Окситоцина са вече отделени и няма връщане назад Нито с дела нито с документи едва ли някога тя изобщо някога ще има същата привързаност, любов и връзка към друго бебе па било то и нейно генетично. Кафявата Римлянка (ако няма да го продавав Австрия за 200 000 Евро ) да излезне и да каже ,че иска от сички ,разбирай сички ЛИБЕРАЛ комунистически фондации да изсипят рогът на изобилието в/у нея с ДЕТСКИ НАДБАВКИ Памперси храна ,СОЦИАЛНИ помощи, климатици, Мария Силвестър нова къща ,учители и лекари и ДРУГИ ПОУЩРЕНИЯ та да си отгледа грамотно бялот детенце. На този свят няма нищо случайно.Може и да е за добро и за двете деца. Господ не прави никакви грешки.

Ти си откачена, ма! Оди в маалата някой да те напомпи и си отглеждай свое църно бебе

Що за глупости, че не можела да създаде повече такава връзка, пък било то и със собственото си бебе? Ами ако си беше осиновила детенце на няколко месеца? Нямаше ли да го обича? А това си е нейно. Ами ако беше била болна до сега и друг се беше грижил за бебето й, защото тя не може да става?

Анке, тотално си врътнала май!

Анче нещо на черна мамба ми приличаш по компетентното изказване...Ако не си , доста мангали си забърсала! По голяма глупост никъде не може да се прочете от твоити драсканици....Н3кога не 1 късно да станеш за резил, но ти осра и шефа и станицата

Бялата Шикса да излезе публично по всички Телевизии и да заяви и каже,че ще отгледа ЧЕРНИЧКОТО дете като съвсем свое тя връзката им вече е създадена хормоните и Окситоцина са вече отделени и няма връщане назад Нито с дела нито с документи едва ли някога тя изобщо някога ще има същата привързаност, любов и връзка към друго бебе па било то и нейно генетично. Кафявата Римлянка (ако няма да го продавав Австрия за 200 000 Евро ) да излезне и да каже ,че иска от сички ,разбирай сички ЛИБЕРАЛ комунистически фондации да изсипят рогът на изобилието в/у нея с ДЕТСКИ НАДБАВКИ Памперси храна ,СОЦИАЛНИ помощи, климатици, Мария Силвестър нова къща ,учители и лекари и ДРУГИ ПОУЩРЕНИЯ та да си отгледа грамотно бялот детенце. На този свят няма нищо случайно.Може и да е за добро и за двете деца. Господ не прави никакви грешки.

Ужасът ,Анке, е на съвсем друго място- че като върнеш чуждото бебе, за да си вземеш биологично твоето, пак ще ти се къса сърцето и ще си умираш от мъка, щото....и то е твое.И ще го мислиш, и все едно парче от сърцето ти ще е откъснато и....да не дава Господ!

Решили мангалите да прелапат бялото бебе, ама майката се оказала курназ и си поискала детенцето. Туй е бил опит за кражба, просто от просията не са паднали достатъчно пари, та да дадат по- голям подкуп.та работата не станала.

майките ще се разберат и да осъдят болницата няма да е за 5 лева

Се разберат майките и всяка да си вземе нейното бебе. И то бързо. Да не продадат бялото бебе онези

Остава и да го направят, доживотна каторга ще е малко

Сега остава бащите да си разменят жените (за малко) и парнографията ще е пълна :–)

Майките "са се разбрали" да си ги върнат... И това ме връща към една реплика от филма "Твоят мой живот": Два милиона и половина лири! - Видя ли само колко много време ми отне, за да го кажа?" А това беше половината от сумата, за която семействата осъдиха болницата. Е, ако сега някой вярва, че родителите на тези деца ще се прегърнат братски и ще си кажат: ами каквото станало-станало, каквото било-било. Наивно, нали? Не вървят ли нещата по-скоро в посока турския сериал?

Отказвал да ги коментира. Да ги коментирам аз тогава, взели сте циганки на работа и ето, че циганиите да налице.

Ама няма. Няма и да има срещу трохите, които предлагат като "заплата". Иначе сте напълно прав.

По-добрият вариант е, отколкото олигофренската идея на властите бебетата д аотидат в приемни семейства до разрешаването на случая...демек да станат абитуриенти...

Но нали има Европейски съд, няма как да не се реши. Пожелавам на майката от цигански произход да подходи умно, да се изучи детенцето й и един ден защо да не стане лекар! Нека ги орисаме децата да станат стойностни човеци! Със здраве!

Немаше такива работи.

ба, как да е нямало- то кат са загледаш - Малък ТОШКО 100 процента са го разменили в родилното с някоя ломска циганка

в нашия квартал имаше

При социализма имаше много такива случаи на размяна на бебета, но тогава всичко се премълчаваше.

Какво значи принципно съгласие? Има си днк и оттам нататък няма дискусия, няма място за нежелание децата да бъдат върнати на истинските майки, както заяви едната, че няма да го даде.

И то коя го заяви... разбира се, че мангустата... не ще да върне хубавия бял бебок и да си вземе черното...

ба ти ужаса ! Тя го е лигавила и кой знай с кви херпеси го е накачила

Добра новина.

Това сигурно не може да стане в индия, нигерия и бангладеш... Разбрали се чак... Да ви...

Е браво, ако и сега станат и семейни приятели ще се радвам…

ЛЕКО СМУЩАВАЩИ подробности РАЗМЕНИЛИ БЕБЕТА...