Майката, пребила 3-месечния си син, защото плачел, влиза за 20 г. в затвора

21-годишната жена от село Скравена бе призната за виновна за опит за умишлено убийство

Обратно в новината

Коментари - Майката, пребила 3-месечния си син, защото плачел, влиза за 20 г. в затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако собственото си бебе пребиеш от бой почти до смърт, няма смисъл да живееш.

Този изрод не трябва да излезе жива от затвора а там всеки ден да я пребиват от бой

Не е възможно човешко същество да пребие 3 месечно бебе. Това е подобие на човек. Някакъв бъг, грешка. Такива същества трябва просто да се премахват.

Баси правосъдието имаме, неам думи... Дрогирани шофьори убийци се разминават с условна присъда, а тази жена, която със сигурност съжалява за постъпката си (дано!), щ лежи 20 години. А детето - без майка...

По-добре без майка, отколкото с урод опитващ се да те убие. Ти си ненормална и се надявам децата ти да са добре.

Да беше го хвърлила на пешеходната пътека и да мине с колата през него условн а 3 години.....

Браво на правосъдието! Майката да си вземе поука - по-леко ще и се размине ако се надруса и сгази две млади жени на спирка!

Тая мръсница заслужава доживотен затвор

Боже ужас! Ужааассс! Горкото създание.

Всяко трето дете в България е жертва на насилие от жена.

Те джагалите имат поне по 3.

А българите ги колят до второ.

Жените са масово откачени. На Запад ги изкарват жертви, а всъщност са най-разглезените и нагли и безскрупулни хора. По-зле от цигани са.

20-годишна присъда за "опит за убийство"! А ромляните убийци на пенсионери за по 10-12? Извод, ако ще убиваш в Булгаристан, хвани малко тен и завърши делото до край, по-малко ще получиш!

Тия унтерменшени! И без това е препълнено с такива.

кво да ви кажа, трудно се отглежда бебе, трудно се гледа първокласник, трудно се възпитава ....и това са все трудни дейности за що-годе зрели хора с относително устойчива психика. Посочените два елемента липсват у въпросната майка. Извод: беля и бебе бързо стават! Въпросът е после как се носят последствията. Труден въпрос с труден отговор и не е за всеки!

Не са и задължителни дейности! Стига сте си оставяли безценните гени по тая земя! Ще се мине и без тях.

Да те храним теб ли

И как точно "влиза за 20г. В затвора", след като присъдата не е влязла в сила и може да се обжалва?

Ще лежи, това е сигурно. Може да я свалят на 10 години ама ще лежи.

Журналя, поогрямотете се малко: в заглавието пишете, че влиза в затвора за еди-колко си време. В края на статията - че присъдата не е влязла в сила. Може ли да се търпи наказание по присъда, която не е влязла в сила? За един приятел питам...

Присъдата е справедлива, яд ме е единствено, че онзи тарикат, който прегази човек с поршето от съседната статияз, ще получи от 5 до 8 години затвор. както и убиецът на милен Цветков.

Ще получат такива присъди и те със сигурност ще бъдат условни. Ще се вземе предвид, че не са извършвали други тежки престъпления, ще повлияе и времето прекарано в ареста. Убиецът на Цветков го виждам скоро на свобода, където спокойно ще може да продължи следването си в Германия или там където беше.

Защо присъдите не влизат в сила незабавно? Докато това не се случи, масово ще бягат от държавата, като онзи убиеца пред дискотека Соло преди десет години

Защото сме цивилизована (относително) и правова (пак относително) държава с 3-инстанционен съд. Трите съдебни инстанции са предпазна мярка против съдебен произвол, което е много по-лошо от това някой разбойник да се измъкне. Освен това, малко от обвинените бягат и повечето от тях - преди въобще първа инстация. Аааа да - и повечето от избягалите ги ловят.

Защо я спирате да се отърве от него? Бебетата са адски досадни понякога...

Пвтно бездарно дано изкараш 80 години като инвалид на легло, да мизерстваш в собствените си лайна.

Родила го е защото Господ/ природата и е дала тази възможност Ати можеш ли да върнеш някого от умрелите умнико?

че изродите като тебе ще пукнат бездетни! И няма повече да цапат генотипа на човечеството със сбърканите си гени...

Може периодично да я пребиват няма да е лошо

В българското правосъдие ще бъдеш осъден на по - малко години затвор,дори и условно,отколкото да пребиеш детето си. Ало "юристи", ако за един побой съдите на 20 години затвор,за убийство трябва да бъде НАЙ - МАЛКО доживотен затвор,щом нямаме смъртна присъда.

Същия психопат ли си.Как ще си пребиеш 3 месечното бебе.Ти луд ли си

Е, бързи са. Все пак пострадалото лице не е станало пълнолетно. 2-3 години си е направо впечетляваща бързина, но пък докато влезе в сила присъдата, може пък да станат 18.

Снимка? Етнос?

грозна... ромлянка... достатъчно?