Майката на застреляната Дарина след новото убийство: Докога ще казваме "Да пази Господ?!"

Ваня Министерска написа гневния си пост във Фейсбук след убийството на 25-годишната Калина Симова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо, тази майка да си припомни и отговори на въпроса: ТОВА ли ни ОБЕЩАВАХА ВСИЧКИ НОВОИЗЛЮПЕНИ Политици, Лидери, Властимащи и Кандидат-управляващи по стотиците митинги из цялата страна В ПЪРВИТЕ МЕСЕЦИ след сакралния 10-ти НОЕМВРИ ??? И Второ, ако открие верен отговор - тогава да реши да обвинява Обществото!!! И понеже самата задава въпрос: "Какво още трябва да се случи...и колко жени трябва да бъдат убити?" ... ДА МИСЛИ, когато възпитава децата си и когато ходи да гласува...

представата за възпитание на дъщерята за хиляди български майки - ДА Е СВОЕНРАВНА - ЮСТЮН, ДА ВЪРТИ МЪЖЕТЕ, ДА КАРА КОЛА И ДА ПОКАЗВА СРЕДЕН ПРЪСТ НА МЪЖЕТЕ УЧАСТНИЦИ В ДВИЖЕНИЕТО АКО ПРЕЦЕНИ..., ДА ИМА МНОГО ПАРИ А ПО КАКЪВ НАЧИН - МЪЛЧАНИЕ, ДА, ДА, ДА,...накрая от цялата работа - леле мале

А, гледахте ли последното излъчване- репортаж на Карбовски ? За тези мили, мамини момиченца, възпитани пак от Вас, закоито “без пари - няма любов!” За която “красавица”, за да се поддържала й трябвали мин 3000 лв на месец ! Иначе, за какво й бил мъж, който не може да й ги осигури ? Тогава Тя ще си ги заработи по “онзи, лесния” (разкрачения!) начин ! За какво говорим, а ?? За домашно възпитание и обществена търпимост ?! За децата си, от които Ние Самите създаваме меркантилни курвета и некадърни, мамини потенциални престъпници и насилници ?! Наистина, Слава на Бога, че между тази чалгаджийска паплач, все пак се раждат и възпитават и свестни деца, които са надеждата на България, въпреки, че масата от тях Трябва да напуснат страната, за да могат да живеят нормално и да развият талантите си ! Докато оставащите тук комплекс от “красавици и мъжкари” се надцакват, търсейки вината в другия, държавата и обществото !

Явно такива трябва да са жените по тези ширини за да са живи! Свестните момичета явно не оцеляват. Красимира, Дарина ,Калина, Виктория.....

Драги жени, Кой в българското семейство Възпитава децата ? Още от утробата си , в люлката та чак докато се ожени? Да не говорим, че и женените си синове се опитвате да манипулирате и настройвате срещу съпругите им ! Какво философствате и драскате жлъчни глупости по форумите? Драпате да възпитате синовете си по свой образ и подобие, връзвате ги за полите си, а после чеждите синове не били мъже, били мухльовци, некадърници и простаци !? Как няма да СА, като ВИЕ , жените- майки -българки ги създавате такива !!!

Цели две убийства?! Ами в Австрия за само за 10 дни между 1 и 15 януари са 4 убийства на жени, при това са заклани ножове! А във Финландия разкриха цяла мрежа експлоатирала сексуално и изнасилвала малки момичета - от типа grooming банда, че във Великата Британия - арестуваха за същото нова такава анда от 50 човека! И що не намаляват убийствата и сексуалните насилия срещу жени и малки момичета в страните приели и патифицирали ИК?! Сигурно пак ние сме виновни!+ И още - "Държавата е виновна, политиците са виновни, обществото е виновно!", а?! Всички други са виновни, само вие госпожо и мъртвата ви дъщеря са невинни?! Всички трябва да седнем да мислим за вас, вместо вас, да ви обгрижваме, да ви обслужваме, да бдим над вас, а когато все пак се лучи лошото - да носим и отговорнстта, щото ние сме го извършили, допуснали, предизвикали... Вие и дъщеря ви ама грам "принос" нямате за да се случи бедата, нали?! Чудесно просто - прехвърляте всичко върху другите, за да останете само вие чисти като свети води ненапити! Гнусно е да използвате съчувствието на хората с политически цели, гнусно е да обвинявате всички други, но не и себе си и дъщеря си. Приличате ми на дрогиран или пиян шофьор, убил някого на пътя на когото са виновни обществото че не го разбирало колко е велик с което го е принудило да пие и да се дрогира, АПИ - заради пътищата, сервизите - заради техническите неизправности по пътищата, съседката - че не е отговорила на сексуалните му закачки, политиците щото са приели тези тъпи закони без да предвидят неговата собствена уникалност , величие и недосегаемост... Впрочем, госпожо - проуснали сте да обвините Путин и Тръмп, а също си китайците - цял 1.5 милиарда виновници сте пропуснали!

Отговарям на заглавието: ВИНАГИ! Дори когато сме добре...

Нова конституция и нова форма на управление.Някой трябва да носи отговорност.Президентска република.Многопартийната система е начин за всеобща безотговорност.Съдебна реформа.Това е начинът.В противен случай след още 30г. Подобна демокрация и България няма да я има в този и вид.Днес цари прикрита анархия.Законите са нищожни,а без тях няма правова държава и слвдствието го вижда всеки.

Един президент се "купува" много по-лесно, отколкото много партийци от управляваща коалиция от много партии.

Подготвят ни за конвенцията !Сайта е бил винаги яростен привърженик на ИК! Защо не са така активни и по други направления?!?

Какви християнски цености говорите,ще ви удари гръм!80%ат вас лъжите крадете ругаете да не казвам всичко останало а на думи сте много набожни даже имате наглостта са се кръстите......предлагам да има закон и са ке наказват такива като вас неверници..е за дедо поп няма прегрешения ;)

Ха тя не си е възпитала детето тя станала като пчела от цвят на цвят и ся кой е виновен пчеларя

Явно ти драги си бил с една жена цял живот.Или то за мъжете е друго.

Това е абсолютна медийна кампания за да се преразгледа решението за Истанбулската конвенция. Да не би убийствата на жени да са започнали от миналата година, аз със такова впечатление оставам като отворя дир.бг. от миналата година хоп, всяка седмица се пише за убийство а преди това сигурно не са се случвали. Една конвенция не може да спре убийство. Затвор за извършителя, ако трябва доживотен, ако трябва да се връща смъртното наказание, това може да се направи.

Много правилно се наричаш урко, за сведение, жената е наравно с мъжа, няма разлика, само в главите на фанатици джендъри, тя е по- долу, затова не се признавате, извратеняци,

Морала християнските ценности се учат в дома, няма как обществото да ги промени, или имаш пример от родители баба и дядо, или си сам единак комплексар, на крива ракета космоса и е тесен

Хубаво изригва,но какво предлага да се направи?Да сложим полицай във всеки дом.

За жалост, убийствата ще се увеличават с разлагането на обществото, което вече не е общество защото няма възпитание, образование... Няма морал, няма Християски ценности, няма Няма разлика между добро и зло.... Най вече.... Има множество наркотици и множество хора, които не зачитат човешкия живот, особено след като се дрогират.

Госпожо, за всяко действие има противодействие, много нагли станаха курвите и затова ги ликвидират, никъде по света освен в България, младите жени не пушат тотално не се ебът и не се друсат с наркотици така аморално..жените български станаха боклук..

Значи ако някой спи с повече от един човек Заслужават да го гръмнат......Обаче въпросната изневяра е само хипотетична. В БОЛНИЯ му мозък

Ако не е женен(омъжена) да спят с когото искат!!! Ако имат семейство и деца няма значение мъж-жена да си наляга парцалите!!!!

И тая била миска. то останаха ли жени в България които да не са миски. Като гледам какви миски има си мисля за тази мания, която пълни джобовете на мутри. И после тези момичета искат хубави семейства.

Търсят се "ПРИЧИНИТЕ" ... така ли ? Това ли е важното за да бъде убита една жена ? ЦИНИЗЪМ от висша класа ! Безобразия ! Уникално ! Това не е държава !

Ти къде беше преди да убият дъщеря ти?! Ако не знаеш това не започва с убийството на дъщеря ти!!!!

всъщност си са виновни дъщерите ви, че живеят с иди.оти!

И тя не знае какво иска !? Безбожните хора никога не зная какво искат и обвиняват вярващите,че казват : Да пази Бог ! Друг е въпроса до колко са вярващи и тия които го казват,но все пак е по-добре да го казват от колкото ,да не го казват ! Когато не си възпиташ детето,а само му удовлетворяваш капризите,когато се случи лошо....другите са виновни и не виждаш вината в себе си ! Ето това е фамилия Минисстерска ( и не знам що за фамилия е това, бг. тъпотии)

няма кой да те разбере. Изобщо няма кой да си вмени дори усилието да тръгне да чете какво е станало с онези 2 града, камо ли защо е станало.

Не мога да разбера майката на Дарина какво точно иска ? Да бъдат наредени до стената всички мъже и малки момчета за да бъдат разстреляни ли ? Какво точно иска ?

Сигурно му е казала, че не е "достатъчно амбициозен". Това било модерния начин на "искам развод".

Коментарите къртят. Ние сме едно наистина пропаднало общество и винаги сме били. Мъжете почти никога не присъстват в семейството и често гледат като кретени, но с претенции. Реално, повечето не стават за нищо, в нито една област. Българската жена е много по-оправна от всеки средностатистически мъж. Това е положението. Дали ви харесва или не. То е ясно де. Толкова комплексарщина може да има само един нещастен, неудовлетворен страхливец с претенции да е мъжкар. Нито може да изкарва пари, нито да чука. Следва разпад на личността. Проблемът е, че българският мъж го възпитават с мисълта, че е някакво чудо на природата, някакво велико мамино и татино синче. Сори, в реалният живот е различно. А това лайно, убиецът, очевидно си е мислел, че някой вечно ще му отговаря на скапаните прищевки, точно както майка му е правила. Недорясляци, некадърници и мизерници с мозъци на пиле.

Ето подобен начин на мислене и изказване води до домашното насилие.Не се чуди после защо се случва.Когато се спре с приказките кой става и кой не става и кой е по-оправен и кой не тогава нещата ще са по-спокойни.Докато има такива като теб да насъскват няма да има подобрение на нещата.

С това изказване,някой ден и твоята може да те оплаква ! Защото не си супер жена,а една тъпа кифла,която само пари и чукане я интересуват и ако някоя мутра и ги поднесе тия двете.....ще бъде "най-щасливата" ! Ако живота си го свеждаш до пари и чукане, по-добре се хвърли от моста,който си избереш !

По добре да не се хвърля да оцапа пейзажа.

Ей, сульо, чукането е мега важно, ако не си го разбрал, не се занимавай с жени.

всъщност до преди около 70 години е било точно така, жените не са работели. Днес жените искат да работят, да правят това, онова. Да правят ама нещо не им се удава май. Има жени дето успяват да носят пари, но повечето просто си губят времето. За сметка на това има цели отрасли, където не наемат мъже, просто защото могат да наемат жени да им работят за без пари, денонощно и да носят на тормоз. И така. Положението на семействата вече е ужасно, просто защото много им вярват на лъжците, дето разправят как мъжете и жените били равни. Колко да са равни, колко мъже носят плода по 9 месеца?

Голям процент, не всички разбира се, от българските мъже са комплексари, мързеливи и в крайна сметка - злобни неудачници.

Не разбирам защо винаги и за всичко виним държавата!? Просто трябва да има някаква култура и хигиена на взаимоотношенията и връзките между хората. Това държавата не може да го направи. Как нещастната ни държавица да ни забрани да се събираме и да живеем с идиоти, да им раждаме деца...., след като самите ние си го правим и то в повечето случаи напълно доброволно!?

Къде блеят учителите, та не са ни възпитали децата?

приятел, то за това сме на това дередже, защото чакаме друг да ни възпита децата!!! а ние да има къде да търсим виновници. с една дума: "Кой ми сра в гащите?"

?

Учителите трябва да обрaзовaт, a не дa възпитават. Второто си e задължeниe нa родителите.

Леле колко народ ми се върза. Замислете се

Мъжете не са идиоти и банкомати! Жените които възприемат мъжете като банкомати после ги наричат идиоти а мъжете к........... С едната разлика че идиота и е вярвал че Тя го обича а Тя просто го е използвала но го е установил като е изтрезнял :))))) Твърдо не Насилите! Наказание за изнвери лъжи и използване на друг човек!!!!

Ако Библията се изучава в училище и на децата им се набият в главите 10-те Божи заповеди със сигурност света ни ще бъде поне една идея по добър от сега!

Айде стига глупости!!! Най-много и най-жестоките убийства са извършени в името на бога и по религиозни подбуди. А може би никога не си чувал за светата инквизиция, за кръстоносните походи или най прясно за всички терористи вилнеещи по света в днешно време. Всичко опира до правилно възпитание до това харата да се научат да увъжават както себе си така и околните. Тя е търпяла тоя мухльо именно поради липса на себеуважение, а той я убил не зачитайки личността на другия човек, мислейки си че е нещо повече! ПП: Религията може да си я завреш там дето слънце не огрява. КАЗАХ!!!

Ще си завре религията там не знам, но ти си излязла от съседнато отвърстие ,където със сигурност нещо се завира.

Религията е убивала такива боклуци като теб. Неверници, които не знаят в какво не вярват, обаче са против по принцип. Всичко, което не струва трябва да бъде изтрито и избито, за да може това, което е добро да върви напред. Ето в това е смисъла на религията. Да толерира и подпомага растежа на доброто.

Аз не съм вярващ, но съм възпитан да не лъжа, да не крада, да помагам на по-слабите, да се съобразявам с другите, да уважавам по-възрастните. Вижте днес всеки втори е сложил по един кръст на врата, а всъщност дори не може да изброи нито „божите“ заповеди, нито смъртните грехове. Онези момиченца със статусите „само бог може да ме съди“ дали знаят, че не трябва да се лъже, да се краде, да се прелюбодейства, да се завижда? И да знаят не ги интересува. За мен е абсолютно необяснимо как е възможно да се прибираш вкъщи, да се усмихваш, а в същото време да си имаш любовник, но понеже ти е изгодно да стоиш при половинката си не я напускаш и продължаваш така докато те хванат. И смяташ, че това е напълно в реда на нещата и че той не прави нищо лошо. Без значение дали си мъж или жена това не е нормално поведение.

Дреме му на Бог ако съществува за тия патки с надписи по задниците.

Кое те възмущава по-силно - поведението на момиченцата, по презумпция приети за ''леки'', със съмнителен морал - алчни, прелюбодейки, крадли и какви ли не. Или техните убийци? Разбрахме, че за теб е важно да не се лъже, краде , прелюбодейства. А да не се убива?

Значи майките на жертвите са виновни. А майките на убийците?

Майките на любовниците /поръчители, подстрекатели, съучастници и т.н/ са виновни защото не са научили сина си да не преследва, следи и спи с жени които имат семейство и малки деца :) вместо да се запознае с някоя жена без деца и да създаде връзка и свой деца..... :) Трябва да се вкара нещо в закона за Морал и Семейни ценности...

А бащите? Тия майки да не са заченали непорочно, бе?

До тогава, докато само го казваме, а не Го почитаме наистина!

До малоумната "майка"! Домашно насилие дебилке, има и когато дъщеря като твоята докара мъж до такова състояние, в което да не мисли какво прави в момента.

Хехехехе, тоя пък ще излезе мега чувствителен пич, бе/ Ахахахахаааааааааа. Мимоза неква.

До 4321 ! Нито съм малоумна, нито дебел, но явно Вие 4321 сте такъв /или такава/,щом смятате, че със сила над по - слабите може да се решават проблемите...

Гледай мамо да е богат,да е умен и да може да изкарва добри пари,да има кариера и ... не го гледай,какъв е ,важното е да е богат и ти ще си щастлива! Докато майките учат дъщерите си да гледат не човека,не характера му,а да му гледат материалните придобивки,до тогава ще виждаме такива новини все по често и по често...

Явно жертвите са си виновни !Странна логика ! Защото са руси и са тичали в парка,като Виктория или е седяла у дома и е гледала детето си като Дарина ..така им се пада значи.Гадими се от такива мнения..

Чети бе, сладък. Точно този явно е бил избран по характер и любов и.......ето ти те.

И твоята майка не се е справила много добре

"Красимира, Антония, Мария, Елена, Фатха, Десислава, Венета, Дарина,Виктория... Това са част от имената в черния списък на жертвите на домашно насилие през 2018 година. По данни от медиите, жените, убити от бивши или настоящи съпрузи/партньори или друг техен роднина, до този момент са вече 28." Ноември 2018

Оплачи се на царя слънце, тя 2018 си започна с една любовна драма и те така.

Умрели от инфаркт,в следствие психичен тормоз от жените им.Колко са?И какво значи мъжете са комплексари?Да такива сме и то по природа заради тестостерона.Да вменяваш вина заради произход.Но това е противно.Освен това аз въпреки че презирам насилниците не уважавам и тези които се примиряват с насилие.

С какво аз съм виновен, че вашата дъщеря се е занимавала с някакъв психопат, който е я утепал!?

И какво може да направи,което и да е правителство,политик,лекар,психолог,дори който и да е за да спре такива изроди да не убиват?!? Нито Истанбулската конвенция,нито промяна на закони биха спрели ненормалниците да убиват жените си!!! Как да влезеш в акъла на такъв и да му кажеш да не го прави?!?!? Може поне в училище да има час по психология и да се обяснява на учениците,как да се държат хората по между си,но едва ли и това би спряло ненормалници със слаба психика да посягат на чужди животи. Може би самите жени не трябва да стигат до там,че да дразнят "приятелите" с по слаби нерви и да ги карат да прибягват до насилие,знам ли... Лошото е,че такива ненормалници е имало,има и ще има и за напред,може би самите жени трябва да променят критериите си при намиране на бъдещ приятел,да се гледа повее човека,не материалното и парите му,но и това не е никаква гаранция,на какъв ще попаднеш....

Играли са на „Смени жената“.

Мдаааа....КОЛКО ЖАЛКО ЧЕ НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО В ГЕТОТО....САМО ЗА СТАТИСТИКАТА ...1 ПО-МАЛКО....

ще го казваме докато не преминем на инш-алах

Ако бяхме подписали истамбулските документи това нямаше да се случи

Разбира се и наводненията и горските пожари и те ще изчезнат.

"Докога ще казваме "Да пази Господ?!" Докато дъщерите Ви се занимават с красиви, комплексирани, фейсбук/мол психопати.

Чета коментарите и се чудя, как може да има хора, които вместо да съчувстват на почернената майка, те я обвиняват, че не е възпитала дъщеря си към нетърпимост, непримиримост. Не знаете какво е да има в семейството насилник, ако сте изпитали болката дъщерите Ви да са безсилни пред насилник и психопат, на който по нищо не му личи извън дома, че е такъв, по друг начин щяхте да разсъждавате. Дори и да има подаден сигнал за домашно насилие, полицията бездейства, не се вземат мерки докато не настъпи фаталния край, а тогава вече е късно...

Държавата не си е на мястото. Защо не контролира кой с кого си ляга? И полицията къде блее? Затова ли им плащаме заплатите!

Съчувстваме, но тази майка е маша в ръцете на тези, които заради джобовете си и болните си амбиции, протягат ръце към всички други деца. НЕ на конвенцията! НЕ на злоупотребата с пострадалите.

И с какво обществото и институциите са виновни, че дъщерята ИЗБРАЛА този насилник?

Такива майки като тебе възпитава децата си като дебили, а после квичат на умряло за свитнатите си отрочета. Вината е изцяло на майките с кухи глави.

До като щерките ви след едно "здрасти" лягат в леглото така ще е ! Тая Дарина имаше много снимки във фейса и доста провокативни ! Един мъж особено млад и нахъсан много лесно се провикира !

Опичайте си акъла навреме красиви дами, не бъдете въртиопашки. Няма как господ или някаква си конвенция да опази тези, които дърпат дявола за опашката. Който се пази и господ го пази!

хубавите ябълки, свинете ги ядат

Сяда една в бара до един и му вика „Здрасти, с кво се занимаваш?“. „Ами току що излизам от затвора, лежах защото насякох жена си на 63 парчета с верижния трион.“ „Ок...“ казва тя, „Тоест си сингъл?“

сам ли го измисли?

Верно, е че ромите интегрираха българите - чалга, алкохол, бело, никакви трудови навици, пълен погром над моралните ценности. Тука става Индия до 50 години, помнете ми думата!

Не си познал. Когато гостоприемника умре, неминуемо умира и паразита. Когато няма гостоприемници в България, нама да виреят и паразитите.

Така е в селото на баща ми вече няма цигани защото не остана нищо за крадене

по-интересен е въпроса, кой ще насели тази територия след това.

Пълен погром на моралните ценности. Кои ценности? Социалистическите ли? Я се скрий с маралните си ценности.

И аз питам, докога майките ще възпитават щерките си да търпят всичко заради децата, къщата, парите и т.н., да търпят насилниците "щото те всички мъже са такива", пък като се случи непоправимото се тръшкат. Държавата ви виновна, обществото ви виновно....а вижте вашата си вина. Като си лягате с кучета, ще се събудите с бълхи. Като жена на средна възраст ще защитя българския мъж- е не всички мъже са такива.

В русия тов. Путин разрешил дори жената да побийвате, ама веднъж годишно. Ако е повече, вече е престъпление!

Българинът сега е такъв, какъвто е в действителност, когато няма респект към държавата.Той рядко е възпитаван в уважение към другите, винаги е прав за всичко, разбира от всичко и дори голият му зад...к не го разколебава в това убеждение. А трябва. Има ли камшик над главата му се снишава като мишка, но дай му малко свобода и я превръща в анархия. Не много смел по природа, комплексиран до крайност, той се реализира само пред по-слабите и в глутница. Такова възпитание му дава средностатистическото семейство, смазана от работа и недоимък слугинка и често агресивен, пиещ баща. Има разбира се и изключения...но процентът не е голям. Казармата формира навици, но все пак семейството е най-важният фактор. За съжаление властта съсредоточва вниманието си предимно върху малцинствена група.

Всеки го знае това! И ко трябва да напрайм?

Да мислим с главите си.

Всичко е объркано в тази държава, трябва да се започне от 0-лата с образование и промяна на законите.

дето не са прочели един закон най ги обичам!

е ако си мислите, че в чужбина няма убийства............ там обаче и жените почнаха, убиват си децата ,мъжете ....

Да, да, гнилият запад, знаем...В Русия, обаче, всичко цъфти и прецъфтява. Ако не вярваш - питай Тачара Самсонова...

гузен негонен бяга, човека каза просто чужбина

И естествено всички са против Истанбулската конвенция!

!

конвенцията само ще позлати джобовете на "закрилниците" , хирурзите и продавачите на хормони