Майката на пребитото бебе описвана като "изключително грижовна". Съдът не повярва и я остави в ареста

Районните магистрати в Пловдив прецениха, че има обосновано предположение, че Анка Михайлова е извършителка на жестокия побой

Обратно в новината

Коментари - Майката на пребитото бебе описвана като "изключително грижовна". Съдът не повярва и я остави в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проверка и съд и за служителите от Агенцията за закрила на детето. Все не чули, не видяли, майката добре се грижела...Стига с тая безотговорност! Как ще дадеш бебе за осиновяване в ромската махала! Този случай плаче за разследване за корупция! И това не е първия такъв случай на бездействие от тяхна страна!

Бухча

Тук е по зле и от пункта на границата Русия и Грузия!

Кой и е дал детенце? Поименно и на съд!

Нещо да не е ясно?

На бодлива крава Господ рога не дава - не случайно си няма нейно дете и така трябва да си остане!

Като сложиш и ТЕЛК на 80% от тия паразити и детски за 5 чефета.Ток,вода,данъци не плащат...Ами как няма да звучат буйни ритми денонощно? Почти милион паразити! На всеки работещ българин по 3-4 на гърба паразитират! Затова и пенсиите са 500 лв,а не 1500!

Но са много ценен електорат! Без тях, изберателната активност ще е 5-10%.

Каква майка може да бъде тази циганка.Дано си получи заслуженото

"Не е виновен,който е изял зелника,а който му го е дал" Вината е в тези ,дето безотговорно са и поверили да отгледа дете......!!!??)

Не е безотговорно - проверяват ги, обучават ги, но не всички налудности са видими, пък не е лесно да отгледаш дете!

Понамирисва на трафик на деца със съдействието на институциите и работата в по-дебела от тая цоцолана.

ееее,стига де, кой ще купи повредена стока?

а бащата къде е, на тая как са ѝ дали дете, ако е без мъж????

Вие в кой век живеете? В 21 или в 19? Нямала мъж…абе туземци това не е изискване за осиновяване на дете, вие сте много прости хора.

ма те всички мъже в маалата са нейни бе! що ти трябва точно конкретен?

Като тая ще ви изядат главите и на политици и на цялата система, съсипахте целия български народ, но ще ви се върне

пуснете жената бе!!! то и тъй и тъй ще я пуснете, щото българския съд си е цигански катун, но я пуснете, щото адвоката и, който за ужас на всички е жена, ще пледира, че детето е започнало първо и тя само се е отбранявала! а ако и отнемете детето, ако не умре де, ще я лишите от доходи, и с тази визия, сурат, снага и мерак за работа ще умре от глад! а това не е допустимо!

а бе тая прилича на оная, дето си удуши любовника със свинска опашка! как се казваше бе??? същия сурат!

яяяя,прейметката дето удуши ония фитнеса ми е прочела поста, засегнала се е, и ми е писала минус! моляте, ма паца, напомни ми как ти викат , щото съм забравил!

Анита Мейзър не беше плеймейтка, а МИсис България муахахахахаххаха

вярно бе !! но сурата и е същия!

Осиновяването се превърна в мръсен бизнес! Цели села и цигански фамилии се изхранват от помощите, а на децата им викат 'банкоматчета' Вижте предаването за да разберете! https://www.youtube.com/watch?v=4JQXZCwCkps Всяко дете си има цена! Социалните са мръсна мафия, която търгува с деца! Припомнете си изнасиленото момченце от приемният 'баща' в Ямбол, а сега и това, от Столипоново!

бъркаш осиновяването с приемните родители!

Прав си, нещо ми се спи.. но иначе схемата е вярна

Кьовеши действай!

Защо се дава бебе на 40!!! Годишна жена без семейство???

Какво значение има че била на 40 и без семейство ? Ти тъп ли си?

леглото ще да е било на покрива на блока ли го е държала тва легло тая социопатка, - че чак разкъсан бял дроб от "падането" да получи милата душичка. Изверг! А социални и ДжиПи-та са ...нямам думи безхаберни психопати.

Дасовете не са хора..Браво на Айшето.

Това дете ако е българче и ако са го дали на това отвратително циганско животно да го убие така зверски, заслужават разстрел мръсните боклуци, Разследване трябва, кой и защо е дал дете на този боклук

единственото, което е интересувало майката, е как органите на реда се отнасят с нея. Тя показала липса на емпатия и хуманност към детето Демек, дали са бебе на социопат, а как само лъжат, че са я проверявали. Винара е изцяло тяхна.

Какво означава "евала" и "демек" на български? Я преведи, турчеещ циганино.

Свиня грозна

Мръсна циганка, да гние в панделката!

Ти па си пача тлъста.

Защо давате дете на циг*бе идиоти????????????????

за пари чедо, за пари. "социалните" прибират рушвет и под формата на дете дават постоянен доход на такива като това нещо на снимката. и между другото, олигофрените са точно тези, които нямат и идея на кой свят съществуват но пък са твърдо убедени, че олигофрени са другите...

Много религиозни.Само на приказки! :D

Да си на 2г и да те не нападне роя носорог.Годзила!

глад ме мъчи бе бате...

Личи е че постоянно е гладна.Вярвам

Анка е много готина мацка и грижовна майка. Некой друг е пребил чавето.

Гнусната психарка е осиновила бебе, за да го мъчи и убива бавно! И социалните са малоумни изроди, уж нищо да не усетят!

Тая симулира , тя садистично е малтретирала горкото дете и сега играе циркове. Социалните "работници" как един път не видяха синини и следи от ухапване на грижовната майка...

Социалните работници ще видят нахапаното и пребито дете когато един увисне на въжето до "майката". Иначе няма оправия.

Грижовен кит...

Го е гризала като звяр. Тези, които са я описали така да ги хвърлят на глутница гладни и бесни кучета да ги обгрижат по същия начин.

Доживотна без замяна в Сливенския.

Ужас, тая може да изяде един глиган, камо ли невинна душица на годинка

На въжето !

и кой пък е тоя нерез дето ще прави дете на тоя монтафон

Нещо на корупция намирисва....някаква схема с това осиновяване

Без образование, неграмотна, говореща развален български…..!!!! Кой разреши на тази жена да осинови дете и то бебе???? Как тази ще възпитава дете и ще го превърне в образован и достоен човек?

Леле каква е баба меца. Късмет е, ченего е изяла.

Преди малко разбрах,че т.н. осиновителка е без образование-това за мен е недопустимо в 21 век. Мисля, че социалните работници и всички по веригата трябва да бъдат проверени и виновните-наказани! Как е успяла да премине псих.оценка? А обучението за приемни родители? След като няма образование, мога да предположа, че е неграмотна-ако това е така, кой е попълнил документите?

Явно има голяма далавера, кой знае колко такива деца са попаднали в ръцете на зверове осиновители

Къде се е чуло и видяло цигани да осиновяват или да е приемен родител? Първо те сами си цвъкат децата. Второ - при 99% от тях средата е толкова зле, че дори трябва да изземат и собствените им деца.

Егати гнусната,противна цоцолана.Господ на бодлива крава,рога не дава!Т.е щом е ялова значи има защо.

aбе кой вярва на тия джаги бе..

Защо са поверили дете на неграмотна, безработна и садистична мангуста. Следва да накажат социалните работници бъркали си по дупките вместо да си вършат работата за която им се плаща.

530 лв. Чисто взема един соцоален работник.

Ами, като са недоволни... да си търсят друга работа, да протестират... ниската заплата не е оправдание за невършенето на работа. Или да ги закриват... само, че и там както в много държавни и общински институции - "работят" жени осигурени от мъжете си, които си играя на работа и си показват новите дрешки!

Взела детето за да папа държавни пари, цоцоланата.

Гадна мангалка, как изобщо са и позволили да осинови дете.

Тя тази само като я видиш и ти става ясно колко е грижовна ... Дори към себе си и тялото си ...горкото дете не случило на родители.

Нито на родители, нито на осиновители.