Майката на Евгения през сълзи към зет си: Как да кажа на сина ти, че си убил майка му?

Софийският апелативен съд остави окончателно в ареста 36-годишния Орлин Владимиров и баща му Пламен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За такива изроди - Крумови закони!!! Значи, или публично разчленяване на тялото му или публичен електрически стол, след което се довършва със сярна киселина! Ха да видим дали след това някой би дръзнал да направи подобно нещо като знае какво го чака! Аз на мравката път правя, ама такива изроди ги пребивам с дърво с чиста съвест! Жалко за младата прекрасна жена!!!

Горкото дете. Може би най-добре е, ако заминат някъде далеч. На бабата ще й трябват нечовешки сили да се справи.

Наказателния закон в България, трябва да е така! Щом си отнел живот умошлено, остатъка от твоя живот, трябва да бъде прекаран в затвора! Това е справедливо!

С изневерите си , тя първо го е убивала ...... Него не го оправдавам !!! Жени мислете какво причинявате на човека до вас ! По - добре не се омъжвайте щом ви харесва , а с тоя , а с оня !

Грях не грях, за много тежките случаи, връщайте смъртната присъда... българина само от това разбира.....

Преди години имаше случай във Варна - лелята склонила приятелят на дъщеря й да убие племенницата й. Заради имот и завист… Въпросният приятел убива девойката с нож за хранене и я довършва с надупчване с особена ярост с химикалка. Присъдите - доживот без право на замяна за извършителят и доживот за лелята - подбудител. Очаквам от нашето правосъдие същото - и за прекия извършител, и за баща му, който освен че е помогнал за тялото, през цялото време е знаел за ужасяващите намерения на своя син към съпругата му и не го е спрял! Доживот, без право на замяна, и за двамата!!! Живея в САЩ и мога да Ви уверя, че за подобен род престъпления присъдите са минимум доживот! Тежко и горко на 6-годишната рожба на жертвата, сили и кураж на майката на Евгения, за да успее да отгледа и възпита детето, което не искам и да си мисля как би могло да живее след абсолютния ужас - баща в затвора за убийството на майка му.

Потресена съм! Гледах репортажа на Тина Ивайлова "Фактология на убийството на Евгения Владимирова" - този изрод е планирал всички дни наред, а бащата е знаел предварително, помагал е и в планиране на престъплението, в следене на жертвата преди това, той не е просто помагач да се окрие трупа, а съучастник и трябва да лежи в затвора до края на жалкия си живот. Това е хладнокръвно планирано престъпление в продължение на седмици

За такива изроди - Крумови закони!!! Значи, или публично разчленяване на тялото му или публичен електрически стол, след което се довършва със сярна киселина! Ха да видим дали след това някой би дръзнал да направи подобно нещо като знае какво го чака! Аз на мравката път правя, ама такива изроди ги пребивам с дърво с чиста съвест! Жалко за младата прекрасна жена!!!

Предполагам, че Орлин не я е наричал по име и преди разпитите. Държал се е дистанцирано и преди това. Като се е надявал Евгения да си събере багажа и да го остави намира. Но тя е била твърдоглава и жилава и не се е поддавала на поканите. Вероятно заради консервативни схващания за детето на разведени родители, с неясно и нерадостно бъдеще. Тъщата би трябвало да знае. Но това още повече е ожесточавало отсрещната страна и още повече я е намразвал.

зет ти е неспасяем урод. Няма нужда от думи към него. Просто го забравете.

Как се забравя убийството на дъщеря ти? При все, че гледаш детето ѝ всеки ден? Този и баща му няма смисъл да са живи. Наистина не виждам причина. Каква рехабилитация могат да получат тези двамата? Нали се сещаш, че дъртия ДС ченгесар си го е възпитал, че "тате има връзки и ще потули всичко, което застрашава на тати лайненцето"

Според мен свекърите не са харесвали снахата. Колкото по-усмихната и весела е била, толкова повече яд са трупали. Опитвали са се да му трият сол на главата, макар и късно и накрая чашата преляла.

Помня как една жена, заключила мъжът си в стая в апартамента е го оставила 3м без вода и храна и той беше починал. И казала на съседите, че крещи защото е психично болен. И накрая го беше вкара в кофа за боклук и изхвърлила. Но взели че.го намерили и я вкараха в затвора. Та какъвто и да е случая, все е зле. Обществото е болно.

Бащата говорил непрекъснато за своите нужди, синът му постоянно говорел за баща си.. Това е типичен нарцис, който е държал семейството си в подчинение, децата на такива комплексари рано или късно също се превръщат в такива. Няма Как жената да не го е забелязала, най- вероятно е търпяла заради детенцето. Много тъжно

Някакво интервю с колежка от бившата работа на съпруга която познавала както него,така и съпругата му. Описа го като изключително скромен,тих, и кротък човек който на мравката път правел! Работлив,и винаги готов да помогне,както и добър професионалист. Идеята беше че по-скоро жената е била доминираща във връзката им,и е давала “тон за песен”. Усетил е, че май му кръшка,хакнал и е телефона(той е бил добър програмист) и заедно с баща му дори са в следили няколко пъти. Явно в един момент(понеже и двамата са работили от вкъщи) му е паднало “пердето” особено ако е имал притеснения че като се разведат няма да му дава да вижда детето,и е удушил,след което се обадил на тати като бивша кука да му помогне!

Това означава, че всъщност е искал да удуши баща си.

ДА, горкичкия добър човек, жив да го ожалиш, той няколко дни преди убийството е ходил в това хвостохранилище заедно с баща си, приготвил е куфара, където да сложи тялото, а когато я е убил се е обадил на баща си и е казал - Свърших работата. Само ми е чудно детето къде е било тогава

първо си помислил че я убил, ама после намотал фолио около главата и. Няма логика...

направил го е за всеки случай, ако случайно се събуди. Не е бил сигурен, че е мъртва. Този човек е психопат, без чувство за вина и морал.

Не е вярно, адвокатът му е казал да каже това .. Защото в първия случай ще пледират, че е непредумишлено убийство. Без да го е планирал. Във вторият случай, дори и няколко минути преди да я е умъртвил да е решил да го направи- влиза в категорията на умишлено убийство с много по- тежки наказания

Не е точно така. Ако приведеш някого в безсъзнание и след това му омотаеш главата с фолио, няма как да пледираш, че си го убил по непредпазливост. Това фолио да не би да си му го сложил за красота или за изправяне на бръчките? И в двата случая се касае за умишлено убийство. Механизмът има значение единствено ако води до допълнителни страдания на жертвата, което се определя като убийство, извършено с особена жестокост.

И аз се чудя има ли как патолог да го установи това? Ако не значи е адвокатски пиниз.

Този отдалеч прилича на педофил или някакъв подобен ненормалник.

Хайде стига глупости, ако не знаеше какъв е а видиш семейната им снимка в някое фото никога няма да предположиш. Повечето актьори дето играят изроди обикновено не са ли някакви сладури? И обратно ангелчета като Амбър Хърд се оказват зли или долни отрепки.

Един специалист в IT сектора наскоро пък уби баща си... С моите приятели IT-та май ще се разделяме...

Като му видиш само педерасовата брадичка и ти става ясно що за комплексирано копеленце е тоя

Само на нея не й е било ясно. Чак за гадже го взела, па брак приела, па дете му родила... Или може би сега изведнъж му се е изпедерастила брадичката?

Не ми излиза от главата, че убиецът най-вероятно е ваксиниран. Напоследък наблюдавам тотална деградация сред ваксинираните ми познати. Не казвам, че е от самата ваксина, но самия акт да извършиш такова съдбоносно решение със съмнителна субстанция и психическите последствия от осъзнаването му се проявяват много натрапчиво. До там се е стигнало, че разпознавам някой дали се е ваксинирал преди да ми го е споделил. Плашещо е.

Теа ла ла си

Тра-ла-ла си

Няма как да ти излезе от главата. Толкова много бяла течност си поел в нея, от онези - продълговатите органи

Тая хубавица трепе ли се ве? Майка на детето ти. Кога ще ги стигнем американците - разведените с вече новите съпруг и съпруга и общите деца заедно на деня на благодарността.

Мацката е хойкала май... Много мъже не могат да го понесат ... А съвременния живот е такъв - много избор и конкуренция - и дори и много да се стараеш (което не е било неговия случай май), пак някой хора имат нужда от разнообразие ...

Като е хойкала, да се разведат. Тя не му е собственост. То по тази логика, ако мъжът хойка, жената му трябва да го убие.

Събрала багажа и да е офейкала Или развела,като и се е хойкало

Аз да не съм написал, че одобрявам извършеното :Д Нито го оправдавам - просто коментирам, че много съвременни двойки изпускат този момент с разнообразието ...

Като хванеш една жена, че хойка (и обратното) трябва да се радваш, че си разбрал и да й помогнеш да си върви при избранника. Обидно е вярно, ама след няколко разпивки с другари ще почне да минава. Да убиеш човек заради това обаче не е нормално както и да го гледаш.

Помислил си, че е мъртва и за всеки случай увил главата и във фолио, да не вземе да се съживи... Що за изрод трябва да си, че да оставиш собственото си дете без семейство... Дано не излезе жив от затвора.

Се обадил на баща си: -Тате убих жена си -Дай да я натъпчем в куфар и да я хвърлим в дере. И после си се прибрали вкъщи… егати.

Тате е кадър на ДС все пак...

Голяма трагедия :( Милото детенце ... до вчера е имало дом и семейство ... мама ... но никога вече ... Голяма трагедия :( И всичко от ревност ! Изрод !

смешна държава сме, сега тия двамата ще ги въртят сучат и накрая ще ги пуснат, ако това беше в Щатите вече да са осъдени доживот без право на замяна или на електрическия стол, срам и позор за правосъднаат система, всики са платени, корумпирани ку-ви!

Да не забравяме О. Дж. Симпсон все пак, като споменаваме Щатите...

Ел.стол отдавна няма, само по филмите.

Аз и към предишна статия за случката писах същия коментар - стигa сте повтаряли като папагали ...за какво му е на човек да омотава фолио около жена си, ако мисли, че е мъртва?

Все едно да вадиш нож на умряло куче. Баш си я е удушил преднамерено с фолиото. Искат да изкарат убийството по небрежност, а не умишлено.

И аз се уморих да пиша, че омотаването на главата с фолио е доубиване. Ако си се уплашил, че си убил някого, се опитваш да го върнеш към живота. Пробваш изкуствено дишане, поливане с вода, обръщане с главата надолу... Въобще нещо, което да върне дишането, да освободи дихателните пътища, да предизвика прилив на адреналин в жертвата. Стреч фолиото около главата е доубиване. Също така ролката със стреч фолио не е първото, което ще ти попадне под ръка. Обикновено е прибрана в чекмедже, някъде из кухнята. Обикновено мъжът в къщата въобще не знае къде се намира въпросният артикул. Да направиш четири оборота стреч-фолио около нечия глава е трудно. А ако отпечатъците му не са на долните слоеве, означава ползване на ръкавици - това не е афект вече. Това е преднамерено убийство, защото обикновено мъжът в къщата няма идея къде са домакинските ръкавици. Просто или не пипа домашната "химия" или я пипа с голи ръце. С радост бих издържал този в произволен български затвор до края на живота му. Въобще не мисля, че затворническата му дажба ще натежи на бюджета. Внасям достатъчно данъци. А към всичките обвинения да му се лепне едно за тъпота. Трябва да си много тъп, за да направиш това, което си направил и да си мислиш, че ще ти се размине.

Интересно как за едно ебане си съсипват живота. Изневярата е гадно нещо, но да убиеш майката на детето си, да я разфасоваш като животно и след това да играеш театри 1 месец....Ебаси.. такива статии директно показват, че сред нормалните хора живеят покрити абсолютни психопати. Трябва да сме с отворени на 4ри очи

това сарказъм ли е ? каква медицинска грижа се полага на убиец? за умишлено умъртвяване на човек, който не може да окаже съпротива? Подготвено фолио с достаъчно много метри ? и медицинска грижа за съучастника? той имал нужди ? тези убийци имат роднини все пак, колеги съседи по местоживеене

Аз, като данъкоплатец, не искам с моите данъци да се издържат тези убийци в затвора!

Споко, той нали е бил ИТ Специалист във ВМУеър, бая данъци е вкарал, сега тъкмо ще си ги вземе.

Бог да ги накаже данно.Да им отрежат ръцете да не могат да пипнат нищо повече!

Това са изроди, този боклук и родителите му. Тия са за куршум, не за обяснение. Да убият човек и да го разфасоват, а след това да го набутат в куфар. Изроди!

tonk11

Абе ти какво си чел? Щото не е тая статия.