Коментари - Майката на едното разменено бебе: Да не ме обвиняват, че съм избягала, всичко ми разбихте | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ето така се вдига сумата за обезщетение!!

Едната майка е направил ДНК тест за да потвърди, че бебето е нейно, а дали бебето, което не е нейно е на другата майка или е на трета.

Татковците, къде са в тази картинка?

Да ти пикая на шибания редактор.

Черната маймуна и се иска европейче да има затова е направила шашмалогията собственоръчно.Мамицата им мангалски едно време са отричали българчета за да си подобряват грозната раса.

Ама те актовете за раждане били верни, те.е. с имената на истинските/биологичните родители и нишо няма да преписват/сменят. Не разбирам тогава къде е драмата?!? Никой ли не можа да забележи, че не си вижда името?

На мангасарката и отнеха бялото бебе, което тя вече е продала в Гърция. И взела капарото

Ами редно е сега да обезщетят двете семейства за допуснатата груба грешка! Нормално е да се чувстват смазани!!!!

Мангал-крадльо се забелязва в тълпата, бял крадльо-не! Инвестирала е в бъдещето.... Много е просто! затова реве индийката да и ЕПМ!

Ходи пак там да родиш, сега са се “оправиле”.

Тия май сами са си спреднали процедурата и сега ще съдят и ще вземат луди пари обезщетение.

Тия не могат да водят съдебно дело. Някой друг финансира и наема адвокати. Между впрочем, от дира не представят друга гледна точка. Подозрително пристрастие.

Абсолютно споделям мнението Ви!

Евала давам на това момиче, което въпреки болката и личната драма намира сили да "събере" мислите си и да даде толкова смислено и по човешки искренно интервю. Нека да е циганка, нека да е бедна...Човещината и е нейното богатство. Пожелавам и лично да е щастлива и дано Господ е благосклонен към нея и разменените дечица! Амин

Каква словесна диария, бляк

Нека видим проблема и от страната на тази жена. ОК, е, и тя е човек, и стига сме плюли, а и от това, което видяхме по телевизора, жената си е съвсем нормална, добре облечена, с грижа за бебето и говори точно и културно. Даже е учудващо как се сдържа да не наругае сбърканата ни система, довела до тази грозна размяна. Обратно, другата майка се крие като нелегален ремсист (по-старото поколение знае какво е ремсист)..., но май пак е очевадно, че това е тактиката на алчните адвокати, които искат да осребрят максимално тази чисто човешка трагедия. И вече се замислям коя от двете е по-истинска и по-любвеобилна за рожбата си...

Ако на мен ми се беше случило (пу пу да не дава господ! ) и аз щях да се крия и да не се показвам по телевизията. И що да се показва, какво има да казва другата майка?!? Иска си детето, жената! Тва е. Кой я задължава да дава обяснения на обществото, да я показват като напаирджийска маймуна и да си пълнят репортажите журналята. След време, като порасне това дете, ще го разпознават, ще го питат, ааааа ти ли си размененото бебе. Хората са цинични. Аз бих спестила това на детето, по всякакъв начин ще искам да го защитя, най-малкото да не знаят кое е то. Да расте спокойно и без драми.

Бърза размяна по съдебен ред и децата да се върнат на биологичните родители. Виновните да се накажат!

Съдебен ред и бързо в едно изречение нещо не се получава

Що пък ти? А престъпниците с пари как минават по бързата процедура на споразумение и се измъкват? Ако някой размаха пачката знаеш ли колко бързо ще станат нещата. А иначе ясно личи как тази иска бялото бебе и въобще не изпитва желание да ѝ върнат нейното.

още от самото начало трябваше да се направи днк тест и да се върнат децата. сега процедури, закони и всякакви глупости.

ами те с ДНК тест разбраха, че има грешка... още в началото. Ама сега си има процедурки.

Ами то е ясно - грешката не е случайна - целта е да се съди болницата за много пари, някой е съучаствал и се е случило, но КОЙ?

Цигански номера. Всички са виновни само тя не. Виновна ли е, пари ли ще търси не мога да преценя.

Търси она тоя у панталона. Като я зашлевя с тоя 20 см маркуч че забрави все

въобще не са цигански номера и си има право на обезщетение за претърпени неимуществени щети. Но за целта трябва да заведе съответното дело. Другата майка също.

И с какво точно е виновна жената? Очевидно страда, а "журналистите" само усилват болката.

Има едни адвокати,които само чакат такива неща.Може би вече са я посетили и я съветват какво да прави за да съдят болницата за огромна сума. Защото мъката голяма и се гаси само с много пари / за адвокатите/.

Админите, съжалявам, но ще ви засипя с постове за преглед.

Ми почвай да ги съдиш тия дембели, какво само ревете по медиите.

Двете майки не трябва да бързат да сменят . Такъва случаи на трафик на бебета не са всеки ден. Трябва да се видят да си поговорят и да вземат един добър адвокат като Лулчева. Да не разменят бебетата още ,а да заформят едно хубаво дело за 1 млн ево обезщетениеи срещу болница ШЕЙНОВО. До решаването да не сменят децата . Дело по бърза процедура има ДНК тест има съгласие на родителите на двете деца има иск за 1 млн евро неустойка обезщетения за претърпени вреди. Четат присъдата и чука съдията с чукче, стават двете майки с рев на лице и трогателно си разменят Бебетата , заедно с половин милион евро честно спечелени пари безщетения за да си гледат децата.ТОВА Е ПРАВИЛНИЯТ НАЧИН ЗА ДА СЕ ВКАРА РЕД У КОЧИНЯТА НАРЕЧЕНА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ.

кой съд точно ще отсъди 1млн евро? Я по-спокойно. Ако има заведено дело за пари ще се точи над 10 години. Децата ще са на 10 като приключи всичко. Мисли преди да пишеш.

Не е случайно,бялото бебе е пари

Анче, оправи си правописа! Много си неграмотна!

Ти знаеш ли колко е съдебната такса при иск от 1 млн. евро? Тия нямат 5 лева да се усмихнат.

Тук трагедията е, че от безумно злорадство им желаеш да ни утежнят теглото с 1 млн евро. Защото искът ще го платим всички останали, и ти включително, но не и виновните.

Ма, моме показват само тебе , оти ти се съгласяваш да те показват пред камера. Ако кажеш не, като другата и ревнеш пред полиция и социални, ако те натискта нема да те дават - оти че и м се стъжни живота там по линия защита на лични данни. Ама ти цигански номера -" дай , че почнем да ревем и да се тръшкаме пред медиите, че обвиним сички останали мое да помогне" Па и за кво да те търси другата майка , от къв зор си ѝ?

Е как за кво, да й предложи пари другата майка, че смяната на бебетата да стане по-бързо. Борбата е за пари, не за друго.

Решението е всяко новородено да е при родилката, а не отделено в зала с всички останали. По този начин не само ще е много трудно тази уж случайно станала размяна на бебетата, ами няма да има и затруднения за закърмването, защото като отделени им се дават шишета с биберони с широки отвори и така губят сукателния си инстинкт.

Тази продължава да лъже и маже след като непрестанно се навира из медиите а и беше доказано, че веднага се е срещнала лекарката в дома и да и обясни всичко.. И за какво обвинява другата майка която за разлика от нея е усетила че има нещо нередно и го е проверила без много врява.. ЖИви и здрави да са децата и дано по скоро биологичните им майки ги прегърнат и да почувстват наистина онази майчина тръпка за нещо което те изпълва.

Севда, приеми нещата от друга страна. Ако без скандали и обиди се обедините двете майки какво по-хубаво! Дъщеря ти ще има млечна сестра, двете семейства ще се виждате и по особен начин ще станете роднини. Мисли позитивно, може това да се окаже ,че е шанс за твоето дете и семейство.

Тази жена е права, от болницата трябва да ги компенсират хубаво, за да няма други такива случаи. Това което ме изумява, Е че децата не са вече върнати в биологичните семейства.

Тая мърла първо да позволи размяната, па после да си наеме адвокати и да се тръшка по медиите за огроооооооооооомната психодрама, която преживява.

Отдавна двете майки с двете бебета трябваше да живеят в някой лускозен хотел , на издръжка на Болницата. Само така двете бебета ще създадат врЪзка с майката която ще ги отгледа. Това в момента е подигравка. Все едно се говори за кукли. Да, права е тази жена, нито тя нито бебето и са предмети , които да се местят като шахматни фигури! ТОВА КОЕТО СТАВА Е ЛУДОСТ И БЕЗУМИЕ .....

СРЕЩУ КОЛКО В ЕВРО, ЩЕ СПРАТ СТРАДАНИЯТА И?! ПИТАЙТЕ Я, ДЖУРНАЛЯТА, ПИТАЙТЕ ДЕ! ХУБАВА РАБОТА, АМА СИГАНСКА! И ЗАЩО "СТРАДА", КАТО СИ Е ВЗЕЛА ДЕТЕТО, А ПРОСТО Е ВЪРНАЛА ЧУЖДОТО? МОЖЕ БИ СТРАДАНИЯТА И СА ПОДКЛАЖДАНИ ОТ ЕДНА ОРГАНИЗАЦИЯ, НАРИЧА СЕ Б Х К !?

Котки -майки отглеждат бебета-кученца и обратно, мсйчиния инстинкт е много силен, и двете майки са се привързали към бебетата и им е трудно да се разделят с тях, въпреки, че не са техни…

ей, туземец, ти са кво - да не сравни сиганите с животни, бе? Айде да те съдим в Страсбург, ха-гои!

Севда вместо да обвинява " другата майка" би трябвало да и благодари. Нима тя не иска да гушне собственото си дете.

Цялата работа е, че тука става нещо има алъш-вериш, ама няма келипир.

как може връщането на бебетата по местата им да отнеме повече от 2 дни след днк-резултатите - не знам!!! пълен абсурд!!! проточване, ако едната майка е против, какво проточване изобщо??? и защо сега се точи??? не е за вярване!!!

Не съм расист, но този етнос винаги се опитва да изкрънка нещо

Като тебе - 4000 хилки на месец.

Директорът на здравното заведение извършил вътрешна проверка по случая и установил че размяната на бебетата станала след раждането.

При тях винаги, ама винаги става въпрос за пари. И винаги, ама винаги знаят правата си, но никога задълженията си.

Хора, стига с тази продажба. Ще речеш, че всеки втори циганин си продава детето. Повечето по градовете вече имат по 1-2 деца и си ги гледат и обичат. Явно си го харесва такова беличко и не й се дава. Мен ме учудва как не и трепва за "нейното". Видно е, че няма никакво вълнение да се срещне с него, да го гушне. Това е страшното. Явно майчиния й инстинкт е нещо повреден.

Нема нищо Севде Друго че си напраим

На тая какво и е виновна другата жена, иска си своето дете. А на ромлянката май не и се ще нейното.

Тая мангалска мърша лъже, умишлено е откраднала бялото дете с помоща на мангалките чистачки из отделенията...Основният мотив явно е търговски продажба на бебето...Потреса е , че при наличие на днк тест доказващ кое бебе на кого е се бави размяната...Докато институциите се размотават мангалите ще продадат детето...

щото го казаха още миналият месец... не може бебета да се разменят току така, особено като едната майка не е съвсем наясно какво иска. Трябва съдебно решение

Ако си истинска майка, още от първото виждане ще разпознаеш и запомниш детето си. И трите страни са виновни.

Как не разбрахте, на българката са дали за пръв път цигането, тя своето бебе не е видяла никога. На циганската е дадено първо цигането, а 4 часа по-късно българчето. Това обясни и директора, и д-р Узунова. Вие си вадете изводите.

След като цифрите на гривните на бебето и майката са с различни цифри, как така ме е видяла разликата?!?! Или е неграмотна, или така и е отървало. Най вероятно о двете...

Шъ страда на него !

Не съм сигурен, че разбирам правилно жените, ако са такива, които смятат, че така лесно се гледа "това което са ти дали". Защо да не искате да си гледате, това което сте си родили ? Какво значи привързване, към нещо което не е твое ? Ако ще е така, да им загънат по едно прасенце, на излизане от родилното и да се привързват към него. Не ги разбирам такива разсъждения. Дано не са на жени.

Тя е взела бялото бебе.

Да се объркат бебетата в болницата.Според мен циганката е издебнала момент ,когато при бебетата няма персонал и е разменила гривните на двете бебета .Искала е бялото бебе,защото такива много по лесно крадат,хората не се усъмняват в тях.

Ти май не си разбрал или само така си драскаш ! Айде прочети пак за гривните и после пиши!

Бебетата от персонала.Някой умишлено ги е разменил.

Друг е въпроса, защо после по веригата не са хванали размяната, не са си свършили работата.

Честно казано и на мен ми минават през главата част от мислите по-долу. Не е като да няма причина, макар и здраво да мирише на расизъм и не е за гордост. А и мургавата майка изглежда като да е посъветвана и надушила полза от тази драма. Обаче представяте ли си колко е гадно ако наистина и тя се мъчи жестоко от майчински инстинкт по бебето, което обича като свое. Много циганки са се трудили да докажат, че при тях инстинктите иначе работят, но кой знае какъв е случаят тук…Та, в тоя ред на мисли, трябва се внимава с оценките…

Ако се мъчи мангалката що не не ги сменят тези деца бе? За колко време ще стане това половин час, 20 минути, а?

Кучко връщай детето! Мамицата ви долна кюмюри мръсни, сган пропаднала!

Това е прекалено!

само след няколко десетилетия ще се убедиш, че хич не е пресилено, ако не и по-скоро

Кучето скача според тоягата. Тези хора не са причина за нашата мизерия, а следствие от нея. А причината са нашите политици, в голямата си част чисти българи юнаци.

В "цивилизованите" държави ти вземат детето социалните за някаква глупост. Тук явно детето не е твое, но държавата не се намесва. Пита се в задачата, защо на запад се държат фашистки, а тук и държава няма? Дали едното и другото не са свързани? Ние все още ли сме в българска държава? Или онези вече ни владеят!

Чак сега ли втаса, че отдавна ни владеят

Ами като си втасал, защонеправишнищо? Защо не гласуваш, защо гласуваш за "ония", защо не протестираш? Всички разбират, а никой нищо не прави? В какво е тайната?

За българина налагането и спазването на правила и закони означава ДИКТАТУРА, а НеСпазването им е ДЕМОКРАЦИЯ

Няма място за притеснение, според мен. Моят родител преди 70 г е кърмила чуждо турчо, защото майката е нямала кърма. Живи и здрави да са ви дечицата и много радости да има в домовете на всички майки по света.

Тизи случай показва, че българите далеч не са най-големите расисти в България.

Щели да ги глобят. Какви глоби, бе. Тоя зайчарник Шейново трябва да се закрие и срути. А работещите там дисциплинарно и никога повече работа на ТД.

Защо бебетата още не са иззети от Агенцията за закрила на детето? Какъв е тоя цирк? Къде са институциите? Трябва да бъдат настанени на безопасно място, да бъдат прегледани и да се върнат на биологичните майки по най-бързия начин.

Не може, не позволявам