17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами орките са се разбеснели. Миналата зима се разправях пак с тъмнокожи докато чакахме пред лекарски кабинет и познайте - мъжа ми ще те заколи, клетви, чудесии. Нещо агресивно го даваха, но като скочиха още двама мъже се изнизаха като пръдни навън.

Нека познаем етноса на тази "дама"?????

"жена с малко дете" се държи агресивно, но това е често срещано явление напоследък

Жена на 35 години налита на бой като пиян каруцар.

Преди около две години един откачен нокаутира и счупи носа на лекарка,щото не му дала плацентата на новороденото му бебе! В София,болница"Шейново".... ...а в железничарския град си има бая мангали, де!;))

Ми няма с брадвата я.

до ---Редактор: Десислава Димитрова--- От кой град сте?

Защо публикувате такива полвинчати случки.Да дразните потребителите ли?Има трески и от едната и от другата страна.Така без прична никой не посяга.Няколко пъти търсих помощ в спешен център преди да разбера, че имам рак.Болките са неописуеми.Сретнах само вандали и алчници в тези спешни центрове.Дори една такава млада майка-медицинска -манипулаторка(немога да кажа на такъв урод сестра) ми изля банката под кожата.Ръката ми почерня.Сега някой лайнянко или лайнянка ще се подиграе, че съм си го заслужил, а аз ще им пожелая да им се случи това което на мен се случи.Та после месец ръката ми беше черна и в клиниката се чудиха що за урод е този който ме е подредил така.А в отделенията мързеливите сестри са безброй и без аналог.Не за разбиване на усти,а за убиване са.Разправяха ми, че в нефрологията и да умираш, няма да ти обър

,,чиста и неопетнена" ЦИГАНКА. Има и телефон от нашите помощи.

нейната гледна точка каква е?

Не съм казвал че е циганка.Просто ми беше любопитно,ако някой знае да сподели.И да питам,след удара дали детето се е почувствало по-добре, и дали това се е отразило на лечението.Аз лично не мисля,че бих посегнал на медицинско лице,след като съм отишъл за помощ при него.Ако е бил единствения фелдшер в спешния център в момента,дали ще продължи да лекува с разбит нос?

Циганка е.

А задържана ли е? Пранги на ръцете и краката сложили ли са й? Проби за алкохол или наркотици взети ли са?

щото реве и нарушава обществения ред

какво значи това "железничарски град "? Та има и летище...мухахах

Горна Орковица

stankow

В събота вечер се наложи да имам контакт с нашата здравна система. Детското отделение на Пирогов. Изключително професионално, мило и човешко отношение ! Благодаря на всички лекари, мед. сестри, лаборанти, санитари, администратори, охрана !! Но това никога няма да го публикуват ! Дегенеративната идеология е насочена към разграждане на доверието между хората. Точно там, където то е жизненоважно, например в здравеопазването. Грозни сцени, престъпления, животински изцепки - получават най-широка гласност. Добрите примери се потискат. Пропагандисти, сър !

Има разлика в качеството на здравеопазването в София и """провинцията"""-100% гарантирам.Ти си късметлия.Дерзай.

Преди 20 г. се махнах от този град. Там всичко е ужасно, особено лекарската помощ. Веднъж бях болна и получих задух. Към 22,30 ч. отидох в бърза помощ, откъдето един лекар буквал ме изгони с думите - Какво идваш да ни притесняваш посред нощ?

Всичко ще търгне по мед и масло ако всички веднъж завинаги разберат, че НИКОЙ НА НИКОГО НЕ Е ДЛЪЖЕН В ТОЗИ ЖИВОТ!

Всички си плащаме здравни осигуровки. Затова са длъжни! Като не искат да ги "притесняват" да си седят в тях! Ако ти се наложи да ползваш спешна помощ и ти се падне един такъв "любезен" доктор, който да те изгони, щото му пречиш да спи на работното си място, ще те питам кой на кого е длъжен..... Ама това сме българите - овце! Вместо да се подкрепяме за правата си, обясняваме как никой не ни е длъжен... А точно циганите са най-организирани, нещо да им се накриви, веднага излизат по улиците на протести и се защитават един друг.

""Като не искат да ги "притесняват" да си седят в тях!"" ..Верно!... След два такива инцидента за денонощие, всички екипи колективно подават молба за напускане. сигурен съм, че хомеопатки, баячки дсоячки ще поемат спешната помощ и повече няма да има инциденти и смъртни случаи.

Не казвам, че саморазправата е начин за решаване на проблеми, но лекарите са там, за да бъдат притеснявани, да лекуват хората, а не да се чудят само как да вземат пари и да пият кафета! Нека напуснат! И без това от тях явно няма голяма полза! Точно в Горна Оряховица са супер некадърници! /може би не всички, да ме извиняват свестните/ Преди няколко години бяха давили живо новородено, излязоха записи дори и пак ги обявиха за невинни!!! В САЩ щяха да им отнемат лекарските права, дори да лежат ефективно! Обърнаха здравеопазването на бизнес - ако нямаш пари, отивай да мреш!

Може и да не е от боята. На 35 години вече не са майки с малко бебе, а прабаби. Според мен са премълчали нещо в новината. Я грубо отношение към майката, я опит да я изгонят от отделението с твърдението, че на бебето нищо му няма. Само който е имал болно малко бебече може да знае какъв ужас изживява родителят. Бебетата са крехки, при тях може за минути да се влоши положението. И всякакво забавяне може да е фатално. И ако са се туткали, както правят обикновено и аз ще подивея. Предпочитам да ме пишат в новините, че съм ударила лекар и да ме съдят, отколкото да пишат бебе почина в спешен център, проверява се каква е работата. И после да кажат, че держуния е невинен и нищо не можел да направи.

Заради такива гниди като теб здравеопазването умря.

Гниди ще викаш на родителите си, ясно! Пожелавам ти да ти се случи да си имаш работа с такива лекари, та гледай ти да не умреш.

И на онуй дето го е изкарала майка ти от разпоретяка си ще викам гнида.Копеленце, с този лаф"ясно" отключваш агресията ми, и ще ти разпоря задника от шутове споменш ли го пред мен.Като си майка, е.и си майката.Само тупаника ви оправя вас, които си мислите, че само вие сте единствените майки, неповторими на света и всичко ви е позволено.Ами стани доктор и стой като боксова круша, да те видя колко си корава, като пернишки винкел.

И докторите ни са ,като циганите.Помощ от никъде.

Играта познай от кой етнос е извършителят продължава.

И аз не съм цигананин, но най-вероятно скоро ще ме пишат и мен по вестниците. Само който не е ходил по болници и не се е занимавал с ненаситни, некадърни и мързеливи "лекари" би помислил че това само циганка може да го направи.

Скоро няма да ги има тези лекари, всички са на пенсионна възраст!

В случая става дума за фелдшер -вероятно старша сестра отговаряща на длъжността фелдшер. Остават сами на дежурства -какво е очаквала тази нециганка посред нощ. Получавам криза на язвата, нетърпима болка, отевам в спешен център, там са докарали група пияни от автомобилна катастрофа кръв, смрад, бълвочи ....Обърнъхъ ми внимание, поставиха ми инжекция, дадоха ми и хапчета; и ми предложиха да остана сред трупата. Един продължава да "бълва", още един си свърши работата в гащите на лежанката, мирише, прозорците отворени! Екипа като самодиви сред "пациентите"...Казах че си тръгвам, предупредиха ме че съм с наркотично вещество и има опасност ....Качих се на колата и се прибрах, макар че от време навреме пътя ставеше троен, четворен....СПЕШНА ПОМОЩ -ГАРА РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА СЪМ ПОРТИТЕ НА СВЕТИ ПЕТЪР!

Добре, че си се прибрал жив и здрав, и не си изпратил и ти някого при Св. Петър.

Циганин си, брато, циганин си и не си единственият циганин, който си мисли, че не е циганин! Знаеш ли колко цигани се самоопределят като турци или българи? Никой от тях обаче не може да избяга от циганския си манталитет!

Що не се хванеш ти да лекуваш, като толкова знаеш, а спиш на бюрцето?

Защо ходиш при лекари тогава,бе?!Ходи на врачка!

Защо спестявате информацията, че пак става въпрос за определен етнос?

Мисля че за такива случаи няма нужда от съд и съдебни разходи. Промяна в закона с директна глоба/или спиране на помощи за деянието. Парите да се инвестират в курсове за самозащита на медиците. И да им е рзрешено да удрят нахалниците обратно при самозащита.

Пак някоя циганка. И тя ли е била.дрогирана??? Да не почнат да ги онивиняват щот са дрогирани. Айде да почнат да им спират обещетенията и в затворите и да ги вкарат в ред. Ще стане гражданска...

това, че циганката е стискала телефон, с нищо не променя нещата. нецивилизованите, агресивни примати с телефон не се променят. впрочем, те изобщо не се променят. п.п. леле, какво старание, да не се разбере от "новината", че е поредната агресивна циганка! пък то става ясно от четвъртата дума в заглавието-"УДАРИ фелдшерка". даже няма нужда да пишете, че не е платила в живота си и стотинка здравни осигуровки, ние си го знаем!

Докато го преглеждали и подготвяли за транспортиране обаче, жена се развикала и ударила през лицето с телефона си фелдшерката. И ето тук започва поредното малоумие. Какво не се казва?

Каква жена някаква друга ли?

Питам оня дето иска да се пише задължително етноса на извършителя: Необходимо ли ти е да се спомене етноса на майката в случая?!

не

"оня" ще викаш на баща си, хюм

ЛУДИЯМАКС

O'k -Само на ТЕБЕ ще викам ОНЯТ ХЮМ! Ти да не си роднина на Деса Мерцедеса дето гузни пък негонени ви обвиняват! Оня е от друга публикация в друг сайт -ама нищо в този сайт ТИ ще си ОНЯТ ХЮМ! за да не ви бъркам. (боже пази ме от хюмнета!)

не е ли редно да се уточни, че става въпрос за циганка?

Цъ, в паспорта (личната карта) е вписано БЪЛГАРКА! (гражданство -БЪЛГАРИЯ!)

ама сиганка ли е пациентката?