Мая Манолова се срещна с таксиметрови шофьори и пое 5 ангажимента

"Голяма част от проблемите са в правомощията на Столичния общински съвет", заяви кандидатът за кмет на София

Обратно в новината

Коментари - Мая Манолова се срещна с таксиметрови шофьори и пое 5 ангажимента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на самолетите кога ще оправи цените?ПРАЗНОДУМКА,ЛЪЖКИНЯ И КРАДЛА КАТО КАКА СИ КУРИ!

Хора, махайте ги тия мазни бакшиши със стари и митишещи коли и отворете пазара както е в нормалния свят за Uber и Lyft. Стига с тия корупции и глупости, дайте път на пазарната икономока, ако искате да растем. Срамота е!

А с градските безделници срещна ли се?

Тази пак отвори торбата с лъжите.

Аз вчера се срещнах с 2 каки ! И те го поеха ангажимента...

харесваме те, но това не е сайт за запознанства - ти да харесаш всичи искания.

Старлетката Мая няма да я огрее

Тези два левс на км.дето им ги обещаваш ,ще ти изядат главата.Още от лятото някои таксиметрови шифьори,тайно са на два лв.Това което искаш да направиш е разделение на народа,и разбира се да намалиш доходите на таксиджиите.Те са нагли,но чак безумки?

направо обещай на гражданите безплатни таксита!

като гласувате си спомнете за елена йончева. Какви папки, какви празби приказки, какво чудо беше. От едно котило са с Манолова

Ей тая метла нагла лъжлива обеща безплатен ток за циганите и вдигане на сените на такситата в пазарна икономика... Дева неграмотните нахалнички! Едно е ясно- държавата се управлява от всички кланове на БКП и се води към катастрофа. Инвестирайте кинтите си умно и не залагайте на българската карта, защото е антинародна.

Лесно е да обещаеш всичко на няколко таксиметрови шофьора, но дали й стиска на Мая М. да вземе участие в предаване като "Панорама" и да влезе в диспут с истински професионалисти като арх. Б. Игнатов и Стефан Иванов, които тази вечер вдигнаха високо летвата? Съмнявам се, празноговоренето й се удава, но то не върши работа.

Хайдеееееее, и таксиметровите шофьори оправи! Много можела тая жена, бе!

както го е подкарала като нищо и комунизъм ще обещае да докара

Тая крава е била с юмрук по масата за кандидатурата на Пеевски за ДАНС!Не ми пробутвайте вмирисаната й трътка навсякъде!

Немного отдавна "новата софиянка"я заряза такси докато я преследваха протестиращи.....Лицемерието на милионерите-"социалисти"...

Кюстендилската слива има ли нещо общо с набезите и трошенето на евтините електромобили за споделено пътуване???А с вандалстването в/у ел-тротинетките/броя им остана 1/3-та/???Защо има "ангажименти" към този бранш???

Я си ползвам градскио транспорт. Боли ме фара за бакшишите.

Брей. Общината ще прави места за почивка на частните таксита? Тоалетни ще им слага? С чии пари? Стоянки и сега има. Ама никой не ги ползва. В младост на Йерусалим срещу фантастико им направиха 5 места. А познай дали спират там? Нееееее. Спират та тротоара да аптеката. Щели да глобяват ако спират други коли на стоянките. А бакшишите ще ги глобяват ли като се наредят при моловете по 30 коли и блокират цяла платно? Има и други проблеми майче. На околовръстното няма тоалетни за труженичките. И за подмиване няма места. Па зима иде и ще им е студено. За тях нещо да предвидиш майче? То бива да си нагъл и гаден ама на това само тая пача е способна.

Гласуваш за Мая-получаваш БСП.

Не пише само Мая обслужила ли е орално бакшишите.

Отвратителна жена!!!

Точка 4 - до колкото знам сме в условия на пазарна икономика. Какви са тези гарантирани минимални цели? Точка 5 - а наказанията за таксиметрови шофьори нарушаващи правилата ще бъдат ли по-тежки?

Нема при Мая пазарна икономика , там има социализъм :)

Пропуснала е да обещае и евтини проститутки на местата за почивка.То и сега си ги има - и местата за почивка и проститутките.

На снимката: 5 бакшиша и 2 фльорци. Обичайната гледка. Нищо ново.

с Фандъкова в клуб на пенсионера

На снимката до мая Манолова забелязвам един таксиметров, който доста често изневерява на жена му... и се бута в политиката.. :)))) Някои колеги сигурно вече се досещат за кой става дума.. , както и аз кой съм.... :))))) Та за този .... айде друг път ще Ви кажа... историята за вибатори и банкомати..

Гледам я как се ухилила в това такси... Ако се беше качила в таксито на някой дънещ чалга мазньо с цигара в устата, смърдящ на гъзна пот и мръсни чорапи, който да я смъкне на средата на пътя дали щеше да е така хилната?

Са доста конкретни - над 1,20 лева / км дневна тарифа и 2 лева / км нощна е това, което другарката е обещала. По-интересното е, че СЪЩОТО обещава и другаря Калоян Паргов, водач на листата за общински съветници от БСП. Обещали са го ЗАЕДНО на бакшишите. Но другарката Манолова е независима, нали?

1)Задължително рботещ климатик в колите(лятото); 2)Спретнат външен вид на водителя на автомобила(избръснат,изкъпан и т.н.); 3)Уведомяване на клиента за различните маршрути(бавен-бърз,кратък-дълъг и т.н.); 4)Честно отчитане на сумите(повечето го правят); 5)Без миризма на цигари,приветлив вид ,и много др.на пръв поглед "дребни " неща .

Не става така бе човек. Ако това им каже няма да гласуват за нея. А тук не е въпроса какво ще стане после. Важно е каква се обещава сега.

сега ще се вози безплатно на такситата, до фризьорския салон, до църквата "Света София", до протестиращите, до "Позитано"...

на Фанда и пожелавам да се наслаждава на пенсионерските си години

Да го преведем на народен език: 1. купува бакшишките гласове, с обещания за качване на цените на км. 2. купува бакшишките гласове, с обещания за изеемване на още паркоместа в синя и зелена зона и конвертирането им в 'стоянки за таксита' Не виждам коя от точките не е за наша сметка.

Гледай цирка като вдигнат цените и клиентите намалеят, да видиш тогава как ще реват, че са твърде много.

Какво ще направи с "копърките" тази другарка!

Това да не е таксито на Бенатова ?!

Пуснете UBER! Защитете и SPARK! Не се пашете от новостите!

Утре, на среща със столичани, ще обещае безплатни таксита за всички. Щедри обещания по социалистически раздава наляво и надясно. Не е нужно да ги изпълнява. Обиграна е, както на обещания, така и на оправдания. После, я промените на законите не и приели, я общинския съвет и пречел, я чиновниците били калпави, я парите и свършили - все до болка познати соц. похвати за измъкване преди да са отнесли боя. Тези трикове, обаче, отдавна не минават. Много са изтъркани вече. Знаем, че само с пожелания и обещания нищо не става. Трябва акъл и работа - основен проблем на социалистите за всичките им провали през прехода и преди него.

Чакайте Мая да ви дава ! Абе вие не разбрахте ли че комунистите народа не хранят а го грабят !

Мен добре си ме хранят!

Таксита ползват предимно и често жените. Другите ползваме такси, само в краен случай! Примерно, за отиване до Летището, или Автогара, при часове, в които няма обществен транспорт, или няма удобен такъв. Да му мислят женкарите, тъй като дамските услуги ще станат по-скъпи.

Събраха се от едно котило са,само прибират.

Не мерси, аз ще си гласувам за г-жа Фандъкова.

Щом искаш обществените средства да се изливат в канала... исках да кажа в джобовете на строителните фирми.

ако ме изберете, обещавам пак да ви обещавам.

Беше добър омбудсман, ще бъде и добър кмет.

Да, ама не! Както казваше един омразен на социалистите журналист.

На гражданите обещаваме намаление на задълженията, на таксиметровите шофиьори обещаваме повишение на тарифите. Ами кой ще ги плаща тези по-високи тарифи ? Тогава да каже, на гражданите обещавам по-големи разходи за транспорт. Поне веднъж да бъде честна.

Приятелю, ти къде си виждал честен социалист?

Щом с тия айдуци прави срещи са ми ясни нещата!

Мисли жената за хората!

Много добре помним кои са твоите хора - Пеевски, Братя-Галеви, Ванко 1 и т.н. ....

Таксиметровите шофьори имат много проблеми. Част от тях са че не връщат пълното ресто, някои правят измами с апаратите, а някои возят по заобиколни маршрути.

Те от БСП правят точно същотот !!!

не пишат шайкаджийски тролове хахаха

Това, което "бивш комунист" ти обещае, и ГОСПОД БОГ НЕ МОЖЕ ДА ГО ИЗПЪЛНИ! ФАКТ! :))))))

Браво поема ги всички ангажименти.