Последно: Двама са издали матурата по български

Двама души са изнесли информация за темата на матурата по български език и литература и срещу тях са образувани дисциплинарни производства.

Обратно в новината

Коментари - Последно: Двама са издали матурата по български | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Детектор на лъжата? А няма ли да питат и врачка кой е виновен. Почти сигурно е, че съдът ще отмени уволненията.

А г-жа Коджабашиева няма ли да бъде изслушана - тя отговаря за организацията на матурата ? Или пак ще бъде пощадена....до другия скандал в Министерството. Г-н Игнатов обеща да и поиска обяснение.

Както изглежда цитираните двама ще "операт пешкира" т.е. ще бъдат уволнени за назидание. А истинските далавераджии с матурите пак ще си останат скрити. И какво като министъра е обявил резервните теми? След дъжд качулка! А и дали това наистина са резервните теми? Трябваше да ги обявят в деня на изпита и да отворят пликовете за да няма скрито-покрито.

Оляха се! Къде и за грамадните престъпления и авторите им през годините на прехода да бяха взели подобни мерки!? Окрадоха и продадоха цялата държава разни политически разбойници-и нищо!!! Ами то тия работи в образованието са си само едно следствие от прекрасната псевдодемокрация. кой не го знае?

Темите не са ги издали само тези двамата, а цялата комисия, която ги е подготвяла ги е казала на частните си ученици. Нищо нова под слънцето да не би да е за първи път.

и нищо повече

Браво. Вие си плювайте по ГЕРБ, но с постоянство, вяра и добра воля нещата се оправят...

Там е работата, че не виждам нещата да стават. Виждам: премиер-самохвалко (дето си пише сам оценките и то все от 5 нагоре), министри и други чиновници дето са се оплели като пате в кълчища и най-противоречиви сигнали - днес ще вдигаме еди-кой си данък, утре - няма да го вдигаме и т.н. Да се надяваме, че ще преживеем и това управление. И между другото - гласувах за ГЕРБ.