Фалшиви оценки от матурите шокираха зрелостници

Фалшив сайт, подобен на този на просветното министерство, дава грешни оценки от матурите за 12-ти клас, предупредиха днес от образователното ведомство.

Обратно в новината

Коментари - Фалшиви оценки от матурите шокираха зрелостници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом е абитуриент ,предполага се ,че вече е пълнолетен,ако е така да му заведат съдебно дело със задържане в полицията,че да се скъса от смях,аман от разгащени лекенца ,лишени от действителна военна служба

Истинските оценки от матурите са далече по-фалшиви, вервайте ми. А тези "шокиращите", едва ли са повече или по-малко фалшиви, просто са неочаквани и извън матрицата.

Научете децата си, че няма какво да се шокират от фалшивите оценки, защото в живота им всичко ще бъде така. Нека са подготвени, че като станат студенти ще се купуват оценките, защото и преподавателите в университетите са алчни за пари. После трябва да търсят връзки за работа, и чак тогава да станат алчни и те, и да шокират следващото поколение.

Ти купи ли си висшето образование или това ти е извинението да не го получиш?

Всичко това показва, че в България няма законност и адекватност. При една ДОБРЕ РАБОТЕЩА система със съответната строгост на закона и НАЙ-ВАЖНОТО - СПАЗВАНЕТО МУ ОТ ВСИЧКИ едва ли щеше да си позволи някой да си прави такива ПРОСТАШКИ шеги с толкова много хора. Няма значение дали е записвал или не ЕГН-тата, няма значение дали хората сами са си ги написали или не. ОТ ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ Е ЧЕ ТАКИВА ПРОЯВИ ОСТАВАТ НЕНАКАЗАНИ, а това е "храна" за следващи такива ИЗВРАЩЕНИЯ с обикновения гражданин разчитащ на законността и държавността.

Стига сте се оплаквали от нещо, което вие трябва да свършите. Не ви е виновна България, а вие, които сте България.

Свършихме го - подадох оплакване до Комисията за защита на личните данни, като цитирах сайта. А дали те ще реагират? И кога? Според мен никога...

Този "веселяк" заслужава солена глоба за събиране на лични данни, по закон за защита на личните данни, без да е администратор на такива. Аман от клоуни!

Не могат да го пипнат за събиране на лични данни, на дали ги е записвал в база данни. За всяка дата от всяка година за всяка област възможните комбинации за ЕГН са 50 мъжки и 50 женски. Да не изпадам в подробности. Ако искаш да научиш кой стои зад ЕГН, отиваш на сайта на НОИ и правиш проверка за здравни осигуровки. Чукваш някоя от комбинациите и хоп! изскача ти името.

Този Денислав Първанов е готов за министър.Там такива кадри им трябват ,преди всичко да се гаврят с хората.

Относно шегата? Този млад господин от къде има ЕГН - та на всички? Тоест съхранява база лични данни без да има право за това.

Никъде не пише, че има списък с ЕГН...

То оставаше и да пише. Дениславчо е за прокуратура. Не вярвам да е чак такъв кретен да не знае, че единственото, което те идентифицира еднозначно в тази държава е ЕГН-то.

Какви ЕГНта, какво списъци? Човека е направил една форма и вътре зомбите си пишат данните, а той им генерира и връща случаен резултат. Зомбите са си виновни, че си пишат ЕГН където им падне из мрежата. По вашата логика, дайте да го съди и книжното министерство, че е проникнал в системата за матурите :)

Добре дошли на младежите в държава менте.

прост народ, само така. какъв е тоя мутренски саит link? коя нормална дърява си пуска офицялните саитове на произволни адреси? дали мутрите от мон, извинете "обрачите от фирми" и "добре облечени бизнесмени" са чували за link? не следва ли офицялна информаця от мон да се намира на link а не на link?

Та казваш, държавата да върви на link?

Класическа фишинг атака и средство за кражба на пароли и идентификация. Както и трябва да се третира, защото ако днес е безобидно утре ще се опита да краде и номера на кредитни карти имитирайки сайт за електронна търговия или пароли за разплащания

Затвор и анулиране на дипломата на изрода, който се изгаври със съдбата на децата на България!

Аман от БАЛЪЦИ! Не че тоя тарикат е стока, ама някои само заради една тъпа оценка от матура, не стига че не четат къде влизат, ами после псуват заради глупостта си... Да, балъци сте! И колкото и да ругаете, това НЯМА как да се промени!

Не говори така за цвета на нацията. Може някой да се засегне!

наиколко хиладарки глоба за незаконно сабиране на лични данни (егн) на този ! аман от тарикацхета на които всичко им е смешно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Може и да не ги е събирал. Ако наистина просто се е избъзикал, може да не е записвал въвежданите данни.

"Оказа се, че фалшивият сайт е дело на абитуриента Денислав Първанов от технологичното училище към Техническия университет." P.S. Може ли едно педалче да се гаври с Образователната Система, аман от педали и чалга!!!

Защо си давате личните данни където ви падне? Сами сте си виновни.

Абе,жив пендал си е,и си знае,че всички знаят:)

Наистина е жалко как сайт, за който са платени най вероятно стотици хиляди левове може да бъде копиран от ученик. Само се надявам, че оценките изкарани на 9ти в оригиналния сайт няма също да са генерирани на случаен принцип :)

Избирателите на БСП нямат нужда от финанси а от обещания станишеви. Те са прости хора,

Моля админите да си вършат работата.

Не сме прости, геносе:)

Еми може да ме триете, ама си е хьомне.