11 млн. комбинации за теста на матурата по български

От малко над 11 милиона възможни комбинации ще бъде генериран тестът на матурата по Български език. Няма да има промени във форматите на държавните зрелостни изпити, както и на изпитите по Български език и Математика след седми клас.

Обратно в новината

Коментари - 11 млн. комбинации за теста на матурата по български | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На матура първо журналистите!Съществителните от м.р ед.ч. на зоваващи лица нямат бройна форма,а само форми за ед. и мн.ч.Ученик - ученици,60 000 ученици.

Само учителите- квесторите ли ще разместват по училищата или и учениците? Крайно време е да се разместват и учениците, за да не си подсказват и да се получат малко по-реални резултати.

навираш им восък в ушите, за да раберат най-после как се е чувствал Одисей пред сирените и да не си мислят, че това което сега наричаме сирена е автоматичен вувузел. ;-) Всички GSM-и на масата. Заглушаване!! Ръчичките над масата, нема да се драпят и да търсят 2-ри или 3-ти GSM из гащите си.

Па я си го знаем сичкото и съм одличниг по блъгарски. Сичките варянти си ги знаем наизус. А после че станем стоден в онивреситета, че завръшим и че влеем у палрамента като депотад и че управлеам. Дате шанз на млаите бе, стиа само вие.

деер

Интересна математика - истината е друга.......

Все тая - така и така никой нищо не знае, после пак ще четем хитове от сорта "Ботев е толкова велик поет, че можем да му се отдадем и тялом, и духом..." , "Св. Кирил и Методий създадЕ азбуката" или "По това време Елин Пелин работел в с. Байлово и бил прост човек, в смисъл учител."

11 милиона комбинации и само една изтеглена. И известна на всички 15 дни предварително. Това е чудо!! Молете се! ЧУДО есть!

Ти гледай че и с една комбинация 15 дни предварително раздадена на зрелостниците, файда никаква.

не 11 мил комб. а половин комбинация им трябва за да изкласят и пак не е сигурно. След още два парламента, в третия ще имаме не физкултурник и пожарникар а премиер с 8 клас от школата в Горно Уюно и сол ташак изгонен дисциплинарно в 4-и клас за министър на МВР да речем.