Пловдивският съветник Айри Мурад най-после взе матурата

Общинският съветник от Пловдив Айри Мурад успя да вземе матурата по български език и литература от втори опит. На поправката по БЕЛ е изкарал 3,29.

Обратно в новината

Коментари - Пловдивският съветник Айри Мурад най-после взе матурата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи, излиза че недоучил тарикат, участва в комисията по образование на Общинския съвет в Пловдив. Сигурно е и главен участник в образУвателната реформа на града. На следващите избори ще е готов я за президент, я за премиер. Баси, нЕма мат'рял.

При такава новина българинът обикновено си го мести в другия крачол. Сек.ро се нарича. Японецът си прави сепуко. Схващате ли разликата? Разбирате ли защо сме на тоя хал?

Пародия, порнография, безумие... Кой както си иска да го нарича. На мен не ми е смешно. Не ми е и тъжно. Гневно ми е. Мислех си: Ако този човек свърши нещо полезно, каквото и да е то, бъде в полза на обществото, майната му на образованието. Колко образовани има, които използват ума и образованието си не в полза роду, а напротив. Та в този ред на мисли бих искал да знам, какво полезно е свършил този манgал. Освен, че е издържал матурата на ... На колко години е този!?Стана ми смешно вече!

ТУРБОИДЕОТ

ТУРБОНЕГРъМОТНОСТ

как допускат хора без поне средно образование да ни управляват-абсолютно безобразие и да няма закон.....спят в НС и затова сме най-зле в света по стандарт

И тоя с тия тройки ще взема решения за образованието в града?! В Европейската столица на културата ... Потресаващо! Само в нашата жалка днес държавица е възможно такова нещо! Позор и срам за всички - и образовани, и необразовани, които вече нямат никакви шансове!

Трябва да го вземе.Дипломинани хора трябва да управляват тази държава,за да просперира напред ,както до сега - към пропастта.С какво тези,които криво-ляво завършиха Монтанско право са по-достойни от този?А до живот са депутати,министри,кметове..

Готови сме винаги да ударим едно рамо със златния ни пръст на г-н АМЕТ Доган !

Трябва да го вземе.Дипломинани хора трябва да управляват тази държава,за да просперира напред ,както до сега - към пропастта.С какво тези,които криво-ляво завършиха Монтанско право са по-достойни от този?А до живот са депутати,министри,кметове..

Браво на Реформаторския блок!Страхотни кадри имат!ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК,БЕЗ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ!Аферим!Ашкоусун!Машаала!Какви им са съображенията?Ами,колкото човек е по-необразован,толкова по-лесно може да бъде зомбиран.Тоест,толкова по-лесно ще му бъде набито в главата "знанието за лошия комунизъм"!

тъпо...тъпо...тъпо...тъпо...крадливо...

Айри го избраха циганите в циганския квартал с 350 преференциални гласа. Логичният въпрос би трябвало да е: защо кандидатите, които са етнически българи със средно, полувисше и висше образование, имат под 350 преференциални гласа, при това получени в квартали, населени предимно с етнтически българи! отгонарям и на едит он коментаторите по-долу. Гласувалите за Айри са гласували за човек, по-амбициозен и образован от тях.

единственото общо между "мутра" и "матура" са буквите в двете думи...

да го ползват в комисията по образование в търкия

Идете си в търкия и там си правете партия. Тука сте гости, граждани с търкско самосъзнание, с търкско верую. Ние бъгарите нямаме партия в търкия. Вие имате. И това е недопустимо. Искаме да бъде закрита. Искаме референдум за закриване на търксите партии - "дпс-то" и "аркадаша-а". Търкска партия в търкия!

"Айри Мурад участва в комисията по образование на Общинския съвет в Пловдив." ЩОМ ТАКИВА УПРАВЛЯВАТ, КАКЪВ ЛИ Е ЕЛЕКТОРАТА?

vasil

Има си избиратели Айрията,избрали са го.Неговият принос може да бъде:да упражни влиянието си в квартала повече деца да посещават редовно училище и да се задържат там.Това може най-ефективно да свърши такъв като него-човек отвътре на общността,който има някакво влияние.

Ако нещо зависеше от и се решаваше с избори щяха отдавна да бъдат забранени.

vasil

При соца фактически имаше назначаване.Изборите бяха"така наречени",с един кандидат.Значи са имали смека от това.

Сигурно критерия за избор на съветник не е била оценката по БЕЛ, а броя на цифрите в банковата му сметка. Що ни му изкарата досието на доходите последните 10 г. и съпоставка на материалното му благополучие ? Мове да му предлжат друго мчсто за пребиваване ? Дайте го на нас - Наглата ВЛАСТ !

Тъпанари ни управляват - гнусна работа ! Кой избра говедото ??? Каквито избирателите - такива и избраните ! Не гласувайте за по-тъпи от вас !!!

Важното е, че даскалите са се взели най-накрая в ръце и са осъзнали, че не може важен човек, да има все двойки по матурите

Каква водеща новина обаче - някакъв си, подрязан пън, от някъде си, бил завършил основно?!?!?

По-правилното заглавие: "Най-после подариха матурата на пловдивския съветник Айри Мурад"

Тоя е пич, важното е че има "топки"!:)

Тъпи сме! Докато позволяваме на отговорни постове да застават необразовани хора, а в същото време хора с висше образование са "бедни работещи" за средно 600лв на месец... Е НЕМА да има оправия! Подобно е положението навсякъде където има Обществена или Държавна "баница". Знам какво ще ми отговорите - много дипломи са купени! За съжаление е така!Аз бих ги вкарвал в затвора и да платят /върнат/ всички взети неправомерно заплати с лихвите и нанесените щети от липсата на необходимото образование.

товаа е номинацията на РФ за президент.

Батка айрян хайван , идвай да вдигаш боклука ! За друго не ставаш :)))) С тоя ник се пробвай в анадола , тука не вървиш :))))

такива като Айри Мурад са избрани? Нима няма по-добри? Това говори много за Рефирматорите! Не искам да ги чувам вече!

този съветник е избран и представлява турците в региона. така че не му връзвайте кусури. вие може да си изберете ваш българин, с много добри познания по български. аз лично уважавам хора, които се опитват да се доразвиват и дообразоват, без значение дали ще правят докторат по нещо или ще си завършат средното образование на по късна възраст. второто често е по трудно от първото.

Se taia

Пич, не е въпроса какъв тип човек е тоя. Не може тройкаджия среднист да участва в комисия по образование - ТАМ Е ПРОБЛЕМА

Има един синдром...."Синдром на Маугли". Когато времето е пропуснато за нещо, после земята да обърнеш е...късно. Манталитета на този двукрак примат е на 3 годишно шимпанзе и 16 месечно човече. Тежко и горко и на либералистирана България - този вече е готов министър след няколко години. Оттук нататък ще му лъскат...имиджа и ще се изкачва по стълбата на администрацията.

Изобщо не се учудвайте! При това управление, само такива "образовани" се избират, като се почне от най-горните, все са такива. Ако запише и ветеринарна медицина, язък за хайванчетата, и горките домашни любимци...

има-няма на 100 години се пръкват такива ЕМБЛЕМАТИЧНИ ЧЕШИТИ.

Абе тованякакъв майтап ли е? И тоя е в комисията по образование без завършено такова?

не е мйтап.... Плащаш данаци за такив ,като този

нали бяхте умни, млади и красиви. Откъде го измислихте този олигофрен - не може и с протекции да вземе от втори път матурата - не бе, взел я е с тройка.Защо ни правите на идиоти, ебавате ли се с нас - той в комисията по образованието!!! Другият - той не е олигофрен - той е класически мошеник - краде от държавата милиони. Ама той не беше - брат ми беше. Абе що не разтръби че се вършат беззакония - ами подписваш - всички знаем защо.

най-накрая и аз да разбера какво точно реформираха големите реформатори - позволиха на необразовани турци да са в комисията по образованието ни! Евала машалла ашколсун аферим реформатори! А казано на чист български: да ви ... майките!

Аз искам да "поздравя" роднините на всички политици.

Божее, Боже, пази България. Един истински българин, който не може да говори български, с 8 клас, общински съветник, о то който отговаря за образованието.

Ако не е тъжно, то е смешно. Тоя бухал който ако си напише името ще има ДЕСЕТ правописни грешки е общински съветник... Това може да се случи само в държава с управляващи олигофрени.

не се кандидатира за Гинес. Толкова много се излагаме пред света, а искаме генералния секретар на ООН да е наш. Това е пълен абсурд. Този отговарял за обрадованието на общината - без средно образование - и миналата година се е мъчил и тази година взе матерата на втори опит и то с тройка. Абе опомнете се.

Тъжно, много тъжно.... и реално!

Във бръзка с темата-Днес отивам в една борса в Пловдив където се продават ефтения франителни стоки и се оглеждам и виждам ,че от 100 човека 95 са мангали ,които купуват или пък са помагачи на търговците!!!!! Обекта който ме привлече беше отворена барака с овехтял надпис Кока КОла. Реших да проверя дали наистина има кола в стъклени бутилки ,но се оказа помощен склад към прилежащ павилион в който помагаха цигани!! На тяхен въпрос кво търсиш бате им казах Кока Кола Те ми отговориха че няма и аз като им казах ами защо не махнете надписа мангалите високомерно и троснато ми се изрепчиха с думите-Ти ще ми кажеш какво да правим!!!! Е ДНИ МИ ТИТАКИВА РАБОТИ КАКВО НИ ЧАКА

Да, наистина голяма трагедия те е сполетяло.

Търси университет зрелостника , може да стане рекламно лице на някой ВУЗ. Мъка , мъка , мъкаааааа!

Има ли изобщо,какво повече да се добави относно това,какви...индивиди са по"върховете"в тази...кочина?!?

Браво! Отличник! Само да вметна, не е нужно да учи за ветеринар, за да стане касапин.

Наскоро попаднах на една статистика: 93% от мюсюлманите по света са неграмотни или полуграмотни.

Съветникът от Реформаторския блок в комисията по ОБРАЗОВАНИЕ, със 2,63 по български и 3,13 по философия. Този кого съветва? Такива с 2,00 по двата предмета ли? Баси уникалната държава сме! НЕмам думи просто.

Явно, не сте разбрали добре ... не в Комисията по образОвание, а в Комисията по образУвание ... те си образуват власт, пари и лек, заможен живот, а на нас образуват ... ядове, нерви и мизерия.

Този Реформатор какво ще реформира? Бахго сабахлян.

като си помислиш какви идиоти и неграмотници са политиците в Бг - няма да изброявам имена - направо ти става лошо. Отврат! Затова държавата е на този хал!

Много прости българи!

да, ........ Айри Мурад - типичен българин!

абе, тоя "държавник" е само мозакк, бе! Тоя по какво саветва, как се бере джилезо ли?