Масово бягство на украинците от Елхово в Румъния, останалите отиват в държавна база

"Оставаме в готовност - всеки, който има нужда от подслон в този транзитен център, да бъде настанен", заяви областният управител на Ямбол Георги Чалъков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без връщане за тези неблагодарници!!Да си утиват при техния истеричен президент който иска да запали 3та световна война но нато не се хвана на въдицата му!!Управници помислете за наводнените райони детоБЪЛГАРИТЕ ИЗНЕМОГВАТ!!ИЛИ ТЯХ КУЧЕТА ГИ ЯЛИ И СЕ СЕЩАТЕ САМО КОГАТО ИЗБОРИ НАБЛИЖАВАТ!!

"отпътували на собствени разноски за Румъния със същата туроператорска фирма, с която са пристигнали преди няколко седмици" С други думи въобще не са бежанци, а туристи, искащи безплатни туристически услуги. Толкова по повод украинските "бежанци". Хиляди пъти съм казвал, че бягащи от войни и репресии са бежанци до първата държава, в която не са заплашени, т.е. в съседните им държави. Оттам нататък са мигранти или туристи.

А ХОРАТА ОТ КАРЛОВСКО ВЪВ ФУРГОНИТЕ КАКВО КАЗВАТ?!

Идеално !!

Много добре!

Защо тая нагла паплач ще се настанява пак на морския бряг?!

Защото нашите политици са с характер на женски полов орган и така са им заповядали от Козяк 16.

Ама, другарко! Тва им Бевърли Хилз го няма! Ти знаеш ли какво е да си 6 месеца в звезден хотел на морето? Да не плащаш нищо, да си хранен и обжалван за ориста си? Камериерка да ти оправя леглата и редовно да ти сменя чаршафите?И ред други глезотии- преса, истории на рода.....Чудя се кога специализираните комисии в ООН не се заемат с безчинствата и жестокостите извършвани от руснаци спрямо украинци и от украинци спрямо всички други,които не са украинци.Има достатъчно доказателства и масови гробове , като хората обикновено са със вързани отзад ръце и очевидно са разстрелвани след изтезания.Какт украинците, така и руснаците разполагат с такива записи и могат да ги предоставят за да се види кой е по по най в тези мръсотии.И да се знае- украинците често представят измъчваните и разстреляни от тях хора, като жертви на руснаците , а също така и обратното.И за всичко това са виновни " великите сили" ,които вместо да организират и заставят участващите в преговори предпочитат да лапат милиарди и мародерстват безпомощните.

Съберете ги с афганистаните в един лагер и никой няма да иска да си ходи.

С удоволствие бих прочел новината, че в същият комплекс и при същите безплатни условия са обгрижени бедстващи български пенсионери.

Само каналджиите ще останат,и масажистките!

Берекет версин на Аллах и Господ един месец преди КОЛЕДА почнаха да стават чудеса. Господ наистина е българин.

Естествено,че са недоволни и напускат!В Украйна са ги подвели,че отиват на безплатна почивка в хотел на Чарноморието.... а , то.....

Голямо ''подвеждане'' няма що, че 7 месеца в хотели по Черноморието, привилегии и безплатно обгрижване реално си е да знаете ''подвеждане''..

....е ми то сезона свърши вече.... Студено по морето, к'во да правят повече тука...

Интересният момент е, че идват с туроператорски фирми... И очакванията са за настаняване в хотел.

сбогом!

тия укропитеци почиващи ли са или нуждаещи се бежанци от войната... Така като ги гледам изобщо не са нуждаещи се а чисти нужници! Я марш обратно в Усрайна на студено и тъмно да им дойде акъла в главата, а най-добре на фронта да им избият руснаците от главите грешните мисли, че са привилегировани по някакъв начин!!!

В Унгария има 1 милион украинци и те са доволни от условията там. Унгария ще спечели от тяхното присъствие в страната, ако не друго, ще си повиши раждаемостта. България не иска украинци, затова ще си достави мюсл..та с дълги и дебели паламарки.

Бъдете уверени, че рано или късно ще дойде денят, в който ще си спомняте, че сте отказвали да приемете украинци. Тогава ще е късно. България вече ще се е превърнала в санитарна зона на Европа за пресяване на негодните скакалци. Цъкайте смело минуси.

Така и никой до сега от властвщите не каза по чие разпореждане луксозните возила с украинските ''бежанци'' акустираха пред хотелите по Черноморието и директно самите те заявиха, че са уведимени как само пътя си плащат а почивката на чужд гръб колкото време си искат е безплатна, придружена с всякакви привилегии..Защо в другите страни не акустираха пред хотелите в курортите им а директно в заграждения където са общите спални помешения????

Акустирам от акустика ли произлиза?

"Двадесет и един украинци са отпътували на собствени разноски за Румъния със същата туроператорска фирма, с която са пристигнали преди няколко седмици в България. Сами са си организирали транспорта, уточни областният управител." Снимки на фургоните в Елхово и видеоматериали трябва да се рзпространяват в Украина, за да знаят укрите предварително къде ще бъдат настанени. Гювечът със звездните хотели по черноморието свърши. Реалността е друга, а и животът е суров и куров. Ако искат хотели – трябва да си плащат !!!

Скоро не бях чел по-хубава новина!!! Прав им път!!!

Туристите отиват в друг курорт в Румъния

Само дето в Румъния такива будали няма да ги обгрижват по хотелите по курортите си безплатно....

За сирийци може за урки нямало условия

Що не се връщате при зеленото в Усрайна бре навлеци гнусни? Вашият клоун се спука да " печели" победа след победа срещу Русия. От последната му победа повече от половината граждани на Киев са на тъмно и студено. Идете си в държавата или това, което е останало от нея!

Едно уточнение - щом ползват туроператорски фирми, това не са бежанци, а туристи. Да отиват, където искат …

Да платят на украинския туроператор 500 евро на калпак имат пари. В България да си купят за 2лв. баничка нямат пари. Ганка и Ганчо трябва да им купят баничката. Нагла и безочлива сган. Да се омитат от България накъдето им видят очите. А Путин да бомби здраво. Стърчащ селски нужник да не остане в Украйна. Всичко да се изравни със земята.

украинците вече разбраха, че да си убит на фронта защитавайки родината си е по-добре отколкото да бъдеш бавно и неудържимо унищожаван от “приятелската” държава България.

Ами, какъвто резидента-русофил, такава и държавата.

Украинките на всякъде където отидоха се осраха и омазаха и вече никъде не ги искат. Ако някъде в някоя държава искаха украинци, всичките 55 000 отдавна да са офейкали от България.

Ей гомнар айде да отиваш фронта, а? И да докажеш приказките си

Ами супер заминавай да те убиват и теб на фронта. А като казваш приятелска държава според теб приятелска държава като Оркрайна защо е допуснала геноцид над българското население което е живеело там. Украйна тогава вместо да прати българите на хотели им налага геноцид и ултиматуми с които ако не си съгласен в най-добрия случай те подпалват публично и те доубиват с камъни а в по лошите случаи хората са изчезвали и един бог знае какво им се е случило. Затова мижитурке долна заминавай в Украйна щом ти е толко на сърце и ако е дал господ бързо ще те гръмнат и ще оттърват планетата земя от долен паразит какъвто си ти

цурюк или да прашат към германията да видат германците у кво ше ги настаняват

Трябва да се помага до край, докато има нужда.

ето, ти активно помагаш на тези дето забраниха българския език в усрайна.... те усраинците са толку прозти че даже не знаят кой е бил тоя на който е кръстена столицата им...и да беха само прозти тва добре ама те са и алчни и нагли

ПРОСТАКЕСИ УКРАИНКИ,КАТО ИЗБЯГАТ ОТ БЪЛГАРИЯ В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ В 5 ЗВЕЗДНО СПА ЛИ ГИ КАНЯТ??? БАХТИ И И НЕ БЛАГОДАРНИЯ ПРОСТ НАРОД СА УКРИТЕ.ТИ МУ ДАВАШ ХРАНА И ЗАСЛОН ТОЙ ТИ ИСКА ЛУКС АЛОУУУ ЕДИН ПСИХОЛОГ УКРАИНОГОВОРЯЩ ДА ИМ ОБЯСНИ КЪДЕ СЕ НАМИРАТ И КОЛКО БЪЛГАРИ ПОЛУЧАВАТ ТОВА.НЕ НА ЕСЕС И НАТО ВЪН ОТ НЕОФАШИЗМА!!!

Туроператорите що не возят туристи от Афганистан,Сирия,Африка.

Интересно е това че повечето бежанци като араби, афганистанци, украинци използват България като междинна спирка при придвижването им към Западна Европа. Същото се отнася и за 2 милиона българи които са емигрирали на Запад.

Като не им харесва,да си ходят в Украйна.3/4 е свободна.Само малко няма ток.

Прав им път на украинците. Нахалници и лапачи.

Еваааала на укрите! Наели си туроператорска фирма, за да ги разкарва из Европа в търсене на изгодна държавна оферта по удовлетворявне на прищявките им. Зелята може да спи спокойно. няма да го тормозят за ток, вода, топло и пр.

Утрепай укронацист, спаси български пенсионер!

По-рано беше съобщено, че бежанците от Украйна, които шотландските власти настаниха на морски кораб, са недоволни от условията. Украинците били възмутени от липсата на интернет, малките каюти и най-вече - рускоезичния екипаж на кораба. Този месец десетки украински бежанци, заминали за Обединеното кралство, може да се окажат на улицата. Факт е, че властите на страната постепенно ограничават известната си програма „Къщи за Украйна“.

Всеки нормален рано или късно осъзнава, че наглеците украинци се ръководят от авантата и кой по рано кой по късно ще да им набие канчетата, че като не им отърва обратно от където са дошли.. Защо навсякъде където се попреселиха от ''любов'' към Зеленикакви и Украйна се жалват от наглостта и лицемерието им????

Знаете ли защо в Северозапада няма украински бежанци?

или спират да говорят измисления 'украински' или бягат...

Ако в Румъния беше по добре отдавна всички украинки да са се изнесли нататък. Без да изпадам в подробности само ще вметна че във Влахия не настаняват украинките на места като Слънчака, Златните, Балчик, Албена, Поморие, Приморско, Китен. Мили деца, наивни и добри, бъдете умни, не бъдете глупави.

кефиш ли се да си слагаш плюсчета. Ако те хвана ще ти сложа едно дълго плюсче на гроба

евро-атлантически чекиджия пак се мисли за много безсмъртен.

който спи по някоюко часа за да плюе през останалото време по украинците и си слага минуси и плюсове чрез VPN му пожелавам да умре в лайна

Сменяй дрогата бе пич

Укронацистки боклук.

Всичките да си заминавам ! Не ми пука къде ! Стига да не са в БГ !

Какво? За зимен туризъм ли вече говорим?

На плюещите неблагодарници тук че идва грамотна работна ръка и медицински работници от които има много нужда им пожелавам тежка зима и студ и изпадане в много лошо финансово положение….:)))) нека минусите да валят

И то голям!

Работата е,че нямат намерение да работят,а да почиват безплатно,докато свърши патакламата и да си ходят .И да разправят колко са гадни българите дето не им осигуряват ол инклузив на първа линия на морето.Дабе ,,добър ден,, не искат да научат на български.Ъака,че Ванга ли си,Манга ли си,наври си клетвите в пърдялника.

работна ръка??? тия мързеливци??? а за квалифицирана нема да коментирам ... квалификацията им е само да лапат и да искат още

Не вярвам на вас нещо лошо да са направили, но да плюят и се мръщят гледам поне 70% от коментиращите тук. Надявам се никога да не попадаме в тяхната ситуация ….

Че кво им е? Цяло лято с туроператорите, две седмици и обратно. Две седмици на гърба на Ганю. Този път двете седмици бяха във фургони и зор голям. Да не мислиш че тока и топлата вода във фургоните са без пари? Пак Ганю плаща.

Не си мисли,че ако сме в тяхната ситуация,Украйна ще приюти българи в петзвездни хотели.Познавам ги отблизо.

За първи път виждам бежанци от война, да се разхождат по разни държави, организирани от туроператори. Да се махат, че напълниха държавата с фашисти и криминални елементи. И дано руснаците смажат по скоро измислената им фашизирана държава и да запушат устата на надрусания клоун Зеленски.

Заменям подържана жена на 50 години за две украинки по на 25 без деца!

Как ще де минеш.Да храниш две украински първи за изпитана българка.Твойто е сливи за, смет бе брат

ами, той тях. те ще го хранят. на смени. дневна и нощна

За кво са ти? Харчат много, пият много, вечно недоволни и вечно недоебани. Тотал щета.

Русия е обречена да се превърне в един от центровете на влияние в света през следващите десетилетия. - Доларът ще престане да бъде основната валута на международните разплащания не по-късно от 2027-2028 г. - САЩ ще загубят влиянието си на доминираща сила. Точно това се случва в момента.

През следващите 30-40 десетилетия може.

При положение,че и Саудитска Арабия вече продава петрола за юани, песента на долара, като световна валута е изпята. Дори скоро ще има места, където използването му ще е забранено със закон.

Да вървят на майната си, никой не ги е канил тук тези нагли нагляри. П.С. зомбидесебейците да си ги взимат у тях на техни разноски

половин автобус хора си тръгнали и това е масово

По-добре украинци - православни християни с образование, отколкото неграмотни и нахъсани мюсплмани от Африка и Азия, пращани ни от Ердоган

Правилно казваш!

Ти познаваш ли украинци или ти така хипотетично.Това са най наглите и егоистични същества в галактиката.И не са православни,а,са католици,но повечето безбожно.Работил със и с индийци и с филипинци и с негри и с украинци.Най лоши са украинците

голям процент от точно 'украинците' не са православни, а католици или пагани. православни са предимно гонените и избивани руснаци...

21 украинци са напуснали страната. На дира тъпотиите никога няма да спрат. Ама от завършили журналистика по чалготеките друго няма какво да се очаква

сезона свърши налято пак

Дошли с туроператор, заминали си със същия туроператор. Къде е драмата? Междувременно пребивавали без да плащат нищо. През лятото това беше ежедневие. Едни украински туристи пристигат, други си заминават.