Масови безредици в Париж за 1 май

В района на моста "Остерлиц" се събраха около 1200 души с тъмни дрехи, качулки и скрити зад маски лица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно левите във Франция получиха 22% на последните избори. Силни крайно леви движения има в Германия, Италия, Испания, Гърция, Турция....... Да не говорим и за останалите континенти. Всички тези многобройни леви движения участват активно в ГОЛЯМАТА БИТКА ЗА ТРУД И СОЦИАЛИЗЪМ, чиято връхна точка е Първи май-денят на труда. Само във васална България вместо Първи май честват Априлското въстание. Само във блюдолизническа България можеш да видиш изписани пречупени кръстове навсякъде по фасадите..... Само в България няма истинска левица.

Ей джуджака Путлер се позагуби последните дни в новините и червената сган съвсем го закъса за копейки. Ей го на - излезли да хвърлят камъни и коктейли Молотов и да рушат Макдоналдс

Тези същите калпазани като нашите "социалисти" - русолизци. Дай им само да трошат и да крадат.

Явна постановка. на 10 тъпака платили за коктейл молотов, на още 10 за червени знамена. За останалите - безплатни пиратки. Службите плащат, полицията си трае, ТЕЛЕВИЗИЯТА СНИМА и показва на света либерастката версия за народното недоволство.

Не си ясен, мнозинството във форума няма да разберат какво искаш да споделиш!

Това шоу е организирано от полицията, която може още в зародиш да ги събере всичките на един стадион и да ги натръшка със свински опашки на тревата за цял ден, да им изземе червените знамена, защото е ясно, че те индикират фамилията банкери и да ги вкара в някой селски арест за една седмица. Всичките тия имат само една цел- да плашат обикновените парижани , които трябва да бачкат като овце и да не надигат глави, защото тези протести са просто грозни и тъпи. Немислимо е такава банда да вилнее толкова време и полицията да не я пръсне още докато се събира. Затова смятам, че полицията си ги отглежда като плашила.

Демокрация, полицията не трябва да ги бие. Дръжките на червените парцали в задника и с шут към русия, путин мго се е стиснал само 1000, 1200 мекерета.

Демокрация, казваш. То такива като вас искаха Съединени Европейски Социалистически Републики. Е, ШМУГЛЪЮ, дръжките започнаха да ве ръчкат от зад.

Как си представяш 100 полицаи да хванат и натръшкат 1000 души? Що трябва да се правиш на умен? Тея само чакат да ги хванат, нали? Не бе крети ! Тия са маскирани - така са дошли, организирани са от руските тайни служби и е трудно в зародиш да ги хванат, а и хвърлят камъни, бутилки и бягат, при това по-бързо от тежкоекипираните полицаи.

Да бил либералузирал регулациите в сферата на заетостта??? Какви глупости, какъв превод, явно някой е бил много махмурлия като е писал горното!

и свободен и зает ,2 в 1 -като у нас .дават ти държ. заплата ,но работиш както си искаш и да не пречиш на началниците !

Този номер го играят всяка година! Няма информация за мирните демонстрации, в които са участвали десетки хиляди хора от синдикатите, а обсъждаме поведението на хиляда гамени, пратени там за да омаловажат техните протести !

Напротив има и го пише в новината, ама явно по путлерастки, се пропускат някои подробности.

Френската полиция какво се прави на ощипана... Анархистите редовно отбелязват всяка годишнина на Парижката комуна така че и без каквито и да е предупреждения е трябвало да бъдат подготвени за младежите с тъмни дрехи и качулки;)

Щото покарай анархията заминават и работниците и всички НОРМАЛНИ отношения КАПИТАЛ/ТРУД....За Русия да не говорим.

70 на сто от младите франсета са против макрон .

70 на сто от младите франсета са мюслита

туземец

10-12 на сто най-много ,засега .но са концентрирани в париж и марсилия ,в провинцията са доста по-малко ,но ги има все пак .

Пролетари, съединявайте се!

Да я съеденим

Явно 50 годишнината от събитията през май 1968 година ше се отпразнуват с нова революция. Оланд успя да унищожи френската соц. партия, но не успя да унищожи френския революционен дух.

Да се отпразнува 50 годишнина с нова революция. Да, ама не. Тогава на власт бе Де Гол. Той се опълчи на САЩ и му СПРЕТНАХА студентски бунтове. Макрон, прези 5, 6 дни бе в САЩ и обърна палачинката. Страх, лозе пази.

Последни конвулсии на компрадорския режим на Микрон.

напълно възможно е режима на макрон да принуди младите франсета да се проявят като революционери ,бунтовници и умерени опозиционери с маски, без маски , с бели или черни каски . от което несъмнено ще се събудят и терористите .

каквито и да ги вършат путинофилите, точно във Франция няма да им мине номера. бъдете сигурни.

Лично Путин ми се обади натъжен, че номерът му не е минал.

Колко ли му е струвало на Путин да изкара 1200 човека.

5 лева.

Някои си мислите, че всички се продават за пари като вас?

някои списвачи на новинив дира ще се научат да правят разлика между демонстриращи и радикали? явно никога. но иначе се изказват. никъде не прочетох инфо за подобни знамена и лозунги - пак фейк? иначе в манифестацията на профсъюзите са взели участие 20 000 души и не личеше да одобряват политиката на макрон, който е на посещение в австралия в този момент. и те бяха издигнали също антиправителствени лозунги. защо имам чувството, че все чета някакви половинчати истории - толкова ли е трудно да се прегледат повече източници, да се гледат най-различни новини?

И на Макрон ли Путин му е виновен?????Бааах маааму....бе то Русия не е ли КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА...

Не е това начина, ама младите не четат История. Като им писне от егоистични буржоазни идиоти, вместо да хвърлят бомбички - ги събират на площад и прилагат изобретението на Мосю Гилотен. Франсетата знаят, че това - работи.

Гледах го по новините в Германия... Нагли руснаци бе... мърша !!!! Не стига, че им ядът хляба и пак недоволни. Ама у пРосия не се връщат. Да ги извозят с влаковете към землянките в кирливата им родина. Тръгнали золуми да правят по света. Мърша!

Както е тръгнало, Русия пак ще е в Берлин. Ама такива, като теб телевизора ги облъчва и важнотоза вас е да плюете по Русия. Но винаги плюете срещу вятъра. Ниго, това ви помага много, защото в Германия водата е скъпа.

Ех... глупааво дете. Аз казвам какво виждам, ти ми говориш в какво вЕрваш като УФСЪ ! Аман от набожни путлерчета.

Айде " цветната революция" във Франция срещу режима! САЩ, Израел и СА ще изпратят въоръжени терористи, маскирани като " умерени опозиционери от Ал Кайда и ИДИЛ", а " белите каскети на Сорош ще направят клип как пръскат с маркучи", та Англия и САЩ да ударят обекти във Франция!

"Те скандираха антифашистки лозунги, развяваха съветски знамена и издигнаха антиправителствени плакати, отбеляза Ройтерс." Пак Русия им виновна :)

Русофилски башибозуци. Да ги натоварят в конски вагони и еднопосочно към Москва.

и тази простотия заявена от продажен соросоид 30 г. участвувал успешно в мероприятието западна емокрация, направила България най-бедната страна в Европа, с най-висока смъртност и корупция