17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей селянфури прости когато почните да идвате Гърция,и когато започнете да плащате с евра тогава се изказвайте за нас. А сега си ходете на черноморието и ревете,докато ядете замразена риба,с кебапчета и кюфтета с лютеница!

Южното Черноморие се пука по шевовете! Тук съм от 16.07, пълно е ! Няма къде да се паркира! Ресторант/шезлонг е много трудно да намериш от четвъртък до неделя!

Едвам си намерих хотел миналия ден в Кавала. Пълно с хора тука…

Големи напъни да откажат хората от Гърция. Туристите си почиват, всичко е нормално, нищо по различно от тук.

Не виждам какъв е този реверанс към Гърция, която отдавна трябваше да е в червения списък, тоест задължителен ПСР тест на влизане,дори за ваксинираните, а всички без ваксинация под карантина.. Явно се играят политически и бизнес игри за сметка на здравето на хората.

И си влизаш в Гърция без карантини, без глупости…

Нека се отказват, ще ходим, Тъкмо ще е по спокойно в Гърция

Щайгите с домати и консерви приготви ли?

Приготвили сме ги за нашето море!

Аз си нося шпек и го мажа с лютеница олинеза

лъжат дирлайнарите отказват по лайноморието Има десетки заковани хотелчета

4те ми хотела на морето са фул. Пълни на макс. В момента имам над 2000 туриста в хотелите. Очаквам над 65 милиона приходи за сезона. Гърция не ме интетесува. Там ходят бедняци а те не са таргет за хотелите ми.

На мен пък хотели с по 500 госта не са ми оферта. Все едно съм в някоя панелка в столицата. Самостоятелна вила в Гърция, с частен плаж. Само за бедняци е там, прав си.

Смешник!

Репликата беше към тоя с 2000 туриста

Супер, по-малко Ганьовци по-добре. В момента съм на върха Ситония и градчето се пука по шевовете. Добре, че е дира да разбера, колко е зле в Гърция от болни.)))

аз съм от май месец на о стров Амулиани тук си живея лято и зима чиста вода и риба

В каква Ситония си бе, бедняк! С торбите от Лидъла и топлата бира от багажника най много да стигнеш до Аспровалта.

Като прочетох статията си го преместих в другия крачол и си отворих още една биричка

ОЧАКВА СЕ НА СЕСИЯТА НА ООН В НАЧАЛОТО НА СЕПТЕМВРИ ТОЙ ДА ОБЯВИ BСЕМИРЕН LOCK DOWN ,КОЕТОЕТО ОЗНАЧАВА,СВЕТОВЕН ФАЛИТ , СПОМЕНАВА СЕ ЧЕ ЗАТОВА ВСЕКИ ДЕН НАДУВАТ ЦИФРИТЕ НА ЗАРАЗЕНИТЕ ,ДАНО ДА Е ФАНТАЗИЯ .?....НО НЕЩО ПОДОБНО ТРЯБВА ДА ОЧАКВАМЕ....?

Това просто е фалшива новина. В Гърция е пълно с българи. Дори повече от предишните години. Обикновено август е скъп за БГ-тата, но тази година запдняците са по-малко и явно по-скапаните хотели са свалили цените.

Лъжа отказват по лайноморието ви има заковани с дъски десетки"хотели" а курвите пускат 3ма на промоция з а10 лева

умнотиите селянски на дир-а. кой нормален човек вярва на "препоръките" на някакво аи там пръцвителство

пробелма е че Българските селяни почиващи по гърция и турция сега режат домати на българското черноморие и ми развалят кефа, ще трябва аз да ходя в гърция, черноморието беше станало най прекрасното от как 2 милиона български идиота се втурваха към турция и към гърция

Явно предпочиташ бетона пред природата, лайната пред чистата морска вода, развалените буламачи пред вкусните пресни сготвени ястия, гъз до гъз на пясъка срещу 50 лева пред безкрайните гръцки плажове срещу нищо или едно кафе, мързеливият и надменен персонал срещу отличния турски резорт, крясъците, мутреенето кифлеенето на някакви карикатури пред спокойствието и френдли отношението на останалите туристи... Спирам, че до утре мога да изброявам и сравнявам между калта и небето. Ай, мерси! Всеки с вкуса си. На един му харесва в цивилизацията, на друг не му понася и предпочата да рине като свиня в кочината...

харесвати азиатщината по турция

Коко ти не си наред бе брат,слънцето те е напекло,скрий се!

Благодарение на вас, журнала!!! ...и вашите промивки!