17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива новини ! Това на нищо не прилича ! Аа , ма ха !

МВР то май се е специализирало да прави свирки по маалите. Само там стоят и се гушкат и милват с контингенто. Иначе кьорав полицай никъде освен в храстите край знаци хранилки не можеш да видиш. А и като се напият и сбият МВР то играе ролята на безплатно такси че контингенто е без осигуровка. Всичко за сметка на баламите останали в кенефа Булгаристан.

за радост без опасност за живота??? и кое му е радостното на това? ако го бяха причукали щяхме да храним един по малко, и сега нямаше да му плащаме лечението

Е защо не ме публикувахте! Те всимки са го казали, но с други думи? Защо не ги оставихте да си решат проблема, ние много ще ги жалим ... какво лошо казах?

кви са тия намеси в малцинствените обичаи и традиции? сега от антиБХК пак ще съдят държавата и ще плащаме!

Какво ни занимавате с тия мангали! Един да не остане, да им ЕПМ.

много приятна новина....

много,ама много се радвам заедно да се радваме че голяма радост ни е сполетяла - цигънина ще живее

Не сте прави да говорите така.колеги- бели хора. Няма да има оправия ,докато едните се радват,че другите се бият или ги бият.

за ква радост бре???

БЪЛГАРИЯ - ЦИГАНСКАТА КОЧИНА !

Оставете ги да се избият помежду си бре, не се месете, нека се изколят ....

И сега кой ще плати на полицаите, които разнищват старите цигански вражди в гр. Пещера, както и на лекарите които ще го лекуват ония дето за радост на редактора е без опасност за живота?

цигани намесени в боя няма ли?

Не, само роми.

Ами какво да кажа... Плащаме данъци, за има лекари, полицаи и всякакъв обслужващ персонал за безмозъчните същества, които така и не разбраха, че в тази държава има закони и обществени норми, които да спазват.... С всяка изминала година чувството ми на расист, което нямах, се засилва!

Те от герп не искат да разберат вече 10 години ти чакаш циганите да разберат.

Да ги бяха оставили да си решат проблемите....

Веско Маринов пее, родната полиция ги пази.