Масов бой между пациенти пред Спешна помощ в Плевен

39-годишен мъж от Горна Митрополия е задържан за заплахи за саморазправа и нападение над полицай

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В ПЛЕВЕН БЪЛГАРИ НЯМА!

Цигани ,нали? Любимците на "Америка ЗАД България" и БХК

Най-подходящото място да се сбиеш е спешното… Все ще те съживят :)

Тези "пациенти"са в Бърза помощ винаги след 18 ч. и в почивни дни-а бе,цигани!

А на блъснатия полицай пистолетът за украса ли му е?

В Бг е за украса!!!! Иначе тон мастило не стига да обясниш защо си го ползвал!!!

България щеше да е чудесно място за живеене, ако ги нямаше циганите и мюсюлманите.

на ромоидите вече им е тясна маалата, където се куфарят всеки ден, СЛЕД РАБОТА, вероятно.та отишли да се бият пред болницата. все пак е прогрес, обикновено бият лекари и сестри. не че са пропуснали да блъскат полицаи, те имат и това право! вероятно са се сбили, кой си е платил здравните осигуровки по-навреме и в по-голям размер.

Двете тълпи пациенти до един са си платили здравните осигуровки. И са в правото си на здравно обслужване за което воюват. Така се прави. Тълпи от високо образовани и успешни граждани имат правото да се сбият помежду си по всякакъв демократичен повод. Като европейци имат право на сдружаване по махали и родове и да отстояват правата си. Това не са някакви азиатски орки, това е стара култура. По-сложните казуси отиват на мешаре, по-битовите се решават пред спешното. И ако в такъв момент точно на вас ви затрябва Спешното, няма да можете да го ползвате защото е заето. Нищо че сте работили, учили и пращали данъци а бащите ви са строили спешното, както и всичко в държавата. Да бъдем солидарни по европейски викам аз. Разрушителите са с предимство пред строителите, подчовека е по-важен от човека, това е устойчиво и зелено. Даже тъмнозелено.

Прокуратора - няма ли бързонпроизяодство за хулиганство. Глоба 500 лв и 10 часа ОПТ? Звучи възпитателно за такива селяни. Или 30 удара с камшик.

на етноса:))))

Българи, организирана самозащита! Прецеденти в българската и в европейската история - бол!

Защото първата работа на мафията ни беше да смачка МВР. Опитай да блъснеш и удариш полицай в САЩ... дават точно един опит и ако оцелееш 15 години затвор.

Харлем не споделят твоята гледна точка. Този житейски опит от "Хавай 0-5" ли сдоби или си живял в негърски квартал?

Апачи?

Тъмнозелени

Апаши

Сигурно са от два враждуващи пациентски клана...

След като смазаха полицаите, които бяха понатупали прекалили протестъри, полицаите не смеят нищо да направят.

Мамицата ви лекарска ,за пари убивате невинни хора

Да, стъпваш изобщо в болница?!? Оправяйте се у маалата, никой не ви е длъжен за нищо!

че има трудов и осигурителен стаж. Все пак я лекуват като чове, а би трябвало в най-добрия случай да е при ветеринар.

Масов бой между пациенти - разбирай масов бой между две тълпи цигани! Не им стига че бият българските полицаи, военни, горски и лекари, ами започнаха и взаимно да се избиват! Паплач расистка!

Бе смешко?!? Има си други органи за такива цели.

Крайно време е да се спре да се грижат за здравето на тези безхаберници ! Никаква болнични грижи за мангалите ако не докажат , че са здравноосигурени !

Мангалите нямат спирачки!Колкото по просто и примитивно е едно същество толкова по малко разбира от моркова!Виж тоягата е друга работа!

Се праща жандармерия, ама истинска. А тя не гипита, молини предупреждава, а започва да го прибира у кошарката. А акп някой се опъне яде първомедин качествен бой на мядто, а после се товари като чувал с картофи. такажпраеят във всяка демократична страма и това се покаьва по телевизията, за да знаят следващите любители на сбивания, какво ги чака.

в България няма БОПЕ, а и ще ни смачкат Страсбург, Хелзинки и цялата пасмина от ЕС. Само се чудя "яростна тълпа"??? "Тълпа" е сбирщина хора. Тези не са. "Стадо" не става, защото не искам да обидя овцете. "Племе" обижда индианците. Какви ли да са тия подчовеци се чудя.

Липсващото звено между маймуна и човек в еволюционната теория на Дарвин

Ако им клякаш. В САЩ и франция не самонбият, а и убиват при такива случаи и никой не им казва нищо. Това са си вутрешни работи за държавата.

Явно изпусна цялата история с БЛМ. Нямаше нито рестрикции от органите, нито осъдени негра за престъпленията. Или не знаеш какви присъди получиха полицаите. Ще си намериш ли сам в интернет още няколко подобни примера в САЩ, че накрая го отнасят униформените. Другото са филми и носталгия по 20-те години на миналия век. П.П. Оправи го този правопис.

Колега смени диоптъра на цайсите или се реди зад светите Кирил и Методи

Никк, работиш на .уа ми доктор

Бачкам лекар в спешно отделение в София, взимам 1200лв на месец. Или ще спра да си давам зор на работа или ще напусна.

Напускай,само за пари мислите. Убийци сте.

Е аз сметки нямам ли за плащане!? В магазина не купувам ли храната с пари!?

Никк, затваряй компа, че санитарката идва

каква поредна ромейска драма!

Трябва и в България да бъде въведено извънредно положение, както във Франция, та полицията да почне да работи по-ефективно.

нали вече имахте право да стреляте, да ви е'а в полицаите страхливи. само пари искате да взимате. като ти е сегнал пусни му венага един в крака... тия манголтаци кой ще ги респектира ако не вие?????????????????????? като ги оставяте така, после какво следва??

Не в крака, в главата както в щатите.

с оня горния да не сте на 12 г. Кви са тия престрелки от компютърните игри. БЛМ, негър адвокат, негър съдия, негри съдебни заседатели и после с негри в затвора. Боже колко сте заблудени. Полицая ще го съсипят от писане, после уволнение и накрая и в СОТ няма да го приемат на работа, защото бил расист и психически лабилен. Деца, деца.

Това не са пациенти, а мръсни цигани.

Как циганягите използват спешната помощ да влизат в болница без да плащат здравни осигуровки?! Българските педали(наричани за благозвучие, политици) се правят на умрели. Това нарушение на закона е вече норма и мангалите стават нагли. Полицията е напълно скопена, защото им е разпоредено да бият само българи. Очевидно този проблем ще го решат турците като отново ни приобщят..

Пристигналият на местопроизшествието полицейски автопатрул установил яростна тълпа Патрула установява тълпа, патрони няма. Обаче ония имат брадви, а патрула не ги е установил... брадвите. И ся кво?

Какво стана със сигнала от онзи ден на ВМРО за циганската престъпност?

Абе..точно пък Шкембе Войвода дето продаваше паспорти на афганистанци и всякаква пасмина да се прави на загрижен - айде, айде Аман от тролове с птичи мозък

мангали? :)

А не бе - професори по физика

Ми то покрай физиците фърчат разни избити електрони по някакви невъзможни орбити ,и ...те ! Отфръкнал електрон ,и направил беля !

А , не бе , лордове :)) Ест , че са от контингента , ама нашите "медии" ги е страх да пишат за тях. 112 не е телефон за спешни случаи , а номерчето им на свобода...