Бивш антимафиот №1: Масон съм заради преживяванията

“Млади хора са се стремели към т. нар. кръг “Монтерей”, защото им трябваше бекграунд.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпак.Прави ви ли впечатление,от маса на маса от софра на софра.Това са правили през цялото време,службите и част от ЦСБОП.А обикновенните полицаи бачкаха.БСП са за убиване с това раздробяване на МВР С КОЕТО ВСЪЩНОСТ се "разоръжи" вътрешното министерство и се напълни с мохабетчии като този

Аз пък да ви кажа,че не ми харесва тайнствеността на нашите масони.Никъде другаде това не е така.В Брайтън напр.по главната улица ,която води до Ламанша има масонски клуб на видно място, така си и пише на вратата - Masonic club.Така правят хората и не се крият.Тук защо се крият, питам аз ? Отговорът е прост - защото не си говорят за чест , достойнство ,морал и т.н.Защото не може на едно място едновременно и официално да се намират висш политик и бос на мафията.При това положение не разбирам онези БГ масони , които говорят колко извисени били и как това им давало някакви "преживявания".Глупости на търкалета !

ДЪРЖАВАТА И ДЪРЖАВНИТЕ СТРУКТУРИ ГЪМЖАТ ОТ МАСОНИ!!! НО НИКОЙ НЕ ОТВАРЯ ДУМА ЗА ТОВА!

колко пък да са масони нашите обикновени пияндета?

Този бивш N1 къде намира себе си в това което сочи Албърт Пайк, Задължение на Масонството е да подпомага въздигането на моралното и интелектуалното ниво на обществото; да създава знание, като въвежда в обръщение идеи и способства за умственото развитие на младите, а чрез предаване на аксиомите и разгласяване на позитивните закони, постепенно да постави човешката раса в хармония със съдбините й. Всички масони са се посветили на това задължение. В неговата сърцевина е подкрепата за собственото и това на другите личностно развитие и службата на обществените интереси. С подобна мисия Масонството се подрежда до редица други обществени и частни институции, които са ангажирани със социалното знание и развитие университетите, църквата, политическите партии и организации, книжарниците, музеите, театрите и кината, издателските къщи, медиите. Онова, което го отличава в тази група, е специфичният метод, по който търси личностното и общественото развитие - създаването на среда, в която отсъства всякаква догматична основа, било то идеологическа, политическа или религиозна и чрез символно и ежедневно общуване се обменят знания, опит и добър пример.

Какво да вижда? Вижд само в коритото при свинете - ядене и пиене. Моралът му е тотално опериран още при раждането.

Гнус. Тези писания май са опит да ни покажете изродите, разбили милиони човешки съдби, като човекоподобни - хапвали, кръст ги болял, пенсионери били...човещинки някакви. Така между друготo, хапнаха и пийнаха и България и нас самите, та и продължават милите,че и децата и внуците наредиха на масата. Време е да плащате и вие и децата, че и внуците ви. Нито ще забравим, нито ще минат номерата за реабилитиране - твърде много са пострадалите. Между другото дир.бг не беше ли на митьо гестапото - това би обяснило тези умилителни опити за "разкриване" на ясни на цялото общество индивиди.

Тъпо ченгенце!

Като на разпит :) просто и лаконично. Какво да се прави професионална деформация. Но тия са динозаври времената са други тия само си го местят други са играчите.

На тия им е вседно дали управлява БСП, ГЕРБ, Духан или Патреотите. Да ви кажа ли защо?

А ние си пием кафето в ЦУМ и ядем тулумби в хотел Берлин. За преживяването.

Защо точно днес, защо по този змийски начин излиза това съобщение?

и повече не четох.И какви точно са тези "преживявания".Масон си за да те повишат в йерархията,за да ти дадат просперитет,който сам не можеш да постигнеш.Но това си има цена.Ако не знаеш да ти кажа.Те ти дават,но в един момент ще искат от теб от майка си да се откажеш,образно казано.Ще си платиш стократно.Не се става масон за забавление,ако не ти е известно.И теорията за конспирация не е конспирация,а истина.

Браво, точно така, кажете им го на тези слуги на Рогатия. "Защото каква полза за човека, ако придобие цял свят, а повреди на душата си? Или какъв откуп ще даде човек за душата си?" /Матей 16:26/.

Налазвам им пирамидата само е едното краченце, а останалите ги пускам към родата. Скоро ще видят разликата между притежание и обсесия

Отвратителна история с прекрасно описание на действителността в България. Човек наистина трябва да е луд да живее там.

толкова са гадни! вече не се и прикриват гадовете комунделски! борци за равенство и народно добруване! къде са шилото, ръждивника и другите лай.номети та да коментират?

Другата страна на злото. Не врат ами шия. Ами герберастите какви са що не кажеш? Тъпи комуняги с тъмночервен произход, нали така бе деди?

И така между кюфтетата и ракийката създадохте проекта Симо и после Боби. Да имам и ченгетата продажни !

МЕЖДУ РАКИЙКА СВАЛИХА БАЙ ТОШО,ПАК МЕЖДУ РАКИЙКА ЕБАХА МАМИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ,А ТЕ ВСИЧКИ СА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПРОДАЖНА ПАРТИЯ !!!

България сега е 1000 пъти по добре отколкото при Тошо(дебила)

И преди и след 89 г. ченге - чейнчаджия, сега и джендърчии, абе педерастка им работа - хахахаха

Пази Боже България.

Къв зидар е тоа бе, той не знае кое е мистрийка и маламашка, канчок и мастар!? Една стена през живота си не е изпердашил! И много ви е смотана ложата, къде са ви общаците!? Станал бил майстор и после масон. Първо се почва като общак, после калфа и чак тогава вземаш тапия! Само еснафът може да определя кой е майстор!

тия са Велики Маса-ри. и всичката помия от чейнчаджийчета и мутраспортистчета заедно с тях. еуит ли бе да го опишеш. Господи, накажи ги.

от бесепе: Масони сме

Мда, гадините не мрат, защото и Господ не иска да ги прибира. То не бяха полковници-патриарси, сороси, любенгоцевси...

Този можел да изрецитира цялото меню. А дали може да изрецитира задълженията си към родината и народа си? Абе хора, ако сега им спретнем един Народен Съд на тия дали след 45 г. наследниците им няма да реват, че сме изтребили "цвета на нацията" и цялата "интелигенция" на България?

these are the shit of the nation...

Вярно! Затова сложих в кавички цвят на нацията и интелигенция. Иначе правилно, л*та винаги плуват най-отгоре.

Хубаво, много хубаво! Но да беше го попитала и за "Планът Голгота" на Андропов.

Когато си обвързан с такава мафиотска организация като МАСОНИТЕ ти не може да бъдеш никакъв антимафиот защото си част от нея

!

Др. Нинова кво ше каже по въпроса? Тука всичко ок ли е или не е ок? БСП-то няма пръст тука, нали така? А мнение има ли?

Дъртите комуняги не пречат на никого, че си пият ракийка по кръчмите. Те са комуняги, не го крият, такова е миналото им, а то не може да се промени. Добро или лошо, ще ги съди Бог, а не ние. Но какво прави в Комунистическта партия седесарката Госпожа Лъжа, Лудото Ленче, Йотовица, Гошо Свинаря, Гечев дето фалира държавата, и прочие? Като за капак тази непочтена сган се правят на морални стожери и борци с корупцията. Пфу. Смрад.

да бе не пречат на никого-на цял народ са попречили, даже много повече от всички други. Аз не знам как може човек да е лишен дотолкова от съвест и морал, да си позволи да живее така безпътно на гърба на сънародниците си.

Боже, Боже, Боже, виж му акъла и му крой шапка.Тези хора са били антимафиоти, гарантирали са ни националната сигурност и суверинитет. За гуляите е ясно, това са хора софраджии, но кога са работели, кой е плащал дебелите сметки.А сега, като са пенсионери, от къде такива доходи за скъпи ресторанти.Сещате се нали, крали са яко и не се срамуват.Боже, Боже, Боже, няма кой, накажи ги ти.

.

Хапнем,пийнем,оплюем някого,пуснем компроматче за тоя,за оня-ей,ни на-веселба!А милионите мишлета да духат...глухарчета!Така си живееха,така живеят и наследниците им!Ма какво искате-Високопоставени хора са това,пари въртят! Е,нашите пари,ама...

Ето ви НА демокрация!

Егати демокрацията- тва е някаква крадация у нас, не е никаква демокрация.

Как не се е намерил някой с калашник, че да ви запука както сте се събрали накуп, че да се отървем!

Браво на това момиче, което е взело интервюто. Браво и на ДИР, че го публикуват, да видим истинското лице на нашия "елит в сянка". Те се веселят безгрижно, а в това време мафията цъфти, държавата се тресе, хората обезумели от бедност и глад , крадат храна от магазините, студуват- спират си парното, принудени са да ходят в чужбина като гастарбайтери, измират от болести и нерви, нацията се топи... Пфу. Анатема на такива.

ДС ген.А.Семерджиев и ДС ген.Любен Гоцев духовните създатели на бандиските групировки СИК ВИС-2 Аполо и Болкан.МАСОНИте се кланят на ДЯВОЛА-БАФОМЕТ(на арамейски Версия на Смърта)версия на Луцифер за прикритие го наричат Велик Архитект на Вселената .Специлитете им са контрабанда на Наркотици производство ипродажба на ОРЪЖИЯ-Кинтекс) лъжи конспираци рекет убийства изнудвания пране на пари все "хубави"и богоНеугодни дейности

Цаца подхващай ги тия!

И Цацата е от същото котило.

Е как да ги подхваща,като те него го викат всеки вторник да им сервира обяда

дърти шушумиги

ли са се на колко хора са изяли хляба и съкратили живота? Ако задълженията на масоните са да ядат и пият, то защо са "Велики"?Всички ще ни съди "Великата сила"/БОГ/!

Цяла статия какво ядат и пият ДС боклуците. Благодаря ви dir.bg Пожелавам ви само и единствено с тях да се занимавате. И в професията и в живота.

Ясно че, че масонските ложи се създадоха от бивпите служби, за да могат да задържат властта. Само, където бившите служби бяха най-репресивния орган на ком. партията. Там се знаеше всичко- контрабанда, наркотици, имаха информация, с която можеха да съсипят всеки. Липсата на пълна лустрация ги остави в управлението на държавата и те си управляват с методите им от едно време - репресии, беззакония, облаги. При толкова много пари от Европа да увеличиш три пъти дълга за две години и все да няма пари в хазната - ами значи не си наясно какво правиш, Живеят в някакъв паралелен свят - всичко им е подсигурено от данъкоплатеца и вече почти 30 години все БСП-то им е виновно, че са били преди 1989 под шапката им. За БСП не искам да говоря- ако искаха да покажат, че са се променили можеха да поискат пълна лустрация, ама те не даваха. Та сега трябва да избирам да ме управляват между бивши комунисти и бивши от службите. Няма що.

Ти в Европа какви мислиш че са?

Грешиш, Масоните завладяха службите, а не обратно. Великият майстор на Франкмасоните(някакъв французин беше), когато пристигна за първи път в България след промените каза, че започват възстановяване на ложите от преди 9ти, като ще започнат от полицията и службите...

Я си ебвте мамките и не ни занимавайте с тъпотии. Ама кажете честно, верно ли на вчера ни уведомихте за дедото на Сгънишеф?

По стила на говорене,ми напомня на мутра от 90те, а и манталитета и ценностите му са такива. Това са хората пряко виновни за упадъка на България.

ТОВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ ОТ ВСИЧКИ,КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА КОМУНИЗМА ,НЕ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО,А ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !

Бог да багослови миропомазания император на света Адолф Хитлер, заради неговата духовна саможертва и прокълне и погуби такива култисти, както всякакъв вид сектати. Бог да пази България и знайте че ако някой ви каже че комунизма е светска религия той ви лъже, комунизмът е смес от култизъм и сектанство, като унищожава най-важната от свободите а именно правото на личен живот и правото на самоопределяне.

Дегенерати вземат по 900 лв. пенсии и не знаят къде да ги изпият.Ми те масоните и те петолъчки носят като комунистите само ,че пушат пури вместо цигари.

Пенсионер съм,та да попитам - супа има ли в тези ресторанти? Щото за ракия и кюфтета няма да ми стигне пенсията...

Масонството - най-големия невидим враг на Държавата България и на българите...!!! Дааа...!!!

Да не забравяме болшевизма и руско-съветските мекерета. Те са съвсем ясно видими. И ситуацията е изключително интересна. До 1989 г. цялата пасмина от висша номенклатура на БКП и ДС се кълнеше във вярност към социалзма и комунизма, към СССР и в каво ли не. После изведнаж станаха различни - масони, вярващи и т.н. И от верността им до смърт към Партията-ръководителка нищо не остана. Защото те никога не са варвали в комунистическата идея. а всичкото е било за келепира. И сега една част от тази пасмина е в БСП

Има и в Герб.