Коментари - Мъск обвини американски медии в расизъм спрямо белите и азиатците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зависи каква дефиниция за "расизъм" се ползва. Но ако говорим по принцип, това което съм забелязал е че колкото по-слабо образована и ниско културна е една група толкова повече расисти има в нея. По лични наблюдения които имам от САЩ около 90% от белите и азиатците са расисти и около 99% от черните. Това съответства на процентите на добре образованите в тези групи.

Задай си въпроса дали е само въпрос на образование или е въпрос на еволюционно развитие. Как оцелял човека- сам или с други хора.Кои са били тези хора? Някакви далечни непознати ли или най- близките себеподобни? Когато е бил в определени територии и е трябвало да ги защити,за да може да ловува и да обработва земи какво се е случвало най-често когато са идвали чужди етноси - мир и съжителство или война.Расизмът е естествен еволюционен рефлекс който е част от инстинкта за самосъхранение.Това че един измислен сатанист измамник е решил да унищожи бялата раса като я претопи в мелези а други раси нищо не означава

Това за което пишеш се нарича Eugenics (Евгеника). Теорията набира скорост в началото на 20в и става основа на фашистката идеология. От тогава насам не само аз но и хиляди други хора са си задавали тези въпроси и има тонове литература по въпроса. Всички опорни точки на тази теза са оборени със солидни аргументи и научни изследвания. Във момента Eugenics е напълно отхвърлена теория. Когато някой в 21в говори/пише нещата които ти си написал просто означава че не е чел достатъчно по въпроса. Расизма няма да изчезне скоро защото се използва от привилегированите малцинства като класов разделител. Колкото по-проста и необразована е една маса от хора толкова по-лесно е да бъде разделяна и контролирана от тях. Тези неща ти ги пиша като бивш расист.

На САЩ това ще им е проблем, но сега е дреболия...... Сибирските негри са най-големите расисти, а най-яките са в Омск, Томск и Икутск.....На това да объртат внимание щатите и да не го пропуснат, като постулат за правата на човекО.

който не работи не трябва да яде - Георги Димитров

Това са думи на апостол Павел. А любимият Ви Гошо Тарабата е антипод на трудолюбив. Един пропаднал комунист.

ич не ме боли за страданията на който и да е п*тьо в америка. когато българския народ е влачил до кръв роб на турците, тия и западноеврогейците са превъоръжавали поганците, и войски и инструктори са им пращали, за да се саморазпраявт с нас и изконния им враг Русия.

26% от анкетираните чернокожи са обявили не съгласие с фразата "ОК е да си бял" !!! Черните са в пъти по големи расисти от белите! Но Запада и Сорос защитсват черните в ущърб на местните

И циганите в България.

Откъдето и да ги погледнеш и едните, и друите са пришълци,но едните са там не по своя воля, така че имат право на претенции и ще има да им връщат...... Изконните жители са заврени от нашествениците по гетата, дано да дойде и техния ред да си върнат ограбените земи. И това чувство на вина, избило към наркотизиране, джендеризация, извратенящина, насилие, ще продължи да се развива неизвестно в каква посока.

Хахахаха

заедно с градовете, автомагистралите, фабриките и т.н. Ами булките? Заедно с децата?

Я провери що за държава е Либерия и после дрънкай глупости!!

Време беше да се заговори за това!

ㅤ

Тия пък сега се сетили за расизма срещу белите. В България този расизъм съществува вече над 20 години, откакто се сдобихме с АзБ, БКК и други подобни отрепки. Оттогава циганите са безнаказани, когато се изцепват в национален ефир, че "всички българи трябва да умрат" или най-много да ги оправдаят с "израз на гражданска позиция" (циганин - гражданин? Оксиморон някакъв). Но пък ако редови българин се опита да изрази "гражданска позиция", веднага попада под лапите на Системата като "ксенофоб", "расист" и прочее модерни термини, наложени единствено с цел репресия на тези, които изграждат държавата,за сметка на онези, които само я точат наготово.

ㅤ

БКК = БХК

Приятелю Мъск - Хамерика на африканците, другите са пришълци

Я пак, за африканците, дошли от Африка???? Местните са индианци.

Най-после някой да се сети, че има белокожи на тази земя. Американците, толкова улисани в "равноправието" на негрите, латиносите, джендърите и всякаква друга паплач, забравиха, че има бяла раса. подкрепям го в тази му част на политиката. Аз лично нямам проблеми с азиатците, но чисто физиологически ме е гнус от негрите. Никой не ми го е насаждал или възпитавал, но ме е гнус.

точно, ама точно като бяла жена, хахаха. Ама от тия дето седят в трол-фермата и заработват надника за дневни постове. Толкова нагласено отговаряш, че наистина не разбирам кого си мислите че ще убедите с тоя жалък театър.

Нещо за джендърите споменал ли е?

спомена да особено много говори за сина (или дъщерята) на руския пропутински пропагандист Соловьов, дясната ръка на Путака

Най после някой да поведе белите. Изчезваме братя. Малцинство сме

Американците си обичат расизма, ако не към черните, то към белите или към аработе, сега към руснаците то си им е в кръвта..

Хаха, дебилизмът на антиваксърите е безграничен. - антиваксърите защитават Мъск, защото и той се беше изказвал против локдауни и задължителни ваксини. - в главите на антиваксърите се въртят конспиративни теории за чипиране чрез ваксини, за следене, и куп други простотии. - Същевременно Мъск в прав текст и без да крие си казва, че работи по продукт за чипиране на хора. Ве-ли-ко!!!! Но антиваксърската душа е толкова комплексна, че такива леки противоречия са нищо.

и накрая теэи дебилни антиваксъри се окаэоха сред първите ваксинирани

Тази тема вече не е актуална... Колкото до Мъск, той по-скоро обича да го играе против мейнстрийма... Планетата се обезлюдява, стана републиканец, сега пък и това с черните... Иначе вашият пост е доста неадекватен...

Има една поговорка @крадеца вика дръжте крадеца@ та така за дебилите... тенденцията е инжектираните да стават все по-зли... А злобата рефлектира, връща ресто с огрома добавена стойност!

Сега ще има cancel.

този е един от малкото, който нарича нещата с истинските им имена отвреме-навреме. Не че либералната гнусотия няма да му скочи в единен глас...

Добре че помага на украинската армия с комуникациите на фронта със Старлинк сателита, иначе тотално щеше да е пропаднал и отлюспен вече.

Хм, този понякога прави и нещо смислено.

Тоя съвсем изтрещя.

Става ми все по симпатичен

Накрая малко справедливост

На мъск му отвориха очите като "забравиха да го предупредят за инжекциите". След като почти не умря, той преусмисли доста от позициите си! Купи твитер да може ефективно да се намеси в борбата с цензурата а и да въздейства на общественното мнение. Няма случайни неща. Може да са много 40 милярда, но властта, която му дава твитер е огромна. Бавно и постепенно мачка ковидарите ама, на били chatGPT и всякакви други идеи на "новият ред" ... надявам се на успеха му!

мъската е част от нср. не знаеш, че финансира разработките за вграждане на мозъчни чипове, ваксини и ChatGPT. и много още не знаеш.

Знам че Мъск отскоро критикува chatGPT, като твърди, че от както openAI се е превърнал в частен, затворен проект на билли то е станал опастност за хората. За AI Мъск иска регулации, строги правила! Радвам се че точно Мъск, който се беше зпътилк много яко против Божието творение му се поотвориха очите... Справка твитер... мъск, екипа му, или AI софтта му е доста активен там ... променя, осветява бавно и методично медииното затъмнение, наложено от новият ред.

Ако не крещиш, че си черен (нищо че си бял), ако нямаш знаме с цветовете на дъгата в едната ръка и украинското в другата, си престъпник!

В 2023 още се делим на бели и черни и разделението е по-силно от всякога. Иначе сне много толерантни!!! Да не смееш да се родиш бял и хетеросексуален! Ако пък си такъв и си мълчиш от страх, пак си виновен защо не крещиш BLM размахвайки знамето на дъгата.

Бай Илън е пич на място

Щом поддържа уркофашисткия режим, рашъните да му свалят сателитите и да се приключва

Браво на Мъск!

Мъск нищо не може да направи, освен да дава напразни надежди на заблудените евроатлантици че "нещата ще се оправят". Забравете тия надежди говежди, западния модел достигна логичния си край, нещата няма да се оправят, а ние трябва да бягаме далеч преди да ни повлече и нас

Мъск ,следващия президент на САЩ!

lu4ka

По-скоро Тръмп.

До Дано, Не е възможно, защото той е роден извън САЩ, в неговия случай в Южна Африка.

Мъск е пич !

дето се изказва като бял и го низвергнаха отвсякъде, биха били да бъдат страхотен тандем!

Га крадохти цигани за роби, ни ривахти.

NPC, провери кой е продавал черните за роби! Бил ли си в Африка и държавите, от които са купувани робите? Аз съм. И знам и от местните каква е историята, не от CNN и MSNBC. В 21 век, когато цялата информация на света е пред муцуните ви... Или сте функционално неграмотни, или сте просто толкова полирани, колкото показвате.

Той не знае кой ги е продавал робите. А ти му обясни кой ги е купувал?! Или виновно е само да продаваш!?

Оctavius

Робите в Африка масово са ги продавали други африканци. Ама това удобно се пропуска...

ОПАСАВАМ СЕ ЧЕ ЩЕ ГО НИЗВЕРГНАТ !! САТАНИНСКИ УРОДИ УПРАВЛЯВАТ СВЕТА ДНЕС !!

Мъск почна все повече да ми харесва напоследък.

Изглежда си от типа хора, които лесно се маргинализират . Аз бих се замислил. Този тип хора, най-лесно налапват кукичката и се използват за различни цели.

Мъск, каи нещо и за зелените човечета, че няма да те пуснат на Марс.

братята руси! Кеф! Веднага смени плочата! Инбаче спътниците почват да падааааааат!