Масиран танков обстрел "като във видеоигра" в Газа (снимки)

Израелският противоракетен щит "Железен купол" е прехванал около 90 процента от изстреляните откъм Газа над 1800 ракети

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

_stankow

Хубава "игра", няма що. С трупове на деца !

Фотото е доказателство за ''християнското'' у евреите и двуличието на ес и сащ.. Дали всички там живеещите в разрушените сгради са се радвали на ''видео играта'' на чифутите...

Много страсти, много нещо. Не ви ли хрумва, че янки и руснаци всъщност са партия и ЗАЕДНО прецакват малките държави ? Също е известно от години, че руснаците, като една от юдейските териитории, не дава читаво оръжие на тарамбуките. Кой е прав и кой е крив е малко спорно, но е далеч по-добре да се гърмят на майната си вместо да изкупуват наши земи и активи, или пък да ни налазят емигранти. Нашата, европейска позиция трябва да е неутрална - премахване на ционисткия контрол от континента и преустановяване на всякаква неевропейска миграция към Европа, САЩ и Русия.

Дрънкаш доста глупости....не давали читаво оръжие....абе у..йо оръжието струва пари...това да не ти е на бай Асан фурната да дава на вересия... Гоулем разбирач...чети как е създаден Израел и ще разбереш че цялата работа е изпонасрана от ФАЩ ингилизите и самите евреи... Нека Бай Дън и Божо тъп.о.то да оправят бъкиите които са насрали през 1947г. техните предшественици... Същите лайн...а са насрали ингилизите и в Кипър

Аз самият съм потомък на палестински араби - християни напуснали Близкия изток и дошли в България за да търсят убежище и поминък за себе си и децата си. Мога смело да заявя, че палестинските християни са еднакво мразени, както от мюсюлманите, така и от евреите - юдеи. Ние сме трън в очите на всички хора в Израел и Палестина, никой не иска християните в Палестина, защото терористите от 'Хамас" ги смятат за привърженици на еврейския ционизъм, а Израел ги смята за подръжници на ислямската палестинска кауза. Християните - палестинци са най - прецаканите хора на планетата. В най - скоро време няма да остане нито един палестински християнин в Светите земи. Ще бъдем принудени да си търсим убежище в Европа или Америка.

Със същата радост и старание германците изтребват евреите , както сега евреите избиват арабите.

Само така Израел. Тия от друго не разбират. Вижте обаче как са въоръжени изрелците. Де и ние да имахем така армия...

_stankow

Ами ние имахме такава армия. Имахме и добри танкове, и ракети. Но ни ги нарязаха. Точно американските дипломати. От които всеки втори е от "избрания народ".

Тези тн палестици в Газа не са никакви палестинци, а египетски джихадисти, които държаеата Египет иска да държи надалеч. Ония тн палестинци от западният бряг са всъщност Йорданци. Истинските палестинци са християни.

Земята, която днес наричат Палестина в ранните библейски времена се е наричала Ханаан. Това е Обетованата земя обещана на евреите от Бог. Палестина е по-късно наименование присвоено от арабите. Имало е някакво семитско племе Палешут, но те не са араби. Даже са по-блезки до евреите, които са мтого по-отдавна по тези земи.

Днешен Израел е окупиран от европейски ешкиназита/хазари. Библейските евреи са на изчезване и ешкиназитата ги считат нисша раса. Учи се бе момче.

Тези дни ще чакаме сигурно и САЩ да върнат земите на индианците, нали?

Ще ги върне, когато евроазиатците се поберат в московията..

Доколкото знам Израел след поредната арабска атака преди години е държал целия синайски полуостров под контрол. Не знам защо тогава не е бил решен тоя въпрос всичките тия цигани от газа да отидат там. В момента синайския полуостров е пак част от Египет. Естествено има безброй тунели от които от египетска страна се внася какво ли не. Преди време пък турците се опитаха цял кораб с неизвестно съдържание да пратят на любимите си палестинци и много се обидиха когато евреите ги спряха и искаха да проверят Какво има в тоя кораб.. даже доколкото знам цял филм са направили как героичните турци се отбраняват от лошите евреи. Гледам някакъв тиквеник пък пише по долу Как германците протестирали били в полза на арабите. Единствените които крещят по улиците и размахват знамена са турците. Разбира се може да се присъединят към тях и разни араби и които Меркел пусна 2015 година.

След договора в Кемп Дейвид Египет сключва сепаративен мир и признава държавата Израел. В отговор Израел се изнася от Синай, който са превзели в 3-дневната война от 1967.

Самият Египет не иска да има нищо общо с откачалките от Газа, за това построи стена на границата.

Както навремето сме нарекли Германите-Немци, защото са мучали като глухонеми, така сме нарекли и Мошетата-Мошеници, заради спецификата в характера им! Имат да сбъдват няколко пророчества, докато чакат Антихриста!

Знаете ли, колко българчета-палестинчета от Бай Тошово време имаме? Едно време Ромският цар Бай Тошо водеше араби да оплождат българките. Имахме си едно такова в класа - имаше още 4-5 братя и сестри. Да сте виждали българка да роди от българин толкова?

А ти от какъв вид разплод си? Щото не си много човек, нито много културен. Що си мислиш, че не си ти някакво такова по-долно същество в очите на някой друг? Същото може да каже някой като теб за дете от смесен брак в европа или америка” тов е от разплод с българин или българка” и го казват, ама са все такива от твоя вид- с 1 пръст чело

към момента потвърдените убити Палестински деца са 31 - това ли са "терористите от Хамас"?! Трябва международен Военен Трибунал за престъпления срещу човечеството!

31 "деца", ама деца све водят под 18 г. Пък палестинските циганите от 13-14 годишни стрелят по евреите и после реват. Престъпници са руслямците, че дават оръжия на циганите и обучават малолетни на тероризъм.

10-ки Хиляди в момента са по улиците на Берлин, много от тях не са Араби, а Немци и скандират на Английски - Освободете Палестина!

Немците да мълчат! Нямат право на мнение. Ако не бяха таквиз некадърници и си бяха свършили работата като хората, сега нямаше да има ексцесии!

Интересно. Навсякъде из мрежата пише, че протестите в Берлин са срещу мерките против корона вируса. Само под тази новина, ти си написал, че протеста е срещу Израел. Ще ти повярваме. Ама друг път.

в момента тече и на жив сигнал в Интернет, аз вярвам на очите и ушите си, а не на форумни тролове!

Да , тия дето не са араби са левичари хахах

Естествено. Немците винаги са мразели евреите. Някой може ли да ме обори?

"16-годишният Мухамад Наджиб" - абе момче, Наджибчо, момче младо, че правячите на видеоигрите са гледали кадри от Ивицата Газа, за да се учат, как да правят реалистични игрите. :))))))))

Палестинците са много гнусни агресивни създания. Знаят много добре че Израел ще ги унищожи, и все пак продължават да се опитват да атакуват. Израел вече няколко пъти са им превземали територията и всеки път им я връщат само и само мир да има, ония животни пак агресивно ги стрелят с ракети. Даже целият Синай бяха превзели когато египтяните ги атакуваха, после им го върнаха само и само мир на има. Явно животните няма да се откажат докато не претърпят пълно унищожение.

си тъп, со личи. Пслестинците са коренни семити, само че не са взели авраамовата вяра, а исляма. Иначе, библейските евреи са на изчезване. Израел е окупиран от хазари-ашкеназита

Щадят ги евреите, иначе биха ги сринали със земята. И когато бомбардират постройка, преди това се обаждат по телефона живущите в него да се изнесат. Хамас нападат от места населени с жени, деца и безпомощни хора. Това умишлено го правят, за да види после света жестокостите на Израел. Жалко за невинното палестинско население, което се явява жив щит в тази мръснишка война.

За всичко съм съгласен обаче невинно палестинско население няма. Това са промити джихадистки мозъци. Миналата година една майка си взе бебето и отиде да атакува еврейската граница докато е с него. Буквално палестинци с онестрелни оръжия, бомби, камъни и тояги бяха минали границата да атакуват израелските военни. После бебенцето (очаквано) беше убито, оная пача майка му крещи че Израел били виновни. Палестинците са изроди.

Всички деца на Байдън са омъжени/оженени за Юдеи, Вицете Кемъла е омъжена за Юдей и при това, току-що Администрацията на Байдън обяви, че изтегля всички Американски войници от региона, или с други думи, САЩ няма да участва в военни престъпления и незаконното избиване на мирно палестинска население!

И вашият идол В Путин е Юдей! Майка му е била с фамилия Шеломова!

Шеломов Путин Влади-Юйдеевич Владимир

Джендърите от кравария заедно с евротолерастите, педофилите и педеругите от западна европа ореваха света за оня навални. Тука ми се видеха тръпове на деца. Нещо западншяки рев срешу евреите няма ли да има?

ами израелските деца??с какво по отгоре палестинските са по важни от израелските??акп не беше железен купол 2000 ракети щяха да избият хиляди.

Хамас се мъчи да оправдае съществуването си, а цената я плащат хиляди хора, които са принудени да живеят под тяхна власт в т.н. ивица Газа. Нито Египет си я иска, нито Израел има желание да я управлява. Само Иран щедро изпраща оръжие и пари, за да безчинстват някакви главорези, които се борели за свободата на Палестина. Жалко за жертвите и от двете страни.

И Руслямска държава им помага с оръжия и пари.

Муахаха, Байдън изтегля всички войници на САЩ от Израел, дори Колонията на Юдеите САЩ очевидно не е съгласна със случващото се. Сега, ще видят кон боб яде ли, като САЩ дава сигнал, че няма да подкрепи, незаконното избиване на мирно Палестински население!

Сега тепърва войната почва ,като навлезнат с танкове и пехота израелските военни и ще започнат разчистването на още земи за заселниците както и пред погледа на всички с развързани ръце ще разчистят от палестинци източен Ерусалим,жалко само за жертвите ,но само приказки ще слушаме за спиране на огъня без реални действия все пак е ядрена държава и без колебание ако се наложи ще използва възможностите си .Победителите никой не ги съди.

Смачкайте ги гнусните АРАБИ>>>>>>

Само евреите знаят как да се оправят с ислямисти, чиято единствена цел в живота е да убиват друговерци. И предимно промити русофилски мозъци защитават ислямските фанатици защото.

Например детето на Владимира Путкина и Резан Бубан Кадънов от Чечня ще е РУСЛЯМИСТ! Разбрахте ли, деца!

Що е това Руслямист - копеле на рускиня онодена от ислямист! БУХАХАХАХАХА

едни семити убиват други семити, не ме интересува, но в интерес на истината, Палестинците са законните собственици на земята, това е военна инвазия от страна на Окупатори, без никакви права върху тази земя! Така, че ситуацията показва, колко са жалки ООН, ЕС и САЩ!

Как разбра кой е законен собственик? Или такати прошепна Хамас?

имам карти на Света от последните 1500 години, винаги на тази територия пише Палестина, също в Библията пише Палестина, посочи ми карта или текст в който се споменава държава израел?!

При положение,че евреите владеят сащ и света нама как да се намеси сащ. С мустаците оня трябва ама го нема все още.

В настоящия конфликт Израел си се защитава, така че палестинците няма какво да реват. Нали палестинците са изстреляли тези 1800 ракети - от къде на къде невинна жертва го играят!

Да беше я поразлистил малко повече тази Библия да прочетеш, че евреите са там далеч преди тези 1200 години. Да не говорим, че територията може да се казва Палестина, но арабите, които са се нанесли по-късно и са присвоил името нямат право на претенции. А е като цяло довида ви е глупав.

Като е за тези да сме гледали библията, да вземат да покажат някакви исторически факти, не манипулирани врели-некипели.

Интерсна логика, евреиска. Идваш ти при мене, гониш ме от къщата ми и накрая излиза че се защитаваш. Хич не съм фен на арабите, ама и вие сте долно племе.

Най-долното племе са

има карта на Светите земи - пише на тях Палестина, имам и Атлас от Комунистическо и там пише Британска Палестина и че е нам от 1200 години. Такава държава като Израел никога не е имало, земята винаги е била на Палестина!

ти хубаво имаш Библията, ама я прочети, недей да гледаш само картинките (картите)

пише, че Витлеем, рожденото място на Сина Божи Исуус е в Палестина, т.е. текста съвпада с картинките!

... имаш още да четеш, като прочетеш и стария завет, ще разбереш на кого Бог дава земята на филистимците, за да я завладеят ... и защо

и следвам Новият Завет и Бог Исуус!

никой не те пита какъв си, това ще се разбере в деня на Съда, ти си чети Библията и не умувай много

и за последно ... ако искаш да приличаш на "провославен християнин" риши Иисус, а не Исуус ... Хубав ден.

В израело-палестинският конфликт невинни няма. Има само противостоящи си интереси. Обаче иранското прокси Хамас е една от най-деструктивните страни в конфликта. Те буквално се хранят от конфликта. А за тези които отричат правото на Израел да се защитава, да си помислят как е създадена нашата родина и колко десетки народи, или етноси са изтласкани, асимилирани, заличени, за да я има България.

Палестинският Холокост вече над 70 години, никой не го спира, защото ЕС и САЩ станаха Колнии на Юдея!

Нямаш ли някакво вътрешно чуство, че тия съветски лозунги двто са ти зачукали в кухарката, вече не са много валидни?

Абе 70 години кой ви храни та лаеш?

Мащабни бунтове избухнаха в палестинските райони на Източен Йерусалим, защото израелските власти започнаха изгонване на повече от 70 палестинци от домовете им в близкия квартал Шейх Джара. Крайно-десните еврейски организации са започнали съдебни действия за придобиване на собственост върху земята, върху която са построени домовете на палестинците. Израелски съд постанови, че принадлежи на израелските организации. Израелските сили са изстреляли сълзотворен газ и гранати в опит да потушат вълнението в Източен Йерусалим, а Амнести Интернешънъл е описал израелските действия като "прекомерно и малтретиращо насилие срещу предимно мирни палестински протестиращи".

Странни са коментарите. От статията е ясно, че и двете страни люто нападат цивилно население, като именно Хамас започнаха, но в коментарите все Израел са виновни! За какво, че отвръщат със същото на арабите ли? Сееш вятър, жънеш бури - да не говорим, че има фалшиви претенции!

Първи са започнали палестнците? Кога първи са започвали палестинците някога? Масов геноцид от страна на ИЗраел , завземане на територии, непризнаване на палестинската държава ...заселване на израелци в територии които не са техни...учат децата в училище от детски ясли как да мразят плаестинците...а те са там..това е населението на тези земи. Израел дойдоха изкуствено и завзеха всичко. Как не ви е срам?

Изобщо не ме е срам, тази земя е израаелска. Тези, които дойдоха изкуствено са палестинците. Именно палестинците първи стрелят, а после реват, че им от връщали.

е на Ционисти, трият дори Цитати от Библията!!

1800 ракети? Любопитно ми е ако съседна на нас държава изстрелят 1800 ракети по цели в България, колко от тях ще прихванат нашите военни сили?

нашите сили ще прихванат дедовия!

Западът мълчал. Хм. А Русия каква по-различна от американската позиция зае?

Нали сме със Запада бе лай...!? Какво пак намесваш Русия? Русия предотврати разпада на Сирия и подялбата и между Турция и окупир Ирак. Там щяха да се настанят същите американски кръвопийци! Гледай си на.рания дирник и мълчи!

и вашият час ще дойде да сте Палестинци, ама ще е вече късно! така че, трайте си сега!!

къде сте бе или на Юдеите всичко им е позволено?!

Да се защитават от добитък, който не знае защо стреля, им е позволено. И Европа, САЩ, Русия казаха същото. Зад убийците от Хамас стят само иранските убийци.

Ами направо в газА. А няма ли САЩ да наложат санкции, а още по-добре да влязат да ги умиротворят и да им донесат демокрация?

ТОЯ ПЪТ НЯМА ПРОШКА ЗА АРАБИТЕ.....ЯКО ШЕ ГИ ГАЗЯТ

Къде са сега САЩ, ЕС, ООН и всички други, които си избират в кои конфликти да се намесват (по скоро да заплашват, да пишат глупави резолюции и т.н.) и за кои да мълчат?

Ислямска държава и хамас бобят мирни цивилни квартали в Израел, а русофилчетата се радват! Колко сте смешни и жалки, комундета прозти!

Браво, Израел, мачкай чаршафосаните маймуни!

Нашите русопитеци са на страната на ислямските фанатици а не на страната на светските държави както винаги ... Тъпи парчета ...

Преди 80 години фашистка Германия беше най-светската държава в Европа.

Няма връзка. И

ракетите на терористите са някакви ментета и масово падат при излитане върху близките къщи! Не ги слушайте терористите какво са се разквичали пак! Те винаги така си правят! Най-добрият терорист е МЪРТВИЯТ терорист! И Израел го ЗНАЕ!

Не че нещо, ама еврейте направиха така, че доста хора да харесват вече Хизбула....

Вие комунягите НЕ СТЕ ХОРА!

Единственото добро място за чифут е като сажда , полепнала по комина на крематориума.

Знаеш ли, че Путин е евреин!

Знаеме те кой си,и ще дойдеме у вас!и ще се обясняваш в Израел за това изказване,преди да издигнеш гой смрадлив! Хааревим ямуту!

Карлос Чакала чували ли сте го! Той се е обучавал при тия главорези дето сега рИват на снимката и при оня камилар кадафи с парите на ссср,! После взривяваше летища, влакове и дискотеки в Европа! Зад всеки терорист по света стои москва! ФАКТ!

комундетата от едно време се прителят с терористите от хамас, дето слагат на децата си жилетки с експлозиви! Помните ли как Брежнев и Ясер Арафат се целуваха с език и колко руско оръжие замина за ислямистите!

Това за престъпления срещу човечеството. в Австрия над сградата на правителството даже са развели знамето на убийците. Ако Русия беше направила така с убийците на деца в Донбас, щяха да ни проглушат ушите колко лоши били руснаците. Аз не виждам разлика между ционизъм и фашизъм.

А хамасизъм различава ли се от нацизъм? Да, различава се. Нацистите са били умни и образовани. Хамасците са тъпи и неуки. По жестокост си приличат и по омраза към по-способните - евреите.

Тва тук е "геноцид" дето избиват разни ислямисти, а избиването на мирни протестиращи в Мианмар, по 500 на ден убити е нещо нормално, а! Нали, комундета! Ама всички знаем ,че зад военната хунта в Рангун стой любимите ви китай и раСССССия!

Посмали малко, бе майоре ! Ех, този комунизъм. Не ти дава покой ден и нощ ! Успокой се, бе майоре. Чети Ленин !

Не му отговаряй. Не му чети коментарите.