Мащабна акция в страната: Удариха мрежа за детска порнография

Рано сутринта са започнали претърсвания в жилища и офиси на десетки адреси в столицата, Варна, Хасково и други населени места

Обратно в новината

Коментари - Мащабна акция в страната: Удариха мрежа за детска порнография | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

 Колко ли трябва някой да е сбъркан някой ,за да гледа и да му доставя удоволствие детската порнография.Тези хора/ същества/ се нуждаят от специална, системна, трудова терапия в специални трудово- оздравителни центрове.Та децата са бъдещето на един народ и за тях трябва да се полагат грижи.

От никаква терапия не се нуждаят тези хора, а от пребиване с камъни на публично място?!

Ъъъ а педерастите от какво се нуждаят? Виждам че сте капацитет в тази област.

Не мога да разбера, защо за тези изроди изролзваме думата педофил, което преведено на български означава "обичащ децата". Ако обичаш децата не ги нараняваш, а тези нищожества правят точно това. Според някои проучвания над 10% от населението са с подобни наклонности, което прави десетки, а даже и стотици милиони.

Унищожете и разчекнете тези изроди, които се занимават с тази гнусотия. Не може нормално човешко същество да ползва и да прави това с деца! Никакви присъди и никакви пробации. Цялата тази паплач, да бъде прибрана в трудови лагери, и доживот да ремонтира пътища, паркове, и щом "обичат децата", детски градини и площадки! Само бачкане, от сутрин до вечер, до живот!

При такива мащабни акции горят и невинни, на един човек му бяха объркали адреса и му бяха иззели компа и друга техника, оставили го без работа за месеци, накрая извинявай, объркали сме те... Мила родна картинка... И много други са така..

Абре затова ли Кире, Кокоре и Пинокио ги няма в залата? Спасяват своите?

На бас се хващам, че от БХК вече са се активизирали в защита на Педофилите + Шефката на СЕМ от ДБ. Да не ви качвам видеа, вие ще си намерите с тези видни активисти за защита на педофилията

Това добре . Но ,кога ще ударят наркотрафика и проституцията ? Всяко дете си купува наркотици когато и колкото иска ,даже на адрес му ги носят за минути.

Сакън, не закачайте проституцията. В противен случай всички фолкаджийки и плеймейтки ще измрат от глад. Смилете се над нежния български елит...

Ще се отвори работа за Бай Ставри

Глиги ще го проверяват ли, че си е тука ? По-добре сега инак после Кадиров трябва да го разпитва !

Гешев, Гешев! Ти си велик!

Сюриозну?

Тези са най-долната сган. На педофил безплатно му махам главата.

Аз бих си платил за да го сеитба в същност. Няма милост за педофилите.

Как пееха за сексуалната революция. Освен обратните доведоха до всякакви сексуални извращения. Включително това с педофилите. Евроатлантически ценности.

Баш в свободния свят има огрномна нетърпимост към този вид престъпления. В Русия Путин ползва децата по веднъж.

Напротив в най изостаналите страни като африкански, мюсюлмански , индийски и всичко там по Азия педофилията и сега с малолетни или непълнолетни ( апропо за тях да правиш секс с 15 годишна не е нещо неприемливо ).Е Щатите и в Европа ги преследват само. И то без разбира се да пишат педофилите- католически свещенници и политици.

А знаеш ли, че огромната част от тези видеа се правят в страните от бившите съветски републики начело с Русия?

А знаеш ли, че огромната част от тези видеа се правят в страните от бившите съветски републики начело с Русия?

Пак PR ходове на Геша, борбата с детската порнография не трябва да е на "акции" трябва да е ежедневна, ежечасна, ежеминутна.

Е как мислиш са ги разкрили, рано тая сутрин ли?

са събирали доказателства... и тая сутрин са решили че е дошло времето да ваправят акция по прибирането им. Поне предния път излезе така... тоя път едва ли ще е различно.

Ся да си довършат работата и да ги избесят.

А, грабежа на 5 -те милиона дали? С клавиатурите е чисто и забавно...... ама с грабежите е говна,грес,гной,кал и тиян.... там нико не иска да бърка.

Кога ще ударят порнографията в парламента, президентството и министерски съвет?

А също и в прокуратурата.

Ам, утре еврогеЮвете от ЕС, кат сА застъпят за "правата" им! Ко прайм? А! Кот кажат началниците, може би. Нема мърдане.

Най големите разпространители на такава порнография отново са бг институциите,министерството на културата,МВР и т.н... Има бая статии в нета за това,но горят бушончетата,за да се прикриват истинските разпространители.

Отчитат дейност,нали тоя сектор киберпрестъпления трябва да се доказва,за какво са им превеждани пари. Отново ни занимават с чикиджии и деца,де са си сваляли порно,даже може да се окаже,че не са те,а някой да им е хакнал компютрите,ИП-то,може да им е влизано в компютрите,особено на адреса,ако са няколко човека забрави да докажеш,кой е влизал в компа,ако няма някакви видими регистрации. Лошото е,че така напълно невинни горят с компютрите си и друга техника за дълго време,накрая се оказва,че са невинни,ама са доведени до просия буквално,за да преживеят,че може и служебната ти техника да изземат и да си на улицата останал без работа,като улично псе,нищо,че не си виновен. Тая практика с изземването на техниката трявбва да бъде пресечена и спряна,да се източва информацията от носителите и техниката да се връща на хората,а не да се чудиш ,как да оцеляваш,докато службите се насландисват да ти правят експертизи с години. Отново и отново ни занимават с най обикновените галоши,с корупцията и кражбите за милиони горе нищо не се случва,такива новини за разбити подобни мрежи никой не го интересува,интересуват ни,кога ще започнат политици и олигарси да влизат в затвора?!?

Пазара в Пазарджик за продажба на МАЛОЛЕТНИ ЦИГАНКИ вече е затворен....до Банго Васил?

Браво, такива хора са за разстрел обаче.

международния ромски съюз ще каже, че е расиско и ще пусне оплакване до брюксел

Имало задържани 10 прокурора, 5 съдии и 15 полицая май :)

Е дайте и ние да оплакнем очото де! К'во само размазани картинки?

При нас не са идвали.

Това като оплакване или радост да го разбираме?

Щом е във Варна и Хасково, изгоряха някои мили съфорумници почитатели на определени източни ценности, където брак с 9 годишни е практика.

Поредният видим резултат след 33 годишно налагане на евроГейски ценности...... педераЗи, педофили, траверси и всякакви други психопати!!

Това го имаше и преди, но не го пишеха във вестниците.

По ония години това се броеше за идеологическа диверсия... и не само че го пишеха по вестниците, ами и педофилите влизаха в затвора по "политическите" членове на Наказателния кодекс, айретен че трудовите колективи трябваше да ги порицават, дори и след като излезеха от затвора,ама ти май си остарял в някоя землянка, като горянин, и си ги изтървал тия работи.

Филип Киркоров къв ти са пада

Старо гадже.

Айдееее, ДБ останаха без лидери

Костя ли са фанали

И без видни членове на градската десница.