”Да, България” иска независим одит на машините за гласуване

"Да, България" настоява за независим външен одит за машините за гласуване, както и по-скоро да се организира свикване на граждански борд за честни избори.

Обратно в новината

Коментари - ”Да, България” иска независим одит на машините за гласуване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

20 милиона за този,що духа. Имали експерти,сигурно и фирмата вече я знаят коя е. От къде се взимат тези измекяри?!

...Тоя какво работи? Министър не е ... Адвокат не е .. Кой го храни ,че и пари да вади ...партия да прави ? КОЙ е тоя бе ?

Браво на Радан! За пореден път се оказа единственият смислен човек в българската политика (+ хората, които сега са около него в Нова Република). Да видим Христо дали ще се включи подобаващо в борбата срещу ченгесарско-кремълската мафия, която продължава да души Б-я и да спъва развитието й в посока цивилизованите западни държави, въпреки очевадния напредък в сравнение с годините на соца и 90те.

Какъв напредък? Извън 3-4 големи града България вече е пустош. Става само за декор на нискобюджетен екшън.

Партия на иди оти, която започва с ид иотски искания. Не ги интересува ситуацията, възможностите, времето до изборите - ТЕ искат да се спази закона! Машинното гласуване позволява огромни манипулации на вота. Спомнете си само, който се интересува, избора на Буш-младши и шашмите при машинното гласуване в щата, където губернатор беше брат му. Въпреки протестите и доказаната измама , противникът му ( мисля че беше Ал Гор), не спечели и при това разликата беше минимална - измамата дойде именно от машинното гласуване в шата на брата на Буш.

да става...тъпан бие, гайда ручи

"Дай ни България" двайсетина милиона на умните и красивите!

Даа, както се очакваше започват да гърмят заложените мини от Боко Гранатомета.

Тия ги разбирам просто така - всичко що правим или ще правим е единствено да опорочаваме изборите или да ги местим все по нататък докато си направим играта:((((Защо не искахте такъв одит докато бяхте във властта???

че и монтирането стана работа на служебното правителство,а не на ЦИК? Вие какво свършихте допреди седмица? Да, България и те с претенции.. Какво искате? Да си проверите рейтинга и ако не си хареса...вота обструкции,нови избори и нови коалиции?