Коментари - Мъртво пиян капитан и помощникът му блъснаха кораба си в плаващи къщи в река Сава край Белград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както се казва , пенсиониран капитан = на поредния алкохолик без кораб (работа) .

Миле Китич е най-добрият.

Корабът ни акостира през море от алкохол, екипажа бе гипсиран, капитана беше гол !

Изобщо не се разбира това какво прави в нашите новини. Български ли е бил корабът, капитанът и морякът ли са българи? Едва ли, предвид къде са плавали...Да е странно и нечувано, че са били пияни, едва ли...

Пиян капитан? Но мой да бъде!

Нашата морска администрация разрешава до 3 промила!

Туй пък що за новина е? То, ако не е пиян, не е моряк.

Ове е стандарт брато…

Въпросът е, Лепа Брена или Цеца Величкович са им пели? Важно е да има чалга и ракийка...

Много ром са пили.

Е ко праят тез къщи там бе, наглеци! Те ще почнат и по магистралите да ги строят вече, не знаят ли, че без Ромче не сядам да карам, те и колегите така. То как няма да удариш по едно при тая романтика на ре рекичката.

Добре че в България все още нямаме плаващи къщи.... Като гледате какви накъркани и интоксикирани младежи и девойки разпарят по 5-6-10-12 коли и не спират... Е вчера един отсякъл 2 стълба в Йоаким Груево преди да спре мотора на бмв-то му... Представяте ли си такива да се качат на кораби и да почнат да правят същото с плаващи къщи?! Мани, мани... пу-пу както се казва.

И аз щях да кажа същото...съжалявал съм, че през София не минава голяма река като Виена, Будапеща, Белград, Париж...ама след такива новини и като знам какъв е мат'риала тука - Бате по-добре недей.

Груйче, беаме го отпочнали ний големио суецк... софийски канал, ама... В Младост още е виден на 2-3 места. Голема рапта щеше да бъде, ама бай Пенчо хукна на лов по Африката и му се еба татито на канала... Отиде у ряката мечтата за Софийската Венеция.

Нищо им няма. Аз не пиян капитан, не знам да има. Дори и в детските романи няма :))))

ㅤ

Какви са тия "мъртво пияни" с два и половина промила?!? Тука имаше една с 4 и кусур и полицаите твърдях, че все още можела да ходи в права линия,за разлика от шофирането й.

Евразийски ценности!!!!

Появи се Ганьо Балкански, и замириса на мърша. Стинки, марш в обора.

Гнусна руска свиня.