Мъртво пиян джигит помете 3 коли във Велико Търново

При проба с дрегер уредът отчел 3.08 промила алкохол, казаха полицаи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

такива попа да ги опявя и с краката на пред!

и примати ,кафа от псевдо журналистика ....олигофрените се мислят за много оригинални с това "джигит" супер просташко е особено когато става въпрос за живот или смърт

3.08! Аз ако се докарам до такова положение ще търся място да си полегна, а не да шофирам. На всеки употребяващ алкохол му се е случвало поне веднъж в живота да се 'освини', но да седнеш зад волан в такова състояние си е чиста лудост. Аз с толкова промили даже не бих се возил в кола.

Направо напишете шеф на кое е, ние ще сметнем "присъдата"

Ако и на този му дадат условна присъда, джигитите ще се множат. Няма ли възмездие, няма и страхопочитание от НВ Закона.

Случват се такива неща (у нас - редовно). Застраховката ще покрие щетите (ако има, ако не - гаранционен фонд). А догодина ГО пак ще поскъпне, защото разходите са се увеличили. И за "бонус-малус" още ще трябва да почакаме, понеже още не е готова системата. П.П. Миналата година ГО ми беше 180-190 лева, тази година е 220. Същата кола карам, и аз съм си същия. Шофьор съм от 20 години, нямам ПТП по моя вина от над 10 години, а преди това имам сумарно три - две паркинг щети и един страничен удар в мантинела след като нощно време минах през срязан (за ремонт) асфалт и спуках двете предни гуми ... ама щом трябва ще плащам и още повече!

Никой застраховател не покрива щети при алкохол. Сега Гаранционния фонд ще покрие щетите на другите автомобили, а парите ще си ги търси в съда от пиянката.

Веднага потърсете мнението на "експерта" алекси страитев! Без да го чуя сън не ме хваща!

Ми сега българския съд да му даде 15г. затвор!

така си го харесват хората. мъртвопиян шофьор не звучи фешън. понеже джигит означава конник-кавказец, можеха да го кръстят и кабалеро, и каубой. а защо не болярин, както са тръгнали? Безименният герой е на 39 години, това е най-важно. Името е без значение.

Вкарвайте ги в затвора за 2 години (така е по закон) и като вкарате първите 1000, тогава другите ще знаят.

Мъж шофьор...

браво

Абе хора, къде прочетохте Велико Търново слято? Никъде не видях да е слято, нито в заглавието нито в статията. Цялата статия е без грешка. Всичко е точно. Иначе в старата столица рядко се случват такива неща. Почти нулева престъпност, няма обири, няма грабежи, няма катастрофи. В града 98% са българи, почти нямаме цигани. Има много чужденци които идват да посетят крепостта Царевец и да изгледат "Звук и светлина". Старата столица се развива много добре. Населението се увеличава... единствените два града в България в които прирастта се увеличава са София и Велико Търново. Новата и старата ни столица. В старопрестолния град може най добре да се усети българщината и българския дух. Освен звук и светлина от Царевец който се пуска почти всяка вечер лятото Има и много забележителности, много музеи, паметници, галерии, библиотеки, "Асеневци", много църкви (почти всички от тия 98% българи са православни християни). Въобще града се развива може би по добре и от София. Няма боклуци, няма мръсотия. Наистина като в една нормална европейска държава. Все едно е град в западна Европа така да го кажем. Лекари и специалисти също имаме, не напускат града в посока чужбина или София. Въздуха е чист, горите са запазени. Само трябва да се пазим от корупция и предателства.

Забравих да спомена и много университети и колежи които имаме и адски много млади хора в града.

щом вярваш повече на дир.бг, а не на сума ти хора, писали за неграмотното заглавие, ок.

страхотен, много чаровен град наистина. всичко, което казваш, е вярно. отседнах навремето в един студентски хостъл - красота. чистота, спокойствие, прекрасна гледка от терасата, чужденците бяха очаровани. дано да сте все така. а идиоти, за съжаление, има навсякъде.

Преди около 2 седмици пияна панагюрска пача с над 3,5 промила алкохол е помела няколко автомобила на една от наклонените улици на квартал Драгулин (Панагюрище). Когато потърпевшите са я попитали защо се е качила пияна на автомобила, дроплата отговорила "Какво пък толкоз е станало, нали никой не е пострадал" ! Питам се - защо за този случай не беше съобщено в медиите. Не бих се чудил, ако се окаже, че пияната дропла е била от местното поделение на сатанинската секта "Свидетели на Йехова" - те са представени в Панагюрище и си плащат на местните общинари (госпожа общинарка Македонска), за да не ги безпокоят !

Продължава падението на прокагеното, бългурско племе. Как не ви изчистили турци...

Ще го пуснете , нали ?

Защо е в болница не трябва ли да е в изтрезвителното и в ареста.

Изтрезвителното къде мислиш, че се намира?

Неуки.

Неуки.

Неуки.

Лично неведнъж сме сигнализирали че на ТРИЪГЪЛНИКА където се намира ул.Полтава и по улиците Симеон Велики и Илия Янулов се организират чести гонки а на места липсват дори тротоари и хората са изложени на опастност, но няма реакция и подобрение.

Не е ясно защо "журналистите" масово използват думата "джигит" за лица които управляват МПС! Ако наистина незнаят какъв е смисълът на тази дума,нека си направят труда да проверят какво истинското значение на думата! Тук можеше да се напише ,че мъртвопияно лице управлявайки МПС е повредило 3 коли!

Голфовете летят ниско, значи ще вали.

...а, защо не е в моргата...

"Той е шофирал в нетрезво състояние." Ами при 3.08 промила имаше си хас и да е трезвен. Ама, това пояснение кърти мивки. Явно джурналиста работи за брой редове.

добре ,че не е собственик на танк .

Цитат: "...с голф...". А голф е? Според мен вид спорт. Поне така е дадено в Уикипедия. А, ако беше с ВАЗ 2107, как щеше да звучи? Пиян помете три коли с 2107? Така ли? Ама сте кухи като поцинковани кофи.

По-дълги присъди и принудителен труд. Да отворят мините за уран за такива нещаснитиц.

То сега урана тече от чешмата

Споко.Ще се разплаче,ще каже,че иска при мама и тате и да учи и готово.

Ако вие сте медиа, която да информира и образова нацията, тежко на Клета Майка България! Надявах се да сте полуидиоти заради "мъртво пиян" - пише се мъртвопиян, но с Великотърново доказахте, че сте завършени ЦЕЛИ идиоти. В истинска медиа редактора щеше да бъде уволниен, името му публично оповестено, а собственика да излезе с извинение. Остава само още едно стъпало до пълното ви падение - все още не сте изписали България с малка буква, ама както се го подкарали през последните 1-2 години, май няма да ви отнеме много време да стигнете до там. Хубавото е, че няма да го видя. Защото повече не смятам да отварям "портала" ви. А имате дори раздел "култура". Смях, смях....

селяндури бол...........

Просто нямат страх от Закона защото той е смешен!!

От кога се пише слято?

Dir.bg, не може в заглавието на статията ви Великотърново да е написано като една дума!!!

Голямо чудо помлял... Тук е пълно с килъри и изнасилвачи а някакъв човец си дигнал малко адреналина и дай да го убием сега. Злобни говеда тролскииии

Няма ли кой да ви редактира заглавието? Умопомрачителна неграмотност!!!!

Интересно ми е, дали такива прояви на фрапираща неграмотност се наказват от шефовете на така наречените медии?... Едва ли.

За драскачите от Дир, правилното организиране на буквите е повече от акъла им. В каменоломната!

За драскачите от Дир, правилното организиране на буквите е повече от акъла им. В каменоломната!

Ся ще му вземат книжката за 6 месеца, няква глоба 1000-2000 макс, и ще го пуснат. Да еба таз тъпа държава!

PEYTSCH

Не може да бъде... Само с над три промила и вече не е трезвен ?

А кога ще се научите да пишете името на подобен изр.д ,който е можело да убие невинни хора ? Или този пак е син,брат,братовчевд на местно комунистически величие или феодал,или мутра ??? Кога бе ? Ще се появят ли истински журналисти или само поплювковци ще сипят неграмотни заглавия по сайтовете???

в седем думи.Евала на заглавието,евала на джурналята ,евала да ва ева.

КГБ

Директно в панделата да го водят боклука, а не в спешното.

мъртвопиян, като сме тръгнали с правописа. а не мъртво пиян, както е в заглавието. За разлика от името на град в същото това заглавие - Великотърново, което НЕ СЕ ПИШЕ слято. Всъщност подобно изписване чето за 1 път в живота си. Слято се пише великотърновски.

Пиян олигофрен"помел"коли.... Правели му изследвания.... За кой ли път ще напиша-КОЙ ще плати престоят и изследванията на олигофрена!? Аз и ти,които не караме пияни и не "помитаме"атвомобили!? Уникално проста и дървена Държава! Не съм съгласен,но КОЙ ли ме пита,мен,данъкоплатеца?

кавказец ли е? това ли намеквате?

Много ми хареса това за "кавказеца"! Дировете са уникални с наименованията и определенията си. Как за толкова години,най-големият и посещаван сайт,не се научи на елементарна грамотност. Смислова и езикова. Интересно,кой ти е сложил минусчето и защо....

Зистоко! Зистоко!! А иначе оня "джигит" след като го свестят от алкохолното опиване, не е лошо да му направят и е една здрава "беседа".

Великотърново??? Няма такъв град в България. ДИР, веднага уволнете редактора!!!

научете се да пишете...

за правописа. да не правиш разлика между прилагателното великотърновски и града Велико Търново си е постижение.

12 годишни ли списват заглавията в новия дир??