Мартин Димитров: "Демократична България" няма да вдига данъците, имаме нужда от растеж

"Благосъстоянието не идва през увеличаване на държавните разходи, които подхранват и инфлацията", смята икономистът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много хубаво обещавате, ама държавата не изкарва пари от нищо друго освен от данъци!

Много са сигурни от ДБ, че ще са в парламента, но ще останат неприятно изненадани в неделя.

Нямало да вдигат данъците.... Как беше - никой не може да ти даде това, което аз мога да ти обещая.

"Демократична България" на Христо Иванов и Иво Прокопиев са поредните популисти! Обещават всичко, сама и само да бъдат в Народното събрание!

Мартине, ти си най-големия предател на България за 20 век. Ти и онзи л.умпен Ив. Иванов двамцата бяхте най-върли противници на АЕЦ Белене. Вие сте за затвора, защото сега двата блока щяха да дават ток и нямаше да се питате от къде ток. И вземи и върни парите на баща си които ти е дал да ходиш на лекции, а ти си ги профукал по кръчмите.

Ох, щото точно ДБ ще решава тия неща

ДБ няма да е фактор, че да вдига каквото и да било.

защо пропуснахте да разрешите коментари за лицемерната ИТН? Страх ли ви е от народната любов?

Спокойно, никой не вярва на обещанията на ДБ!

Няма да ги вдига, ще дава оръжие на Украйна и ще обяви война на Русия. Фашаги.

Как се раждат и най-вече, как се отглеждат такива кретени като. седесарите??! Пълна мистерия...

България има нужда да се изчисти тотално от такива като вас, че бая се нароихте под рзлични наименования..

Мартине, зцялата ни система на данъчно облагане е порочна. Защо трябва да се заплаща данък сгради! Поради какви съображения поданиците ни следва да плащат за това, че сттоян на собствена терлотория? Ами че така се ОТЧУЖДАВА народа от властта и не се чуди, че се надига бунт . Да вземем и данък наследство.полотиците ни не ги ли е грях да порлувата пари от смърта на някого.томно това става, след смъртта на мовек се въвежда ограничение на неговите икономически пправа с факта на заплащане на сума. Данък ДДС- фирмите не плащат данък от собствения си приход а го възлагат на хората.Прлащаме данък общ доход и данък общ разход фактически.така светлина в тунела ще има когато зъфнат налъмите.

Относно растежите, заедно с ПП и БСП направиха каквото можаха:))) Това горива, храни, енергия.... :))) Предимно инфлация и заеми. Уникални управленци:)))) Какво ви казва Мартинчо, управленеца на грантове? Ами казва ви, че въпреки съдраните джобове, подкрепа от държавата забравете, важен е бизнеса - който оцелее от глупаците, които гласуват за хунтата Високи цени и повече Прокопиев във всяка сфера, за да не вземе да заслабне откъм кинти:)))

Голям тъпак.

като видя мартинчо от ДеБилите и веднага простатата ми алармира! с кой пръст е правен тоя?

ДИР, не разбирам при условие, че имам програма за блокиране на рекламите, пак ми се явяват муцуните на Дебейците. Във фейсбук същата работа, там ми се появи летящата белокопитна козила. За билбордите из цяла София да не говорим... Това няма да им донесе повече гласове, но явно имат пари за харчене..

Мартинчо ти Ристето и питона не можете да вдигнете камо ли данъци да вдигате

НИКОГА НИКОГА не бих си дала гласа за идиотите от ДБ!!!

В европейския парламент е пълно с педераси,този е най големия

България няма нужда от подлоги на Козяк ! Марш към Кравария !

ДБ толкова са леви, че дори и Костов се отрече от тях.

лесно му е да обещава.. нали после няма да влезе и няма нужда да изпълнява каквото и да е...

Левите либерали от ДБ - Вън от парламента.

Що го забравихте? Ами то си е баш актуално и за ДъБето да са пусне.. Кат крилце ли, кълка ли.. Перце ли, перушинка ли от СДС-то.. "Нещо писано от 2012-та година: " Казвали сме и друг път: в живота, като умре човек, му се прави погребение, разлепват се некролози и всички разбират, че е умрял. Трябва и в политиката да е така. Щото често някой умира политически, но понеже няма съответната церемония, не го разбира. И продължава да се държи като жив. Което превръща политическия живот в нещо като Задушница… Друго ще е, ако поне некролози се напечатат: „След дълго и мъчително боледуване днес почина…” Така де, не е ли така?"

Отличен коментар.

Ако е платена реклама на ДБ, дни преди изборите... Защо няма съобщение че е Платена?

Растеж??? С високите цени на газа ли? Нали ти Еванжелисто, като шеф на парламентарна комисия преди две години фъркаше като цветарка по ТВ-тата и пропагандираше - БОРСАТА, БОРСАТА, БОРСАТА като цена на газа. Вместо да гледаш какво правят Германия, Австрия, Италия.. И не си променят договорите.. Е нахендрихме се на борсата ТТF. Щото ти си баш спИциалистина по борсовите сделки. Дето не си видя графиките на борсовите скокове в цената на златото. И да ги съпоставиш с плавната графика на цената на петрола. Щото петролни кризи имаше две преди това. И за петрола бая мерки се вземаха.. Да не подскача като стрелят заек по полето.. А и та помним.. От 2015-та - как натиснахте зелените копченца за оня 15 милиардния заем. Дето сега ни кара да вземаме нови заеми, та ти да можеш за "растеж" да хортуваш пак..

ДемокрИтична България нищо не могат да направят, Така става с политическите трупове. А, защо трупове? Защо ли? Така се случва, като тръгнеш срещу собствената си държава и народ.

За статията за Караджов, що са заключени коментарите? Пазиме Слави ли?

Мартин е отвратителна мастия,натегач.

Момко, твойто политическо време мина. Вече можеш да са присъединиш към отбора на твоя ментор - Костов. А по точно в клуба на ненужните, но нахранили се политици...

Доказан тъпанар е този...

Рибата в морето, те тиганя турят вече тея некадърници от Дъ ги е Бъ.

МаЛтин е умна жена...

Мартин е като фурнаджийска лопата! Не бе младежко ДПС, не бе СДС, не се ли навърта покрай ББ и накрая по-демократ ит от Байдън! Не знам как той, Христо - един от подмазвачите около Бойко и Атанасов - доказания агент на ДС не ги е срам да говорят глупости пред хората!