В Сахара е намерен метеорит на ”възраст” над 2 млрд. години

Група университетски учени от американския щат Ню Мексико обявиха, че в пустинята Сахара е намерен метеорит, вероятно от марсиански произход, чиято "възраст" е над 2,1 милиарда години, предаде ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - В Сахара е намерен метеорит на ”възраст” над 2 млрд. години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кампанията за Марс.Толкова пари трябва да се оправдаят.Не само вода има вътре ами и диаманти!

И на него пише - "Първия концерт на Лили Иванова мина успешно"

това е камъкът, дето е от песента, камъните падат... или е онзи камък дето ми падна от сърцето, когато научих, че премиер ще ни е Боко

И аз имам такОв камИк на вилата. Изкопах го докато садих един розов храст.Сега стои на терасата.Ама ако американците дадат по-добра цена отколкото на бедуините ще им го продам.

И на опаковката пишело "Тутунски комбинат а.д. Скопе"

Е защо вероятно да е от Марс? Не е ли имало етикет за произход на него?

Сигурно отдолу пуше "Made in China" ама глупавите американци още не са се сетили да го разгледат обстойно :D

Ама имало в него вода!.. ами ще има! Във всеки камък, препикан от бедуин има вода, нали така?!

Ооо, неразумни бербериии, поради що се срамите да се наречете българиии !! БДШИМ

Не познахте :) Това е камък, с който древните македонци са ловували. Просто няма начин да е нещо друго!

Да, бе, да. Как го намериха тоя толкова голям камък, цели 320г, па го и разпознаха тези бедуини, че не е с земен произход, та да го вземат... Леле, какви чудеса!

Да, абсолютна измама! Както добре знаем и е научно доказано, света е на едва няколко хиляди години, в библията го пише. Долни лъжци!

А стига бе, първо в библията не го пише. Второ и да го пишеше не значи, че е вярно. Там пише например, че един ударил един камък и от камъка рукнал извор.Ок За вярващите е вярно, защото главния герой в приказката е евреин. При абсолютно същата история от българска, индийска, китайска, алжирска примерно народни приказки това ще се счита , че е невъзможно И НАЙ-ВЕЧЕ ще бъде осмято и иронизирано от всички 'модерно милсещи' , публични хора. Та я да видим сега защо и кой внушава, библията като референция за истинност :-)Как пък го прави е с още по- обширен отговор- за жокер ще се наложи да видиш (идеологически) произхода на ислям и християнство

еле па Божидар ,не се спират ! И второ, няма такова,Сахара, тя принадлежи исторически на РБ! И трето, не е метеорит, огромен скелет на вампир е това !! Спаска.