17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демократична България специално не могат да си мечтаят дори да помиришат европарламента, а това проучване е нарочна инсинуация.

ГЕРБ с позитивна кампания?

щото народът до сега е видял на "всичките съзтезатели" убавините и не останаха нови. От продължението на мисълта ми се сковават зъбите.

Не се безпокойте . Цецо асансьора ще ги нагласи работите.2% -нищо работа

stankow

Отива си ГЕРБ. Няма да ни липсва. НДСВ, СДС липсват ли ни ?

Даааа, Мен само БСП ми липсва! Онзи юноша бледен - Виденов и другия - Станишев. Двама видни премиери, на които първият им работен ден е като премиер . . . . Това дава неимоверен стимул на всички онези, трето поколение безработни лентяи, че могат един ден да станат министър председатели, стига да гласуват за партията кърмилница

Опааа маркет линкс скоро милионери. Комунягите изкараха резервите. Ще се купуват голф игрища като едни други социолози дето навремето обърнаха изборите

'убава работа ама българска. Оня ден гусин професора по изборите Константинов твърдеше, че ще гласуват два милиона и малко хора. Ако целият електорат на БСП-то излезе може до 40% да го докарат.

Да бе, още малко и ще повярвам! Тия искат да ме убедят, че заради няколко частни сделки с апартаментчета, при това разследвани от прокуратурата и подлежащи на съответни законови санкции, народът е забравил как в продължение на 45 години другарите го юркаха да създава „общонародното благо” и да строи „комунизЪма” с почти безплатния си труд и безвъзмездните бригади и съботници на милионите българи, че даже и на децата от училищата, след което същите тия другари и основатели на БСП си врътнаха едно другарско превратче на 10.11.1989г. и като го нарекоха „демократични промени”, си приватизираха, демек си присвоиха по традиционния си шуро-партиен властови чалъм, противозаконно и безнаказано ‘сичкото това „общонародното благо”, а к'вото не приватизираха го продадоха за жълти стотинки или го ликвидираха в чужди интереси, че да живеем в нечувана в цялата ни история мизерия и се стопим наполовина. И сега за кой ли пореден път ме агитират с подобни публикации да гласувам за бесепарите, въпреки че на 25 октомври 2016г. в Страсбург не ГЕРБ, а точно евродепутатите от БСП и ДПС бяха единствените нашенци, които подкрепиха с вота си резолюцията на Европейския парламент за насърчване на миграцията от трети страни към Европа, след което другарката Нинова уж беше много възмутена и щеше да им търси отговорност, ама си остана само с измамните си популистки закани! Е добре, ама аз все още не съм изперкал чак толкова!

Народа вижда, че тези крадат и г..ът си. Частните сделки са само върха на айсберга. Народа не е прост, народа вижда че след като вождовете на партията дават тон с кражбата на 6-7 апартамента всички надолу в тази структура крадат. И най-лошото е че крадат от хората, ако се крадяха само един друг майната му. И накрая комунистите в ръководството са повечето при ГЕРБ от колкото при БСП. При ГЕРБ 75 процента са били комунисти, а в БСП 50 процента.

"...точно евродепутатите от БСП и ДПС бяха единствените нашенци, които подкрепиха с вота си резолюцията на Европейския парламент за насърчване на миграцията от трети страни към Европа..." Г-н ЛУМПЕН, не ти ли омръзна всеки ден да пишеш една и съща лъжа?! :))) Първо, Пактът за миграция НЕ Е АКТ на Европейски парламент. Пактът за миграция НЕ СЕ ГЛАСУВА от евродепутатите; Цветан Полиглота показа Списък на ПРИСЪСТВАЩИТЕ на заседание в ЕП, мислейки го за Списък на ГЛАСУВАЛИ. :((( Второ, Пактът за миграция Е АКТ на ООН; Пактът за миграция СЕ ГЛАСУВА от държавите-членки на ООН. И представителят на РБ, упълномощен от ББ, подкрепил Пакта за миграция. "Пактът за миграция е полезен за националния интерес на България” Е. Захариева

Ами четете бе инфо! Що не четете, когато не Ви изнася? Пише го във всички медии и никой от БСП не го е опровергал. Даже и за Нинова пише, че уж щяла да им търси отговорност. Пействайте тези заглавия в гугл и четете, вместо да ме обвинявате в лъжи: "БСП бясна на евродепутатите си, насърчавали миграцията. Корнелия Нинова: Ще им търсим сметка за гласуването!" "Евродепутатите от БСП и ДПС подкрепиха резолюция на ЕП за насърчаване на миграцията" И не ми е омръзнало да го пиша, защото е истина, а за разлика от бесепарите, аз пиша и повтарям само истини! Или ще ми кажете, че и криминалната бесепаро-седесарска приватизация е лъжа и че не са юркали хората да работят със заплати многократно по-ниски от европейските и не са ги карали по бригади и съботници, че накрая да заграбят накуп създаденото?

? Съмняваш се в тъпотиятана на народа ли? Съмняваш се във видни професори, като Иво Христов? Хората още вярват, че БСП ще обира мандри и ще им носи БеСПлатно сирене и кашкавал. Ще фалира банки и ще им носи пари в торба, ще взрияват църкви и ще се бият в гърдите . . . .

Харесвам Иво Христов, но само когато говори истини! А що се отнася до партизанските акции срещу мандри и пр. производства, предназначени за снабдяване хитлеристките агресори по време на ВСВ, това беше приносът на достойните българи в световната борба срещу нацистката окупация и се гордея с това. И бригадите и съботниците бих одобрил, и бригадирското движение, в което е участвал и дядо ми, ако не беше престъпната бесепаро-седесарска приватизация, последвала антининародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., извършен от другарите Луканов, Лилов, Джуров и пр. основатели на БСП под покровителството на американския шпионин Горби и по проект на Бжежински и Кисинджър. БСП не е лява социалистическа партия, а на заграбилите националните богатства настоящи олигарси! БСП унищожи социализма още със свалянето на патриота и идеалиста бай Тошо!

БСП води с 31,3%, ГЕРБ има 30,9%. ВИП асансьорът само с толкова ли е пропаднал?! :)))

Връзват си гащите с тези близки данни. Моята нбискобюджетна социология даде разлика от 7 процента в наия град.

Мотото на ГЕРБ е, който не ни харесва е престъпник, който иска да краде. И то повече от гербаджия да краде.

"По-малкото" зло вече и в опаковка с по-малък рейтинг. И още по-алък ще им става. спете спокойно0 деца!

Резултатите обясняват защо българите са най бедни в Европа !! Напълно логично е да си беден, след като приемаш, че БСП е алтернатива и то лява на статуквото с всичките му недостатъци. БСП нито е лява партия, нито е ориентирана към Европа. Това е популистка, проводник на руските геополитически интереси, мафиотско олигархична формация с носталгия по миналото. Това нещо, подобно на партия да се счита за алтернатива на днешното управление е смехотворно. След всяко управление на БСП следва крах за България !!!

БСП категорично води над ГЕРБ по всички показатели: Фалирали банки - БСП - 18 бр., ГЕРБ - 0 Фалити на държавата - БСП - 3 пъти, ГЕРБ - 0 Заменки - БСП - 1 път, ГЕРБ - 0 Талони за хляб и мляко - БСП - 3 пъти, ГЕРБ 0 Откраднати Панаири, БТК, Петрол и т.н - БСП - 100+, ГЕРБ - 0 Целувки с ДПС - БСП - 3, ГЕРБ - 0 Е, сега, вярно е и друго - БСП раздаваше ТЕЛК-ове на циганите, ГЕРБ иска да им ги вземе. Ами нормално тъмнозелените да са недоволни!

Ти добре обясняваш та да те питам - а аз с какво да се занимавам младежо, което не е свързано с лизане на задници на мутри, нарциси и всякаква измет? Държавата хубаво са оправили, ама нещо хората НЕ СМЕ ДОБРЕ. Та като се замисля предпочитам АЗ да съм добре, а държавата да има проблеми. НЕ обратното.

не са добре само престъпни жълто червени мутри като тебе,който скоро ще бъдат в кауша,благодарение на Бойко!

zdrafkof

ТИ си държавата ,бай еди -кой си! За всичко кето се случва или не се случва в тая държава отговорност носиш ТИ! Анадънмо!

Съсипана дръжава ГЕП 1 - вдички остали 0. Геноцид и децимация на населението- ГЕП 1 - всички останали 0. Слугинаж към всеки външен фактор - ГЕП + ТЖ 2 - всички останали 0.

ПРИ БОЙКО БЪЛГАРИЯ ДОСТИГНА СВОЯ АПОГЕЙ НА ДЪРЖАВНО МОГЪЩЕСТВО И ВТОРИ ЗЛАТЕН ВЕК, НАРОДА ДОБРУВА С ПО 2 КОЛИ ПРЕД КЪЩИ,МАГАЗИНИТЕ ПЪЛНИ ,БОЙКО ВЪРНА УСМИВКИТЕ НА ДЕЦАТА, КРЪШНИЯ СМЯХ НА МАЙКИТЕ И СПОКОЙСТВИЕТО НА БАЩИТЕ! вСИЧКИ ЗАЕДНО ТРЯБВА ВЕДНЪЖ ДА ИЗМЕТЕМ ЗАВИНАГИ МАЙКОПРОДВАЦИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ БАНДИТСКИТЕ ШАЙКИ - ДСБ,,ДАЙ БЪЛГАРИЯ,ЗЕЛЕНИТЕ,БСП И ДПС!

Кой е тоя Бойко?

Апокоей достигнахте вие - хранените хора и неономенклатуирите. Видехте се с кинти над средно европейско ниво минимум. АМа не се питата с колко0 кръв и болка е платено вашето безполезно добруане.

ГЕРБ са най-голямото зло в политиката след 1989г., защото успяха да унищожат мечтата, че може да живеем щастливо. Вече дори не само лично Бойко Борисов ами и хора сред моя кръг ми обясняват, че съм наивник да смятам, че ЧОВЕК МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ ЩАСТЛИВО. Изборът бил винаги между по-малкото нещастие. От нас се изисква не просто да сме мирни, ами ДА СМЕ ДОВОЛНИ НА ТОВА, КОЕТО ПРАВЯТ. ТЕ направили метро - ти ще недовостваш, как така? Я веднага да виждаме усмивки от искрена благодарност към ГЕРБ. Ако не загубят местните и европейски избори тази година изходите са няколко - Кулата, Калотина, Терминал 1, Терминал 2.... Аз лично смята, че съм задължен да предпазя моето дете от това да живее в страната на нещастните хора, където мечтите са ЗАБРАНЕНИ.

Да, в пълно щастие живеехме при Луканов, Виденов, Станишев, Орешарски... е, може би не точно аз, но виж Доган, Нинова и сие бяха много доволни.

Просто и елементарно!!! Вижте къде бяхме и какво преживяхме при последното управление на БСП и не само от последното. По възрастните помнят понятието"гладната Луканова зима - купони за най-насъщните продукти, абсолютно празните рафтове по магазините, четиричасово висене на опашката за бурканче кисело мляко(бебето в къщи плаче). Преди това- Виденовата зима - режим на тока, хиперинфлация - 1 долар - 3000 лева, после разбира се махнахме три нули от лева - там се стопиха парите за достойни пенсии на старците. И ако сега народът български пак ги докара на власт - пълен мазохизъм - по добре такъв народ да изчезне от лицето на земята! Не бързайте да ме обвинявате - аз също съм българин, имам две прекрасни деца, вече имам и внуци, но ако това се случи - вече надежда да се завърнат тези, които се образоваха на Запад и да променят България към по-добро няма!

Хубаво е да погледнеш и какво ни докара Бай Хикс: 1. Намаление на населението на България с 600 000 души само за 10 години !!! Май за всичките войни заедно след освобождението не сме загубили толкова народ. 2. Спад на раждаемостта от 81 000 през 2009 на към 50 000 през 2018. Общо вероятно сме загубили над 250 000 деца българчета. Неродени!!! 3. Срив в образованието. 4. Срив в здравеопазването. 5. КОРУПЦИЯ навсякъде. 6. Уищожена армия !!! 7. Унищожено правораздаване. 8. Около 20 милиарда лева НОВ дълг !!!!!!!!!!!!!! 9. Тотално напълване на страната с мургави кримоногенни субекти. 10. Унищожена наука. Обезверяване и убиване на последните надежди на българския народ ............................................. Конграчулейшънс Бойко !!!

Никой , който е на Запад няма да дойде в страна в която министър-председателя и неговата свита са на интелектуално ниво на средностатистически неквалифициран работник. Само да те питам какво точно учиш внуците за да успеят в живота - да бъдат лицемери, да предават приятелите си, да се подмазват на силните, да мачкат слабите....Защото откакто ГЕРБ са на власт това са качествата, които трябва да притежава човек за да успее.

да не ходите като таковани мастии по студията бате бойко пак като ви бие.

Странно защо се говори за "спечелване на изборите" . Няма такова нещо тук. Борбата е за повече топли местенца в Европарламента. Нищо повече ..... Ще се намъдрат няколко човека на добри заплати и никакви отговорности, ще си кютат там 5 години и това е. А да, а пък някои партии от България ще го използват като удобен инструмент за да скрият там издънили се политици, или такива, които вече нямат бъдеще в страната. Това са Карадайъ, Пеевски, Валери Симеонов, Станишев, Лиляна Павлова и още няколко стари муцуни. А каква е ползата за България от всичко това ???? Абсолютно никаква!!! По-добре идете и гласувайте конкретно за ЧОВЕК, когото познавате, отколкото за партия. Гласувайте ПРОТИВ партиите, и за ХОРАТА. Сигурен съм, че на тези избори ясно ще проличи, КОЛКО МНОГО са ЗАГУБИЛИ ПАРТИИТЕ в България. Спечелили няма да има.

Тази лъже-агенция е толкова продажна, колкото са и всички останали и посестрими. А хората знаят от памтивека: -Пилците се броят наесен...

То на всички избори досега, БСП е водела според социологическите агенции и всеки път Боко им е набивал канчето!

По процентите може да се познае коя агенция колко рубли получава.

Ми то не остана агенция дето да дава преднина на ГЕРБ. Маркет Линкс е агенцията на ГЕРБ, прави сметка какви рубли, какво богатство изсипва тази Русия. Чудно що не ни се отразява на икономиката:)

Не е броено правилно! Не са включени в резултата Цвъ Цвъ и Мишо жабата! Изводите са неверни!

септември ще бъде май

Т.е. и двете партии ще си разделят по 7 мандата. Което, предвид неграмотните избиратели, дето няма да се оправят с преференциите, вкарва както Видният от всякъде еднакво български поли-тик, така и Стани-шеф в европарламента.

Абе има ли още живи партизани да гласуват за БСП(БКП)?

Дебили с лопата да ги ринеш. А също и рублофили.

Тез руснаци много богати бе, да плащат на 80% от българите. Хахахах. Нещастници сте това русофобите. Опа, исках да кажа доларофилите.

ГЕРБ = корупция Сега е време да убием змията!

а БСП какво е?...

че и Иванчева има реален шанс

независимите пристигат и обират лаврите на герп и бесепето

Мисля, че може да спечели и два мандата.

Всеки божи ден по един скандал с имоти и по една оставка. След всичката тази мръсотия, която изплува, ГЕРБ си остават непоклатими. Това на тях не им влияе. Този техен резултат може да е верен, ако е правен сред "калинки " на ГЕРБ и сред циганите. Иначе е информация за балъци. Ама те май свършиха в България.

Българинът доказва, че не обича да го лъжат на дребно! Обича на едро! Апартамент - лошо Холет - добро Тераса - лошо Заменка - добро Магистрала - лошо Фалирала банка - добро Саниране- лошо Гьол за 1 милиард - добро

корупцията е начин на мислене а управниците само се възползват но не единствено те

Корабът ГЕРБ потъва стабилно, а оркестъра (социологически аганции) продължава да свири. БСП ще вкара два пъти повече депутати от ГЕРБ. И това е само началото. Всички боклуци, залепени в момента за ГЕРБ ще се отлюспят и ще си потърсят нов господар.Надявам се Нинова да не прояви глупостта на Борисов да приютява Биковци, Тодоровци и вяка друга измет в партията си.

При толкова скандали другарите водят само с 0.4 %, което си е в рамките на статистическата грешка. Ще гласуват само върлите им фенове, нормалните хора не искат да чуват за тях. Те обаче щели да искат предсрочни избори. Нахалство без граници!

Не е въпросът дали ще гласуваш за другарите. Въпросът е дали ще гласуваш за мутрите. Човек трябва да уважава малко и себе си.

Сърцето ми казва да гласувам за Иванчева, умът ми казва-БСП. Иванчева е олицетворение на пълната безпомощност на малкия, наивен и прецакан човек, имал глупостта да се изправи срещу артексите и суджуците на сельовците с парвенюшките асансьори и прочее евро кичове. БСП ми е нечистоплътна, особено откакто без никаква погнуса вписа един лигав либерал на 5-то място. Но БСП е сила, макар и нечиста. Единствено сила може да заплюе евросуджуштината или атлантическата асансьорност. А може и никой никого да не заплюва, а да са едно и също либерално бунище. Джамбазки също е вариант, но партията им не стои убедително, и там са странни птици.

ПО ПОВОД МАЛКАТА БЕЗЗАЩИТНА И ПРЕЦАКАНА ИВАНЧЕВА, ЩЕ ВИ РАЗКАЖА СТАР АНЕКДОТ: ИЗВЕСТНИЯТ ЛОЗЕНЧАНИН БОРЕ КРАВАТА КАРА КАМИОН ЗИЛНАТОВАРЕН С ЖИВА КРАВА. СПИРА ГО МИЛИЦИОНЕР И ГО ПИТА КАКВО Е ТОВА СОЧИ КРАВАТА, БОРЕ СЛИЗА ОТ КОЛАТА ХВАЩА СЕ ЗА ГЛАВАТА И КАЗВА БРЕ МАМА........ КОГА СЕ Е КАЧИЛА.

Гласувай за БСП с преференция за някой след №5, за да го изхвърлим. Така ще дадем сигнал, че не искаме старите мутри да векуват в тази партия.

ИЗЧЕЗВАТ КОМЕНТАРИ ОТ ХРОНОЛОГИЯТА ЗАТОВА СМЕ НА 111 МЯСТО ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО!!!!! ДОЛУ ШАЙКАТА ГЕРБ!!!!

Щом Маркет Линкс на Румяна Бъчварова от Герб обявяват ГЕРБ за Втора политическа сила значи коня е в реката завинаги.

той пак ще дойде

Комуноидният шизофреник нека гласува за "Коалиция за България". Това е неговата бюлетина!!

Коалиция за България са на АБВ недоносчето. БСП за България е с №18. Мерси за рекламата.

Червената Софа Харис пък днес излиза с проучване 22% за ГЕРБ, 20% за БСП. На кого да вяваш. Като в 90% от случаите всичко е поръчкова статистика. И аз да се обадя на 70% баби и аз ще изкарам, че БСП бие на всички избори.

Збогом Гергино !

ГЕРБ строи Белене и кремълските потоци! ГЕРБ извади кокала от устата на БСП! Ние точим еврофондове без проблем, за да има къща за гости за всеки верен другар! Ние не дадохме косъм да падне от главата на нито един другар от БКП-ДС! Най-тежкото наказание за осветлените другари е оставката! Докато ГЕРБ е на власт нито един другар не е заплашен от затвор! Напротив - за всеки другар има по 200 квадрата тераса и къщурка за гости с европари!

дежурния,обедна почивка е почини си малко

"Суджукгейт", "Кумгейт", "Ало, Банов съм", "ДжиПигейт", "Апартаментгейт" .... Да продължавам ли?

До тук само партенки - продължавай. И аз ако си купя апартамент и аз ще платя по-малко официално

ПРИКАЗКИ ИЗ ПОД ШИПКОВИЯ ХРАСТ ЗА .........ТЕ СИ ЗНАЯТ КОИ, ЕДНА ШЕПА ХОРА КОИТО ОЩЕ ВЯРВАТ И ТО НА НЯКОИ КОЙТО ОБИКАЛЯ ПАРТИИ , ЕДИНСТВЕНО С КОМЕРСИАЛНА ЦЕЛ !

Мен повече ми е интересно, защо американите през Свободна Европа пуснаха компроматите срещу Боко - явно Боко нещо сгази лука, освен това ония ден излезе статия, че ще развалят договора с американските централи - но това стана СЛЕД атаката от Свободна Европа.

псина им от насупването пред Джуджо - те са наясно колко сме зависими и че сме троянския кон... ама все пак имат някакви граници...

Когато човек чете коментарите тук, остава с твърдото убеждение, че всичките истински демократи антикомунисти (2-ма -3ма на брой) са се събрали тук да пишат. Сало, единствено и изключително те са демократите в България. Всичко друго е комунисти, които всяка секунда крадат България. Абе тези демократчета как ли така са се надушили и налазили точно този форум? Явно е най демократичния.

верно малко се осраха с апартментите, ама принципно крадът доста по-кадърно от партията им майка....

ГЕРБ и БСП са като две джебчийки на битака, които се кълнат коя е по-долна крадла, останалите парламентарни партии са като роднините им, които са ги наобиколили.

Поръчкови проучвания с предварително известен резултат. Пилците се броят наесен /на изборите/.

Без ГЕРБ България е обречена на тотална разруха и гибел! ГЕРБ е свещена кауза, а премиерът Бойко Борисов е национално богатство, икона в очите и сърцата на всички честни и трудолюбиви хора в България и на целите Балкани! Всеки разумен безусловно подкрепя #12 - святото число на поредната разгромна победа над комунистите! Гордеем се с ГЕРБ!

НЯМА ДА ВИ СТЪПЯ НА ТЪПИТЕ ИЗБОРИ! НИ-КО-ГА!!!

Много са ми смешни опорките на цоциалистите - некачествени магистрали, скъпо саниране - бля бля бля, а по тяхно време нямаше нито магистрали нито саниране нито метро - е за кого да гласувам - за малкото или за нищото?

За.би малкото или нищото, гласувай за апартаментите ми!

Или за милиарди и фалирали банки? Гьолове и хотели? Заменки и големи шлемове? Труден избор!

Не бойте се братя, сестри и джендъри! С ЦвъЦвъ, ЦъЦъ и тем подобни многоклетъчни организми - напред към светлото бъдеще за вас и още няколко апартамента за нас.

На Курнелия кандидатите са все от соросоидите - та кой е джендъра не знам.

Много ми е смешно, когато разни типчета в коментарите вземат да ни поучават колко лоши били комунистите, как били ограбили България. Да помислим за следното: Комунистите управляваха 45 години. Демократите управляват 30 години. Огледайте се около вас, където и из страната ни на се намирате и посочете кое е построено от комунистите и кое от демократите. Започнете от уличните стълбове, шахтите на канализацията, улиците, тротоарите, булевардите, парковете, жилищните квартали, болници, поликлиники, училища, детски градини, университети, гари, автогари, жп линии, тецове, вецове, АЕЦ Козлодуй, магистрали, цялата републиканска пътна мрежа, мостове, виадукти, летища, аерогари. Та какво са окрали комунистите и какво са построили демократите, че нещо съм в неведение за последното?

70+ години управялва БКП с фракции и дъщерни партийки... с мнго малки изключения....

А сега де, не говорете такива политнекоректни неща. Линията в момента е такава - комунистите окрадоха всичко.

нужда да крадат от 1944та си е тяхно и си го ползват и цоцат независмо дали се дупят на Запда или Изток.... но както винаги преопдичтат за децата им Запада... както из а себе си... рублите или доалрите се харчат по добре тук или на Запад... но тва не ги прави по малко винони за пордажбата на УЖ собствения им народ и държава....

Само един въпрос имам към дебила от Добрич - защо падна комунизма? Ще ти дам жокер - щото се разпадна СССР, а той се разпадна щото фалираха. А да ми броиш управление на БСП или ДПС или други производни на БКП за демокрация - аре нема нужда.

Че нас от 1944 до сега все любимитети безродни комунисти ни управляват. Можеш ли да посочиш един в управлениет, който не е с червена книжка и картонче от ДС?

Днес троловете на Герб ще заработят добри пари. Така ще е и всеки следващ ден защото очевидно новините няма да са в разово за ГЕРБ