"Маркет линкс": ГЕРБ първи, следват БСП, ИТН, ДБ, партията на Кирил Петков и ДПС

Под чертата, но плътно до нея засега са формацията на Мая Манолова и "Възраждане"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просташкият цирк , платен от МУТРИТЕ, "оставки на Борисов и Гешев", претърпя ФИАСКО. Спасителната банда на канадчето Киро Язовиро и тя нищо няма да спаси. Малоумниците освен ЛЪЖА и ИЗМАМА нищо друго не предложиха и логично си счупиха стомната. Не се и опитаха да включат поне някой друг читав човек освен глутница лумпени.

Ма как герб няма да са първи! Неграмотни и необразовани калинки са запълнили всички министерства ,агенции и общини.Тия кратунковци ако герб падне къде ще си търсят работа ? Това е истината

ДБ все по-прогресивно се отдалечават от следващия парламент

ДБ скоро ще изпаднат от тая класация Киро като им дръпне гласоподавателите и ще се озоват в дебрите на политическата история

ДБ няма да съберат повече от 5-6 процента, изпята им се песента, при това фалшиво!

Браво! Пак на първите три места партиите, които само връщат мандатите!

изтрихте предишния ми коментар, пак да кажа: 1. ДБ ще загубят поне 50% от електората си в полза на новата партия - това не е отчетено. 2. Електоратът на БСП намалява (вкл. поради ковид). Не е отчетено. 3. Боко Тиквата е лежал в затвора в Чехия - потвърдено от Чешкото правителство. Не е отчетено. Платенолозите не казват истината и мерят оная си работа.

ГЕРБ ще повиши процентите и ще на дистанция от над 10%. Никой не харесва боклуците...

Кой ще е първи или втори не е важно. Важно е кой ще събере мнозинство в парламента и кой ще състави правителство. Но още по-важно е кой ще бъде президент. Преизбирането на сегашния президент е най-лошото, което може да се случи на България. Това е така защото той иьпълнява поръчките на неговите кукловоди за разединяване на нацията и е проводник на чужди интереси в България. Ако искаме България да е свободна и независима държава, не трябва да го преизбираме.

Много Лъжете ! Миналия път не познахте , пак се напъвате да познаете , ама нищо ! В един весник пише че някакъв пророк на 20-25 години познал че Слави ще бъде 3 -ти , какъв пророк , баба Ванга почина , няма пророци ! Господи пази ни от такива Таласъми лъжливи !

Слави - идиот такъв!!!! Върна банкянското буре на бял кон.....да те у....

Ристьо от ДБ беше. Той развали заверата с измислената декларация.

НА ДОНЯ СЛАВУЦА И БАБА МАЯ ИМ ПУСНАХА ВОДАТА.

НЕ-СЛУЧАЙНО МУНЧО УШАТИ СИ ПРАВИ ПАРТИЯ ПРЕЗ КОКОРЧО И КАНАДЕЦА И ТЪРСИ НАЧИНИ ДА СЕ СПАСЯВА!

ГЕРБ - партията на нормалните българи.

Партията на шуробаджанаците и калинките.

Партия на доказани мошеници и де.билни гласоподаватели от гетата.

12 години крадене от най-върлата еничарска хунта която е управлявала някога. БКП кражбите са нищо в сравнение..

А стига с тоя БАРБА ГАНЬОС, че ни писна от него! А стига сте му лизали задника!

Нещо нервата те е хванала. Не плащат ли?

Крадците от Герб са история. И шменти-капели линкс не може да им помогне вече. Къде е еврото? Къде е Шенген? Къде са прите от КТБ? Къде са прите от ББР? в чекмеджето са...

ЕВРОТО ГО ОТЛАГАТ ХОРАТА НА МУНЧО, ЗАЩОТО ДОЙДЕ ЛИ ЕВРОТО - КРАЙ НА ФИНАНСОВИТЕ ДАЛАВЕРИ. ЗА КТБ ПИТАЙ ОРЕШАРСКИ, МУСТАКА, ЧЕРЕПА И БИСИПЕТО, ТЕ УПРАВЛЯВАХА ТОГАВА.

Дежавю.... Трети поредни прогнози за една година, и трите пъти едни и същи за първите 4 формации... Най-смешното е, че два пъти до сега сгрешиха... А най-тъжното, че има глупаци, които все още им вярват! Забравихте ли,че и за миналите избори ГЕРБ беше преди ИТН? Даже БСП беше преди ИТН... Добре, че има избори, та да се видят наглите им ПЛАТЕНИ лъжи!

Смешници запомнете, партията на Кирил Петков и Асен Василев, ще бъде първа! Никакви ГЕРБ - СДС, никакво БСП!

Красива графика. Само дето в сборовете на числата и в двата бара (всички и от тези, които ще гласуват) липсват по едни 30 - 20%... Тях къде ще ги наврете? Ами ако изведнъж партийката на Костя Копейкин вземе, че спечели едни 10% от тях? Тогава какво ще говорите?

Даа, още едно доказателство, че се готви поредната измама с пренареждане и подмяна на вота чрез машинното гласуване! А бе как си представяте Ганю да гласува за измамника с фалшивата диплома и противоконституционното двойно гражданство, което скри с престъпна декларация бе? Че и чалги и джендъри ни навира отново лъжливата резидентска пропаганда!

Явно всичко е било лъжа, ГЕРБ отново са първи, а Гешев си стои шеф на прокуратурата. Изборите са пропорционални, а партиите вземат 8лв на глас. Само инфлацията стана 30%

Накои хора изведнъж станаха богати. Много много богати. А един рептил, с няколко думи върна 118 милиона борч...

От както изчегъртахте ГЕРБ България стана пустиня

Ама пък сега ни е едно свежичко. Има живец, така да се каже.

Да се знае и повтаря Новите партии струват на българите над половин милиард за избори

За тези два месеца ще огладнеете още доста. А и ще застудее. Ще видим.

Сметката е елементарна,без участието на една от трите стара партии- ГЕРБ,БСП или ДПС няма кабинет,на новите не им достигат близо 20 гласа,освен ако Мая и Хаджигенов не преминат 4% и старите партии загубят 4-5 места при влизането на седма партия и я докарат близо да 121 гласа.Влезе ли "Възраждане" не очаквам да се разберат нито с новите,нито със старите. Борисов дава яко,Нинова обещава яко,ДПС са майстори на страхотни локуми и лакомства и не се знае кого ще предпочитат новите,ако преди това са заедно самите те.

Към К. Петков и А. Василев. Ще призная че сте умни и находчиви, ако направите предизборна коалиция с ДБ и Изправи се БГ. Ние идваме. За да сте първа политическа сила.

Разбирачо, вчера заявиха, че няма да се коалират предизборно! Ама то да знаеш се иска да следиш и да мислиш. А не да чикаш по клавишите менталните си диарии!

Г Е Р Б - П Е Р Д А Ш А Т - В С И Ч К И - С - НАЙ - МАЛКО - 10% ! ПРИЕМЕТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ ЗА Г Е Р Б !!!

над 65% избирателна активност ,мисля,че гейберите не могат да минат 20%. А колкото е по-висока пропорцинално ще им пада 5. Те си имат техните твърди избиратели- нищопрвещи калинки и крадците около боци.

ГЕРБ - партията на интелигентните, работещите българи.

Герб първи.... по крадене

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Б О Й К О Е Н Е И З Б Е Ж Е Н , АКО ИСКАМЕ ДА ОПРАВИМ ТАЯ КАША , В КОЯТО НИ ЗАБЪРКАХА ТЕЯ ! ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА Г Е Р Б !!!

Б О Й К О : АЗ ЛИ НАПРАВИХ ЗАВОЯ , ИЛИ вие П А К К А Ц Н А Х Т Е НА М О Я !!!

Машинното гласуване е лесно за фалшифициране от управляващите сега фашисти поне на три нива - чрез софтуера, чрез подмяна на флешките на избирателните секции и чрез обобщената обработка в ЦИК Резултатите от гласуването не могат да се проверят от гражданите - копие от изборната бюлетина не се дава на гражданина за да не може да има независима проверка нито от него, нито от гражданска организация Наблюдателите в избирателните секции не се избират от гражданите, а от зависими организации Нито текущи резултати се обявяват в хода на гласуването, нито протоколите на избирателните секции се обявяват веднага след приключане на изборния ден. Следователно, никой от съмняващите се в изборните резултати не може да ги провери.

Пак общи приказки и внушения с нула доказателства. Гарантирано от ГРОБ

Сборът на % на преминалите прага от " е 83,1%,с което трудно мога да се съглася,а именно,че ще отидат 17% за партии под чертата,но при това положение дадените на партиите % трябва да се умножат с коефициент 1,2 и по общият брой от 240 депутатски места,което прави като брой депутати следното разпределение : 4 депутатски места ще се разпределят между всички,като се следва правилото на най-големият остатък в даден избирателен район,а останалите 236 са - ГЕРБ - 65,БСП- 41,ИТН- 37,ДБ- 34,ПП- 31,ДПС - 28,4 - за разпределение.Старите партии без 4 - 1341а новите без 4 - 102 места.ДПС го вадим и остават стари - ГЕРБ и БСП - 106,нови - 102 и 4 които не се знае в кой район кой ще има най-голям остатък. За да има кабинет е ясно,че без участието на ГЕРБ или БСП няма как да стан,освен с ДПС,но от ДБ са категорично против. И така кой е по-добър ухажор - Бойко или Нинова предстои да разберем,ако ухажваните преди това не се изпокарат и ухажването стане безсмислено.Много ми е интересно в природа как някои птици се ухажват чрез чупене на разни стойки.

Що така тази агенция никога не познава ?И винаги става обратното на това което казва.

Будали бол...

Сега това разбира и ББ

Резултатите на трети избори показват , че хората категорично вече не искат ГРОБ и патериците им да ги управляват. Те явно не искат да го приемат и въртят мръсни номера , но скоро ще разберат за какво иде реч. Напомня ми на падането на БКП.

бит пазар линкс надминаха себе си. Като им лъснат лъжите след изборите да се закриват и аре кой от къде е.

Протестърите искаха правителство на Радев, а яжте му лайняната каша сега

Като гледам рейтинга и доверието в Радев, явно само на герберастите им се струва лайняна каша, но не и на народа.

И ДА ПСУВАШ И ДА НЕ ПСУВАШ , радефф е Б И Т А КАРТА ! ПРИЕМЕТЕ ГО И ДУХАЙТЕ СУПАТА , ИЗМЕКЯРИ !

Хич даже не псувам. Смея се на глупостите ти.

Протестиращите нр искаха ГЕРБ, калинките ,Доган, Пеевски ,олигархията , Каскета и Цацата. И щего получат.

Изборите помпят инфлацията. Половин милиард се раздава, без да е произведена стока

Скоро време по големи глупости не бях чел бравос на агенцията

Сига ще хрантштум Африкански и сие..и тях ги интиресувават депутатскште заплати явно

Ще вземаме заем за изборите, струват ни 130 милиона

Нека всеки да чуе, че липсата на правителство ни излиза много скъпо и за това е виновен Румен Радев

Радев не ти е виновен, виновни са плиткоумните избиратели за Бойко и Слави.

Защо Радев? Като сте искали да управлявате, да ви бяха избрали и да управлявате.

Защото протестърите искаха правителство на Радев

Да се знае и повтаря Новите партии струват на българите над половин милиард за избори

Разсипници! С тези пари можеше да се увеличат пенсите на инвалидите

Бъркаш ако искаха да увеличат пенсиите на инвалидите щяха да гонправят за 12г. щяха да идат по смекти на Пеевски , олигархията и калинките.

И кво стана с партиите на протеста? Омазаха се лекичко и сега е наред новия Месия - Кирил. Да не се окаже и той като Хр. Иванов и Славчо - въздух под налягане?

Стана , че ГЕРБ , ДПС , патериците калинките и олигархията им ще видят власт през крив макарон .

Радев ни предаде

Нека всеки да чуе, че липсата на правителство ни излиза много скъпо

Чалгопитеците и комундетата от всички цветове не осъзнават,че запалиха къщата,за да изгорят бълхата

Новите партии струват на българите над половин милиард за избори