Мария Габриел ще обсъжда в Брюксел ПВУ, Шенген и еврозоната

Вицепремиерът и външен министър ще има срещи съсъ свои доскорошни колеги, лидери на Европейската комисия

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел ще обсъжда в Брюксел ПВУ, Шенген и еврозоната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко Ала бала с Радев и хоп -готово - всичко е възможно!

Оставка!

Хора вие нерзбрахте ли ,че тези ,ще ни унищожат с подписи те си по плана за устойчивост,еврозона, и нетърпението да се работи с Укритие.Този план е краят на българското село,централи,и заводи.Няма да има нищо нито месо нито зеленчуци.Семейни ценности,религия Защо гласувахме за унищожението си?

Не става нашето.....

Ша въвеждаме еврото....

Пак тичаме на Запад

Кои сте вие, които тичате? То Мара си е на запад от край време.

Ми тя жена ти е на Запад, нали я клатят турските тираджии по магистралите!? Ко се жалваш, ибрик смръдлив?

Габриел в Брюксел, не в Москве

За това избяга в Брюксел.

Бахти тъпото парче.Светът се нуждае спешно прочисване от хлебарките сложени на видни постове и геноцид на педофилските чифути

Защо 20 години Нидерландия не подкрепя влизането на България и Румъния в Шенген и защо към днешна дата се съгласи Румъния и Хърватия да се присъединят към безвизивото Шенгенско пространство, но блокира приемането на България? Защо Нидерландия е последната страна, която се противопоставя на членството ни? Причината не е политическа, а чисто икономическа – Ротердам! Ротердамското пристанище е третото по големина в света след тези на Шанхай и Сингапур. То е и най-голямото пристанище в Европейския съюз с 345,8 милиона тона преминали товари през 2021 г. и е достъпно за кораби с голяма водоизместимост. Имено там акостират корабита със стоки от Китай за Европа и осигурява поминък на половината от 600 000 хилядното население на града и формира голяма част о БВП на Нидерландия. Ако китайските стоки се разтоварват в Пирея или Солун в Гърция, китайците ще хвърлят капи от радост, а в Ротердам дори и китайска джонка няма да акостира, с което загубите на кралство Нидерландия ще бъдат огромно. Затова те правят всичко възможно този неизбежен момент да се отсрочи максимално, въптеки че китайците взеха пристанището на Пирея за 50 на концесия и същото смятат да направят и за пристанището в Солун. Какво ги бърка нидерладците влизането на България в Шенген? Много просто - изпълняването на шенгенските правила означава премахване на граничния контрол с другите страни-членки и влизането на стоки и хора безпрепятствено, без митнически проверки в ЕС. За да се случи това, днес пречат България и Румъния и най-вече България, а Хърватия изобщо не е проблем. Затова Хърватия бе приета на 01.01.023 г. за член на Шенгенското пространство, но Румъния и България все още престояват в чакалнята. В скоро време и Румъния ще бъде допусната и САМО България ще остане ОТВЪН за да пази статуквото и интересите на Нидерландия. Стане ли България член на Шенген, китайските стоки за Европа тръгват директно от Пирея и Солун и пристанището на Ротердам отива на кино, а Нидерландия се прощава завинаги с огромен финансов ресурс. Ето затова са всичките нидерландски обструкции спрямо България за членството и в Шенген. Защо обаче нашите евроатлантически партньори си трайкат и не ни съдестват. Много просто – защото не сме от ТЕХНИТЕ! Защото на НАТО им е необходима ТЕРИТОРИЯТА ни, но не и икономиката и просперитета ни!!!!

Много просто, защото решението не е в техните ръце. Както сам спомена пристанището е купено отдавна. Китайските търговци избират с кой да търгуват а пристанището в Гърция дава съвсем други алтернативи и за превоз към страни в Африка. Да не говрим че расизмът в Либия и Египет към християните и Българите доведе до скандала с Боклука и медиците ни в Либия. Ние като страна не може да дадем да на този проект просто защото няма препоставки тези огромни грешки и липси в националнато ни съзнание, липса на мнение и редовен отговор и мъченията които тези хора изтърпяха заради финансови интереси. Да печелившо е пристанището в одрин и когато тези етноси могат да търгуват с ефтините стоки от Китай ще овеличи иконимиката. Но това е против икономическите санкции на САЩ към Китай. Отказът на Банката да овеличът Външният им Дълг ще колабира допълнително тяхната икономика. Докато ИМА конфликт там златната гъска трябва да си седи на мстото. Те трябва сами да изгладят търканията си. А не да имаме Украйна 2 в която всички тези виновници си топят четките и перът ризките. Има много за приказване но малко се върши в действителснот. Ние засега сме провала. Все още нямаме правителство и проповядваме разум на тъпаците от ЕС а не политика на което всички им харесва.

Защо най-напред ни приеха в НАТО, а след това В ЕС? Същото беше и с другите източноевропейски държави. Отговорът е много прост. Защото за Сатанинските Афроамерикански Щати е важна ТЕРИТОРИЯТА, върху която да пръкнат новите си воени бази, колкото се може по-близо до Русия, които достигат днес почти 800! А ЕС хич не ги интересува или както чистосърдечно се изрази една помилвана ПУЙКА: "Фък дъ ЕУ"!!!! А Кралство Нидерландия, едно от основателите на първообраза на ЕС, наречен БЕНЕЛЮКС, ще претърпи огромни финансови загуби от влизането ни в Шенген и затова вече 20 години се противопоставят. Защо? Защото най-голямото пристанище на Европа и трето в света РОТЕРДАМ ще се лиши от огромния брой кораби, каращи за Европата китайските стоки. Практичните китайци отдавна мечтаят стоката им да се разтоварва в Гърция и от там - кеф ти Русия и Украйна, кеф ти Чехия и Полша, кеф ти Австрия и Унгария. Дори китайци предвидливо взеха на 50 годишна концесия пристанището в Пирея и се готвят за същото и за Солун – само да влезем ние и румънците в Шенген и да се отпушат границите. Щото къде е Солун - къде е Ротердам? Обаче години наред Консолидираният Запад нищо не прави по въпроса, понеже къде са интересите на някаква си България, къде са интересите на кралство Нидерландия? За да се случи това (влизане в Шенген), трябва МНОГО ЯКА ПРИЧИНА, угодна на САЩ! А тя е следната: Да хвърлим една една гола кука на балъците в България и Румъния, а те с хляб и сол да дадат свои войници за оголващият се украински фронт! Защото Западните общества не са съгласни и са мого чувствителни, когато им връщат войниците в черни полиетиленови чували. Затова, братя българи, спомнете си, че Вергилий не случайно е казал: «Timeo Danaos et dona ferentes» или «Не вярвайте на данайците, дори и тогава, когато ви правят подаръци!» Защото дори и децата знаят баснята за лисицата, сиренцето и глупавата врана!

Браво! Колко работа върши тази жена!

Абе гадове, стига сте плюли, не можете ли да бъдете нормални хора?

Нов еврокомисар - мустакатата Ленка, има заложби и таланти и може да е полезна

Каква гнусна лъжа само ! Щяла да отиде в, забележете, не Брюксел, не в Евро парламент или други такива простотии, ами в "Кралство Белгия" ?!?! Това като че ли е частно посещение в това кралство, но наши, държавни разноски ! Като си спомним, че мъжът й и тя е от там, всъщност тя си отива у тях. На държавни разноски. Това, с кой какво щяла да си бъбри, са само лъжи и нищо друго.

ЧАС ПО-СКОРО ДА БЪДЕ МАХНАТА ОТ ВЛАСТТА И БЪЛГАРИЯ!! ИНАЧЕ ЩЕ НИ ЗАЛИЧАТ КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА !! ДОШЛО Е ВРЕМЕ ЗА ВЪЗРОЖДЕНСКИТЕ ПЕСНИ ! БОЯТ НАСТАНА! БИЙТЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ ВРАЖА ПОРОДА!!

Щяла да се среща. И може би ще обсъжда, докато стане ясно, че само си се среща. Тя не знае как и какво ще обсъжда, защото до сега е свикнала само да изпълнява, каквото ѝ се нарежда.

Обсъждали ПВУ - че ние не искаме да изпълним ангажиментите по ПВУ пък искаме пари. Шенген няма да ни приемат, а за Еврозоната трябва да се проведе референдум. Значи напразно е харчила 2 кила пари за пътуването си и срещите си.

Махайте веднага областните управители мекерета

Пак ще се разхожда за сметка на държавицата ни тази кранта ! То не беше лапане ! Хиляда усти да има и 1 000 000 гъзове пак няма да и стигнат на тази кобила грозна, проста, гадна , отвратителна гадина ! Махай се ! И от дир продължават да пишат за този изрод !

Нашият зам.мин.председател не може да изтрае и месец в България и хукна да си развява задника в Европа. Да си види мъжлето и детето за държавна сметка. Използвачка до дупка, но всичко и минава.

С шал се опитала да скрие причината за брак с франсето.... Неуспешно.

Първият говорещ кон. Грозна, безхаберна и безродна.

Марчето. На какъв език ще обсъжда? Английски не говори, френският и бил бейсик, Тази е спала осем години като еврокомисар. Какво се очаква да направи сега?

ПВУ - план ясно ,но то скоро няма да има какво да въстановяват ,камо ли да устоичават !

Не си разбрал приятелю. ПВУ - план за възстановяване на Усрайна...

ще ходи в Брюксел.Миче, нищо не им казвай!Дръж ги в напрежение.

Ще влезнем, където искат и без да отговаряме на каквито и да е изисквания. За Нато изисканията бяха да си ликвидираме армията, защото идва вечния мир.

Няма да е лошо да обсъди и ниския жизнен стандарт,беднотията и пластмасовите храни по веригите

И тая на инструктаж.

На Винету овчицата проста .

А Габриелът научи ли се най-после как да си включва служебния лаптоп?? :-))))))))

Има нещо тъжно в погледа на тази пожертвана в името на партийното оцеляване, калинка, която така и няма да дочака да стане премиер на правителство, което ще съществува след местните избори.

Няма да съществува...

Миче!

мъдете на Винету и се качвай на Парапета Калинке проста!

Не е правила за България, а сега се скри в Брюксел, след ойдурмата за т.н. правителство за спасяване на мутрата Борисов.

Какво има да се обсъжда, то "умното" Кире вече ги обсъди тези теми с кака Урсула и би барабана

Какви титли само - ВЪРХОВНИЯ представител на ЕС по външната политика и сигурността... това като някоя титла на извънземно с големи очи от StarWars, където се събираха на междугалактически асамблеи и само пиукаше вместо говор.

Шенген е на 100 % сигурен . България ще е приета през есента . Марийчето няма какво да преговаря . Така пише у нашия вестник

Какво е ПВУ?Ега си журналистиката

План за възстановяване и устойчивост

Шс обсъждаш кат мине референдума. Праиш са на луда ма не си познала. Евро може само да носиш рекет на тея у еврокомисията. Те затва ЕНП са насраха кат дойде Гешо да не ги друсне в ефир.

Габриел ще спаси България! Ванга каза: Жена ще спаси България!

По телевизора така ли казаха? Ебаси заблудената повърня :)))

То си заблудена повърня!

Не, ти си ;)

Напиши го още 100 пъти, няма да стане вярно, само ти - по-тъпа :)

То си 100 пъти по-тъпа!

Първо трябва да се изруси. Защото баба Ванга е казала - руса жена.

Баба Ванга си знае работата, боята не е проблем, но ти си тъп!

То това нещо повече мяза на траверса .

Русата жена може да е Елена Поптодорова. И двете са с еднакви ценности и морал.

Гаргамел не е жена а травестит.

Браво! Габриел - само така!

единственото предимство за Мара от Хаджидимово - омъжена за французин. Мечтата на всички български провинциалистки. До кога ли?

Ти си провинциалистка женена за французин!

Франсетата взимат само дълбоки гърла. Не знам защо :)))))

Браво! Габриел - само така!

Габриел ще спаси България! Ванга каза: Жена ще спаси България!

Тази освен плетки няма капацитет да обсъжда нищо друго !

Ти си тъп плетач на чорапи!

Плетки на една кука ли ?

Габриел ще спаси България! Ванга каза: Жена ще спаси България!

Браво Габриел! Това е бъдещето на България!

Това правителство е хиляда пъти по-добре от служебните правителства със съмнителна селекция!!

Служебните правителства бяха не просто загубено време за България, а вървене назад. Ако продължава така, може да стане и по-зле! На следващите избори ни трябва силен продемократичен избор! По-далеч от диктатурата и източното мракобесие! За да я има България!

България скоро беше под руско робство и ако ме се озапти простащината и продажността на руските подлоги ще се повтори!