Мария Габриел с идея за каталог на европейските филми, в Кан я одобриха

Това е ключово условие за получаване на ползи от технологичната революция, заяви българският еврокомисар

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел с идея за каталог на европейските филми, в Кан я одобриха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още една калинка на Бойко.

Титква до тиква, калинка до калинка.......!

Джендъра жираф Мария Габриел

Нашата Мария не спира да ни удивлява. Достоен продължител на делото на Росен Плевнелиев, тя непрекъснато ни изненадва със своите таланти в най разнообразни области от цифровите технологии до киноизкуството.

Тая кака, първо да съдейства и лобира за каталог на българските филми и тогава да предлага каталог на европейското, защото има бг филми, коитовече са забравени, а стойността, която носят е заменена с „европейската„. Нашата култура, изобщо, като цяло я унищожиха, такива, като тази госпожа, а сега се напинят и се мазнят, на тия, които ценят, „различните„.......

Тоя сушен жираф като го видя и нещо в мене се преобръща, оттам нататък да чета какви глупости бръщолеви нямам сили.

Тази Марийка е направо уникат... "бижу". Няма дивомер на тоя свят дето не може да го строши. Учена и умна жена . Професията и е "Знае английски". Формалната и професия де, за другата, .....Аре ще премълча.

и на царицата и на магарицата и на помакинята,все тая

Поредния регистър! Тая въвежда българския почин да се прави регистър на де що има у Европата....за едно пари. Браво,браво! Сега остава да се направи регистър на регистрите.... Гениално! Явно до тук стига представата на мацката за ИТ напредък и развитие,пардон -манифест. Боже,колко мъка има на тоя свят!

Хаха, у наше село когато нема как да се окрадат едни ИТ пари се правят регистри. Габриел го изнесе на европейско ниво и го нарече каталог. Евала! И ние сме дали нещо на света.

Тая освен глупости друго може ли да измисли.

Боже , тия хрантутници с какви глупости се занимават, само и самп да бележат дейност и някой друг бонус...а истинските проблеми се игнорират...Европа

А регистрите на фирмите какво са? Каквото да каже Марийка - все чупи рекордите по ...

глобалистка, дето иска всеки в интернет да е регистриран, та да може милиционерите да го приберат ако каже нещо против властта, що не се... ???

Манифести...Технологични революции... Маммма-мия!

Много мъка!

Усвои навика да се хили като говори.

Тая не спря да бълва глупости ...

Мара Неделчева не ви ли напомня Меглена Пръмова? Нещо освен вехто клише да е казала? Да е свършила нещо, макар и в един работен ден? Надявам се да не е толкова опасна, колкото безмозъчна.

Моме, моме, резултат си на новото, чеп за зеле не става от теб.

IMDB какво е според теб , Мария …. ?!

и процесор в Ониверситета, леко невалиден с натурален акт.. Сите патища водат у Рим са казале оние и квото да ви гоорат, стаа дума за паре!Народо болен изперкал ептен и гладен, тие че си играат на филми и каталогове. Що не земат да расодат оня Юнкерс и таа Макарони ли бе, Мандарини ли, Мулерини ли, по крайните квартали, а? Одма че ни изгонат от Съюзо като видат мизериата, трънаците и мръсотиата.Да жиее револуцята на мара Гаргамел!

Един каталог на вагиналните ѝ проблеми би бил по-полезен за здравословното състояние на европичовете!!!Да оралните, башка!!!