Мария Габриел: Отваряме нова страница в сътрудничеството между висшите учебни заведения в Европа

Българският еврокомисар Мария Габриел представи в Брюксел десет пилотни проекта по "Еразъм +"

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел: Отваряме нова страница в сътрудничеството между висшите учебни заведения в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мършоо грозна герберска я се еби у устата грозен миндил...

Това е курешка от кокошка изискано през обедно юлски горещини.Мерише отдалеч

Ако и европейското образование стане като бг висшето, по добре още сега да закриват ЕС.

отворила си си широко задните бузи, пачавра безродна

Пак ли местиш въздуха?

твари отглеждат хората. Дайте им по една лопата да прекопаят нещо, че поне 1 милионна от парите си да изкарат с честен труд.

Що трябва да ни информирате постоянно за тая нищоправеща брюкселска калинка?

Това момиче е пример, как човек трябва да си вярва до край... Каквото и да става...:)

дори да изпадне в депресия от безмислено то си съществувание.

Животът я омъжи за един французин-политик - Бай Габриел (нерегистриран) Очевидно си пада по жирафи. И те така... Иначе си е чиста българска. Посредствена женица от Горна Джумая.

от Неврокоп е!

Дееееебъъъааа и Урсулата. Той ако роди ще е през аспухя!

а на нея пише: Закривай ЕС!

Има няколко мисирки и папуняка от личната котерия на ББ , които от обикновени сульовци се превърнаха в законосъобразни милионери без да са направили нещо полезно за съотечествениците си .От другите партии също ги има- бе се пе то и де пе се то..Между другото- известно ли ви е ,че евродепутатите получават големите заплати, бонуси и други опции за сметка на нашите евро пари?Файдата от тях е никаква, само зян!

Умишлено или не, пропуснал си мекерета като Бойкикев, Кирчо и Кокорчо. Които получават милиони от задокеанските си господари, за да защитават интересите им...

Поднасям извиненията си! Прав си! Даже и радан съм пропуснал....

Мария, пак ли сте Вие Габриел? Всяка седмица по статийка. Браво. За съжаление за мен сте УВОЛНЕНА, не ставата за тази работа.

Собственик съм на голяма ИТ фирма (250 човека). Наемам единствено такива без 'висше'. Тия 'учените' където и да са завършили и чеп за зеле не става от тях - най-големите некадърници, а са с най-големите претенции. Имам чувството, че само малоуминици ги завършват тея университети. Или пък системата ги прави такива - незнам. Идвали са и професори, доценти, преподаватели разни да кандидатстват при мене - нито един не можа да си направи тестовите задачи, иначе са големи философи, но са клоуни в моите очи. От 30 годишния ми опит мога да споделя, че самоуките в нашия бранш са най-успешни и перспективни. И дипломата по-скоро пречи отколкото да помага. Иначе и аз имам 'висше', но съжалявам за изгубените 5год. не ми е помогнало по никакъв начин, даже напротив. Хубава ви вечер и се замислете над това което ви казвам !

Потвърждавам - след 5г образование, всичко, което ползвам в работата си, съм научил сам, въпреки университета, а не благодарение на програмата ми.

Като те чета не завиждам на твоите работници, кажи кой си, за да знам да не кандидатствам. Чуя ли българска фирма обикновено бягам със 100, после HRите ме търсят с месеци.

Има нещо вярно. Особено когато над половината доходи идват от проекти в България.

Какво стана с 3-те милиарда дръвчета ? Гризнахме ги май !

Браво на Габриел. Върши работа. Всички от ГЕРБ в европарламента вършат работа. А комунистическата разпоретина и боклук Еуглена Йончева само с интриги се занимава

Севдо, ти ли си ма?

М. Габирел: "Очаквам от тях интензивна работа, за да развием транснационалното сътрудничество, основано на СПОДЕЛЕНИ ЦЕННОСТИ и носещо ползи както на студентите, така и на преподавателите и работещите в университетите " Дираджии, какво ви издразни в СПОДЕЛЕНИТЕ ЦЕННОСТИ, та изтрихте коментара ми?! Поне ЧЕТЕТЕ статиите си, ПРЕДИ ДА ТРИЕТЕ!

Трудно ще намерим по-безплезна от тази мисирка.

Защо българските ВУЗ продължават да си стоят в изолатора и с несъвместими програми и кредитни ситеми?

Работим активно за съсипването на България

Ура..., хайде пак да я изберем! И малката 'учка за компания. Ето кой ще опреави бакиите на ЕС!!!

За университетите е най-важно да успеят да реализират випусниците си. Бас държа че силните университети ще продължат да си издават дипломите, а тази общоевропейска ще е притурка, нещо като зелената карта за гражданска отговорност. Можеш ли само със зелена карта да караш? Същото ще бъде и с тези дипломи. Държавните служители ще могат да кандидатстват за работа с общата диплома, но ние знаем че там отиват тези които не могат (или ги мързи) да се реализират в частния сектор за по-високи заплати.

Тази кранта се появи

Тоя щъркел още ли се изявява?

Значи Югозападния в Благоевград Мара ще го чифтосва с Оксфордския университет?

Спрете да раздавате пари за глупости и фондации бе евродебили, дрогират децата от сутрин до вечер, надуват балоните с райски газ и никои нищо не прави.

Тоя герберски трън, каквото и да пробва все кухи му излизат проектите. Боко я е пратил.. важното е кюлче да има за него.

неокастрена.

пилотни проекта по "Еразъм +" А аз като я гледах и прочетох по Оргазъм .....

Щом като мислиш за това, под статия за конкретния €комисар и неговите послания, яко си го закъсал брат!

Не знам как се получава, но тази жена каквото и нищоправене да рекламира , винаги ми става неприятно.

от калинките на Борисов

Европа и целия свят се напълни догоре с такива кухи лейки като тая безмозъчна пача на снимката - Урсули, Мурсули, Anal Ленки, мустакати Ленки, Лиз Тръски, Десита, Цачки, Цецки, Мецки, Бъчварки, Масларки, Корнели, Нансипелосита, Габриелки и всякаква подобна малоумна сган, дето на 2 магарета сламата не може да раздели!

Тази само Шмърка , насам , натам ! Омръзна на Хората с Нищоправене за България ! УВОЛНЕНА !

Майсторка на плямпане на клишета, станала е еврокомисар чрез измама. Изключително неприятна личност.

Тая пача ша са радва да обезкърви България

По-полезна ще си ако излезеш лично да засадиш някое друго дърво. И без друго нищо не вършиш.

таз женица дали работи нещо

Работи усилено за намаляване на раждаемостта по поръчка на върколаците от WEF