Мария Габриел: Качеството на инвестициите е основната цел на лабораторията за инвестиции в образованието

Създателите на политики и заинтересованите страни на национално и регионално ниво ще имат възможност да обменят практики и опит и споделят информация чрез съвместни дейности

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел: Качеството на инвестициите е основната цел на лабораторията за инвестиции в образованието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая десетилетия си изкара като клатикрацка на наш гръб и продължава да си пробутва поредните глупости,,, Незнаех че и инвестициите се създават по ''лаборатории'' ама щом тази ''умница'' го ръси трябва и да каже какво още правят десетилетия из реалните лаборатории създаващи ''лекарства'' и отрови ...

"Качеството на инвестициите е основната цел на лабораторията за инвестиции в образованието" --> Когато искаш да се направиш на умен, но уви не се получава.

Сладко докато може

Какво качество на инвестициите от еврозелките? Ето един пример с две статии през 7 дни в дир. Първата- ЕС иска заради фреона да забрани климатиците и термопомпите. Втората- ЕС дава финансиране за термопомпи и климатици. Кой с всичкия си налива пари в нещо, което обмисля скоро да забрани да се ползва? Нали всичко изхарчено просто отива на вятъра? 10.11.2022 https://m.dir.bg/business/energien-pazar/borbata-na-es-s-fluor-sadarzhashtite-gazove-se-sblaska-s-neochakvan-sapernik-termopompite-i-klimatitsite 17.11.2022 https://m.dir.bg/dnes/dir-podcast/bezvazmezdno-finansirane-za-fotovoltaitsi-i-termopompi-shte-se-vazpolzvate-li

Дрън дрън та пляс...

Пак ли се появи да разсмиваш с безсмислието си?

Май образование ще имаме само, ако спрат да наливат пари. Може би тогава калинките-чиновници, учителите часпромаджии, писачите и издателите на учебници ще си намерят друго поприще и училищата ще се върнат към скромното си съществувание и ще осъществят мисията си за разпостранение на знания.

На тези хора само парите са им в главите и как да си ги пъхнат в джоба. Иновации, инвестиции, бля-бля и накрая парите усвоени, учениците необразовани, изгърбени, с откраднато детство.

И 170 милиарда да даде ЕС пак нищо няма да стане. Не става само с пари, трябва и акъл... Дигиталната патка пак е процес на търсене на усвоители

Само дето и тези милиарди ги ''дават'' виртуално за да има такива като тази да си уреждат живота безпроблемно...

Такива "мъдреци" като въпросната дама свалиха нивото на европейския съюз до това на съветския съюз от 1988.

Не и разбирам много какво точно казва, но ще има ли кюмюр за зимата, да не мръзнат децата и ако може да оправят на втория етаж дограмата, че се е изметнала и вее? Лабаратория може в дъното на физкултурния салон да се направи, то и без това покрива тече, скоро ще стане басейн. Аз съм "за" лабаратории по училищата. Ще се ходи ли по чужбина от нас, даскалите или пак само директорката ще иде с шефката по образованието от общината в Ямбол? Ако и тая година не стане да ида, аз се пенсионирам през март 23-та.

по-лошото е, че и тя не разбира какво иска да каже. Аман от кухи клишета

До кога ще ни диосаждате с глупотевините на тази скумрия!?

Мислят си, че не се забавляваме достатъчно.

Плиткоумни гербери. Примати

Тая не беше ли острие на джипкаджията? Ползата е същата като ползата от ПКП-то ... Трагедия след трагедия

Да го духаш куха гербаджийска лейка

Единствената полза от тази е че може да превърне храната в тор с която земеделците да обогатяват нивите та да растат големи тикви. Като Мария. Само, жалко за храната.

Мария, отново ли сте тук Габриел, скоро пак Ви попържваха, сега пак. Как беше днес- обяд фоа гра, мус ала брюкселин, чаша червено божоле, кафенце, десертче, усмивки и лиготене. Преглед на златната карта , дали парите са в ред- да , наред е всичко. Бърз преглед на покупките за празниците- всичко наред. Нещата не отиват на добре!!!

Това нещо говори така както и изглежда като Г..З ,амато при Крадливия макак Боци ги вземат прости,алчни,нагли и корумпирани само да са верни на вожда!

Имаш право.

Дрън -дрън футболистите по-платени от професорите,тираджиите по платени от докторите.

Коя беше???

Тая е дето ти пасе парите.

Празни думи...

Такова безсмислено заглавие не съм чел.

ох марее ох котьо

'Другарката габриел, която живее в измисления свят на брюкселските мутанти - дебили.' Уникална реплика г-н поета с китарата. Чест и почитания ;)

Едно изречение напълно изпразнено от съдържание! Няколко думи в стилистиката - 'доброто е добро, защото е добро и трябва да бъде добро'.

НЕчовечки отпадък - това е кадърът на тиквата банкянския мъдрец. Събра всички калинки и ни ги натресе да ги хрантутиме и да НИ крадат безсрамно.

ето и педерасчето дето трие просто доказва за пореден път, че свободата на словото е само химера в тая диктатура на дебилните психопати. Бог с нас

да преведем от новоговора на нищоправците, търтеи, търтейки и търтетретополови изроди. ето: едно време беше така: другарят иванов се обажда на другаря петров и му вика: "знаеш ли, петров. тука имам едно много наше, свестно момче. щи го пратя. мож ли му уреди нещо.. там... нали?". другаря петров се замисля и казва: "абе сега нямаме нищо, но ще отворим едно ново отделче за изследването на акнето при октоподите. тъкмо и аз имам тука две момичета. ще станат шефки на подотдели". това каза в превод другарката габриел, която живее в измисления свят на брюкселските мутанти - дебили. но като гледам мъжо ѝ на тая и си викам, че трябва има големо чувство за хумор. Бог с нас

Такива големи глупости само ние, кадрите на ГЕРБ можем да ги говорим.

Тази ако наистина е казала заглавието на статията ви...., нямам думи. Е, и тя трябва нещо да работи, но е с високи претенции, а не може да се осъзнае, колко е безумна и безполезна. Цялата нейна работа е: говоря глупости, за да усвоя едни пари и да остане и за мен.

Уникално тъпа патка! По-безмислено и объркано изказване трудно може да се постигне! Но те, псевдоеврочиновниците по принцип са такива!

Тази абсолютно безполезна личност за какви инвестиции говори. Я първо им дайте пари да имат ток и отопление през зимата. А тази глупачка просто да се скрие и да не си показва наглата физиономия.

Абе работи нещо тая жена, ама и тя не знае точно какво.

ТАЯ Е ОТВРАТИТЕЛНА, БЕ, ГНУС СТРАШНА

точно тая всеки ден по една платена с европейски пари статия в ди ра , па дарявайте ги поне , за сирачетата !

КРАТЪК ЕВРОРЕЧНИК еврокомисар = чиновник, който срещу 30 000 евро на месец прелива "от пусто в празно", чете пъти доклади, говори без да казва нищо смислено и ходи по конференции и софри без полза за никого в ЕС. С две думи - "безполезен тулуп"!

боже слез и си прибери вересиите

Тая кукувица я пере яко съчмата, най-големия успех в живота й е че има дете от зам. прецеделя на Европейаската Нарофна Партия

Нищоправещата, пак е в топ "новиите"

МАРИЙКА ОТ ХАРЖИДИМОВО, БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

Ако глупостта имаше крила, тази щеше да литне като гълъбица.

те сички намазани кифли у Брюксела такива

Тя лети, явно на нейната глупост са поникнали крилца

платени статийки на тема габриеломор .

Тая чува ли се какво е говорила НЕ разбираемо за народа НАЛИ води народна Българска политика кви са тея думи.

Тази се скъса от. Нищоправене ! Лапа си по 44 хиляди Евраци всеки месец и я боли П.. за нас Българите ! Инвестиций , ням такова нещо и Народа бяга в богатите страни с Закони !

няма да говорите лошо за жените че ще кажа на марето да ви напляска по дуупетата както деса плеска плефню

Мале тая гербова подлога е толкова отвратителна такава подмазвачка с такъв план като комсомолски секретар докара на артистичен в погледа изобщо пълна отврат

Няма ли кой да я гръмне тази тъпа овца, че да не се мъчи ?

"Качеството на инвестициите е основната цел на лабораторията за инвестиции в образованието"??? Какво ЗНАЧИ това? Говоря български вече 50+ године и нямам представа какво се казва в това "изречение"? ПОМОЩ!

аз си го превеждам: ще се следят дали парите отиват при нашите хора демек това е мерене на качество

Вуте

да ви обясня хавата Голям глад ни чака с тези инициативи ще станем гладни като африканци но ще работим като от бангладеш

надминаха едновремешните в пъти! А някога си мислех, че ония са тъпанари...