Сравниха убийството на Андреа със зверствата в Русе и Сотиря, подбудите били животински

"Начинът на извършване говори за профил на социопат", каза главният прокурор Иван Гешев

Обратно в новината

Коментари - Сравниха убийството на Андреа със зверствата в Русе и Сотиря, подбудите били животински | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Решил да поговори малко пред камерите, да симулира някаква работа ...

животно не може да извърши нещо такова, само ЧОВЕК

Е какви да са-циганин с 1 клас

Ами животните имат животински подбуди. Въпросът е защо държавата ги оставя да скитат свободно, а не ги държи в клетки. А, да, не закачаме електората. Забравих.

Добър анализ, но защо осветлението и видеонаблюдението вървят след убийствата?

Значи може заради 10 болни прасета да избиваме десетки хиляди здрави, а не можем да отсеем мозъчно увредените хуманоиди и да ги подложим на дефенестрация.

Милиционерите за какво им плащаме? Да правят седянки и да броят жертвите??????????

Само аз ли смятам, че за животински подбуди несъвместими с разума на хомосапиенс ЖИВОТНИТЕ трябва да мъбад хуманно умъртвени?

Не познавам животно да изнасили и после да убие женска? Това е поведение на циганин, не ром, а циганин!

Колко много празни приказки...”превантивни мерки”, “образование”, “ координация”. Вярваме ли си че това ще ограничи циганската престъпност? Аз лично не. В селата и малките населени места тя е повсеместна. Да, не стават всеки ден подобни жестокости, но кражби и грабежите нямат изброяване. Не се търпи вече...

А, бе откога главният прокурор обикаля като лазарка по местопрестъпленията заедно с другия съмнителен тип - министър на вътрешните работи. Нещо са се слепили като сиамски близнаци. Нали работата на "милиционерите" е да ходят, да разследват, да събират улики и чак тогава материалите да отидат в прокуратурата? Или... нещо не можем да се разделим с милиционерския манталитет, а и пиарче да си правим, да ни гледат колкото се може повече... Също като премиера си - напред-назад с джип-ката, да ни видят.

Защо си изтървал СДБ-Десни демократи-Реформатори-Дабългария-Зелени талибани и т.н.?! Та реформаторите влязоха с гласовете на хасковските и ямболските цигани. Виж протоколите от изборите!

Непълнолетен бил,ама има акъл да изнасилва,краде,коли,пребива с камъни,да шофира дори,иначе бил непълнолетен... Пак ще му се размине на изверга с по малка присъда. Явно Наказателния ни кодекс е бливоч,щом защитава такива изверги!

Изрод! Като почти всички ц...ни....!Злобни, нисши същества, които се защитават и търсят и знаят правата си.не учат, свикнали само да крадат и убоиват.Изключително ми е мъчно за това момиче, починало по този ужасен начин от ръцето на този изверг.Дано , получи наказанието си...не знам как растат , как живеят такива хора, но е страшно.

В тоя няма нищо животинско в него. Животните правят каквото правят за да оцелеят в Природата. Тоя си е ТИПИЧЕН ГЕНЕТИЧЕН отпадък, който трябва да се третира както се третират прасетата с т.нар. ЧУМА.

Богомолката, само че мъжкият пада в жертва!

Лицето е непълнолетно - следователно ще има смекчена присъда. Най-вероятно ще бъде осъден на 20 години лишаване от свобода, като след 13-14 години ще бъде пуснат от затвора. Тогава той ще бъде на около 30 години, още по-деградирал и готов да изнасилва и убива отново...

Мили мои политици, Така и така сте в село Галиче. Просто се огледайте около себе си. Картината е толкова жалка и страшна, сякаш току що е свършила Първата световна война...Руини, боклуци и мизерия. Ето това е истинската България, която вие и такива като вас мъдро и вещо управлявате вече 30 години... Просто не знам с какви очи се изправяте пред народа и отчитате успех след успех в управлението. Всъщност ситуацията е повече от страшна и вие или сте прекалено тъпи или прекалено нагли за да не я виждате или да не искате да я видите.

Само дето не съм чувал лъв да изнасили антиропа след като я убие..... Аз имам въпрос: Три подобни зверства стават за по малко от година с едни и същи артисти. Неграмотни октавени сами без надзор цигани. Това си има профил и се тарича копикет! Трябват държавнически мерки за да се прекрати иначе ще продължи и ще става по нагло.... Трябва да се респектират тия полуживотни и да им се намери тежък физически труд в бакърените фабрики та да нямат сила след работа да гледат....

Животински са, защото са извършени от абсолютно животно, а не човек. Лошото е, че поради бездействието на полиция, политици и калпава съдебна система България се напълни с подобни примитивни диви животни!!! Искам от журналистите да питат постоянно какви мерки ще се предприемат, за да се сложи под контрол популацията на животните!!! Предлагам да се започне със: - спиране на всякакви помощи към цялата популация на животните, които само паразитират на наш гръб, без да носят и една стотинка полза на обществото. - задължителен труд в трудови лагери, поне 5 дни в седмицата, на пълен работен ден. - затваряне на животните в охраняеми резервати, за да не причиняват повече вреди на обществото. - отмяна на правата им за гласуване поради неграмотност, криминални прояви и неполагане на труд. - забрана да ползват здравни услуги, ако нямат здравни осигуровки. Да се лекуват сами или само в специални места. - отнемане на "шофьорските" им книжки или поне минаване на повторен изпит в специални служби.

Симпатизирам на прасетата, нямат вина, че са се зарази ли с чума или, че са прасета! Но, човек да изнасили разбирам, но защо я уби бе! Няма ли някой полицай да му трепне показалеца, когато е на мерник?

Чакайте сега... През 2015 година приключи "десетилетието на ромското включване". Това беше инициатива, подета, организирана и частично финансирана от НПО-тата на Сорос и беше проведена. В тази програма се наляха стотици милиони. Както обикновено, Сорос получи повече, отколкото даде... Така че след 2015-та ромите са "включени" и проблем с тях няма. Или нещо не съм разбрал?!

Колко години ще лежи зависи от съдиите. Те не могат да му дадат повече от това което е записано в закона Закона идва от Парламента Съдията трябва да го спази даже и да иска да му даде до живот

идиотски навик!

Кога Ще се вземат крути мерки за озаптяване на тази нечовешка сган, цигански паразити, нечовешка измет. Как може такава безчувственост и равнодушие от управляващите? И по новините слушам прокурор и разследващи с един тон и думи все едно правят разбор на селския пазар. Тези зверства продължават, насърчавани от безнаказаността. Непълнолетен бил мангала мръсен, а секс да прави може. По дяволите и мисълта ми не тече гладко от яд и безсилие.

Е, тук къде пише за хора (освен жертвата)?

До сега не съм виждал животно, което е хищник и което да има сексуален контакт след това. Хищника убива за да се нахрани или самозащита след като се почуства застрашено за живота си.

По малките градчета и селата е пълно с подобни изроди. Поведението им е олигофренско и гаменско. Полицията и общинските власти си пазят само заплатите.

Човек като погледне снимките на улиците, къщите, хората, после и като ги чуе - започва да го терзае въпроса - какво правя още в тази циганска кочина? Смрад, мръсотия, порутено, срутено, строено без мисъл, без план, няма улица, коли изоставени, комините димят на дрехи и пластмасови шишета, лъха на евтин алкохол. Хора с по 2,3 класа образование, без зъби, рошави, смачкани, омачкани, облечени в дрехи втора упоитреба, останали без мечти, без бъдеще...

Шилo

За съжаление, при голяма част от циганите еволюцията върви на обратно и те все повече се приближават към животните. От ден на ден става по-зле.

Толкова да се грижите за тях, а те да оскотяват все повече. Този е спрял да учи, за да работи може би?

Вече има и сравнителен рейтинг на престъпленията в страната, нещо като по-по-най. И разбира се некви ръсят мозък както всеки път, ама първо некой требва да умре, за да си размърдат задниците некои отговорни господа.

Дреме ми. Крадвам още някое милионче и дим да ме няма.

Ако беше животно, щеше. От много отдавна е време на някои двукраки да им се отнема статута на хора, заедно с правата. Човешките права са за хора, а не за недоразумения.

ние мислихме, че били алтуристични ....подбудите

Гешеф, събирай свитата, с която си на "наблюдение" в Галиче и хуквайте с мръсна газ към Варна - че там труповете са вече два и също чакат височайшото "наблюдение"... И ако в Галиче е действал социопат с "животински подбуди", какъв е профила на взривилия цял блок "от отчаяние"?!

Суджука ги отглежда , а Смешев ги пази. На туй нещу коя поред гавра му е?

Животинско, да. Какво да се очаква от цигански примати?! То това е обида и за приматите! Циганите са по-низши от животни! Ех, защо няма смъртно наказание...

Горския сигурно няма пари да си купи две еднакви обувки.

В случая и човек не е.

Абе, Гештапото - Вие сте толкова некомпетентни и малоумни, че извършвате "спецоперация срещу битовата престъпност". Я излезте от Холивудските си постановки и разпитайте по-старите - как тъй един квартален седеше без работа в такова село, а пък нямаше престъпност? Хората си оставяха къщите отключени, дори като излизаха?

Дълбоки прозрения на милиционерите.

Е кво толкова - нали и българите крадат и убиват, няма само циганите да са ви виновни а и не е политически коректно да се споменава етноса на престъпника...

Откриха топлата вода..ама нали не са заклали роднините на някой дупетат или политик начи нема страшно

Заради такива като теб трябва да се направи закон против расизъм и сеенето на омраза по нета. А този е българин

Сега ще стане същото като в случая с Виктория. Една седмица статии, разни експерти и психолози ще си мелят по медиите и... Ами това е. После ще има две три статии като почне делото и като произнесат присъдата. И така. До следващия път. Защото замислете се какво се промени след последния път? Премахнаха съкратената процедура при убийство. А нещо друго направи ли се? Не. Нищичко. Защо дадохме тези милиарди за самолети, а не за полицейски участъци по селата? Защо нашата войска дреме по казармите вместо да пази по селата? ЗАЩО ХОРАТА СА ОСТАВЕНИ КАТО ДИВЕЧ ДА БЪДАТ ИЗЯЖДАНИ ОТ ЗВЕРОВЕ? Господа политици, вас питаме. Отговаряйте ако обичате.

Има такива животни (видрите, например), но не там е въпросът. Въпросът е ние от кой вид сме и как искаме да живеем.

Животните не прерязват гърлата си!Пак се омаловажават нещата.Животните са част от природата,а политиците са техните израждания!

Това не е ли селото, където десетилетие дерибействаше "кметът" Ценко Чоков и приближените му? Иначе по въпроса с циганите - не само по слеата но и в големите градове циганският проблем се разраства лавинообразно и нещата са просто извън контрол. Въпреки че ходят на 2 крака, по голямата част от циганите са някакви човекоподобни маймуни без ценности, интелектуален потенциал, без никакъв шанс за що годе нормален живот в 21 век... ненужен и негоден материал Аз лично не видях за тия 30 години една политическа сила, кото да предложи поне ЕДНА адекватна мярка за справяне с циганския проблем - ограничаване на раждаемостта, срутване на незаконни гета, вкарване на децата в училище, програми за обучение на някакъв занаят или нещо подобно. Политиците са се затворили на жълтите павета, купуват самолети, въвеждат еврото, режат ленти, усвояват еврофондове и някакси с циганите хич не им се иска да се занимават (освен разбира се да ги почерпят предизборно)..

И на предишните убийства се говореше,какво ли не и пак си продължават зверствата на циганите! Не може да се спрат всички убийства,това е ясно,но може да се положат усилия те да намалеят и хората да не се страхуват. В 21-ви век в провинцията,че дори в големите градове вече нямаш никаква сигурност! Наказателния кодекс трябва да се промени на по строг най вече за такива престъпления! Такива,като тоя,ако знае,че след като изнасили и убие жертвата си ще бъде умъртвен или ще лежи до живот може и да се замислят дали да извършат престъплението. България се превърна в кочина,необразовани цигани колят и грабят без да мислят,мизерията е пълна,българите бягат от провинцията,защото алчните феодали милионери се правят на луди и не искат да плащат и нещата стават катастрофални!