Маринела Арабаджиева плаче в съда, върнаха я в ареста

Според магистратите, обвиняемата може да се лекува и в затворническата болница

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази ли имаше златна тоалетна или Банева?

С какво тази е различна от Банева, която е на свобода? Или не е платила на някой, защото другата трябва да е платила, за да я пуснат

Абе пуснете я да си харчи милионите в Монте Карло бе...живей и се на жената, а пък вие въжета, белезници, да не сме във средновековието!

ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ СА БОЛНИ... да се помолим за тях, а ортаците им владици да отслужат молебен.......

Ако има проблеми с кръвното по принцип и сега от стрес е съвсем нормално отново да й играе. Но хайде сега, нека един път има нормално решение на съда и то е да се лекува не в къщи, а в затворническата болница! Като има вариант да изпадне в кома, не предпочита ли да е в болница, а не в дома си. Поредните измишльотини. Да, плаче, а колко хора са плакали заради нея, това да си олигарх не значи да си пич, трябва да тъпчеш всички по пътя си.

Който и да е ,като попадне в новата среда на ограничена свобода изпада в стрес.И най коравите бандити като ги окаушиха се, оказа че са сериозно болни-кой кръвно,кой сърце един даже с патерици идваше в съда .Да се чудиш и маеш как са ръководили престъпни империи .Извода е един-всичи наши престъъпници са болни .Всичко ни е болно бе-и здравеопазването и правораздаването и ....а сега и един здрав престъпник нямаме Резил отвсякъде.

Горката, жива да я оплачеш! Ами, като пукнеш в затворническата килия, искрено ще ти съчувстваме, вервай ни!

Да споделя и успокоя госпожата, че от кръвно 90/60 не се умира, аз цял живот живея с това кръвно и си ми е екстра.

Това е абсолютна глупост! Сега нали малко са грабили та ще ни осъди да плащаме поредната глупост на магистратите ни! Да държат здраво мъжът и, жена му да се лекува тя не е интересна.

като обират държавата не им е лошо само затвор за тея това е

Да мре гадината, защо трябва да сме хуманни към престъпниците и нехуманни към жервтите им, това ли е демокрацията?

Ооо ,”горката”,аз със 90/60 цял живот работя пък не съм умряла !! Промяната е лукса и е проблема !!!

сЕГА И ТЕЗИ КАТО БАНЕВ ЩЕ ГИ "РАЗКУЛАЧАТ" И ЩЕ ГИ ПУСНАТ. тОЗИ ЩЕ СИ ОТИДЕ ТАМ ОТ КЪДЕТО Е ДОШЕЛ-ШОФЕР В МЕСОКОМБИНАТА. сВЪРШИ И НЕГОВАТА ПРИКАЗКА.

Следствието разследва само болни хора бреее Пратете и този доктор - https://youtu.be/LRDZOGooXnk

Аз ли?

Това следствие много лошо само инвълиди задържа

Тези двамата са големи мизерници, не плащат на служителите си в хотелите с месеци или ги държат на минимална работна заплата, а сега ревът.

"Преди три година Мара Арабаджийова е изпаднала в кома и едвам я спасили". Изпаднала е в алкохолна кома. В затвора няма да й дават алкохол и няма да изпада в кома.

Тая дива селянка е здрава като кобила. Ако я впрегнат ще изоре 5 декара за един ден.

Тва е възможно само в мутроландия като крадът са здрави можеш да ги видиш навсякаде по света по плажове по яхти за милони по круизи а като ги укалушат веднага стават болни от неизлечими болести

Ама га яди кифтета ни рива нале тойто мами!

Ахахахахаха...изпаднала в кома?! Била но хемодиализа!!!! Освен да е предозирала някои забранени субстанции, друго правдопдобно обяснение няма.

Като са в ареста или в съда всички като тези " бизнесмени " престъпници се " разболяват " изведнъж, а колко хора са разплакали? Тази картинка вече е изтърканааа и след това пак на свобода. То е ясно, защото този сценарии си върви, а това , че плаче е едно преиграване. Кого прави тази на прости???

Еее плакала била.То колко хора самите те са разплакали ..... ама за тях никой не пише ..... Дано да ги вкарат в затвора тия гадове!! Киро Жарта да им подпали дупенцата хиахиааихаи

И аз го харесвам този лаф за Кифтетата. Но ще го перефразирам- га Ветко те шляпаше по д...то с пачките не рива а са ривеш че некой друг ще го прави но не с пачки.

Абе, некъф селтак, само за "кифтета" говори!!! Бегай яж кифтета, бе, сельо

Най-добре е да се лекува в Сливенския. Гуна Мазната добре ще я оправи.

Жалко, че пуснаха Ани Мейзер от затвора. Щеше да я учи да връзва свински опашки...

Не е платила достатъчно ... Ако Ветко беше на свобода , такъв проблем нямаше да има !

Га яди кифтета, ни рива, стига ми ривьеш!

Тия болести от ядене на чер хайвер ли хвана? Щото не е от работа и грижи. Сега плаче, а га яде кифтетата що не плака?

Еее, защо ми взье лафа за кифтета та, бе!

Как така всички престъпници като видят дебелия ,се разболяват ???? Ами да си е работила на заплата от 500 лв и нямаше да се разболява,вместо да краде пари от държавата . Аман от престъпници-артисти. Всеки трябва да си понесе последствията за своите действия.

да га ожалиш! Ма предлагам дъ поемем риска и да си остане у кафеза. Мангалката долна.

Че то на мен кръвното ми нормално е 90/60. К'во се оплаква тази вместо да се радва, че кръвното ѝ не е 180/120 ?

Kenn1111

Това че Баневи и Арабаджиеви са перачница на пари и далавераджии в голям стил спор няма.Но те са дребни риби сравнение с още една плеяда родни псевдо бизнесмени и полтици.Няма нито един роден "успял"бизнесмен който е изкарал парите и благосътоянието си с тред и по честен начин.Нито един!!!Това е факта а Арабаджиеви и Баневи просто са ги хвърлили на тълпата за да имитират борба с горните явления.

Ако сте с лош здравен статус - не нарушавайте закона! Не ходете по екзотични страни с лошо здраве - лекувайте се! Не се сещайте за здравето, кога имате файда да сте болна...

Ам другите кога?? Има още много за окошарване, но не само те са виновни, тези, които допуснаха това да се случва!

грабеше с две ръце опосканите предприятия, добре ли се чувстваше?

Многострадално Маринелче, как няма да е така, когато ни управлят неориентирано-невротични хищни гейове, злокобно-върли лесбийки, гнусно-перверзни травестити с и без членове, интерсексуални изверги, нагли транс-хиени с комбинация от първични мъжки и вторични женски полови белези, гладни за заднична вършитба, треперещи хюмнета, чийто пасивитет е в състояния да погълне наведнъж в задната си нива и Айфеловата Кула, барабар с всичките й веран-железа. Булгаристанските пишман-политици лижат изстрадало-разораните задници на плешиво-обринати, ботоксови, истерично-беснеещи джуджета-кьосета, на чиито кърваво-червени жартиери могат да бъдат обесени с главите надолу говедата от ена зомбирано-озъбена сюрия от комунистически пенсии-лаладжии от Бузлуджа; Травеститообразните ни "ръководители" подтичват като магистрални жрици около опияндурчено-дементирали ишиасови старчета с различни обувки, набълбукани до козирката с лют шнапс; кланят се на бездетни, мъжествени кибер-мастии с басови гласове и хипопотамски туловища; мижитурничат до откат на изкукали шутове и палячовци с оранжеви перуки горе и отдолу, чиито силиконово наложници се въргалят наляво и надясно по нощници, пеньоари и други парцали! Фейк-съдебните процеси срещу невинно-честни бизнесмени като Маринелка в Булгаристан са една незначителна невинност, една маловажна подробност с деветостепенно значение в сравнение с аморалността, перверзията, щевстващата политическа содомия и зоофилия, безподобната дипломатическа пощръклялост на джендърясалия ни политически елит, слугуващ не европейските триполови, хищни политически клики, чиито представители са или недоразвити бабоеби, или гнусни брекзитово- танцуващи англо-саксонски кобри - или полуоткачени, мъжествени, балканско-сръбски хищни лесбийки, докопали се с мазни женски, пехливански хватки ди кормилото на властта! По-добре да бъдем заринати в интернет-вселената от космати вулви с провиснали малки и големи срамни устни, от стърчащи венерини хълмове на жени на бъдещи кметове, разюздани дупетатки и хищни кметици, да бъдем задушени под надиплените дупета с дилдо на всеизвестни политически лидери, отколкото да станем невинни жертви със сменен пол на новите Господари - перверзно-еврогейски джендъри - пазители на Истанбулската конвенция и Норвежката концепция за превъръщане на нашите невинни дечица от мъжки пол в пасивни гейове-пощръкляли хюмнета!!! Позор!

Ако те опандизят за нещо, веднага ще стане ясно, че си психически болничка...И няма да е симулация, а чиста истина !

Фройд може да напише досторска дисертация по твоя пост :-) не че не са ти верни наблюденията...

И богатите плачат

90/60. Споко!!! Нищо ѝ няма!!! Гад!!! Много хорица сме спасявали със 70/40 - едни от некадърно лекуване, други от глад!!!

Сичкото крадец и разбойник у нас като го окошарят и веднага се гътва на легло! Хиляда болежки им излизат на клетите в зандана...Когато бъркаха дълбоко в кацата на народния мед, лапаха и се облизваха, сичкото здраве им беше наред и се смееха от високо на плебеите в низината. Е, понякога идва видов ден....

При новата Прокурорка Кьовеши , сега и Бойко ще внимава , така че Маринелчето ако ще и хемороиди да и се появят от рев все тая - Няма как да и се размине !!! Конфискация на всичко и към Сливенския за дълго - Само така ще се оправим , а и нещата в Европа вече така стоят , че ние нямаме и много движения за мърдане !!!!!

няма никакви правомощия по отношение на независимия български ксъд. Нейните компетенции са на съвсем друго ниво...Образовай се преди да ти протече червена пяна от устата!

Да няма правомощия в Бг - Това е така , НО не си мисли , че ще се прави , че не ВИЖДА ЗОРКО какво се случва у нас , защото такива дела НЕ остават НЕЗАБЕЛЯЗАНИ от Европа !!!! Защо си мислиш , че само ТИ знаеш туй-онуй ??????

Ей ''всезнайко'' - Не един и два доклада ни се изпратиха от ЕС за това колко ни е ''независим '' съда - докога си мислиш , че се правят на ударени ?????

че сме най-бедната държава в Европа...Виновни сме си ние самите! Българинът е мързелив, завистлив, крадлив, хитрец на дребно и не може да играе отборно...Най-напред ни бяха виновни комунистите, после СДС, после царят, после ГЕРБ...Все някой ние виновен, че не можем да си оправим държавата! А малки държави (Финландия, Словения, Словакия и т.н.) направиха китни и богати държави...Царят каза единственото вярно нещо: на този народ трябва да се смени чипът! Това е истината! Другото са лакърдии - плюене по комунистите, плюене на ГЕРБ и...нещата си остават пак такива. Нищо хубаво няма да се случи, ако дойдат на власт червените...Може и по-лошо да стане.

Кой тук е споменал за Бойко , за партии , за цветове - Говорим за съвсем НОРМАЛНО СПРАВЕДЛИВО ВЪЗМЕЗДИЕ , за да видят хората , че има система и СПРАВЕДЛИВОСТ ??!! Това какви сме си знаем ПРЕКРАСНО , но това в момента не е темата , а дискутираме това , че поредната КРАДЛИВА М--ЛА се мъчи да се измъкне със стари номера , и да го играе ''болна'' !!!!

Кръвно 90/60 изобщо не е ''опасно '' - пие един солен айрян и в топ 6 !!!! Нищо и няма на кучката - Когато се лигавят с милиони НИТО кръвно , НИТО забелязва че има сърце , а когато усетят дебелия , и се почват ЦИРКОВЕТЕ - Да п...е дано и да се приключва , а не сега да харчи пак държавни пари !!!!

Ако някой ми обясни защо се говори и как така може да са подслушвани от техния хотел гостите по време на европредседатеслтвото и аз бих плакал с нея. Но ми е мноого чудно с кого играха на жумичка Арабаджиеви, че сега да са го разсърдили и той да ги гърчи за данъци?

Добре де, ама Бойко е здрав -чупи дъски. Само вдигна веднъж кръвно, но се оправи. Страх ме е ,че може да се разболее след Кьовеши .....

пробахте ли да я лечите по овчарски?

С тричане ли?!

Помъчена българка, здрава като бик.

Тази била болна, Ценко Чоков също, Баневи и те..........и т.н.Само Иванчева е здрава, Щото разбира се е най-големият бандит в България. Сега ще се лекуват безплатно, щото са си плащали редовно здравните осигуровки. И за пенсия са спестили.

нима кръвно га липа кифтета и ни рева

Живеем в скапана и корумирана до дъно страна, заобиколени от злоба, завист, разделение и комплекси. Тази жена е част от нас , нашата истина и нашите грехове. В този смисъл е нужно да се прояви, ако не толерантност, то поне елементарна човечност и разбиране. По-кротко в изблиците ! Няма да е много далече от истината, ако кажа че всеки ганьовец би живял като нея, ако съдбата му беше предоставила подобен шанс, късмет или... нещастие да бъде като нея - богат или ...беден? .

аре, ша ви ши бам в морализаторите.....дървени философи

Моята ЧОВЕЧНОСТ си я пазя за бездомните котета и кучета , и нямам никакво намерение да я търкам за БОКЛУЦИ като тази и такива като нея !!!!

Много си зле брат, ако не си и рода и на заплата при нея. Тая като обикаляше екзотични дестинации и ядеше и пиеше неща дето не си и сънувал, как смяташ, болна ли е била? И недей сравнява себе си, нея и нас. Има богати хора, но направили парите си по честен път и помагащи на други да изплуват, а тия грабеха и грабеха, поне един детски дом да бяха построили, а те затриха елитни предприятия.

tonk11

Абе тя тая се е оставила да я заловят та да може да се лекува. Щото била болна, много болна, ама докторите в Ница и Кан са смотани и нищо не разбират. Ма от преди си е била болна.