Адвокат: Профилът на убиеца не отговаря на Росен Ангелов

Профилът на убиеца от Нови Искър не съвпада с този на Росен Ангелов, смята адвокатът Марин Марковски.

Обратно в новината

Коментари - Адвокат: Профилът на убиеца не отговаря на Росен Ангелов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

link

Марковски умира от яд , че изпусна тлъст клиент. Да запази дрънканиците си за в съда.

Не се притеснявайте. Него политически го лансират и всичките му появи пред медиите, му осигуряват клиенти, а не качествата му. Иначе, това е един от много малкото случаи, в които поддържам тезата му / от позицията на човек, работещ с престъпници/.

Когато един адвокат не разполага с фактите, с които разполагат разследващите и се прави на психолог, се получава разминаване, което го излага и вкарва в редовете на жълтата преса, която търси сензации като НЛО, рептили и т.н. Направо жалка картинка. Наскоро Марковски говореше за справедливост при наказателен закон с обратно действие, което е поредния му абсурд. Каквато държавата, такива лекарите, футболистите, адвокатите и т.н. Дето един инженер казал: "Аз като се знам какъв инженер съм направо ме е страх да ида на лекар." Съответно се сещате за Москов и наистина ви хваща страх да не ви се падне в екипа по време на операция.

Когато има НЕДОВЕРИЕ,фактите се ПОКАЗВАТ, а така когато котката се продава в торба, съмненията и за котката и цвета остават./Проверката -висша форма на доверие- казал някой./

КОЙ Е КАЗАЛ ,ЧЕ И 5 СА УБИТИ ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ .АКО ПЪРВО Е УБИЛ БАБАТА И ТИНЕЙДЖЪРИТЕ А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ БАЩАТА И СИНА СА БИЛИ НАВЪН ДА ТЪРСЯТ МАЙКАТА И ТЕ НЕ СА СЕ ПРИБРАЛИ ПРО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ АКО СА Я ТЪСИЛИ ПООТДЕЛНО В РАЗЛИЧНИ ПОСОКИ И СА СЕ ПРИБРАЛИ ЕДИН ПО ЕДИН И КОЛККОТО И ДА СА БИЛИ ЗДРВАВИ КАТО ФИЗИКА МОМЕНТА НА ИЗНЕДАТАТА ПЛЮС ПИСТОЛЕТ СА РАБОТЕЛИ В ПОЛЗА НА УБИЕЦА .КАТО МНОГО МАСТИТ АДВОКАТ ДА ТИ МИНА ПРЕЗ МЕРКАНТИЛНИЯ МОЗЪК ЧЕ МОЖЕ И ТАКА ДА Е БИЛО

Само да попитам - защо му е трябвало първо да убие бабата, след това младите, после по единично бащата и сина му и накрая жената, че след това да я закара в гората и хвърли в кладенеца. Не съм адвокат на Марковски, не го и харесвам, както и всички други от адвокатското съсловие, но във Вашите разсъждения според мен няма нищо разумно и рационално. Все повече се чува мнението, че въпросният Росен е "самоубит" за да се приключи бързо случая с удобна жертва и спокойно да посрещнем едвроДУПЕТАтите.

Всеки си има собствени теории как е станало точно престъплението,но следствието ще определи това на базата на всичките технически експертизи.Абе никой ли не гледа "От местопрестъплението"/CSI??Възможно в момент на афект убиецът е застрелял жената и в последствие да избие семейството,защото поне 2 от това семейство-бабата и дъщерята са знаели за връзката му с жената.С нейното убийство нещата излизат от контрол .

.... "убиецът" е разбрал, че са го "изпържили", побягнал и..... са го "самоубили.....

Защо никой не казва чия собственост е къщата, в която е живял Росен Ангелов? Няма вид на изоставен имот, пък и да е такъв, все ще е нечия собственост!!!

....а и кой собственик 9 или 10 г. няма да иде за толкова време поне веднаж да си види вилата си .......и да намери там някой самонастанил се/

Старатa лисица Марковски казва доста от истините, които са. Наистина има доста неизвестности в това убийство...

Всъщност адвокатът има право донякъде.Твърде бързо намериха убиеца и твърде бързо се оказа , че убиецът се е самоубил...много въпроси

Единственото нещо,което Марковски може да профилира е плажеспособността на клиентите си.Другото е да говори колкото да не заспи.То затова сигурно престъпниците,които е оттървал от затвора са всичките невинни мушици.

платежоспособността исках да кажа,моя грешка :)

Там деветият кръг на ада ще е детска градина.... Странен и нелеп израз. Въобще този грозно дебел човек винаги се е стремял да демонстрира екстравагантни мнения от позицията на комфортно отседнал адвокат. А иначе е куха пионка на още по-грозното капиталистическо правосъдие, което превърна страната ни в джунгла.

Профилът на престъплението отговаря на режимът на ОПГ ГРОБ.

съгласен, в бсп няма престъпници, това трябва да се знае от всички:)

че топ адвокатите на О.Джей Симпсън успяват да го оправдаят не защото са много добри, а защото полицаите допускат твърде много нарушения при събирането на доказателствата. От такова дело и Марковски можеше да си направи добра реклама.

Кой как я нареди! Тези телеса не се запълват с бюджетен аванс и заплата и 40 лв. за Коледа. Пък да си внимавал какво си учил когато е трябвало. Сега вече е безпредметно и можем само да си чешем езиците.

Няколко думи за профила на адв.Марковски. В телевизионно предаване, за да изтъкне уменията си в занаята, той заяви, че като защитник на лице, обвинено в убийство на приятелката си чрез удушване, умишлено е съборил ваза ли, нещо което е било на адвокатската банка, за да се вдигне шум и съдията да не чуе, нещо, което обвиняемия е не трябвало да казва. Тази негова реакция го е предпазила от усложнение при защитата му. Пак в същото предаване, на въпрос, дали е отказвал защита на обвиняеми за тежки престъпления, той отговори, че е отказвал и даде за пример, младеж, който не само,че си е признал, но е завел и разследващите на мястото, където е заровил трупа. Ако не бил си признал, и ако не ги е завел там, щял да го защитава. Много му е "мазен" курбана, както казват старите хора. В съда приказва едно, в телевизионното студио - друго.

При толкова ОБИЛНА СВЕТЛИНА от страна на МВР Всичко си остава пълна мъгла по мнението на 99%.....както и при други подобни случаи.

Бла-бла, адвокатски простотии. Ето така с такива приказки изкарва клиентите си от затвора и затова все закоравели престъпници се натискат при него.

В момента, Марковски е личен адвокат на Бойко Борисов който не спада към категорията престръпници.

Тоя пък на всяка манджа меродия- Някой пита ли те кой е убиеца. Тоя само отървава убийците от затвор .

Този Марковски е направо гений!

то и малките присъди, които остояваш за големите престъпници не отговарят на тежесста на престъплението, амо го правиш, нали? И то за пари?!?

Е па този откога и профили почна да прави? Досега само оправдаваше откровенни престъпници. Ако е бил в легиона е обучен убиец.

Да, ти си бил във Френския легион, та си наясно какви хора излизат от там?! Моля те - лекувай се!

Ами какви излизат- милосърдни сестри ли? Ти се лекувай, че не ти отърва което казвам, не означава, че не е вярно.

Взе ми думите от устата. Тая киена топка има наглостта да се прави и на профайкър.Освен това дефинира "педофилията" като мъчително страдание... Алоо, Марковски, първата изнасилена НЕ е била момиченце на 11, а пълнолетна жена. Изродър Росен си е падал просто перверзник. Завършен социопат. А такива не умеят да губят, затова се е и самоубил!

abasador

абсолютно, си прав господин Марковски, та то дори и профилът на самоубиеца ... не съвпада с този на Росен Ангелов, но това е друга тема, пък и тук не и е мястото! Лек ден

abasador

интересно, оказа се, че не само в полицията но и във форуна има четрима (толкова са минусите) идиота, които вярват, че този набеден килър се е самоубил! Айде лек ви ден.

Ще ти кажат истината на куково лято !!! колкото казаха за оня, дето го самоубиха в апартамента му в Перник; или за Белнейски; или за експерта по копютърни системи, дето щеше да разследва подслушването на Цветанов; или за Мишо Бирата; или за ..... един следовател, самообесен на детска площадка .... и т.н. ....

Може би на финала ще се окаже, че действително Росен Ангелов е убиец. Въпросът е, дали е единствения??? Не трябва задълженията на ведомството МВР, известно още след избухването на демокрацията и най-вече напоследък с мълчаливи стачки с пушене на цигари, пиене на вода и пр. простотии САМО с искания за пари, като НИЩО не предлагат в подобряване на дейността им. Последната се оценява от преобладаващата част от обществото като крайно НЕЗАДОВОЛИТЕЛНА!!!

Марковки, големият профайлър-искам да го попитам-къде са тези 3 мъже в къщата,имаме Неделчо,който много вероятно в полунощ на Нова Година не е бил трезвен и достоен съперник,едно момче на 20 и едно момче на 18 години.С ликвидиране на Неделчо и сина му-ако са били заедно в този момент,една баба и две деца какъв проблем са за един въоръжен мъж?Марковски защо не си гледа работата и остави профилирането на специалистите -криминолози?

Добре де, нали казаха, че не е имало сервирана храна, т.е. никой не се е черпил в момента на разстрела или поне човека който е бил отговорен към готвене и сервиране, вече не е бил там.. Което по-скоро навежда на мисълта, че всичко се е случило много преди 12ч. Хората обикновенно засядат по маси и т.н. към 8ч на 31-ви, а от обяд започват да готвят и т.н. Никога няма да се разбере истината! Дори и да се разбере, ще си остане едно голямо съмнение, заради цялата дезинформация, която се поднесе. Мир на душите на загиналите и дано роднините им намерят утеха някога! А за тези които прикриват- има Господ! И те имат семейства, а във Вселената има едни такива закони, дето нема как се променят. Даже и чичо ви Нютон е установил, че всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействи! Преведено на езика на човешките постъпки -това което правиш, ще ти се върне като бумеранг в един момент.

Един дядо по телевизията каза,че не е видял храна на масата-и вие решихте,че не е имало трапеза?Убиецът е прекарал часове в къщата,местил трупове,мил е пода с моп и кофа с вода,какво ви кара да мислите,че не е разтребил масата,особено ако е ял и пил на тази маса?Часът на смъртта се определя от паноанатома от състоянието на трупа,не от наличието на маса на местопрестъплението.Съдържанието на стомаха на жертвата ще покаже имало ли е вечеря или не.Но това не е нещо,което ще бъде обявено по телевизията на масово всеослушание. Следствието са специалисти в областта си си си вършат работата.Марковски говори глупости,защото той знае как професионално да оправдава престъпниците,но не е психолог-криминалист,за да профилира убийците.Още повече,че изнасилването,за което този Росен е съден е на жена,не на дете.

ЕВАЛА ! Много добър Коментар.

Една лоена топка, дето не може да каже изречение, без да се задъха и изпоти, дето беше пратил убиеца преди няколко дни чак на дунава, вместо да се засрами, сега взе и психоанализ му прави. Наглостта и безпардонността са безгранични.

"вампиро-убиеца"......БААААХ! В наказателния кодекс има ли такъв термин?

Адвокатинът Марковски е абсолютен спец по профилите на най-големите престъпници!Нали защитава само тях пред съда с цел да ги оправдае?!

Браво, Марковски! Това за плуващото в обърканото либидо на педофила момиченце със сигурност би предизвикало професионална завист у бащата на психоанализата. Но все-таки показва, че зад фасадата на устатия, обигран адвокат се таи поет-душевед...:-D:-D:-D

//bultimes.com/Седем-тона-кокаин-обявен-за-унищожен-е/ Или на Google : 7 тона кокаин Нови Искър. Просто питах дали може да се вярва на тези източници.

всички се съмняваме, но ние просто нямаме ефир

Хмм.Изтриха ми линка към статията за кокаина.Спам било.

напиши го без https://

напищи го пак, най много пак да те изтрият

Какво стана с трупа в реката, намерен във водите на р. Искър, в близост до село Владо Тричков ? Ако има връзка със екзекуциите, то убитите са вече 8-ем !

Е, за него казаха почти веднага, че са разпознали местен човек, който изчезнал в началото на месеца със заплаха, че ще се самоубие. Май и роднините си го разпознаха. Но правете сметка как са го търсили, когато е бил обявен за издирване!

Кети чисти къщи. Чии къщи? Има ли в тях пари и ценности за Х5 и къща в Нови Искър? Има ли в МВР сигнал за обрана къща от "чистачката" или възложителите на "чистенето" се оправят и без намесата на МВР? Или чрез нелегитимиран контакт с хора от МВР? Убийството е организирано по всички правила, характерни за структура. Последната може да е мафиотска, но може и да е полицейска. Почеркът е еднакъв, а и подготовката на хората протича в едни и същи школи.

Сега за лъжата на Цацаров и Сарафов, че за два часа са открили по ДНК убиеца и той е Росен - да отговарят Цацаров и Сарафов! Ама смеят ли продажните журналисти да питат, защото може и да се окаже, че Цацаров прикрива много, много голямо престъпление и е наясно кой е извършителят...(не е и Росен)!

От онзи ден ,когато съобщиха за масовото престъпление все се чудя на" жорналята" ,как така се криел убиеца,като си имал телефон ,компютър, запознал се на спирка на градския транспорт с любовница и ходил на работа година и половина в дадена фирма ,а се КРИЕЛ.Тези хора не могат ли да помислят ,че това не е думата ,която трябва да употребяват в този случай.Може би щеше да е по точно, че някой не си е свършил работата ,за която му се плаща .Замислете се господа и като повтаряте някои изрази ,дали точно отговарят на ситуацията .

Не се е крил,просто си е бил нелегален.

А Е ВЪЗМОЖНО И ДРУГО: .... ОТИВА РОСЕН И ГИ НАМИРА ВСИЧКИТЕ УБИТИ И ТРЪГВА ДА ГАРА КЪМ БОЛНИЦАТА ДУЛСИНЕЯТА ОБАЧЕ ТЯ УМИРА ПО ПЪТЯ И ТОЙ СЕ СЕЩА ЧЕ Е ЗАГАЗИЛ .... А ЗА ПИСТОЛЕТА НЕ СТЕ ПРАВИ - ВИНАГИ МОЖЕШ ДА ПОДХВЪРЛИШ ОРЪЖИЕ

Правят ни на луди калинки, че въпросният Росен е убиец. То логиката куца отвсякъде! 1. Доказан педофил, който харесва малки момиченца се " влюбва лудо" в 4ч-годишна семейна жена, и то до такава степен, че от "безумна ревност" да избие и нея и цялото й семейство, барабар с кучето!!! При това, беше оповестено, че е живял в чужбина с години. За убийството ли се е върнал?! 2. Защо някой , който избива 6 души, и който носи прякора "ГОРСКИ" , ще се укрива не къде да е, а именно в Гората, в къща при това! 3. Как така жената Кети решава да разходи кучето вечерта на Нова година с джипа си в гората? Докато семейството й, което стана ясно, че дори не е приготвило вечеря, я чака, но забележете, кучето се върнало само до къщата! 4. От къде пък изпадна това тефтерче със сметли за хилядо левове , да не би да докато е разхождала кучето да е преглеждала сметките с фенер, на връх Нова ходона?! 5. Защо преди година да решили да напуснат апартамента си в София, и кеш да купят лъща за ш5 хиляди евро, та и джип, който знаем не е евтин?! А очевидно са били задлъжнели и са имали борчове! 6. В същото време сина Георги се хванал да работи много нископлатена работа, защото "искал нещо да прави"! Не му било за парите! Така каза работодателката му! Сметките явно от въздуха се плащат. И изобщо нялой разпитал ли е техни роднини, бивши съседи от София, потърси ли се причина за преместването им?! Набедиха го тоя Росен и си измиха набързо ръцете! " Откриха" шесторен убиец 3 дни след престъплението, а пък други случаи останаха по 10 годино неразкрити, а колко и до живот!

Мила,това,че Росен е осъждан за педофилия,не означава,че той не може да има връзка с жена.Въпросът е,че през всичките тези години на нелегалност и самота,връзката му с въпросната Кети сигурно е била и най-нормалната му връзка с жена някога.Не забравяте,че това е един самотен мъж на 56 години,на който най-накрая някаква жена му е обърнала внимание.Така че мотивът за жестокото убийство едва ли е от любов,по-скоро отмъщение за предателството.Бившият му работодател казва,че е имало голяма промяна в поведението му след като Кети го зарязва.Може да е бил маниакално депресивен тип,може да е бил шизофреник-едно е сигурно,не търсете нормални реакции и поведение в един психопат.

Не се занимавай с психоанализа, не ти се получава.

Еййй, какъв гений, какъв проницателен ум... Че то и за бабите стана ясно че не е "Горския човек"...

Не се разбра най-важното и то е намерено ли е оръжието на престъплението,както се твърдеше че са убити с едно и също оръжие. Ако балистичната експертиза докаже че пистолета на самоубилия се е същият то съм склонен да вярвам че Ангелов е убиецът.

Вярвай, вярвай! Сляпата вяра ще те спаси ;)

Какво е Хакnews?

Смешна работа е това ей! Целата работа смърди та смърди! "самоубил се"! ДНК тест за 3-4 часа! Значи сичкото това е така нагласено, че не може да бъде! Дори да вярвахме на следователите и полицията, пак щяха да възникнат поне 1001 върпоса! А сега когато ич и не и вярваме то въпростите са десетократно повече! Но както винаги отново се намери някой "самоубил се" клошар или затворник дето да е виновен за такива ПРОФЕСИОНАЛНО извършени убийства! Еми да ни е "живо" "здраво" и следствие и полиция! От тях може а се очаква, че могат да набедят, който и да било от нас я за убииец а за изнасилвач я за нещо друго...

Да ти кажа добре,че го самоубиха, защото практиката в България показва,че ако се стигне до съд този щеше след година да е най-много с условна присъда. Щеше да се появи я Марковски, я някой друг от тези плужеци и като прибавиш и съдебната ни циркаджийщина съвсем правосъдие нямаше да има. Що се отнася до " професионално извършено" убийството хич не е професионално извършено, а показва един психо с пост военен синдром и психопатия. Нищо професионално няма в това.

Значи нека кажа, че ако са "самоубили" "правилния" човек то да кажем добре! Но както и тоя мазник Марковски се изказва това да убиеш 5 човека от който 2 - 3- ма мъже и те да стоят така без да направят дори опит да бягат и да се отбраняват еми не мислиш ли, че тоя педофил има това професионално обучение и умения да го направи!? Аз се съмнявам, че го има и дори се съмнявам тоя да има нещо общо с цялата тази дандания! Инак да с текущата съдебна система, май единствения начин да се получи що годе сносна присъда е да се "самоубият" виновните!

.... теорията на "Митко" пак излиза по медии и адвокати..... събориха всички версии, експертизи за 2 часа, чертали квадрати за претърсване и оня стоял от другата страна на линията без да го видят..... зер си е купил китайско наметало. Смешници ама стана много смешно......

И да не ви се вярва,и Хорейшио ще ви го каже,че сам човек не е способен да извърши толкова много убийства на едно място,и никой да не му попречи или да избяга,това е била показна акция от няколко човека от АЛБАНСКАТА МАФИЯ,те така правят избиват всичко що мърда за да няма свидетели,и най удобната жертва беше да натопят живият мъртвец Ангелов,разровили са се във компютъра на палицията и той е бил най подходящият за убиеца на случайя във Къщата на ужасите,и човека ако не се беше оплашил че ще го застрелят като куче или че ще бъде натопен и ще лежи доживот,щеше да се предаде сам,а сега го самоубиха,както направи Боце със Чакъра,и после роднините му осъдиха Държавата ни във СтрасБург за което България заплати със нашите пари.

Всяка ''глава ражда'' това което и диктува опита! Ти явно си имаш специфични виждания за живота. Това те кара да си мислиш за ....албанците.:)

Чак сега ми се изясни що чини Марковски у тая каша. Щом стана ясно от къде могат да потекат мангизи, изясни ми се и на мене компетенцията на адвокатина. Бива си го ! И сина си уреди в сладката ниша. Ама той има още много да учи от татенцето!

Седем тона кокаин обявен за унищожен е изчезнал и следите му се губят около Нови искър Това пък какво е?Истина?Измислица?

Сега може да изчезнат още толкоз. Росен е виновният!

ТРУПОВЕ МЕСТИЛ , ПАРИ ЗА БЯГСТВО НЕ ПРИБРАЛ ??? ... А МОЖЕШЕ И ДА ГИ СЪБЕРЕ НА ЕДНО МЯСТО И ДА ИМ УДАРИ БЕНЗИНА ???:))) ...

Педофил, ко да го праиш?

прав е марковски, няма как доказан педофил да вземе за любовница 44-годишна жна на възраст, нито пък има логика 44-годишна с пари и БМВ джип да вземе бездомен пенсинер за любовник

Хорейшио, животът е много по-сложен отколкото си мислиш!

От милицията така казаха. Аз им вервам. И Веско Маринов, и той.

След 9 години управление на мафиотското формирование ГЕРБ в България вече няма полиция!! Това е просто една "импотентна" паразитна структура, изградена от прости и нагли дупелизачи.

То този процес започна преди 25 години. Герб-Мерб, все са си пипалата на октопода.

1 .НАЙ-ВЕРОЯТНО НЯМА ВАЛИДНА ЛИЧНА КАРТА, ПОРАДИ ДАВНОСТ. 2 .ТЪРСЕН Е ОТ ПОЛИЦИЯТА. 3 .ВЕДНАГА МУ ИЗВАДИХА СНИМКА ВЪВ ВСИЧКИ МЕДИИ И ВСЕКИ КОЙТО ГО ВИДИ БИ ГО РАЗПОЗНАЛ. 4.ЗАЩОТО НЯМА ПРИ КОГО ДА ОТИДЕ. 5.ВЕРОЯТНО НЕ Е ИМАЛ ПАРИ.

Значи тогава що бежанците без валидна лична карта минават границите на БГ!? Пък да ни ти казвам, че и те нема при кого да идат!

ама те имат пари ;)