Прокуратурата поиска 4 г. затвор за Мария Мургина

Прокуратурата поиска наказание от 4 години лишаване от свобода за бившия директор на Националната агенция за приходите (НАП) Мария Мургина.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата поиска 4 г. затвор за Мария Мургина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото на Калина Илиева и направиха нещо, толкова и на Мургина ще й сторят. Властимащите се трепят как да си излъскат имиджа за изборите и въобще не им пука за хората. Ето и Бойко Борисов си лъска самурайския меч и си мери силата с японския премиер, като му предлага да напои и нахрани японците и целия свят. Абе какъв е тоя ахмак пожарникар, не знае ли, че японците първи направиха у нас инвестиции, както и първи си отеглиха. Ако искат и морето ще заквасят, камо ли да умрат от глад и жажда. Бедния пожарникар отново се оказа неподготвен... Както и цялата ГЕРБерска пасмина барабар с копчето на земеделския министър, дето му го скъса пожарникаря каратист. Аман от лай...нари!

искам да напиша много неша ,но ще се здаря ,до кога това правосадие ще си влезе вав сериозна работа,ан е само да мисли колко щъе баде саден даденото лизе.до кога??? ще се лаже общвеността сас тези,измамни пресади,какво е тарпят,коя е мургина ,кои седи след нея ,кои е подкрепя,нима тя е заплаха за някои по виши чиновнизи ,и за това ,се страхува някои от вишата садебна власт.срамота,до кога?? европа ни се подиграва,стига сте се маитапили сас народа,направете пресади както е било прес тоталитаризма,и да видите ще има ли толкова престапнизи ,и коромпирани.ама тогава нито мвр,нито садиите и прокорорите ,и дори адвокатите ще имат работа,ами сами си решете проблема,защото ,като доидат избори започвате да се умилквате ,сас хората.помислете по вапросите ,не е добре да се лаже ,хората вече нямат доверие,народа ще се надигне имаите го предвид това,рано или касно ще стане ,но тогава за вас които сте горе ,много лошо ,ще паднете ,а които пада отгоре ,много боли. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ало-о журналистите-е! Може ли най-спокойно да ни поднасяте подобни новини без коментар. Каква е нашата съдебна система и какъв е така наречения законодател-парламент, нали виждате. И после питате къде били нашите пари. Ами питайте Тодор Вълчев на БНБм купил я за 1 лев, издействал на крадците да изчезнат за толкова години, колкото трябва за да мине давността. През това време Нар.събрание декриминализира престъплението в закона и всичко е чисто- няма престъпление, няма престъпници, няма ги и парите на народа. Вие журналистите обаче нямате въпроси!!!!!!!!!

нали беше обвинена в злоупотреба с около 2 млрд.лв. и много ми е интересно как тези пари сублимираха и се трансформираха в паяшки обвинения заради които никога няма да бъде осъдена и кой, как и кога смени обвиненията към нея....

Тая изглежда голяма лисица, не знам за вас. Определено е намазала дебело порязаницата.

Хубава мацка е. Може би я жертвуват простаците, за да зарадват други простаци -- простолюдието, което избра Тиквата-"генерал". Едва ли ще го разберете, но, anyway...

Цензоре, жалък си в усилията си да се харесаш на господарите си. Каквото и да правите тя, Истината, си пробива път до сърцата на хората. Вашето време е отброено. Чао!

А дано напрай севтето. Ще е старо куче на Масларова после в сливенския. Ех мечтиии...

А парите кога и как ще върне тази крадла!

Мургино, що ти требеше да пипаш на Октоподо пипалото?

Не се ли ликвидира злото на България все така ще е!А злото знайно е -БСП!

ДС-щерки не ходят в затвора!

Мургина е натопена. Посегнала на октопода Алексей-Трактора и пипалата на ДС/Гоце/ веднага се намесват.Наистина защо Сергей Станишев не я защитил.Предполагам,че не е заради сексуалната си ориентация.За това се иска "дупе",но не дупе за секс...само го погледнете на какво прилича-на мишок който излиза от дупката си.Охххх,мръсни комунисти,докога ще вредите на майчицата България!?

не ставаше ли въпрос за 1 милиард ддс неправомерно възстановено на наши фирми???

Не, разбира се, става въпрос за над 2 милиарда.....

Нима? Какво щеше да й се случи ,ако беше в Китай...

За процес срещу Мадоф в САЩ беше необходима само половин година, за да излезе и присъдата: 150 години затвор. А колко време се точи това разследване срещу Мургина и прокурорите как пък така са се решили да поискат цели ЧЕТИРИ години затвор за островопритежателката! А пък българският съд дори може и да я оневини, както направи и с онези горките обвинени за Агробизнесбанк.

Горката Мургина! решила да прави ревизия на Трактора и хоппппп-виновна!Цецо подгони Трактора и хопппп компромати.Само,че Цецо си има Бойко,доакто Мургина си има Станишев/...а/. Многоуважаема айдитория,тука се касай за борбата срещу октопода.Сценария един и същи,но изпълнителите други.Сега има политическа воля да се смаже мафията,а преди-не! Мургина,Мургина нима си повярвала на тия комунисти-бандити...наивница си госпожо и сега заради това в панделата.Кой оповести тогава-помните ли!? Точно така-лудото Яне с информация отоктопода ДС. Тая банда Трактора-Гоце-трябва се смаже.Това са пипалата на ДС

Дайте ми и на мен 10-20 милиона и ще лежа 14 години !!! ... !

И ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЕЗИ КРАДЦИ. ПРОСТ НАРОД СМЕ ТОВА !Е

Че генералшата ще се разболее от вълнението, ще й приспаднат процеса и ще е до две години условно с изпитателен срок! Що се умълчахте нещо?

Не само Мургина, а и Станишев, Р.Овчаров, Гоце, Р.Петков и други трябва дяа и правят компания. Кога ще ги видим подсъдими? Как може да прави проверки на Алексей Петров, Хр. Ковачки и сие. Не знае ли че те са най верните дружки на Първанов, Станишев и гилдията им.

СЪЩО КОСТОВ ,СОФИЯНСКИ,Ф.ДИМИТРОВ .ДОГАН,ЦАРЯ,СВИНАРОВ И МНОГО ДРУГИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ МОШЕНИЦИ И КРАДЦИ

....Такива сато нея затриха България.

МАЛКО Е 4 ГОДИНИ

Според мен ще и "праснат" най-малко 10.....дни домашен арест - ще види тя!

Не е нужно да лежи!! Само да и конфискуват имотите на нея и на всички около нея, които няма как да докажат доходи /кои са-те си знаят/ ДОСТАТЪЧНО!!

Тези мижави обвинения няма да изкарат присъда.Така е имаш ли пари не си престъпил законите.А уж при ГЕРБ нямаше да е така.

Глупи, съдиите не са назначавани от ГЕРБ а от твоите приятели от БСП

Кой ако не герб назначи председателя на ВАС,а подчинената на Цецо-лъжата прокуратура пък и дознателите му не събират ли ДОКАЗАТЕЛСТВАТА.Май и в този случай са имали нужда от пари.

Я, Мургина извършила повече престъпления от Маргина. Какво стана ? Остава Трактора да си паркира МПС-то по месторабота след изборите пред Президетството и ще се оправим.

Ако пиян убиеш човек на пътя, присъдата е условна!!! Тук говорим за някакви си документи... Да живее българският съд - най-хуманния съд в света!!!

За толкова пари и аз съм навит да лежа 4 години

и аз идвам с теб

А защо и защитника й-Станишев не е на подсъдимата скамейка!Всищки далавери ,които е правила са по искане на Станишев и Орешарски!Тези двамата какво се спотайват?

за милярдите , които е откраднала , 4 години са смешна присъда ....

Нека да я осъдят и всички, които се продават на нашенските гадни псевдо-социалисти за да вършат престъпления в техен интерес, видят какво ги чака....

4 години и били малко! Абе нека и дадат и една. Да повлече крак, както се казва. Ама и това няма да стане.

Надушили са, че е скатала пари и сега ще се наложи да ги "сподели" и с други органи на държавна служба. Няма как. Ей го Вальо Топлото сума време го съдят и все не се получава.

Мургина не е вчерашна, чакайте я да влезе в пандизчето ама в някой друг живот.

Какво, ще вдига ...краката ли? Знае ли ..мурафети?

тя отдавна ги вдига, познай къде - кубу говори ли ти нещо

Да-да добре, `невинна` сте др. Масла-ъ- О-ворова ... ама ей-на -- назначилите-Ви Ви били `предали` ?! Хлъц, и хлъц ! /// И я дайте да се разберем като хората, дами и господа тогоносещи -- ще работите ли като хората за установяване на реална/пълна прозрачност/законност и най-вече за възстановяване на окраденото от нас данъкоплатците?! ... Или да ви спираме и на вас кранчето ?!

Да ми даде една четвърт от заграбеното и с удоволствие ще и излежа присъдата.

Кофти е, че винаги те осъждат само за най-тежкото от всички престъпления, които си извършил. Такъв е закона. Това, че я обвиняват в четири няма голямо значение. Иначе можеше да е реално да лежи по 15 годинки. Сега с новия наказателен кодекс, това се променя и присъдите ще кумулират. Само за рецидивисти за съжаление. Но и това е нещо.

Малко са и.Трябва 24 години да я осъдят!! За този пост, който е заемала и за парите, които е откраднала!!

И КОНФИСКАЦИЯ на заграбените имоти, вили, защо се забравя!? Циганина за кражба на 1 бр. анцунг Варненския съд го осъди на ...6 месеца затвор!?

Абе, Яне кармичния няма ли некой компромат за тая? А Станишев или Гоце нещо да се изкажат? Айде бе, скука ме налегна!

Яростната защита на Мургина първоначално от Станишев е показателна за това ,че е трябвало да прикрие далаверите на съпартииците му!Свършила мръсната работа,тя става ненужна и е дадена на вълците!

Трябва да имаш мозък и доблест и като видиш че този на когото си имал вяра започва да излиза от пътя да го отстраниш а не да гледаш с розови очила. Понбе ще спиш спокойно и няма да обръщаш внимание на писаници от подобен род.

Защо е отишла в съда небръсната?

:)

Хаххахахха

ха,за такива огромни злоупотреби в нормална държава биха и дали минимум 15 години!но това в нормална държава,а не в чудото наречено българия....

Четири години са малко. Само като и гледам мутрата биха поискал 20 години.