Попова срещу Плевнелиев: Докога ще се занимаваме с SMS-и?

Вицепрезидентът Маргарита Попова призова нацията да бъде по-интелигентна и да не се вглежда кой на кого е изпращал SMS-и, защото това не била генералната тема.

Обратно в новината

Коментари - Попова срещу Плевнелиев: Докога ще се занимаваме с SMS-и? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цялата работа е, че сарайско-библиотекарската мафия, с която Борисов си "патрнира" от много години - всъшност е част от нея, от там му дърпат конците, нищо че от години яростно отрича и лъже, е врегнала отново всичките си капии за спасителен ПиАр, защото ТАЗИ ПОРЕДНА ИСТОРИЯ НЕ САМО ПОКАЗВА ВЛАСТТА НА МАФИЯТА, НО И ТЕХНОЛОГИЯТА Й, вкл чрез меганизмите на влияние и капиите й в различните власти, тоест част от мрежата й, от ктъговете и обръчите й в ралзичните власти. Нали всички отдавна говорят за ЗАДКУЛИСИЕ, ЗА ПАРАЛЕЛНАТА ВЛАСТ - ТОЕСТ ВЛАСТТА НА МАФИЯТА! Е, ЕТО ВИ НЕ САМО КАТЕГОРИЧНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, НО И ТЕХНОЛОГИЯТА, БАРБАР С УЧАСТНИЦИТЕ! Борисов си назначава главния прокурор Цацаров, който му са спуснали онези, които го инсталираха него, Борисов във властта. След това Цацаров пази и крие Пеевски и самия Борисов (напирмер в кражбите в КТБ, или разселдването на Борисов в аферата "Мищо Бирата". Гоце, Доган чрез Пеевски и Борисов кадруват във ВСС, тоест в съдебната система чрез Цацаров, но и чрез други техни капии, след като предварително са ги инсталирали там, вкл. чрез разни янета и други подобни откровено нечистоплътни същества с огромно его и нищожен морал. И т.н., и т.н...

Г-жата вицепрезидент, която "призовава нацията да бъдела по-интелигентна и да не се вглежда кой на кого е изпращал SMS-и, защото това не била генералната тема" отново се изказва изключитено неподготвена в една - пораена - нейна прозрачна активирана акция на пожар да спасява неспасяемото. Първо - подобен призив и е популистичен, и е смешен, и е жалък, и е обида към интелекта на всеки средноинтелигентен българин. Тя, която явно претендира и да е интелигентна, и образована, и да има правни познания би трябвало да знае, че само с призиви и желание НЕ СЕ СТАВА ПО-ИНТЕЛИГЕНТЕН. Това е доста по-дълъг, продължителен процес (този, на изграждане и развиване на интелекта), И НЕ ЗАВИСИ САМО ОТ НЕЧИЕ ЖЕЛАНИЕ, да не говорим от приказки и призиви от рода "Дайте да дадем!" Второ - призивът е и нескопосен, и неразбираем за логиката на публично лице за всеки средноинтелигентен българин, защото е нелепо лице с очевиден дефицит на интелект и ище повече на задължителния за позицията му морал и висока етика да призовава към повече ... ИНТЕЛЕКТ!

Напротив г-жа Попова, sms-a е явен намек до ВСС че там няма тайни и всичко е под контрола на г-н Борисов, т.е. няма самостоятелност на съдебната власт. Така че Лозан Панов е прав и трябва да го подкрепите иначе се затвърждава че мафията си има държава. Браво на Панов, а за Вас това е жалък опит да се утвърди статуквото реално а не на думи.

Тая за каква се мисли. Буклук, не помилва художника Опиц и нападателя на Доган.

туй нещо попова как го избраха, по кой критерий и как е изобщо възможно да го турят там

Няма никакво значение кой е пратил смс на борисов. Това е вътрешен проблем на съдебната власт. Има проблем само с това кой е изпратил смс на Панов. Само това трябва да се прецени дали нарушава конституционния ред или не. Кому са нужни отговори на неправилни въпроси?

Радане млъкни! Стига дребнотемие!

ЧехЪл,заклевам се че ако те мярна някой ден без охрана,ще ти набия 3 Артелерииски шута в гЪза продажен!!!! Няма да си президент цял живот,продажнико.... Ще си платиш за всичко което направи със ДЪРЖАВАТА МИ!!!! Ти и цялата рЪждясЪло гЪрбава клика!!!! Амен P.S.отнася се до всички Прподажници от гърб и рЪждясъло патриотично-турско-смрЪдливата коалиция!!!!

леко пенсио,че ще се напикаеш от зор.....смешни и трагични в същото време зомбирани хорица......създателя ви очаква

ДОЛУ плEVNелиев!!! КОЙ от комсомолец стана капиталист? Роско. КОЙ има офшорни фирми, които внасят данъци в чужбина, а не в България? Роско. КОЙ има вила до Черно море в забранената зона? Роско. КОЙ се среща в потайни места по тъмни доби с шефовете на ЕРП-тата? Роско. КОЙ чете от листче, дадено му от американското посолство? Роско. КОЙ се опълчи първи срещу възвръщането на Крим в Русия? Роско. КОЙ подстрекава за война с Русия? Роско. КОЙ към четирите американските бази у нас: Ново село, Безмер, Граф Игнатиево и Айтос предостави на НАТО и базите Корен и Шабла? Роско. КОЙ превърна България в окупирана територия на янките? Роско. КОЙ единствен от Европа отиде на коронясването на турския фанатик Ердоган, който претендира за български земи? Роско. КОЙ не смее да каже, че сме се освободили от турско робство? Роско. КОЙ дарява народни пари за киевските престъпници, а не дава пари за българските деца? Роско. КОЙ работи срещу интересите на България? Роско. РЕФЕРЕНДУМ ЗА СВАЛЯНЕТО НА плEVNелиев!!!

В Коми има още места за вас комуноиди,какво чакате още а само храчите...ако трябва и пари за билет ще ви съберем само да се изметете от тук!!!

Pesh0

Ти не си ли предвидена да говориш, ако не дай си боже , почине президента ? От къде на къде , при жив президент , изказваш мнение ? Не че президента става за нещо , ама и тази дрисла , да се обажда . На каква база ?

дай боже

г-жо попова даржавата ни се раководи с SMSi ,това е ясно и на слепите и на глухите.по добре ,като незнаесш как да се изразиш си траи до изборите.за Pоска нищо,като за умрял човек.

Бабо Мравке, сокерес - колко ти платиха тез ?

Пожарната команда на ГЕРБераската Ламя ,скочи да Гаси Пожара който вече гори от няколко месеца под правителството на Четириглавата ! Слабо !

Забележка: Ако допуснем, че Путин е педераст, а Обама скрит гей, те може и да се цунат на финала на сериала... Ще им го простите ли? Ще им простите, защото "единия е от Вашите"? Ще се прегърнем и ще танцуваме, заедно хетеро и несъвсем на "Батенберг"? Не, няма да стане, тъй като сме селяндури, темерути, злобари, бюрократи и тарикати, които ще се сетят че дядото на Петър е пречукал прадядото на Георги преди 60- 70 год., и ще забравят, че преди това пък онзи е изнасилил публично внучката на човека.. Морал ми четат 11-20 годишни тийнчета, които е било добре да се научат да четат каквото и да е , вместо да се местят от чалгаджийницата в дриймдрумницата !!! Не, че няма изключения с при децата! Срам! А, стига бе! Било, каквото било! Отваряйте Досиетата, Картончетата, СРС-тата, архивите и т.н. Ще умрат разузнавачите ни( 1-2 ма души, ще бъдат набедени 100 хиляди невинни, ще бъдат заподозрени още 100 хиляди мръсници /96 % от тях Мир на праха им/. След това ги палим папките вътре, отпред, отзад, под или над Партийния Дом, но не стихийно или панически, а по 5-дневен план! Ще мине като грозна, но повърхностна рана. Ще заздравее .. е... все някой ден, може би. Но не искам, повече да чувам 2 думи, които станаха символ за 25-годишната ни тъпня, нито от млади, нито от стари личности! Думите са : "Досиета" и "Ценности" Не казвам, че трябва да се забравя и прощава лесно. Точно обратното. Трудно ще е, но е задължително! Бъдете здрави !

На антидепресанти ли си? Ок, ама ние не сме, за да ти четем бълнуванията. Твоята папка ми е любопитно да погледна. Какъв разузнавач си ти? Най-обикновен доносник. Може и Яне да ти е името.

Явно е започнал катарзиса при зомбираното поколение лъгано и мачкано 45г а след това само с кебапчета и капачки за буркани ги залъгваха......комуноидите знаеха една проста истина-КОЛКОТО Е ПО-БЕДЕН НАРОДА ТОЛКОВА ПО-ЛЕСНО СЕ МАНИПУЛИРА и за това всички благини които ги обещаваха бяха в БЪДЕЩЕ ВРЕМЕ......само,че новото поколение не е като вашето малоумно което си е въобразявало,че ще променят света като поставят начело най-долната прослойка от народа.......дано горе душите ви се усмирят ако тук не могат

получените от Република Турция ваксини Пентаксим са на стойност 1 045 000 евро, а дарените от Република България БЦЖ ваксини са на стойност 40 000 000 евро. Малка разлика в милиони, които предварително са разпределени като комисионни; - може би защото посредникът при сделката е синът на Лютви Местан и това е една от причините за обтягане на отношенията с КОЙ в Реформаторския блок, в ГЕРБ, в ДПС и бързата смяна на Местан - далавера за близо 39 милиона евро не е шега работа.

Четете за разкритията на ДАНС за безобразията с ваксините в "афера"-та! Статията е "БОМБА! СЕКРЕТНО ОТ ДАНС: ПОСРЕДНИК ПО СДЕЛКАТА С ВАКСИНИТЕ СИНЪТ НА МЕСТАН. ИСТИНАТА ЗА КОАЛИЦИОННОТО УПРАВЛЕНИЕ И СРЕЩАТА МЕСТАН РАДАН".

"инфо",що не си четете жълтурчетата в хоремага и да броите любовниците на кака ви Мара ами тук се цепите с глупостите си......айде вървете на майната си щом само с клюки по цял ден се занимавате тъпи недоклатени памперси!!

Естествено, че това ще казва вицето - да не се вглеждаме в съдебната система. Нали тя е от същото котило. Пази го. Аз съм очарован от лоялността на президента към проблема. Защото големият проблем от години е съдебната система. Който идва на власт обещава да я реформира, а после се оказва невъзможно. Президента се разграничи от смирението по въпроса.

това че президентът не е,ама във никакъв случай русофил не значи че е българофоб. За мен всеки който не е русофил е българофил!!!

Вицепрезидентът Маргарита Попова призова нацията да бъде по-интелигентна и да не се вглежда кой на кого е изпращал SMS-и, защото това не била генералната тема". КОЙ каза, че Герб няма кандидат за ПРЕЗИДЕНТ?

Няма кандидат защото макар и жена, г-жа Попова показа че не е послушко. ( припомненте си подслушването на министри и кой само каза, че това не е Нормално) . Не съм изобщо почитател на Герб, но ако имат доблеста да я издигнат отсега ще знам кой ще е моят президент.

зблобна комуняга. Не си спомням да съм гласувала за нея. Дали не вървяха в пакет. Преди да стане вице - все за ръце се държаха с Росен, усмихнати, а сега са пръска от злоба. Знае че е едното нищо - бадавя яде ни паричките. Долу-у-у

Интелигентност! Лъжат те безочливо и ти викат "Вервай, целия ще е твой"... Да си дойдем на думата - я кажете какво ще купи момчето утре!?

Тази за каква се мисли. Стана вице на президента.За нея никой не е гласувал.Все е контра, тъпа неизявена.Това я боли. Кой я подбъзва или тя самата е проклета. Много ъкъл дава без да й го иска някой. Думите и звучат като от Позитано. .

ЛИПСАТА НА СПРАВЕДЛИВОСТ води до липса на ДОВЕРИЕ, а от там и омразата ни към пилитици, чиновници, държава... За липсата на справедливост са виновни всички досегашни политици и задкулисните играчи от ДС! Между другото - защо не говорите за електронното гласуване, което днес мина в парламента?

Г-жо Попова, разочарова ни, не може държава да се управлява чрез SMS.

Тази патица Q искам за сендантка. Аз с/у Местан дуел без SMS и пушлето. За 2 сек. е на земята и изяден. Подарък кокъл от задния бут на "кафето" и ДПС-Бай,Бай...Пусаа айдееее ДУЕЛ

Госпожо, Вицепрезидент Попова съгласен съм с Вас: "Трябва да сме малко по-интелигентни." - ами напънете се малко, може и да се получи. НО НАЛИ САМА ЗНАЕТЕ, ЧЕ т.н. ДЪРЖАВА ОТДАВНА СЕ УПРАВЛЯВА СЪС SMS-и. Напълно подкрепям: "Да намерим корените на злото."- но няма нужда да ги търсите - ТЕ СА ПРЕД ОЧИТЕ ВИ - ВАШИЯТ БЕЗГРЪБНАЧЕН шеф, менторът му и ГЛУТНИЦАТА ОКОЛО ТЯХ!!!

Явно ГЕРБ. Вече направиха своят избор. Г-ж Попова, ще бъде кандидатът за президен,т от листата на ГЕРБ.

Виж на видеорепортажа как нахлува в залата преди Плевнелиев! За нея няма протокол и още при полагането на клетвата в НС тя демонстрира че се чуства нещо повече от него и че го има за втора ръка, след като при изразяване на благодарност за избора им първо благодари че са избрали нея и след това изказа същото за него! Който знае какво означава това и как стоят тези неща в коридорите на властта добре знае какво показа и какво целеше тогава Попова.

Тази патица на синекурната длъжност вице-президент НИЩО не направи през времето, когато беше министър на правосъдието, нищо не направи и сега като вице-премиер и в много редките случаи когато трябва да изрази някакво становище ТЯ тотално обърква нещата!! Просто се чудя как може да е толкова елементарна!!!

Тази патица не е ходила на село. НЕЕ виждала 80кг. вълк как бавно се движи в мъглата . Тя е ПУСИ

"Трябва да сме по-интелигентни" - е как самата патица да стане такава, като е невъзможно...

защо тази вакла овца мери интелигентността на нацията обратно пропорционална на нейната

президент и вицепрезидент - ПАРАЗИТИ.единият абсолютен мухльо,другарката - една злобна чума.

kirchevo

Това злобно бабе е опасно.

Турболенция -нещастници!!!! , вие сте в турболенция. Очите и зъбите и на вълците вече се промениха от глад ГЛАД за вашта кръв. Храните ги с боклуци. ТЕ НЕ СА ПОТРЕБИТЕЛИ и не искат заеми. Ще ви разкъсат дебелите гъзове а след тях идваМЕ НИЕ / БЕЗЦЕН/

"Да намерим корените на злото. Стига с това разединение", призова тя.ЗЛОТОЕ В САМОТО ПРЕЗИДЕНСТВО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕ ДОСЕГА НИТО ЕДИН НОРМАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ, А ТОЗИ И ЧЕХЪЛ ВИЦЕТО КАК СЕ КАЗВА - ПОД ЧЕХЪЛКА

може ли да изредиш в кои области е под чехъл

Попова е мъжко момиче и правилно посочва, че задкулисието поставило плюнката и мутрата на власт се чуди по какъв начин да отвлече вниманието на народа с глупости.

няколко пъти какво казва попова, та белким ти светне чии интереси защитава, а да не се мъчиш аз ще ти отговоря - интересите на статуквото, от което тя е неотделима пионка.

Така е, затова са я сложили там. Но в сравнение с двамата нещастници е едно ниво отгоре.

Попова е гнусно мекеренце на Бойко-ДПС.

Попова е едно недоразумение. Срам ме е от нея.

Попова, а да си затваряме очите ли за безобразията? Не те е срам.

Ето как един SMS извади на показ червения потник на Попова. Няма как да не търсим изпращача, мадам. Ще го търсим, за да го накажем и за да възтържествува законът. Трябва да го намерим, за да докажем, че има резон в желанието на нормалните хора, всички тези над 10 000 отрепки от ДС, рано или късно, да се махнат от държавното управление и да остават Българя на спокойствие,

valentor

напразно ви развяват ,като на корида, символът ДС , и вЕрвате. Аз съм офицер,кадрови,с пълен учебен курс, и работа в ДС , и това не ми е пречка да искам благоденствието на Българския народ тук и сега..

Искате го, но сте зависим. А зависимите, няма как да са свободни, а ако не са свободни, няма как да говорят истината. Няма благоденствие, което се основава на лъжа.

едни и същи ластици ? Аз съм пенсионер, завършил ВМЕИ и постъпих в десе на 33 години, кадрови офицер, стигнах до начотделение, но бях чуждо тяло през цялото време, защото не съм он "нашите", т.е. завършилите симеоновската семенария или отрочетата на абпфк, та знам много добре какви "патриоти" сте.

SMS-масонсонската клика действа. Ха -ха.!1 Алената (А) ще потече в/у черното на фанелките ни докъто не ви ИЗРИТАМЕ ОТ ЗЕМЯТА

Хайде някой да обясни - кое е по-важно? Това, че някой е пратил на Някой sms, или това, че Някой нахлува на заседание на Висшия съвет на една "независима" власт да им търси сметка за нещо си?

valentor

ох, обИАснениЕ: от едното следва другото

Хора с комунистически манталитет, като започнат да правят демокрация, се получава клептокрация. Наблюдаваме я вече 26г. Някои дори са постигнали дар слово.:)))

Не могат да боядишат, тва дет съм го направил.