17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко в декларациите е официална фалшива информация. Тук къде са комисионните, обществените поръчки на свои фирми и черните каси. Всички са в кюпа. Такива коли каквито се карат в България не се карат в далеч по-богати европейски страни. Това не е от заплати. Да не говорим за дворците в които живеят властимащите. България ще се опразни от българи, заради чувството за безнаказаност и несправедливост. Няма такава държава в Европа. За това ще бъде закрита.

чета и препрочитам и да разбрахме коя е най-богатата измежду съпругите,но нещо не разбрах и няма спомен вероятно авторът на статията за най-богатият син!?

Къде го измислиха с тия декларации да се смеем малко

Тия лъжци и отявлени крадци са порпуснали всичките по поне три нули в края на декларираните суми...

Стигааа с тия смешки ,бре ,г-да министри и власт-имащи господа !?Вие сигурно си не вярвате на тия декларации..,та нас ли ще ни заблуждавате !?Защо милионите някой си крие...!?

Че то аз имам повече от Радев бе, хахаха. Кой каза, че сме били бедни...

Какво очаквате от държава, на чело на която са най-големите мошенници , измамници и лъжци . А най- големия , дето ни е мин придцедател жив да го ожалиш. Дето се знае колко бизнеси присвои и дето парите , които е откраднал са няколко милиарда. Разтрел и кънфискация за тези мърши.

Чета тук коментарите,избори идели, ме знам кво си и т.н. То ако зависеше нещо от изборите щяха да ги забранят!

халал да им са

Ма много бедни, бе! Баси, да земем да спретнем една СМС акция по левче, че ще ни се смее целият ЕС, че сме оставили политиците си да гладуват, да ходят голи и боси и да се возят на магарешки каруци! А най вече МП! Секи ден пробива по една нова дупка на колана... Но не в посоката, за която иска да ни убеди, горкичкия, а в обратната... Чак ми се плаче за него!!!

Тази статия ме разсмя още с първите три изречения :)! За кодош, прочетох я до долу. Явно не е имало, Ама нищо друго, което да запълни това драгоценно медийно пространство, че да сътворят тази публикация. Всякакъв последващ коментар тук е излишен...!

на тези заплатите им трябва да бъдат не повече от две минимални за страната!!??;))

бг-кенефа ще се оправи когато ,..средната работна заплата стане колкото половината от заплатите на тез убавци!!;))

бг-кенефа ще се оправи когато ,..средната работна заплата стане колкото половината от заплатите на тез убавци!!;))

бг-кенефа ще се оправи когато ,..средната работна заплата стане колкото половината от заплатите на тез убавци!!;))

Tрябва, да прочета в биволъT,.... какво пише,... за Tези.... убавци!!;))

ей как не ги беше срам! пууу

ако се наложи тия нещастници политиците да работят един ден в производството няма да хванат надница за чая!

Леле, тия бедняци докалко си напълнят гушата какво ни чака....

добре де, да зекларация с невярно съдържание нямаше ли някакво наказание там...

тези много бедни бе... по 10-20 хиляди лева на влог. Да вземем да им съберем помощи!

Само да дойдат президентските избори или избори в които ще участва Радев ще го смажа! Ще повтарям непрекъснато, че една птичка пролет не прави! Никога повече няма да му дам гласове на тоя неблагодарник - кияк! В администрацията на Президента работят хора за заплати от порядъка от 3 000 нагоре! А ние ходехме преди изборите да му служим за масовка ли?! Да май така излиза! Назначил е дъщерята на най- голямата проститутка в Президентството големият Морален президент!

Радев взима доста пари, Йотова и тя много им дреме, че хората нямат , Радев се надига като кон пред празни ясли и само изкуствено мрази герб, назначил е в президентството децата на най- върлите гербаджии, а хората нека ядат трава! Жена му рипа като кон до него и го води надолу! Повече той президент няма да е!

Да не би да е 1 Април? Не, не е. Или е 1 Април? Обърках се. Ще питам чичо Гугле, той какво ще каже.

много беднички тези политици... най-богата жената на марешки, а той завалията и той беден

И кво излезе сега , че горките ни политици живи да ги ожалиш. Нагла пасмина ей.То е ясно,че няма как да декларират офшорните сметки ама поне по едни 100 - 200 бона барем да бяха декларирали.Ама ко да праиш нали на ползу роду са всичките им действия и те бедни се изкараха.БОЖЕ БОЖЕ върнете ми Калашникаааааааааа !!!

Какви 100 200 хиляди. За под милион не се помръдват. Огромни са им състоянията, трудно проследими.

Уважаема г-жа вицепремиер Е.Захариева, Имате явна неволно допусната от ВАС "техническа" грешка в данъчната си декларация. Декларирали сте новопостроева къща с РЗП 484 кв. м., на стойност / съгл. договор за строеж/ 174 118 лв или себестройност -359,75 лв/ кв. м. . Ами то само тухлите, бетона и арматурата са на по-голяма стойност. Явно сте си построили КОЛИБКА / НАВЕСЧЕ/, А НЕ КЪЩА.

Толкова е груб строеж на такава къща НО! Това е до акт 14 - демек покрив и на тухла. Няма дограма, няма замазка, изолация, инсталации ... До шпакловка и замазка е още толкова + около 50 хиляди за верт планировка и двор.

Че дядо ми може да декларира по големи доходи бе! Два апартамента под наем за по 450 лв + пенсия от 680 лв х 12 м = 18960 лв годишно + рентата от 100 дка 7000 лв +дивидент от кабеларката 35 000 = 60 960 лв. Ама така си е - държавни мъже са -трябва да се жертват за народа! Аз що не ща да ставам държавник, а?

Ми, като имам в превди неизмеримите отговорности на тези национално отговорни и родолюбиви наши съграждани, а също и неимоверно тежките им служебни задължения, които те изпълняват прекрасно и с чест, постигайки невиждани успехи, което личи от стабилната, просперираща България - страната, където всички граждани не само са богати, но и все по-забогатяващи (вижте само милиардите спестени в банките!), предлагам: Да се създаде специален фонд "Овъзмездяване на политиците", в който всеки един от нас да внесе поне по 1/12 -та от средногодишните си доходи. Така събираните средства да бъдат разпределяни между политиците по тяхно усмотрение - те доказано знаят как да разпределят средства помежду си. На нас пък изобщо няма да ни се отрази даването на тези средства - както казва народът "Бълха ни ухапала!" Слава! Слава! Слава! И - чумата да ги тръшне дано дейба лъжливите ненаситници!

В тези цифри, отчитат ли се средствата, вложени в офшорки? Само информативно питам.

Ако си родолюбец и милееш за държавните ни мъже и жени (за малко щях да напиша държанки) - да. Ако не си патрЕот и прЕател на Отечеството ни - не. :)

И кво, излиза, че съм по-беден само от Йотова, Захариева и Марешки. Така ли? И то без да "усвоявам" евро средства, без да цедя финансовите милиардни потоци на държавния бюджет, без да крада заеми от типа на 16 милиарда, без да държа 10 милиарда в чужди офшорки, като Борисов и ПлЕВНелиев, и т. н. и т. н. без да се занимавам с наркотрафик, трафик на проститутки, на мигранти и джихадисти, на оръжие, на горива, бензин, газ, боеприпаси за сирия и украйна.... Никой не ме преследва, нито прокуратура, нито мутри, освен ТоплоФЪКация, Баси какъв комунизъм, каква утопия. Братя, а вие се плашите от капитализЪма, недоносчето на Сорос и Джънкер... Отивам през обедната почивка да врътна три "ишияса" за стрес-фрии афтернуун, а после ще онанирам докато избухнат всички краварски АЕЦове на река Колорадо и думне Йелоустона.

Ха ха ха Е по голяма глупост и наглост май няма от тези фалшиви декларации. И какво излиза, че аз съм по богат от всичките изброени политици ха ха ха.Абе ей смешници кой заблуждавате с тая менте информация, НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА НА ТОВА, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЙ И КАК ИЗТОЧВА ПАРИ ОТ РАЗЛИЧНИ СХЕМИ. Аре вървете на майната си.

И аз не им вярвам на тези! Лъжат но засега неубедително! Безсрамници!!!

За сега, на майната си сме ние с теб. Та, може и те да дойдат при нас, по твоя призив, ама не ми се вярва. Не знам защо.

Може и да е вярно, но примерно: Купуват апартамент на себестойност-30% по тънко, щото са уредили строителя да прави ремонт на детска градина Кола без пари, щото уредили Пешо с държ поръчка Почивка във Вегас и Пулен пансион в Гърция през фирмата на мичето, която отговаря за пътуванията в агенция магенция Вуйчото не му стигали парите и го назначили охрана на 1000 лева при Генчо, който го в редихме да пази парка за 10 000 на седмица ..... И така неусетно все едно изкарват по 50000 повече от теб, без да се забелязва

Трябва да има имуществен ценз за депутатите. За да се кандидатира някой за депутат да има поне 1-2 милиона. Цървуланковци да не се допускат до властта

Откъде са парите на върволината Йотова ? Нинова е забравила Техноимпекс да впише.

Данни за БАЛЪЦИ!Пак да ги изберете!!!

Тези гов.еда скоро ще се озъртат за българи. Това не е държава вече,това е държава на тези го.еда и бенчовци и слепоци без очи,превърнали този в миналото "рай"на земята в пустош.Анатема и на снимка не искам да ги виждам.

Хе хе, разписка за дебили. Дори и ония 80 процента няма да повярват на тази стъкмистика. Какво стана с ония 450 милиона с неизяснен произход на най-високо ниво, които братсктото разузнаване на САЩ улови някъде из Саудитска Арабия? Бълха му ухапала милиардите.

"Спестили" са поне по 3 нули отзад... и то все от пари, придобити по втория и по третия начин...

Между другото по повод статийте ви за горещините във Франция съм предизвикан да ви кажа открито че вие от ДИРА сте големи неграмотници.И ставате със всеки ден все по ярък пример за ФЕЙК НОВИНИ.

Най малкото обидно е да четем за паразитите които се настаниха се упражняват във власт да четеме какви доходи получават.Но не е прост тоя кой яде баницата а тоя кой му я дава.Както и един друг прошляк който употребява думата държава по повод някаква тема свързана със някой си Митьо Очите.Държава е за някои за повечето е мръсна мащеха прогонила ги от дома им.

Това е само за тази година. Това което е напазарувано през миналата година и по-миналата и т.н. не се отразява в таз годишната декларация.

Никой не се интересува мъжлето на йотова ит къде има близо милион кеш, но всички се вълнуват за десетте бона на Бойко

Не е за вярване! Всички тия влезли в политиката, за да станат бедни.

Повръща ми се!

по закон да подадат декларация НЕ СА ПОДАЛИ. Защо ли? Предпочели са да си платят глоба,отколкото да излъжат...което се наказва по друг начин,ИЛИ да им цъфнат парите.

Беднотия , до шия ! Най-беден е Цеко Цветановия син , за 6-те апартамента , подарени от ДПС , нито дума !

Значи боко спастрил едни 83 хиляди от ''трудови доходи и неизползвана отпуска''???като всички знаем че той завалията едва ли знае какво значи труд от многобройните си разходки..Освен това видите ли ''спестил'' още едни 6 хиляди от ''допълнителни трудови доходи'':)))))) Въобще като им гледаш писанията ''много труд 'влагат'' да знаете големи пари за него вземат ама нали са бедняци и осигуровките си от тези доходи не плащат та ги плащаме ние ''богатите'' а че резултат няма от този труд дето трябва да е в полза на България и хората въобще не им пука защото резултата е в джобовете им.. После се чудете защо средната работна заплата в София била най голяма:(((((

Ееее, ами най-имотния сред депутатите що сте го пропуснали?! За Гениалното на Мама Златен Той говоря;) Ми човекът за един ден работа в парламента е получил 44 000 лева - ехааа!!!!. Отделно от това имането му за 3 години депутатстване е набъбнало от стар опел и 54 бона до милиони в имане и наличности;)))

Пак ще ни изберете, член първи!

а 6 апартамена на Цвъ къде са изчезнали?

Тия като изключиш дебелян всички социално слаби бе.Особено премиера,че той гладува бе.Почвам кампания за набиране на средства за нашите политици.Не може цвета на нацията да тъне в мизерия.Българино пусни СМС спаси политик.