Красимир Горсов: Петър Христов спаси живота на Мануела

Петър Христов спаси живота на Мануела, това е нещо, за което ще му бъда признателен цял живот, обичам го като брат!

Обратно в новината

Коментари - Красимир Горсов: Петър Христов спаси живота на Мануела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо го изкарват този коцкар и пияница, ужасна държава с отвратителни хора и аз примерно не искам да живея в будна кома те поддържат дъщеря си като източник на средства

Красимир Горсов: Петър Христов спаси живота на Мануела, а АЗ проиграх парите на РУЛЕТКА.

Работата около "бизнесмена" смърди отвсякъде! ОТВРАТИТЕЛНА БЪЛГАРСКА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ!!!

"Петър Христов спаси живота на Мануела". А колко други е съсипал!?

Ако нямаш конкретни сигнали и обвинения е добре да замълчиш!

герб неса прости хора , ако имаш големи възможности , финансов капитал наречен средства срамната дума е ...пааааари ???? можеш лесно да се вредиш в гробарската баничарница ............истенска политика не се прави с колко имаш в банковата сметка ами с акъл да правиш на живота на хората по лесен...........некадърници. .....иначе човека ако е помагал евала , лека му пръст .

Той напусна топлото офицерско място в Генералния щаб на БНА, след като медиите публикуват нелепо обвинение, че е руски агент, а небезизвестният г-л Семерджиев не опроверга клеветата, тогава Петър Христов демонстративно напусна армията, излезе на улицата и застана зад сергия да продава банани!... Когато се разбра, че помага на момиче изпаднало в кома - злите езици го оплюха - чрез чуждо страдание си лъска имиджа! А истината е различна... През 1997 г. той фалира за една нощ и всички приближени го изоставят, единствен, който остава до него, е дядото на пострадалото момичеЧрез този жест към внучката, всъщност той изразява своята признателност към семейството

Тоя не проигра ли на комар парите които хората даряваха за лечението на детето му?

Шило

Христов си заслужава уважениетож за това, което е направил, ами ти?

Този плъх защо въобще ни го показвате му давате трибуна да говори? Кой каквото може е помогнал на дъщеря му, много неизвестни и обикновени хора също даряваха парички, но понеже са давали по 2 или 5 лева за тях благодарност няма. Кажете ми каква е причината този плъх да не работи до ден днешен? Той колко години вече на гърба на болното си дете? А за парите, които проигра дори не ми се говори. Абе плъх! Зараза!

тоя защо не върне 130 000 лева , които открадна от сметката на болното си дете и ги изигра на рулетка ? При това има издадена ефективна присъда. А колко пари измъкна от руснака, не е истина. Накрая падна толкова ниско, че му прати и сметките за ток и лекарства на дъщеря си и руснака ги плати !!Всичко това го даваха по телевизията, гледах го на живо !! А Горсов, що не кажеш какво прави дъщеря ти на 17 години на път за морето, в джип с още двама мъже ??

Да всички крадци на прехода са мъжкари от Илиеви, Мултигрупеца и тн..с народните пари.

Тоя що пари гушна от руснака само той си знае (и онези в игралните зали)... И от Интрансмаш (Развитие) понамаза доста, и от пенсионерите покрай Велизар Енчев, а сега и за други взе да се сеща...

Аааааа... сега се сещам! Абе тоя Горсов не беше ли изиграл на ролетка парите за болната си дъщеричка ?!!

"Петър Христов спаси живота на Мануела, това е нещо, за което ще му бъда признателен цял живот, обичам го като брат!" Вместо да говориш глупости, че си му благодарен на тоя, вземи и намери оня руски кретен дето блъсна детето ти и му набий два-три шамара и се изплюй в мръсното му руско-комунистическо лице!!

А ние си мислехме, че руския пияндурник е плащал лечението! Виж ти!

теб никой не мое да те метне ;)

Да те еба в посеркото! Като чуя некой да ми говори на "голям мъжкар", чак ми се драйфа щото се големи путки излизат.

Тоя плъх Горсов пък ли изпълзя?

Горсов,нагъл типец,който проигра в казината парите за лечението на собственото си дете-вземи се скрий и си трай,задник нас-ан.

Бащата на Мануела е разбираемо да му симпатизира. Иначе това се нарича "купуване на съвест".

с крадени пари.ама ковчега джобове няма.

На тоз ща му секне крана за комар. Нищо чудно да е принуден и билки да продава.

за какво да са му благодарни. Имало и такива обаче, дето са били на противното мнение.

Пак ли е убийство от любов?

простите българи се лекуват в турция ,а умните ни богоизбрани в израел . 1 млн .откраднати от българите ,за мануела и за израел ,браво на бг мафията !

За съжаление спасеното дете е с тежки увреждания и само се мъчи!!!!...

Мануела беше на 17, когато стана катастрофата.

интересно, защо Христов, а не Ставийски е плащал за лечение...

но все пак е похвално! не се дават лесно пари, пък дори и крадени от работниците

Ами, защото нашия "безпрострастен съд" го обяви за невинен :) А самия той не е достатъчно морално отговорен за случката....все едно някой друг му е карал джипа, "он не виноват..."

Не го слушай Горсов. И Стависки е дал не малко пари и хората събираха,ама тоя убавец на снимката си разтоварва стреса като играе комар. И спортен марцедес кабрио си беше купил от парите, а на въпроса защо, отговори,че му трябвала кола да кара дъщеря си на процедури.

Първо, вземи се научи най-накрая, че се пише (и произнася) "Стависки", преди да взимаш отношение по този въпрос. Второ, въпросният виновник за произшествието даде немалко пари за лечението на Мануела, ама не е изненадващо, че комарджията Горсов си трайка по въпроса, а дървените философи попиват всяка дума на такъв тип.

Кво да праи човеко, като те виде, как проиграваш събраните пари от помощи в Казината

Виждаш ли какво става ... една грешка прави човек и след това цял живот клеймо.

Ми то, баси грешката. Не е истина просто

И ся кво да правим?

каубойска държава.. с елементи на социализъм..

А на колко хора е почернил животеца?