Манолова: Законът за хората с увреждания е осакатен, министър Петков да поеме отговорност

Извадени са предложенията за реформи, това е подигравка, категорична е омбудсманът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То и ти си подигравка, ама те направиха омбудсман...

Манолова, стига демагогия и лицемерие. Правите се на Ивже воевода,но нищо не сте постигнали в интерес на хората. Какво направихте с Топлофикация ? Нищо! Едно голямо нищо. Преминавате към следващите Пи Ар акции. Зад всичко това прозират някакви оговорки и общания, Ма ? С ББ, нали ? Ти на мене, аз на тебе. Не ви вярваме, Не ! Вече по делата Ви познаваме. Сега ще оправите Соф. вода, нали? Докато Гинка купи ЧЕЗ. Хайде стига. И вие сте една от тях. Работиме на полтическо ишлеме, нали?

а паричките, мая, паричките за тия екстри дето ги искате ти и майките на уродчетата от къде ще ги вземем? от социалистическия интернационал ли?

Да наричаш човек уродче е цинизъм , а да наричаш дете което не е виновно да това е че получило инвалидност е върхът на цинизма

Т.е. да разбираме, че си е позволил да се съобрази с обществените нагласи проучени в хода на общественото обсъждане, което за омбудсмана е ненужно, защото е важно само какво иска тя.

Манолова, спри най-после. Където да се набъркаш носиш само вреди. Сезира ВАС за сградна инсталация и узакони рекета на Топлофикация. Сега вредиш и на хората с увреждания. Скрий се! Вредна си!

И сам воинът е войн! Не се дава и като котка по гръб не пада тази жена! От нея би излязъл чудесен министър-председател, истински загрижен за хората. Колко са такива в България?

"Тя обясни, че от закона отпада личната помощ" - че тя нали се уреждаше с твоя закон бе Мая. Забрави ли, че ти го внесе в парламента.

Извинете, отхапаният мозък вид инвалидност ли е!?

ИСКАМЕ ПОМОЩ И НИ ОСТАНА САМО БОГ ! НА НЕГО СЕ МОЛИМ !

От ПЕ"АЛ Министър - толкова. За ПРАЙД-овете МОЖЕ, за хората с увреждания - НЕ. Чумата да Ви затрие, НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ и БЪЛГАРОУБИЙЦИ !!!

не е инвалидност както и когато мозъка е гладък като динена кора т.е носиш го ама никаква функционалност. Такива лица като първият коментатор с " уродчетата"

Ама че трън в задника е тази жена! Не миряса и не миряса. Тъкмо ГЕРБ- рите малко се поуспокоят,за да се насладят на открадното и тя пак им наруши мурафета. Опак жена,казвам ви.

Абе кой ли вече ви вярва на всичките по "върховете на властта"? Да се вдига пушилка, да се вземе ако може някой лев, а овцете, пардон електоратът, да си таковат таковата. А че законодателството в последните години наистина е подигравка с правната наука, е съвсем отделен въпрос.

без никаква Оговоpка съм сигуpен,че за тpoл трябва да има изпит по български език.

То затова явно Царя от Банкя всяка година строи по една черква и ремонтира по 2 манастира за да може скоро всички да се събираме там да се молим че както казахте освен на бог на друг неостана

миленчо, дете неуко, това че смо.таняците измениха закона и вписаха всички като увредени, не означава че са скъсали речника на българския език! а там си има думичките инвалид, урод , изрод, недъгав,сакат,дебил, и тнт. и си пише какво точно означава всеки термин не може да е увреден и индивид роден без мозък, и човек загубил крак при работа в забоя на мина, или останал без ръка вследствие на взрив на работното му място! единия е урод, другия инвалид!

Ама, какво очаквате от герберите? Те по-далече от бсп не са стигнали и няма как да стигнат. Е, само в краденето и безочието ги минаха... напредък има!

ЦАРЯТ ОТ БАНКЯ СТРОИ ЧЕРКВИ, ЗА ДА СЕ ДОКАРА ПРЕД ДЕМИУРГА - ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ, АКО ГО ИМА, ДА МУ СЕ ПОДМАЖЕ !!!! ТОЙ ВЪОБЩЕ НЕ МИСЛИ ЗА ХОРАТА НА БЪЛГАРИЯ !! НО Е МУТРЕНСКИ ЛИЦЕМЕР И МУ СЕ ВРЪЗВАТ !!!! КОЕТО Е МНОГО ЖАЛКО !!!

Нашата псевдо държава се опитва да изтреби и болните и здравите! Само мин. председателя ни обяснява, че вървим към светлото бъдеще... Конграчулейшън Боко! Биеш всички по наглост!

невенче, според мая, и депутатите ни , е човек с увреждане! инвалид вече е забранена дума в правният ни мир! моля те, съобразявай се какви ги пишеш!

petrovito

а, бе на думи всички го докарват... ама като се облажат до лактите, забравят какво са говорили... "днеска така, утре не се знае..."/познай, чий е цитата/

Достойна за уважение е Мая Манолова. Ако бяха избрали нея за председател на БСП, щяха сега да са в по-добра позиция.

Понятието придоби нов смисъл по нашите географски ширини. А именно на практика представлява повишение и то какво. Та не знам дали има смисъл да го искаме от този или онзи омазал се чиновник. Допускам ,че идеите са дошли след ''златната'' командировка на онази зам.министърка за състоялата се ва Ню Йорк конференция от която май никой нищо не бил разбрал защото била на език ,който изпратените не владеели.

ПОДИГРАВКАТА отдавна се е превърнала в ГАВРА и ГЕНОЦИД срещу ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ... но така е доакато търпим индивида от Банкя и "партията" МУ /шайка я нарече един.../

нее, в нашата държава комунделите се мъчите да докопате властта обещавайки на недъгавите екстри които няма как да им дадете, щото докато бяхте на власт същите уродчета живееха напъхани в клетки в едни заведения за които вие не споменавахте дори!

Маяяя че душа мила, ама ти какво си очаквала бе? Та на бойку и гроб им требе парици да крадат докато им се пръснат задниците от тях! А така наречените патриоти чумата да ги тръшне!

Много здраве на една червена свиня

но защо , когато бе планирана и провеждана приватизацията БСП не подходи отговорно при провеждането й!? Резултат - дял индустрия от БВП - 17 %!

Е това ли е работа на омбудсмана?

Къде сте тръгнали с тия дървени бастуни?Вижте за нас как бързо намериха стотици милиони

наясно ли си що е то капитал и комунизъм? Явно си наясно само че започват с буквата К! Муньо едвам сме 6 милиона, народа масово бяга! Щом циганите тръгнаха начи няма какво да се папа! Комундели егати тапира гнусен трол!

Ахам. "Омбудсманът е застъпник за правата на хората и пазител на обществения интерес."

Когато не ви оттърва,веднага трол. Казвам истината и на някого не му харесва.

ми те всички избягаха там, дето за ръководната роля на комунделите не са и чували бе! и рафаел рафаилов и той е там! това е на курнелия нинова детето, ако не знаеш!

И защо в САЩ си бият негрите...

Нашата си Мая! Само така!

Да. Защото "женичките майки на децата с увреждания" са цъфнали и вързали, обаче видиш ли лошите комунисти ги използват. А вечер обикалят мандри и кошари и палят и грабят...

Мая, ти много бързо забрави, че беше комунистка, която яростно защищаваше в България руският комунизъм. Руският комунизъм под ръководството на примитивни руски азиатци от Кремъл ни докараха да сме най-бедната държава в Европа. За какви инвалиди от известно време пледираш като обществен защитник? Ние сме бедна държава, която все още не може да излезе от руското блато в което ни бяхте натикали и нямаме тези възможности, които има цивилизованият свят да направим на българските инвалиди разкошен живот. Няма пари. Парите са в комунистическите касиери на бай ти Ветко и подобни на него, които харчат по указания на Кремъл какви пари да се дават на другарите и за какво. Основно парите ги прибираха в руските бездънни джобове. Спри да дрънкаш врели-некипели, защото ставаш безинтересна. Спомняй си отвреме на време, че съвсем доскоро беше активна комунистка и много добре знаеш, че парите са във вашите престъпни ръце.

Жалко, че няма поставяне под запрещение, поради човешки и морален дефицит! Щяхте да водите класацията. Подобие на човек!

Този е безподобен в лошия смисъл на думата. Него повечето хищници в животинското царство ще го бият по "човечност".

Не Манолова, Петков е за съд!!! Безсрамник!!!

По този неграмотен начин каквото и да кажете, няма как да "оттърве".

Вземи си хапчетата,почини си и остави другите да почиват от тъпотиите ти

ГЕРБ - Гледай Едрото да Резнеш Безплатно!

Протестиращите ще се срещнат с цар Слънце и ще се оправи всичко.После той ще си припише заслугата и всички ще му ръкопляскат

Протестиращите ще се срещнат с цар Слънце и ще се оправи всичко.После той ще си припише заслугата и всички ще му ръкопляскат

Да ги оставим всички сами да си работят както в туризма да видиш какво ще стане тогава Няма и да има кой да гласува за тях.

То сега в момента един инвалид с 56%,гледа баща си със 100% с чужда помощ.Има право на асистент,АМА НЯМА ПРОГРАМА,а в бъдеще????????? А също го отхвърлиха и от безплатен обяд,защото пенсията ми надвишавала.Та съдбата ги е ,,очукала,защото и съпругата на 100% починала,,а държавата ги направо унищожава тези клети хора.От общината,любезни,но жестоко отхвърлени от закона.ТА МАЯ Е АБСОЛЮТНО ПРАВА,,ОТ ЗЛЕ ЩЕ СТАНЕМ ПО ЗЛЕ.

а кой тогава ще се застъпи за правата на ония все по малко хора които работим и плащаме данъци за да издържаме ония 2 200 000 пенсионери, 700 000 инвалиди и още 350 000 държавна администрация и фуражкаджии, та сега и екстри като инструктор по плуване и кон за езда на дебилчетата да плащаме, и за личен асистент на майките им, които с пиене и пушене са си увредели ембрионите?? кой ще ни защити от все по нарастващите ви апетити? накрая тук ще си останете само вие да си тъните в изп.ражненията!