Манолова към Борисов: Парламентът не е трибунал, сградата на съда е на друго място

Това, което озлобява Борисов, е искането да бъде изслушан от парламента, пише под видеообръщение на Мая Маналова и Арман Бабикян

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Арман Бабикян от ПГ "Изправи се! Мутри вън!" добави, че е хубаво законът да се спазва." Така както го спазвахте докато мятахте домати, яйца, търкаляхте се по булеварди и улици в София или като размахвахте черни чували и вършехте какви ли не още гадости? Защо тогава не ви пуснаха водните оръдия да ви поизплакнат както правят в нормалните демократични държави? Така ТЕ щяха да спазят закона!

Куха лейка, която се мисли за гръцка амфора. Да беша само тя, да си я сложи човек на онова място. И Майчто и Татянчето и Капонката и ред други - от един дол дренки. За нищо не стават.

Майче, кажи души къде беше, когато разграбиха КТБ, ама честно:) Верно ли нищо не знаеше? Прати поздрави и от Ванко 1 на Дончева!

И каква стана тя от мутри вън стана всички мутри вътре.

Кой е тоз дядка до Майчето? Я вижте това: Генералът с пола отнесе в отвъдното тайните на ДС отс аИта ФАКТОР БГ Чичак, изчезвай! Тъп си, проЗ си, лаком си! Аут си! Майче, изгони дъртака!

Маяма ти да не разсъждаваш щото си последната дупка на кавала !

За да раздаваш осъдителни присъди! Айде, наиграйте се малко, че това ви остана!

Абе няма какво да умуват ИТН как да съставят правителство! Давайте властта на Майчето че тя откакто приключи гласуването до сега не престава да се държи като все едно тя е спечелила и управлява.

Бойко Борисов като чуе мутри вън и не смее да влезе в парламента.

ТИА МАСОВО ГИ ТРЕСЕ ШИЗОФРЕНИЯТА, ВЪПРОСА Е ЗАЩО ПОЗВОЛИХМЕ ЕТО ТИА ГЕНИИ ДА НИ ПРАВЯТ НА ЛУДИ, СЛЕД КАТО ЦЯЛО ЛЯТО ВИДЯХМЕ, ЧЕ ТИА МАСОВО СА ИЗБЯГАЛИ ОТ ПСИХИАТРИЯТА.

Няма какво да позволяваш, видя се че са доста повече от 2000. По скоро въпроса е Марешки кога ще започне изтърпяване на наказанието си.

Талибаните на Отровата и неосъществената кметица влязоха в парламента.Какво друго може да се очаква от терористи и талибани-преврат бе, преврат и налагане на комунистически шариат.

Тая овца прави ли сметка с колко процента влезе в парламента?

Хулигани 4 процентни. Едвам го докараха до градусите на една бира... топла бира....

Ами ако не дойде, ще стане ясно че не уважава Парламента и българския народ, както показа крещящо унижение към предедателя на НС като го нарече ПКП, а тя вместо да го съди го оправда и остана без достойнство за цял живот. Такива хора не може да ни упавляват. Предлагам повече нито дума за БМБ, нека остане в забрава и да му се търси съдебна отговорност за нарушенията и престъпленията , ако има доказани такива и да се върши работата която трябва да се върши, без излишно губене на времето на НС за един нарцис.

тая Мая е най-нахъсана срещу Бойко. Питам се защо? Бойко я спаси от рак!!!!!!! Изпрати я в Германия при най-добрите лекари!!! После я сложи омбудсман. И тая после се прояви като най-голямата кучка! Кучка дето лае срещу него! Що ма, bitch????? искам да чукам кучка, а тая е точно такава - пълна мръсница отвсякъде.

Изоставената жена е безпощадна...

Едно не може да се отрече - Бойко Борисов победи Ковида! Парламента забрави за пандемията. Сега 4 години ще слушаме само за Бойко Борисов. Е и ако това не е победа на ГЕРБ - не знам кое е. То президент, то Народно събрание, то тройки, то единици, Нинова, Мая

Пак обърнаха палачинката. Ама хайде стига с този анализ какво си мисли Борисов, какво ще каже, какво няма да каже. Борисов каквото има да казва го е казал. Ще дойде и ще отговори на въпросите ви. А и от какаво да го е страх? Сега вече вас трябва да ви е страх от народната любов. Защо ще му приемате плана? Нали нищо предложено го ГЕРБ не се приема и не се гласува. Ама нещо май опря ножа до кокала. И най-вече аз искам да попитам Тези двамата от кога си изживяват като носители на народното желание? Попаднаха случайно в парламента и скоро ще си заминат - да не се пънат много много. Независимо при какви избори ГЕРБ отново ще спечели, така както са пожелали гласоподавателите. Много си повярвахте и съвсем скоро ще си получите заслужените шамари от времето. Каквото и да говорите и както и просташки да се държите с Борисов от това ще спечели само той - хората виждат и знаят - сценарият е ясен. Борисов и ГЕРБ най-лошите некадърници, ама дай да подадем техния план, ама преди това да ги разчекнем и смачкаме с нашата висша простащина. Да не забравяме, е че и Господ гледа - във времето на Великите пости (и да, Мая великият пост не е караулката към Кюстендил), да се държиш по този безобразен начин, не остав ненаказано от съдбата - бъди спокойна идва и твоят час.

Маямата потрива парички от комисийки дето нямат никакъв смисъл .. да проверява провереното ама за една торба пари

На снимката виждам една пачавра и една кофа с боклук.

А торбата с пЕсък се крие ли крие... Не им ли свършиха парите да ви плащат?

Е кога Баикян и Манолова станаха народа с 4% ?! Е по нагли и гнусни от тези няма... до момента!

Много прост народ сме. Приемаме политиката като футболен мач и гласуваме сякаш сме си избрали отбор по цвят на фланелките или незнам защо. И независимо какво правят ние сме за тях и те са си нашите. Дори когато вземат футболисти (депутати) от противниците и тогава тези са наши. Абсолютно простотия и късогледство. Застават едни хора разпределят си отрасли, рушвети, интереси,власт, пари .... и ни казват - ние ви обичаме, най добрите сме, всеки друг би ви закопал и ние тичаме да ги избираме за да могат да си разпределят нещата които са планирали. Малко са тези които са се запътили натам за да променят нещо в действителност, но има ли такива, слизаме на битово ниво и започваме да ги оценяваме като месари на килограм. Иначе искаме да живеем по добре. Живеем и ще живеем точно толкова добре, колкото заслужаваме.

Направи ти партия и управлявай бе ! Що мислиш, че е толкова лесно ! Събудил се нашия, изср. една купчина лайна във форума и сега олекна ли ти ?

с такива низши страсти е много съмнително. Ако тези хора продължат с този реваншистки устрем, нищо чудно този път от Европарламента всички политически сили да гласуват резолюция за състоянието на правовата държава в България. През есента предстои вече станалият ежегоден за всички държави-членки доклад за върховенството на закона, а, както знаем, той вече е условие за отпускането на европейски средства. Така че на българските народни избраници, а и народ, тепърва им предстои да учат за демокрацията и демократичния процес така, както го разбира цивиливозованият свят.

Това са новите комунисти. Норисов е прав, че искат да го линчуват, и затова го викат, не за да го изслушат, а за да го освиркват. Голям резил, странно как толкова народ гласува за фашизоиден либерализъм, по-ляв и от БСП, това включва Розовото Трио, ДБ и ИТН

И аз искам да го лунчувам заради щетите, които нанесе на държавата и държавността за следващите 30-40 години, ама не мога... Даже смъртно наказание вече няма в НК...

Кви щети ти е нанесъл, бе, каун, бегай да вземеш 2 лв от майка ти и отивай на кафе.

Нищоправеща, лайкучка, Пеевски за ДАНС предложила!!!!!, объркала се, льжлиня, разтурикьща, без морал, комсомолско изчадие, богата, дъщеря и зет - на държавна трапеза!!! Вън мутро!

някой, който да тази ПАЧАВРА на боклука, където и е мястото.

Мая е много точна и има мозък. Лошото е, че се е свързвала с комунягите. Ти го лапай

Пази боже сляпо да прогледа

Куцо да проходи!

Майо ма това ли ти е политиката. Един боко ти е в устата. Друго имаш ли да кажеш, че гасим компа?

От името на Отровното трио благодарим на всички балъци, които висяха по площадите и улиците цяло лято. Ние вече сме депутати, вие се оправяйте както можете! Ще се видим преди следващите избори! Успех!

Bъв видимият cвят бecyвaт мнoгo зли твaри, cлуги нa дявoлa, кoитo трябвa дa умрaт в aдски мъки: cвoдници и cвoднинички, тaтуирaни фитнec-нaркoмaни, милициoнeри, пoлитици, кмeтoвe и oбщинcки cъвeтници, фeoдaли и бeйoвe, aзиaтци, узбeки, нeгрa и мaнгaли. Bcички, Дaй Бoжe, дa мpът в aдски мъки! Aмин. ☞Боко-Българоубиеца открaднaл 10 милиарда от eврoфoндoвeте: https://urlid.ru/cc7l ☞На Балканите има Премиер и Президент Haркoтрaфикaнти - Xaшим Taчи и Бoйко Бoриcoв!: https://urlid.ru/cc7m ☞Евродепутатът от Гърция Димитриос Друцас обяви Бoрисов за мaфиoт!: https://urlid.ru/cc7n ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ◑▂◐Кaзaх.

МНОГО НАГЛА ЖЕНА, БЕЗ ДОСТОЙНСТВО !!! Разчекна се за пари....................устата й, неспря да плюе, такова злобно кречитало..........................ОТВРАТ !!! Сигурно си изкара добри пари, няма кой да я провери нея !!!

Ако тия женища се нахвърлят върху него ,ко правим?Корни,Майчето,Поразяващата уста ...Ох

❤От твоите уста в Божийте уши. ✞Амин✞ ❤Гордея си, че съм родила Безстрашен Българин-Юнак! ❤ Бог здраве и дълъг живот да ти дава, и Светият Дух, да те пази от силите на злото. ✞Амин✞. ❤Еееех Йовано, Йованке: https://uni.su/GX7HKr ☞Цялото милиционеро-цигaнско дс-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX ☞Линч и Въже за българоубийците агент Гоце, агент Буда, агент Иван и агент Сава, които превърнаха българите в най-бедната, болна, изчезваща и нещастна нация в Европа: https://uni.su/VGhcDZ ☞Рак за гнусния хераковски цигaнин с феc, Бoко-българoубиеца и целия му род до девето коляно. ✞ТРИЖДИ АНАТЕМА✞♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa

Е бре, намерил как от клавиатурата на телефона си за 20 лева, трета употреба, може да пише емоджита и урааа

На братя Галеви Това работеше Мая преди години Цял Кюстендил знае Затова няма депутат от Кюстендил на нейната “партия” Мдаа

Ама с гълтане ли?

народ от мизерници. Чекайте, ще ви оправят

Как Маямата върти минети на братя Галеви Клипът е сниман във вилата им

Ама първо са я коландрисвали в дупето, нали?

☞От 12 гонини ни управлява ни зъл демон-бългapoyбиeц: https://uni.su/S5vacE ☞Всекиму Свoето☜ ✞Амин✞: https://uni.su/TdeYVM ☞Бeлeзници и 3ATBOP за всички БЪЛГАРOУБИЙЦИ: https://uni.su/2YRge8 ☞Да припомня на самозабравилите се феодали-българoубийци, как водят Никoлае и Елена Чаушеску на разcтрел: https://uni.su/4XNQAG ♥Кoзият рoг: https://uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: https://uni.su/EuHIfV ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ◑▂◐Кaзaх.

Супата

Призът ТКП да се отнеме От Караянчева И веднага Да се даде на Манолова! Хау!

ГЕРБ са класи над розовите болшевики от Дейбъ България, чалгарите на Славуца и мутрите на Маямата. Нови избори веднага!

че то даже умрЕлото бсп е леко по-нормално от нахлулите обезумели болшевики...

има едно готино видео, тая пача присламчена към "протеста" лятото и минава един "протестър" и й казва-"колко си долна тииии!" ми, прав е. за плужека до нея важи същото. уви, не само за тях, цялата им група е гнъс.

А какво се прави с лайната? Копат се!

не ми излиза от главата какво ли ще означава за всички нас онази татуировка "Аз идвам и водя след себе си ада"....Някой знае ли? Питам за един приятел.

лесно е, означава точно това, което е изтипосал чалгарят на кожата си-идват, за да оцвъкат всичко!

Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли? Или чакате да дойдат поредните спасители? Колко пъти се повтаря старата история – Изхвърляме единия, прегръщаме втория. Някой знае ли как един милиционер, Внезапно събужда се милионер? И нали уж са нови, а пак са си същите. Правят се на шефове, гледат мрачно, мръщят се. Изведнъж става ясно, че са пълни с имоти Изведнъж става ясно, че са пълни идиоти. И какво да ги правим сега тия кавали Щом така или иначе сме ги избрали? Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно? Не ви ли омръзна да живеете бедно? Докога ще си траем – вече става банално Толкова ли е трудно да живеем нормално?

политически и интелектуални запъртъци само ББ им е в главата и в устата...Добре, де, ами като си отиде той, с кого ще се легитимирате пред обществото, къде ще използвате останалата ви неупотребена жлъч и отрова? Защото досега смислена и умна приказка от вас не се е чула, освен ругатни, закани и словоблудство....Така ли ще я караме - по каруцарски? Или, казвате, нали си избрахте да сте на шоу, а на шоуто на СТ езикът и стилът е този - каруцарски....Сега чакайте отец Нафърфорий да благослови делата на "новите" лица, за да си дойде всичко на мястото си в поръчаното шоу....

партията си как взе диплома за висше образование от Министерството на образованието в София с представен документ за завършен за период от година и половина ПУЦ за словесни картечарки в Москва? Станало е с връзки, пари или ду-пе.

му мислят какво ги чака....Управлението на държавата не е шоу и Тошко Африкански едва ли има таланта да напише сценария за управлението на страната. Властта е в техни ръце, както и сопата - в ръцете на народа....

Умната, че Мая ще те привика принудително!

И ще те източи, напоително :)

" Народното събрание взе решение, с което задължи Борисов да дойде в парламента и той е длъжен да го направи, като всеки български премиер, министър, всяко длъжностно лице и дори български гражданин. Парламентът не е трибунал. Сградата на съда е на друго място и тук присъди не раздаваме." Всъщност е доста невежа Маноловата. Не знам как е по другите страни, но в САЩ конгресът има и съдебни функции - когато повика кой да е американец да даде показания пред Конгресът и той не се яви, Конгресът автоматично може да му наложи ефективна съдебна присъда от 1 година затвор.

Народът избра ГЕРБ! Точка.

"Няма ненаказато добро" - лечение в престижна клиника, омбусман....И на сона - вопиюща злоба и реваншизъм...Да де, ама все пак Господ наблюдава и той е последният съдник, не комисията на ММ....

Тя направо е фиксирана, пяна и излиза от устата! Въобще не става въпрос за партийно противопоставяне!

Абре нали тая предложи Пеефски 2013. Тогава ако я бяхме набарали, сега БНТ само щеше да върти спомени за нея. Явно чалга поколението не ги помни тия времена. Нищо, аз един Жан Виденов преживях, вече съм подготвен, да му мислят чалгарите. Хахахах ми то те са си в чужбина бре. Тука и потоп да стане тях не ги брига. Ай сега дайте им да гласуват не по пощата, направо на ушенце...

за харчовете на ББ нека да погледнат и с какви пари е платено лечението на въпросната в Германия. Ако държавата го е платила, ББ да отговори защо тази е богопомазана, а същата да върне парите в държавната хазна...Ние не сме дали съгласието да се лекува за наша сметка, нали така?

човек премине през страшно изпитание (например страшна, коварна болест) той става по-хрисим, по-човечен, по-богобязлив....Случаят обаче не е такъв. А Господ има навика и да повтаря за неуките....

Мая Свирката на мутрите. И приключваме разговора.

❤От твоите уста в Божийте уши. ✞Амин✞ ❤Гордея си, че съм родила Безстрашен Българин-Юнак! ❤ Бог здраве и дълъг живот да ти дава, и светият Дух, да те пази от силите на злото. ✞Амин✞. ❤Еееех Йовано, Йованке: https://uni.su/GX7HKr ☞Цялото милиционеро-цигaнско дс-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX ☞Рак за хераковския цигaнин с феc Бoко-българoубиеца и целият му род до девето коляно.✞Амин✞♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa