Манолова: Борисов е планирал смяна на ръководството на ББР отдавна

Нека премиерът да нареди проверка на работата на държавната банка, казва тя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният ку...виенски номер на мутрата.

Не знам дали наистина Борисов е планирал отдавна смяна на ръководството на ББР, но определено от поне 2 години за подобна смяна активно работят от кръга "Капитал" на подсъдимия олигарх - фараон Иво Прокопиев!

Кликата на кюстендилката слива....,да не офейка поредния ти подсъдим клиент,за прокопа иде реч.?

Ако този Мавродиев раздава по 75 милиона на сульо и пульо, тези 500 милиона ще стигнат само за 6-7 човека! Ама Бойко,малко е закъснял с тази смяна!

Така ми липсваше кретенската физиономия,идиотските напъни за публично внимание... Ееееех,щом такива твари изпълзяват вече,вижда се края на кризата!

ма,много си ми умна,ма !

Сега да ви отворя очите за още една далавера: Касае се за следната фирма - "Ди Ви Асет Мениджмънт" ЕАД е управляващо дружество, лицензирано през 2002 г. и прелицензирано през 2005 г. от Комисията за финансов надзор, предлагащо инвестиционни продукти и услуги за местни и чуждестранни индивидуални и институционални клиенти. Компанията е едно от най-големите управляващи дружества в България, специализирано в управлението и консултирането на портфейли от финансови активи на стойност над 4,000 млрд. лева (31.03.2020 г.). Та ето я и схемата - Въпросното дружество е лицензирано от КФН. В него, обаче работи Кристина Митрова, като ръководител отдел „Маркетинг и Връзки с обществеността”. Кристина Митрова е съпруга на Румен Митров, който е дясната ръка на Стоян Мавродиев. Витров заемаше висок пост в КФН, докато Мавродиев беше председател на Комисията. После, когато се прехвърли в ББР го взе със себе си в борда на директоорите. Та вижте, колко интересно - съпругата на този, който трябва д аконтролира финансовото дружество работи в него!!! Вълкът пази кошарата май, а?

малейййй, ти давидиш!

Се е разхубавила. Целувки!

Кресливата сврака пак се яви за да се изцвъка и вмирише медийното пространство с дриснята си.

и Мая изпълзя от прикритието...

Преди ковид-19 си мислех, че Путин е най-лошият човек на света и най-главен виновник за всичко, а сега се оказва че е Бойко Борисов.

Тази коя беше и тя като Кирето откъде изкочи

Напълно сте си заслужили живота такъв какъвто е, щом сте отгледали толкова соросоиди- герберасти.

Соросоидите ги търсете най-вече в БСП, че не друг, а точно другарят им Луканов вкара Сорос в България!

Аман от нагли същества. Всеки дава предложения когато друг носи отговорността. Тая па и от икономика разбира. Тя не знам дали се е доказала в нейната професия, ама се втурнала предложения да дава.

tonk11

Коя професия? Адвокат? Нали така и не си показа дипломата щото я няма. А иначе майче разбира от всичко. Както се казва - няма лоша реклама. Само тя не се беше появявала.

az planiram da ja preledat...

Искаме Мерудиев да го назначите за консул. И по възможност на по-точно местенце. Има всички данни за това и превъзхожда дори Пламенчо. Изглежда ми още по-нагъл. Ако ли не, го пратете да утеши бай Ставри, при него е топло.

Патка заспала...

Тая не я хвана коронота.

Но теб, отрепко, ще те хване, бъди сигурен!

Червените надушиха кръв и наточиха саби.... Напред Другари да вземем власта и напълним изгладнелите си търбуси..

Айде и тази змия изпълзя, а между другото тя какво дари, на кого и с какво помогна на хората?

ПАК ИЗПЪЛЗЯ ,МАРШ ДА СПАЗВАШ КАРАНТИНАТА

Тази изветряла пръдня Манолова, защо ни я претопляте ? Като каква дава мнение тази ялова кюстендилска череша ? Като адвокат, или ?!

Пак започна с глупостите. Мая, спри се и се скрий някъде ! Много са хората които те познават много добре !

Клюкарката пак започва с интригите и се опитва да прокара клюкарския си стил на институционално ниво. Коя е тя, та Борисов ще и отговаря лично на нея публично и ще му дава нареждания какво да проверява.

Не давайте гласност на мненията на разни личности, които нямат значение. Няма ли други новини?

Таз пак си търси място под слънцето,ей прости хора,ти му казваш че не става то пак,ама те от тази партия всички са такива!!

Мъчи се да ти отвори очите бе дебил

Тая пак се появи да ръси простотии. Сега се вижда какво представляват всички кандидати за власт. Нищо добро не вършат, само дебнат като миризливи хиени и използват всеки момент за нагнетяване на и без това тежкото положение. Много подли същества.

Схемата - за 500 000 лв годишна заплата и бонус от наши данъци Мавродиев се съгласява да източи милиони и после да бъде изкупителна жертва със златен парашут. Идва следващият и продължава точенето на нашите пари.

След като Манолова изказва тези мисли и подозрение, значи има нещо гнило в случващото се. Чакаме Бойко да направи изказване за причините.

След като Манолова изказва Мнение значе се готви поредната интрига на гърба на страдащи и умиращи хора. Грозна схема...

И тази изплува като лой....

Първо разбери какво казва, ама капацитет имаш ли ?

Манолова го казва ясно: Всичко е театро за дебили

Както е казал поетът - разровиш ли го - ще мирише.

Хората се питат Гешев има ли планове за Маврудиев ?

Той гледа да си оправи заплатите в сектора, за да може после да ги замрази.

бля бля значии

Спасени сме от скуката, селянката от кюстендил се появи и ще ни разнообразява с мъдрост, произтичаша от акъл налят от братя гАлеви!

Поредния бушон на ПРАШЧО изгьрмя

Маврудиев е бушон на Прокопиев.

Манолова, дай нещо конкретно и смислено, само надуване на фанфари няма да промени нищо!!

Чети, разбери, осмисляй - тогава говори.

Май-че като си на власт го прави..... това е сега само коментар в селската кръчма!!! Народ не ти вярва!!!

Току що слушах обясненията на Мавродиев при Цветанка Ризова. Мислех че Горанов е най наглия човек,но тоя се оказа по голям. Тоя човек е директно за затвора

А този го готвеха за финансов министър!!

Обясненията се дават по реда на НПК пред разследващ орган/прокурор,следовател , разследващ полицай/, за да имат някаква стойност.Пред журналист - е безсмислено.

нагъл е защото е недосегаем!

Вместо на фирми от реалното производство се дават пари с почти нулева лихва на КОЛЕКТОРСКИ фирми/МУТРИ/за принудително събитане на кредити.Парите не са 20Лв а 7500000лв.

Не е ясно защо изобщо Маврудиев отиде там.Докато беше в КФН бе ограбена КТБ и той "реагира" с мълчание.За наказание или за награда оглави Насърчителна банка/сега ББР/.За подобно "кредитиране"/и други работи/ като това на кухата фирма със 75 млн. Цветан Василев е задочен подсъдим/за казуса КТБ/.Да видим сега накъде ще поеме Маврудиев - към дипломатическа кариера или към Специализираните институции.

А като отиде в ББР хората който заведе на какви пари ги назначи-такова стадо от около 200 човека... Защо при ризова си приписва сделката с китайците като негов актив, след като е договорена от предишното ръководство?

Винаги по време на война се сменят командирите на подразделенията, които ще влизат в бой. Това ни каза наблюдаващ офицер по време на славната българска армия, когато ние громяхме по 3 пъти в годината южните ни врагове. На въпроса защо : Ами защото вие първи ще гръмнете командира, който ви е бил до момента като ви се раздадат патрони. Сега сме в война, така че очакваме и други смени на командири( ако блюдолизци като тоя могат да се нарекат командири).

Ти па коя беше та да даваш становища?

И я не се сещам?

Завалийчетата! На всичките ли герберуги ви се изчерпиха битчетата, че каквото Бог дал, няма и ъпгрейд...

Лайо, съвсем изтрещя